Burcu cum lütfen heyecan yapma.Ameliyat olduğum gece sabaha kadar uyuyamadım.O kadar heyecanlanıp mutlu olmuştum kiSürekli küçülen memelerime bakıp bakıp duruyordum karın germe de olmuştum aynı anda ama memelerden o kadar çok sıkıntı çekmişimki demek sürekli bakıp bakıp gülüyordum kendi kendime:) Sevinçten ağrının acının bile farkında değildim.Şimdi bir kere meme küçültme de, tavşanın dediği gibi çok ağrı acı olmuyor tatlım.Meme büyütme de hep duyuyoruz kas altı uygulaması çok ağrılı oluyormuş.Ama inan sen bu kadar ağrı çekmeyeceksin.Davşanım çok şükür atlattı.Biraz acılı adana oldu onunkisi ama çok şükür zor günler geçti bitti.Bak haftaya bu günler yazar güleriz burda Bence bu günlerin keyfini çıkarın.No panik, no strees
cnm ya cok saol walla iiki siz varsınız ıcımıı rahatlatıosunuz.amelıyattann hemen cıkar cıkmaz memelerımın kuculdugunu farkedecekmıyım yanı ıste anlayabılırıyım nasıl olduklarını:)))) bide bişi daha sorcam ben hafıften nezle gıbı oldum.burnum tıkanıo(( ama bogazlarımda ve cıgerlerde bısı yok.bu amelıyatımı engellermı ödüm patlıoooo bişi olcak die.cunku oglum genızetı amelıyatını sırf bu yuzden narkozitör erteletmişti ((((( walla öle bişi olursa ölürüm ben gün saya saya geldim bugunlere daha sayamammmmmm ((((((ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
cnm ya cok saol walla iiki siz varsınız ıcımıı rahatlatıosunuz.amelıyattann hemen cıkar cıkmaz memelerımın kuculdugunu farkedecekmıyım yanı ıste anlayabılırıyım nasıl olduklarını:)))) bide bişi daha sorcam ben hafıften nezle gıbı oldum.burnum tıkanıo(( ama bogazlarımda ve cıgerlerde bısı yok.bu amelıyatımı engellermı ödüm patlıoooo bişi olcak die.cunku oglum genızetı amelıyatını sırf bu yuzden narkozitör erteletmişti ((((( walla öle bişi olursa ölürüm ben gün saya saya geldim bugunlere daha sayamammmmmm ((((((ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))
Amann Burcu cum hemen ara,mesaj at ya da mail at.Bir şekilde ulaş kendisine.Ben de ameliyatımdan 3 gün önce burnum tıkandı sesim boğuklaştı hemen aradım o zaman antibiyotik başlattı.Allahtan çok erken evrede yakaladık da geçiverdi 3 günde.Zira bu yüzden Jelesec in geçirdiği son ameliyat bile bayağı ertelenmişti.Hemen ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı bal,1 limon sık.Ve iç.Sabah da yap bunu kalkar kalkmaz.Karbonatlı su yap boğazına bol bol gargara.Vitamini sormadan alma.Bir de tabii bol bol greyfurt portakal suyu.Hemen geçer inşallah.Bak doktor yurtdışındaymış.Belki cvp veremeyebilir.Msj at cebine mutlaka.
kızlarrrr artık cok gec kendısıne ulaşamıorummmm((( ve bugunu saymazsak 1 tek yrn war yanı 1 gun (( 1 gunde hangı ılac benı ıyılestırırkı (((( ama okadar cok burnum akmıo suan.bogazlarımda ztn bişi yok.oksuruk,balgam kasıntı ws....gibi. nurofen ıcıorum ama 1 gun kaldı.ya olamazsın derse yıkılırımmmmmmmmmm.ölürümmmm biterıııımmmmmm ((((((
kızlarrrr artık cok gec kendısıne ulaşamıorummmm((( ve bugunu saymazsak 1 tek yrn war yanı 1 gun (( 1 gunde hangı ılac benı ıyılestırırkı (((( ama okadar cok burnum akmıo suan.bogazlarımda ztn bişi yok.oksuruk,balgam kasıntı ws....gibi. nurofen ıcıorum ama 1 gun kaldı.ya olamazsın derse yıkılırımmmmmmmmmm.ölürümmmm biterıııımmmmmm ((((((
Burcu canım cep teline msj atmadınmı? mutlaka döner aslında.Çünkü yurt dışında bile hep açık tutar hastaları arar,acil birşey olursa diye.Biz ilaç adı falan veremeyiz tatlım.Sen şimdilik doğal yollarla söylediğm şeyleri yap.Ballı limonlu suyu bol bol iç.Gargara yap karbonatlu su ile.İstersen sana Ezgi nin (asistanı) tel vereyim özelden.Onu ara belki bir bilgi alabilirsin
ezgı hnmıda aradım ama acmıo(( dr.un cebıde kapalı ((( ben yandım kızlar (( mahfoldum suan yıkıldıgımın resmıdır (( psıkolojıkmıdır ne dır bılmıorum sankı suan bogazımda agrıo.allahım yrdım etttttttttttttttt
ezgı hnmıda aradım ama acmıo(( dr.un cebıde kapalı ((( ben yandım kızlar (( mahfoldum suan yıkıldıgımın resmıdır (( psıkolojıkmıdır ne dır bılmıorum sankı suan bogazımda agrıo.allahım yrdım etttttttttttttttt
İyi geceler, meslektaşız. bundan dolayı bu 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum. doktora bende ulasamadım.Size randevu verirken yoğunluktan bahsetti mi?
geçmiş olsun. doktor beye ulaşana kadar bol bol dinlenin, ılık bitki çayları alın. umarım hersey yolunda ve sorunsuzca sonuçlanır.
Eşim doktorun hesabına eft yapmıştı.İstersen ameliyat günü sorarsın gene de kendisine.
kızlar gunaydın :))) ıyı haber bugun iyiyim.bogazımda cok sukur bısı yok burnumun akıntısıda yok denecek kadar azaldı :)))) bı ohhhh dedım:)))) panık yapıyorum cunku arkadaslarında dedıgı gıbı ertelenırse baska hafta olmama ımkan yok.somester ı degerlendırmek ıstıorum yoksa ızın almam ımkansız(( ama iiimmmmmm merak etmeyın canlarımmmmmmmm.yarın kısmetse bu saatlerde amelıyata hazırlık aşamalarında olurummm INSALLAHHHHHHH:))))))))DUALARINIZI ESIRGEMEYIN KIZLAR :)) CANLAR:)))
Canım dün hastaneyi aradım hesap kartınızdan çekeriz dedi.Direk doktora mı vermek gerekiyor?
İyi geceler, meslektaşız. bundan dolayı bu 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum. doktora bende ulasamadım.Size randevu verirken yoğunluktan bahsetti mi?
geçmiş olsun. doktor beye ulaşana kadar bol bol dinlenin, ılık bitki çayları alın. umarım hersey yolunda ve sorunsuzca sonuçlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?