Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Meltemcim atlamışım doktoru kendin ara istersen soracakların varsa teline mutlaka dönüyor

Kizlar merhabalaaar.suanda. burcunun yanindayim.muhabbet girla.hic agrisi sizisi yok.kikir kikir gulup egleniyoruz)) melteme diyorki,meme kucultme cok kolay.hic aci olmamis.korkmasin diyor.simdi yurutecez.hepinizi opuyor.yarin laptopu gelince girecekmid.simdilik haberler bu kadar.opiyoluuuuuuuuuuz

Elemtere fiş kem gözlere şiş

bunlar Burcuya haber verenlerin çok olsun sarı şeker

Meltemcim atlamışım doktoru kendin ara istersen soracakların varsa teline mutlaka dönüyor

Canım şimdi aradı doktor bey valla sağolsun unutmamış...Biraz nezleyim deyince hemen antibiyotik verdi eşim şimdi almaya gitti hemen.Göğüs ölçümünde C cuptan küçük olmasını istiyorum mümkünse dedim C ile B arası yapalım ozaman dedi.Valla süper bir insan iyiki yolum Ercan Bey'e düşmüş:)

Oh bee sabahtan beri bekleye bekleye bi hal olduk:)Biraz önce Ercan bey aradı nerdeyse meraktan ona soracaktım Burcu nasıl diye ama sormadım tabi bunlar nasıl bir çete demesin dedim:)Burcu'ya selam görüşücez inşallah.Bu arada zaten rahattım iyice rahatladım Burcu'nun verdiği bilgiler sayesinde öpüldünüz kızlar:)))

Ben çok doktoru övmeyi sevmem ama şunu belirtmeden duramam hastalarıyla iletişimi çok kuvvetli doktorun bire bir kendi diyalog kuruyor bu benim doktoru tercih etmemde etkenlerden biriydi Bende iyi ki diyenlerdenim şükür

Çete diyenler çok k.k.da bize aman birde doktor demesin
Bende kısmetse perşembe olacağım.
B cup genelde ideal deniyor.
Ben de kararsızım..

Çarşamba görüşmede sana resim gösterir mutlaka bakar fikir edinirsin

Son düzenleme:

ercan bey'e yolu düşen her canlı bu cümleyi kuracaktır:)))

Ercan Bey hiçbirşeyi unutmaz merak etme hatta sohbet arası herşeyi tek tek hafızaya alır çok farklı bir insan emin ol :) onun için önce hastası gelir

Çok çok geçmiş olsun.İyi haberlerini okumak güzel.Oldu da bitti maşallah

Meltemcik hadi bakalım darısı başına

Tabi uyanık en güzel senin olacak hepimizde gördün

vallahi uyanığım hepinizi tek tek bekledim tek tek inceledim bana gelene kadar doktor iyice elini alıştırdı kesip biçip dikme işinde prof oldu

en güzel kesin benim olacak başka alternatifi yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…