Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Kızlar Ercan Bey bana senin göğüslerini 85 C yapalım dedi gittiğimde sizce nasıl ölçü yine büyük olmaz değil mi?Minyon bir kadın değilim ama yine de kafama takıldı...

selam canım, bana da 85c demişti. kalçam, omuzlarım, göğüs kafesim falan geniş benim de...uzun değilim ama:)

selam canım, bana da 85c demişti. kalçam, omuzlarım, göğüs kafesim falan geniş benim de...uzun değilim ama:)

Yazamadan duramadım tavşanım.ama sana (C) cup gerçekten büyük.Ama senin ne istediğinle de alakalı tabii.Bir de 85 benim sırt ölçüm bebeem.Senin sırt ülçün olsa olsa 75 dir.Yani 75C demek istemiştir.

Son düzenleme:

Yazamadan duramadım tavşanım.ama sana (C) cup gerçekten büyük.Ama senin ne istediğinle de alakalı tabii.Bir de 85 benim sırt ölçüm bebeem.Senin sırt ülçün olsa olsa 75 dir.Yani 75C demek istemiştir.

Pamela anderson gibi olma canım

ben gördüm seni minik çıtı pıtı birisin

Banada çok büyük geldi canım senin için

doktorun hasta pörtföyüne bak yazık adama acıdım

boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmış bak tek ameliyatla olayı çözmüşüz

Son düzenleme:

boşuna o kadar okumuş ameliyatlar yapmış deneyim kazanmış bak tek ameliyatla olayı çözmüşüz

kızlarrrr bak şimdi okudum hemen bır soru oluştu kafamda :)))) ben 90d takıorum suan balenli.koca meme ıyyyyyyy(( ben kucucukkkk istiorum hatta resımlerde buldum göstercem doktorada. d'den b cupa düşer dimi bnmkılker:)))) ben ufacıkkkk ıstıorumm dolgun molgun umurum degıl yeterkı kurtuliiimmmm.hatta mumkunse yazın sutyen takadanda dık ufak memelerım olsun ıstıorum:)))))

Hepimiz Ordinaryüs Profesör olduk vallahi Bazen aklıma da gelmiyor değil,burayı okuyormudur acaba:44: Tam rezalet:26: yok C olmaz B yaptır,hayır hayır dolu B ennn birinç falan Meltemin net istediği boyut nedir onu bilmesi lazım ilkönce sonra b,si c,si gelir arkadan.

Burcu cum benimkiler tam B cup işte.Resimlerde bol bol var gördün nasıl olacağını.2 beden küçülecek o zaman senin memişler

Ben de şaşırıyordum neden sormuyor bu aralar diye

sordum işteeeee :)))) b cup olur yanı hatta bunun a sı warsa o da olur hhahahhehheh:))) öyle nefret etmısımkı anlayın halımı:))) tamam 80 b mı olsun acaba ???? doluda olmasın :)))

Canımm sırt ölçün değişmez.80-85-90...senin tam göğüs altından çepeçevre ölçünü veren bir rakamdır.B-C-D-DD-E...ise sadece cup,yani kap, kase denilen meme boyutunu verir.Alınacak,kesilecek ve küçülecek olan senin sadece cup ölçün olacak.Yani sen şuan D isen B olacaksın ameliyat sonrası.O zaman da ölçün 90B olacak haliyle.Bak imkanın varsa Göğüs altından çepeçevre ölç.Bir de memenin tam ucundan çepeçevre ölç.Senin sütyen ölçünü bulalım.

:))) hiihi suan okuldayım yapamamki :)))) ama anladım sımdı cup ne 80-90 ne :)))) hımmmm saol canım :))) ozaman ben 90b olacam :))) ay kulaga cok buyuk gelıo ama ya ((

:))) hiihi suan okuldayım yapamamki :)))) ama anladım sımdı cup ne 80-90 ne :)))) hımmmm saol canım :))) ozaman ben 90b olacam :))) ay kulaga cok buyuk gelıo ama ya ((

Burcu cum belki çok net değil senin bildiğin ölçü.Dur bakalım eve gidince hemen ölç.Bak video da nasıl yapacağını çok güzel anlatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…