Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

cnm ya cok saol walla iiki siz varsınız ıcımıı rahatlatıosunuz.amelıyattann hemen cıkar cıkmaz memelerımın kuculdugunu farkedecekmıyım yanı ıste anlayabılırıyım nasıl olduklarını:)))) bide bişi daha sorcam ben hafıften nezle gıbı oldum.burnum tıkanıo (( ama bogazlarımda ve cıgerlerde bısı yok.bu amelıyatımı engellermı ödüm patlıoooo bişi olcak die.cunku oglum genızetı amelıyatını sırf bu yuzden narkozitör erteletmişti((((( walla öle bişi olursa ölürüm ben gün saya saya geldim bugunlere daha sayamammmmmm((((((ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

burcucum,

benim de ameliyattan bir kaç gün önce, boğazım batmaya burnum akmaya başlamıştı. Ve ben de 2 ay boyunca ameliyat günümü saya saya, yükten kurtulacağım diye diye, sabırla beklemiştim. Aynen senin gibi ertelenmemesini istemediğim için Ercan bey'i aramıştım. Bana hemen ilaç önerdi. Kullanmaya başladım sen de arayıp tavsiye alabilirsin. Bu arada memelerinin küçüldüğünü hemen farkedeceksin füze gibi, dimdik duran, minicik memişler seni bekliyor olacak

Amann Burcu cum hemen ara,mesaj at ya da mail at.Bir şekilde ulaş kendisine.Ben de ameliyatımdan 3 gün önce burnum tıkandı sesim boğuklaştı hemen aradım o zaman antibiyotik başlattı.Allahtan çok erken evrede yakaladık da geçiverdi 3 günde.Zira bu yüzden Jelesec in geçirdiği son ameliyat bile bayağı ertelenmişti.Hemen ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı bal,1 limon sık.Ve iç.Sabah da yap bunu kalkar kalkmaz.Karbonatlı su yap boğazına bol bol gargara.Vitamini sormadan alma.Bir de tabii bol bol greyfurt portakal suyu.Hemen geçer inşallah.Bak doktor yurtdışındaymış.Belki cvp veremeyebilir.Msj at cebine mutlaka.

Kızlar ya dün gece aklıma bişey takıldı:)Bu hastaneye ameliyat ücretini nasıl ödüyoruz nakit mi eft mi ne bileyim bankamatik kartından çekebiliyorlar mı?Düşündüm karar veremedim:)))

Eşim doktorun hesabına eft yapmıştı.İstersen ameliyat günü sorarsın gene de kendisine.

kızlarrrr artık cok gec kendısıne ulaşamıorummmm((( ve bugunu saymazsak 1 tek yrn war yanı 1 gun(( 1 gunde hangı ılac benı ıyılestırırkı(((( ama okadar cok burnum akmıo suan.bogazlarımda ztn bişi yok.oksuruk,balgam kasıntı ws....gibi. nurofen ıcıorum ama 1 gun kaldı.ya olamazsın derse yıkılırımmmmmmmmmm.ölürümmmm biterıııımmmmmm((((((

panik yapma ya bende aynı senin gibiydim ağumentin başlattı ve oldum ameliyatımı

ama en son olduğum ameliyat öncesi bronşit oldum o zaman ertelendi

Burcu canım cep teline msj atmadınmı? mutlaka döner aslında.Çünkü yurt dışında bile hep açık tutar hastaları arar,acil birşey olursa diye.Biz ilaç adı falan veremeyiz tatlım.Sen şimdilik doğal yollarla söylediğm şeyleri yap.Ballı limonlu suyu bol bol iç.Gargara yap karbonatlu su ile.İstersen sana Ezgi nin (asistanı) tel vereyim özelden.Onu ara belki bir bilgi alabilirsin

ezgı hnmıda aradım ama acmıo(( dr.un cebıde kapalı((( ben yandım kızlar (( mahfoldum suan yıkıldıgımın resmıdır(( psıkolojıkmıdır ne dır bılmıorum sankı suan bogazımda agrıo.allahım yrdım etttttttttttttttt

Dur sakin ol sakin ol.Panik yapma.Msj attıysan sorun yok.Ezgiye de msj at bari bana dönün mutlaka de tatlım.Haberleşirsen bize de haber ver olur mu?

İyi geceler, meslektaşız. bundan dolayı bu 15 tatilde ameliyat olmak istiyorum. doktora bende ulasamadım.Size randevu verirken yoğunluktan bahsetti mi?

geçmiş olsun. doktor beye ulaşana kadar bol bol dinlenin, ılık bitki çayları alın. umarım hersey yolunda ve sorunsuzca sonuçlanır.

Çok geçmiş olsun ulaşamadın mı Ercan beye.Panik yapma canım ya vardır bi çaresi.

ben de öğretmenim canım ercan beye ameliyat oldum . Seni anlıyorum sömestre yi değerlendirmek istiyosun ama merak etme idare edilebilir bir durum okulda. tabi branşına da bağlı umarım her şey istediğin gibi olur.

Antibiyotik kullanırken portakal ve özellikle greyfurt içmeyin,yemeyin arkadaşlar.Zehirlenme yapıyormuş bilginize.

Son düzenleme:
kızlar gunaydın :))) ıyı haber bugun iyiyim.bogazımda cok sukur bısı yok burnumun akıntısıda yok denecek kadar azaldı :)))) bı ohhhh dedım:)))) panık yapıyorum cunku arkadaslarında dedıgı gıbı ertelenırse baska hafta olmama ımkan yok.somester ı degerlendırmek ıstıorum yoksa ızın almam ımkansız(( ama iiimmmmmm merak etmeyın canlarımmmmmmmm.yarın kısmetse bu saatlerde amelıyata hazırlık aşamalarında olurummm INSALLAHHHHHHH:))))))))DUALARINIZI ESIRGEMEYIN KIZLAR :)) CANLAR:)))

MERHABA munamuna:)) ewet bende öğretmenım sınıf öğretmenı ustelık 1. sınıf :)) bnm amelıyat yarın kısmetse.ama ben randevumu yaklaşık 2 ay once aldıgım ıcın bana yogunluktan hıc bahsetmedı.tavsıyelerın ıcın sagol cnm.herseyı denıorum walla :))) umarım senın hersey gonlunce olur. sevgıler:))

Burcucum hiç korkma korttukça psikolojik olarak kendini daha da hasta hissedersin.Bende üşütmüşüm aynı durumdayım seninle.Boğazım kötüydü sabah doktora gittim ilaç,pastil ve gargara verdi.Kendimi düne göre daha iyi hissediyorum ama.olumlu düşün olumlu olsun inşallah.Öpüyorum seni:)

Ohh çok şükür vallahi sevindim şimdi Hadi saatler kaldı artık geri sayıma Bu saatlerde meme ya da karın bitmiş olur mutlaka.Sen de mışııl mışıl uyuyor olacaksın.Ben de sabah 9 da girip,akşamüstü 4 de çıkmıştım ameliyattan

Canım dün hastaneyi aradım hesap kartınızdan çekeriz dedi.Direk doktora mı vermek gerekiyor?

Bence doktoruna sorman daha mantıklı geliyor meltem cim.Zaten hemen acele etmiyor ki doktorumuz.Biz ertesi sabah yatırmıştık hesabına.Sen en iyisi doktorla konuş bu konuyu.

Bende İngilizce öğretmeniyim ameliyatım pazartesi ama aralık ayının başında arayıp aldım randevumu.Yoğunluktan bana bahsetmişti bütün öğretmenler sömestreyi istiyor demişti.Bakalım hayırlısı inşallah az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…