Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Ben sınıf öğretmeniyim burcu gibi:)) 1. sınıf okutuyorum. yoğunluktan bahsettiyse sana yandım( kolumuzu kaldırıp tahtaya yazı yazıyoruz, sürekli ayaktayız. daha sonra çok zor olur.
Birazdan bir daha arayacağım belki gelmiştir doktor bey. burcu 26 tısı senin kaçı? heyecan dorukta olmalı:) benim daha tarihim yok, kalbim küt küt atıyor..

herkese ıyı aksamlarrrrrr :))))) walla tam tamöına 10saat sonra hastanedeyım.ınanamıorum hala :)))) nası gectı aylar...hafalar ve gunler:)))) sayenızde hazırlık donemımı cok guzel ve umutlu gecırdım arkadaslar:))) ınsallah yrn ııı oluurmda saglık durumum hakkındada sızlere bılgı verırırm :))))hepınızı cok opuorum ve dualarınızı beklıorum :))))

Burcucum ; hepimizin duaları seninle sana faydamız dokunduysa ne mutlu hepimize doktorun zaten başarısını tescilledi muhteşem sonuçlara imza attı

Darısı başına güzel haberlerini okuyacağız hep beraber sevgiler

Burcu şimdiden çok geçmiş olsun dualarım seninle herşey gönlünce olsun

Burcucum geri sayım başladı.Dualarım seninle canım.Yarın akşam inanamıyacaksın kendine.Ben karnıma dokunup dokunup içten içe bir seviniyordum ki anlatamam.Darısı başına.

Munamuna , 2 ay uzanmamak gerekiyor.tahta yerine pc projeksiyon kullanabiirsin belki Ben ağustos 3 ünde olmuştum. Bu yüzden sorun olmadı ama tahta işini bildiğim için dikkatli olmalısın.Miniklerin sana ani sarılmalarda bulunuyorlardır:)bir de onlara dikkat et:)Haberlerini alırız inşallah

Burcu cum canım benim.Telaşeli cimcimemiz bizim Yarın hayatına yepyeni bir sayfa açılacak.Yepyeni bir burcu olarak merhaba diyecek bu güzel dünyaya.Umarım her şey istediğin gibi olur Burcu cum.Dualarımız ve kalbimiz seninle olacak yarın.Çok güzel haberlerini vermek bana nasip olur inşallah.Mışıl mışıl uyu bu gece.Kuzular gibi yatıp,koçlar gibi kalk olul mu?

Benimde 28'i canım Burcu'dan iki gün sonra.İnşallah sende hayırlısıyla gününü alır bu büyük dertlerimizden kurtulursun...Ama yine de belirtmeden edemiycem Allah çok daha büyük çaresiz dert vermesin...

seninde geri sayım başladı sayılır heyecan varmı heyecan :26:

Heyecan değil de tuhaf bir duygu var herhalde yıllardır bekleyip de bu kadar yakınlaşmak insanı etkiliyor.Ama kendimi rahatlatıyorum devamlı inşallah haftaya bugün birçok zorluk atlatılmış olacak.Hayırlısıyla Burcu da bende atlatırız inşallah.Önce Burcu şu an dualarımız onunla...

Burcu cum bu sabah erken uyandım senin için dualar ettim canım benim.Şimdi kırt kırt meme bitip karına geçilmiştir mutlaka:18: Allaha ve doktoruna emanetsin.Mışıl mışıl uyu burcu cum bak uyanınca harika olacaksın

Burcudan haber var mı? Canlı yayın yokmu?
Bugün toplantı iptal olunca geçmedim. Pazartesi kısmetse bir taşla iki kuş vurmayı düşünüyorum.

Bilirim o duyguyu.Ne korku ne heyecan kelime bulamıyorum insanın o anlardaki iç sesine.Herşey istediğin gibi olacak emin ellerdesin.Burcuda şimdi ameliyattadır.Uyanınca bir ohh çekecek.Bütün stres heyecan sorular nasıl olacaklar bitti şimdi onun için.Darısı başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…