Ercan Bey mesajıma cevap verdi.
Resimleri çekip gönedereceğim. Tatilde bende yaptırıyoruuuum!
Burcudan haber var mı? Canlı yayın yokmu?
Bugün toplantı iptal olunca geçmedim. Pazartesi kısmetse bir taşla iki kuş vurmayı düşünüyorum.
Ercan Bey mesajıma cevap verdi.
Resimleri çekip gönedereceğim. Tatilde bende yaptırıyoruuuum!
Burcu'dan bir haber alsak meraktan ölüyorum valla.Bir yandan son işlerimi bitiriyor bir yandan da onu düşünüyorum.Yarın İstanbul'da olucam inşallah Pazartesi sabahına da Allah kerim:)
Burcu'dan bir haber alsak meraktan ölüyorum valla.Bir yandan son işlerimi bitiriyor bir yandan da onu düşünüyorum.Yarın İstanbul'da olucam inşallah Pazartesi sabahına da Allah kerim:)
Arkadaşlar, sırt genişliğini falan bir kenara bırakırsak hangi cup olmalı sizce? B mi C mi
Ben 1 saate kadar yanında olacağım merak etmeyinhemen canlı yayın arabamdan haber veririm ben size yanlız artık tanınmamam için farklı kostüm giyip güneş gözlükleriyle gitmem lazım:18: Hayır millet yanlış anlayacak nedir bu nldglp nin amacı falan diye.Aman diyeyim sadece burada tanıştığımız ve yazışa yazışa yakınlık duyduğumuz arkadaşlara bir ziyaret sadece.Bu arada bizim bu gidip gelmelerimizden doktorumuzun kesinlikle haberi yok.Lütfen rica ediyorum ameliyat olan arkadaşlar ve olmak isteyenler söylemezlerse çok memnun olurum.YAnlış anlaşılmalara meydan vermemek adına yani yazdıklarım.Şimdi ben hazırlanıp burcucuğumun yanına gidiyorum.Hepinizin selamlarını götüreceğim.Haber bekleyiiiiin
Çok güzel bir konuya değindin arkadaşımbunların dr a gitmesi benide çok rahatsız eder hiç gerek yok gerçekten hem vesileyle ne güzel arkadaşlıklar kuruyoruz :)
Sana katılmıyorum ben doktorumdan hiç birşey gizlememşeffaf biriyim özellikle senin doktor hakkında yaptığın dedikoduları tek tek anlatacağım
ben seninle arkadaş olduğuma pek memnun değilimnedeni karnın çok güzel oldu
Dr unda işi gücü yok seninle dedikodumu yapcakbi denede zıngıtı ye bide bana dedikodu yapıyo de seni koysun kapıya kıskanç kezbo
Burcucum tekrar geçmiş olsun sesini duydum çok memnun oldumMaşallah sana atlattın bitti
Valla meraktan çatlıycam kaçta çıktı acaba?Ercan Bey bugünden için seni ararım demişti ama unuttu sanırım o da ne yapsın hangi birimizi aklında tutsun:)Bu arada biraz önce küçük bavulumu yolculuğum için hazırladım kot,bol gömlek:),kazak ve cici 2 adet pijama başka bir tavsiyeniz var mı kızlar?Göğüs büyütme ameliyatı olan bir arkadaşım gömlek al yanına ameliyattan sonra en rahat o oluyor dedi bende ona uydum.Normalde gömleğe benimkiler sığmaz ama herhalde ameliyattan sonra sığarlar:)Aman ne bileyim ben kafama ne eserse aldım işte yanıma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?