canım selam :)) soru walla suan ıcın yok gıbı :))) haaaa dur bısı sorııımmmm:)) sımdı aklıma geldı.karın germeden once mıdeye ve yan bel bolgesıne lipo yapılacak degıl mı??? azıcıkta sırtıma lazım sanırım sutyenın oldugu kısımdan bıraz etlerım tasıoda:))) ercan beyı bunları zaten yapıo mu yoksa ben solııım mı?? ayyy istiorumkı mucızeler yaratsın ama galıba yapıoda :)))
aynen söyle mutlaka burcum öncesi yatmışken ameliyat masasına komple yaptır çık:)))
wallla b en bu gıdısle baska seylerde mı yaptırsam :))) ama cok sukur sımdılık bu kadar kalca,basen,bacak normal:))) tutuşada bakktı :) oda iiimş dedı cok utandım:))sımdılık bukadar heralde sırtımıda soolııım ben ozanman saolun kızlarrr
bende 36.beden çıkmak istedim ameliyat sonrası ama öyle olmuyor boğazı tutmak şartgerçi sen şişman değilsin incecik çıkarsın
Arkadaşlar valla sizde muhabbet süper bende fırsat bulayım takip edeyim diyorum ama olmuyorGün yaklaşıyor Burcu heyecanın dorukta mı?Ben niyeyse çok sakinim hatta bir an önce gelse de şu tarih bitse diye düşünüyorum...Sonradan belki bende karın germe düşünebilirim ama önce 2. çocuğu düşünüyorum tabi cesaret edebilirsem:)Benim cadı yeterince canıma yetiyor çünkü:)
Arkadaşlar valla sizde muhabbet süper bende fırsat bulayım takip edeyim diyorum ama olmuyorGün yaklaşıyor Burcu heyecanın dorukta mı?Ben niyeyse çok sakinim hatta bir an önce gelse de şu tarih bitse diye düşünüyorum...Sonradan belki bende karın germe düşünebilirim ama önce 2. çocuğu düşünüyorum tabi cesaret edebilirsem:)Benim cadı yeterince canıma yetiyor çünkü:)[/QUOTE
merhaba meltem:)) walla heyecan soyle: korkudan dııılde hadı zaman gecsede olsam artık dıe heyecan yapıorum.bana kalsaydı ben coktan dr.la gorusup karar werdıkten sonra aynı hafta ıcınde olurdum ama maglum okulların kapanmasını beklemek durumundayım((canım eger 2. cocugu dusunuosan zaten karın germeyı sımdı olma.ben ıstemedıgım ıcıcn ve cok kararlıyım bu konuda bnm afacanda benı bıtırdı cunku.2.nın lafını ne ben ne esım edıoruz :)))oyuzden oluorum 2sı bırarada :)))) ınsallahhh burada bızde yazarız amelıyat sonrası tecrubelerımızı:)))
yaa cokta ınce dııılım ama sanırım sonrasındada bı 3 kg verırım nldglp gıbı:)) ısım sonrayada azcık kalıcak hhiihih:))ayyyy bende onun gıbı fıstık olmak ıstıorummmm:)))daha yenı resımlerı gorebıldımde bugun :))) ama senı goremedım
canım selam :)) soru walla suan ıcın yok gıbı :))) haaaa dur bısı sorııımmmm:)) sımdı aklıma geldı.karın germeden once mıdeye ve yan bel bolgesıne lipo yapılacak degıl mı??? azıcıkta sırtıma lazım sanırım sutyenın oldugu kısımdan bıraz etlerım tasıoda:))) ercan beyı bunları zaten yapıo mu yoksa ben solııım mı?? ayyy istiorumkı mucızeler yaratsın ama galıba yapıoda :)))
bende 36.beden çıkmak istedim ameliyat sonrası ama öyle olmuyor boğazı tutmak şartgerçi sen şişman değilsin incecik çıkarsın
Nerde gördün loo Burcu yu?
Ne meraklısın sen yahunerede olacak RÜYAMDA yatmadan dua ettim burcuyu bana göster diye Allah da kırmadı gösterdi burcuyu
ya tarihleri 26.ve 28.ama 2.sini benim görmem zor 26.sı uyar amasen 28.de meltemide görürsün evin 5.dakika belki besteye de uyar rabite de
Bana hepsi uyar bebeem
Kızlar ameliyat tarihleriniz kaçtı? belki geliriz yanınızaziyaretinize.Ajandaya yazalım.
gunaydın canım :))) benımkı 26 ocak saat 8:30. meltemınkıde 28 ocak ama saatını bılmıorum :)))))gelın muhakkak moral olur bızlere.dun ılk defa sızın resımlerınızı gordum sok sok şokkk super olmus wallaaa.Tam lolita walla :))) bende ıstıom bendeeeee:)))
Kızlar ameliyat tarihleriniz kaçtı? belki geliriz yanınızaziyaretinize.Ajandaya yazalım.
26 sında benim hastanede başka bölümde randevum var :) gittiğim saatte çıkmış olursan ugrayabilirm :)
Ameliyat tarihim 28 Ocak canım,saat 7'de gel bende 8.30'da gelirim dedi doktor gelirseniz tanışmış oluruz çok da güzel olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?