Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...
selam canım, bana da 85c demişti. kalçam, omuzlarım, göğüs kafesim falan geniş benim de...uzun değilim ama:)
selam canım, bana da 85c demişti. kalçam, omuzlarım, göğüs kafesim falan geniş benim de...uzun değilim ama:)
meltemcim, boyun ve kilon nedir?
ben mesela, 173cm boyundayım, ve 56 kgyum...full B cup'ım. Bakıldığında bir miktar dolgun görüntüdeyim. Amabence C cup, yıllarca büyük memeden çekmiş biri için, ameliyattan 6 ay sonra iri meme hissi verebilir. Zira ameliyatın ilk günü, C bile olsa sana çok çok küçük gelecek. Daha önce da yazmıştım hatırlarsan, ameliyattan sonra ilk 1 ay göğüslerimi fazlasıyla küçük buldum. Ama son 5-6 aydır, keşke full B yerine B yaptırsaymışım diyorum
benim her daim tercihim B cup.
Yazamadan duramadım tavşanım.ama sana (C) cup gerçekten büyük.Ama senin ne istediğinle de alakalı tabii.Bir de 85 benim sırt ölçüm bebeem.Senin sırt ülçün olsa olsa 75 dir.Yani 75C demek istemiştir.
Pamela anderson gibi olma canım
ben gördüm seni minik çıtı pıtı birisin
Banada çok büyük geldi canım senin için
doktorun hasta pörtföyüne bak yazık adama acıdım
boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmışbak tek ameliyatla olayı çözmüşüz
doktorun hasta pörtföyüne bak yazık adama acıdım
boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmışbak tek ameliyatla olayı çözmüşüz
kızlarrrr bak şimdi okudum hemen bır soru oluştu kafamda :)))) ben 90d takıorum suan balenli.koca meme ıyyyyyyy(( ben kucucukkkk istiorum hatta resımlerde buldum göstercem doktorada. d'den b cupa düşer dimi bnmkılker:)))) ben ufacıkkkk ıstıorumm dolgun molgun umurum degıl yeterkı kurtuliiimmmm.hatta mumkunse yazın sutyen takadanda dık ufak memelerım olsun ıstıorum:)))))
kızlarrrr bak şimdi okudum hemen bır soru oluştu kafamda :)))) ben 90d takıorum suan balenli.koca meme ıyyyyyyy(( ben kucucukkkk istiorum hatta resımlerde buldum göstercem doktorada. d'den b cupa düşer dimi bnmkılker:)))) ben ufacıkkkk ıstıorumm dolgun molgun umurum degıl yeterkı kurtuliiimmmm.hatta mumkunse yazın sutyen takadanda dık ufak memelerım olsun ıstıorum:)))))
Ben de şaşırıyordumneden sormuyor bu aralar diye
sordum işteeeee :)))) b cup olur yanı hatta bunun a sı warsa o da olur hhahahhehheh:))) öyle nefret etmısımkı anlayın halımı:))) tamam 80 b mı olsun acaba ???? doluda olmasın :)))
Canımm sırt ölçün değişmez.80-85-90...senin tam göğüs altından çepeçevre ölçünü veren bir rakamdır.B-C-D-DD-E...ise sadece cup,yani kap, kase denilen meme boyutunu verir.Alınacak,kesilecek ve küçülecek olan senin sadece cup ölçün olacak.Yani sen şuan D isen B olacaksın ameliyat sonrası.O zaman da ölçün 90B olacak haliyle.Bak imkanın varsa Göğüs altından çepeçevre ölç.Bir de memenin tam ucundan çepeçevre ölç.Senin sütyen ölçünü bulalım.
:))) hiihi suan okuldayım yapamamki :)))) ama anladım sımdı cup ne 80-90 ne :)))) hımmmm saol canım :))) ozaman ben 90b olacam :))) ay kulaga cok buyuk gelıo ama ya((
Burcu cum belki çok net değil senin bildiğin ölçü.Dur bakalım eve gidince hemen ölç.Bak video da nasıl yapacağını çok güzel anlatmış.
tamma gıder gıtmez bı ölçiiim bakım neyım ne diiilim :)))
Mutlaka bize de yaz olur mu?
sordum işteeeee :)))) b cup olur yanı hatta bunun a sı warsa o da olur hhahahhehheh:))) öyle nefret etmısımkı anlayın halımı:))) tamam 80 b mı olsun acaba ???? doluda olmasın :)))
gelsen bunu 75.b.yaptır
gelsen bunu 75.b.yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?