Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

bende 36.beden çıkmak istedim ameliyat sonrası ama öyle olmuyor boğazı tutmak şart gerçi sen şişman değilsin incecik çıkarsın

aynen söyle mutlaka burcum öncesi yatmışken ameliyat masasına komple yaptır çık:)))

wallla b en bu gıdısle baska seylerde mı yaptırsam :))) ama cok sukur sımdılık bu kadar kalca,basen,bacak normal:))) tutuşada bakktı :) oda iiimş dedı cok utandım:))sımdılık bukadar heralde sırtımıda soolııım ben ozanman saolun kızlarrr

aman yeter tabi doktor bakmış onayı vermiş toto da iyi demiş karın meme yeter sana

bende 36.beden çıkmak istedim ameliyat sonrası ama öyle olmuyor boğazı tutmak şart gerçi sen şişman değilsin incecik çıkarsın

yaa cokta ınce dııılım ama sanırım sonrasındada bı 3 kg verırım nldglp gıbı:)) ısım sonrayada azcık kalıcak hhiihih:))ayyyy bende onun gıbı fıstık olmak ıstıorummmm:)))daha yenı resımlerı gorebıldımde bugun :))) ama senı goremedım

Arkadaşlar valla sizde muhabbet süper bende fırsat bulayım takip edeyim diyorum ama olmuyor Gün yaklaşıyor Burcu heyecanın dorukta mı?Ben niyeyse çok sakinim hatta bir an önce gelse de şu tarih bitse diye düşünüyorum...Sonradan belki bende karın germe düşünebilirim ama önce 2. çocuğu düşünüyorum tabi cesaret edebilirsem:)Benim cadı yeterince canıma yetiyor çünkü:)

Meltemcim selam; öyle iyi arkadaşlıklar oldu ki aramızda inan konuşmadan yazışmadan duramıyoruz sakin olan arkadaşlarda vardı aramızda ...ben de heyecan yapmıştım hele ameliyat öncesi gece bir zırlamam vardı ki eşim bırak kalsın ben seni koca meme de seviyorum demişti ufaklıktan ayrılmak beni çok üzmüştü gece o uyurken öpmüştüm evden sabahın köründe çıkmıştım aha o gün geldi gözümün önüne

2.çocuğu yap öyle ol karını canım tabi bu benim naçizane tavsiyem

Son düzenleme:

merhaba meltem:)) walla heyecan soyle: korkudan dııılde hadı zaman gecsede olsam artık dıe heyecan yapıorum.bana kalsaydı ben coktan dr.la gorusup karar werdıkten sonra aynı hafta ıcınde olurdum ama maglum okulların kapanmasını beklemek durumundayım((canım eger 2. cocugu dusunuosan zaten karın germeyı sımdı olma.ben ıstemedıgım ıcıcn ve cok kararlıyım bu konuda bnm afacanda benı bıtırdı cunku.2.nın lafını ne ben ne esım edıoruz :)))oyuzden oluorum 2sı bırarada :)))) ınsallahhh burada bızde yazarız amelıyat sonrası tecrubelerımızı:)))[/QUOTE]

Burcum;

eğer kararın kesinse zaten 2.si bir arada olmak en iyisi gerekli ise tek defada sorunlardan kurtulmak iyileşme sürecini yaşamak daha doğru bence

çok isterseniz ileride çocuk yapabilirsin ona izin var 3.5.sene sonra tabi bildiğim

Son düzenleme:

ben dün gittiğimde foto çekecekti, unuttuk sonra..bir sonraki gidişimde çektiririm, benimkilere de bakarsın kuzum...

Bu yaptırmak istediklerini mutlaka söyle doktora.Söylemeden yapmaz çünkü.Benim kombine olduğu için lipoyu kaldırmaz bünyeniz dedi.Bir de benden göğüs ve karın germeden alınan yağ ve doku 5.5 kilo olduğu için,lazer lipo sakıncalı olurdu dedi.Zaten ameliyatım da 7 saat sürmüş.Artık lipo da olsa gece yarısına kalırdım sanırım.Ama yanlara da lipo yapılsaymış çok iyi olurmuş benim için.

Al sana benn.İşte mucize.O kacamaaan memeleri ne hale getirdi

Nerde gördün loo Burcu yu?

Ne meraklısın sen yahu nerede olacak RÜYAMDA yatmadan dua ettim burcuyu bana göster diye Allah da kırmadı gösterdi burcuyu

ya tarihleri 26.ve 28.ama 2.sini benim görmem zor 26.sı uyar ama sen 28.de meltemide görürsün evin 5.dakika belki besteye de uyar rabite de

Bana hepsi uyar bebeem

Kızlar ameliyat tarihleriniz kaçtı? belki geliriz yanınıza ziyaretinize.Ajandaya yazalım.

gunaydın canım :))) benımkı 26 ocak saat 8:30. meltemınkıde 28 ocak ama saatını bılmıorum :)))))gelın muhakkak moral olur bızlere.dun ılk defa sızın resımlerınızı gordum sok sok şokkk super olmus wallaaa.Tam lolita walla :))) bende ıstıom bendeeeee:)))

26 sında benim hastanede başka bölümde randevum var :) gittiğim saatte çıkmış olursan ugrayabilirm :)

Ameliyat tarihim 28 Ocak canım,saat 7'de gel bende 8.30'da gelirim dedi doktor gelirseniz tanışmış oluruz çok da güzel olur:)))

merhaba meltemcım:)) ben eger 2 gece kalırsam p.tesı senı muhakkak gormeye gelırım cıkmadan ama 1 gece kalırsam pazar cıkmıs olurum ve ertesı gunü hastaneye sanırım tekrar gelmem mumkun olmaz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…