Bende İngilizce öğretmeniyim ameliyatım pazartesi ama aralık ayının başında arayıp aldım randevumu.Yoğunluktan bana bahsetmişti bütün öğretmenler sömestreyi istiyor demişti.Bakalım hayırlısı inşallah az kaldı:)
Antibiyotik kullanırken portakal ve özellikle greyfurt içmeyin,yemeyin arkadaşlar.Zehirlenme yapıyormuş bilginize.
herkese ıyı aksamlarrrrrr :))))) walla tam tamöına 10saat sonra hastanedeyım.ınanamıorum hala :)))) nası gectı aylar...hafalar ve gunler:)))) sayenızde hazırlık donemımı cok guzel ve umutlu gecırdım arkadaslar:))) ınsallah yrn ııı oluurmda saglık durumum hakkındada sızlere bılgı verırırm :))))hepınızı cok opuorum ve dualarınızı beklıorum :))))
Burcucum ; hepimizin duaları seninlesana faydamız dokunduysa ne mutlu hepimize doktorun zaten başarısını tescilledi muhteşem sonuçlara imza attı
Darısı başına güzel haberlerini okuyacağız hep berabersevgiler
herkese ıyı aksamlarrrrrr :))))) walla tam tamöına 10saat sonra hastanedeyım.ınanamıorum hala :)))) nası gectı aylar...hafalar ve gunler:)))) sayenızde hazırlık donemımı cok guzel ve umutlu gecırdım arkadaslar:))) ınsallah yrn ııı oluurmda saglık durumum hakkındada sızlere bılgı verırırm :))))hepınızı cok opuorum ve dualarınızı beklıorum :))))
Burcu şimdiden çok geçmiş olsun dualarım seninle herşey gönlünce olsun
Ben sınıf öğretmeniyim burcu gibi:)) 1. sınıf okutuyorum. yoğunluktan bahsettiyse sana yandım( kolumuzu kaldırıp tahtaya yazı yazıyoruz, sürekli ayaktayız. daha sonra çok zor olur.
Birazdan bir daha arayacağım belki gelmiştir doktor bey. burcu 26 tısı senin kaçı? heyecan dorukta olmalı:) benim daha tarihim yok, kalbim küt küt atıyor..
Ben sınıf öğretmeniyim burcu gibi:)) 1. sınıf okutuyorum. yoğunluktan bahsettiyse sana yandım( kolumuzu kaldırıp tahtaya yazı yazıyoruz, sürekli ayaktayız. daha sonra çok zor olur.
Birazdan bir daha arayacağım belki gelmiştir doktor bey. burcu 26 tısı senin kaçı? heyecan dorukta olmalı:) benim daha tarihim yok, kalbim küt küt atıyor..
seninde geri sayım başladı sayılır heyecan varmı heyecan :26:
Heyecan değil de tuhaf bir duygu var herhalde yıllardır bekleyip de bu kadar yakınlaşmak insanı etkiliyor.Ama kendimi rahatlatıyorum devamlı inşallah haftaya bugün birçok zorluk atlatılmış olacak.Hayırlısıyla Burcu da bende atlatırız inşallah.Önce Burcu şu an dualarımız onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?