Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

annemde esımde herkes bı ohhh dedı bugun oglum okulda öğretmenıne annem zayıflama amelıyaı olmus demıs ama esım allahtan fıtık fıtık dıe duzeltmıs:)))) herkes cok rahat cokm sukur.memenın yanında karında olmakta fayda war cunku gogusu ınanaın ben hıc anlamadım nedense.aslında karnımda öle aman man agrımadı sadece lazer lıonun morlukları acıo onada bın sukur yaaa razıyım:))) sımdı yemegımı yedım gezıorum wc ye bıle gıdebılıorum.yalan dunya BASLICAK kolttugumu bıle hazırladım yastıklarla kendım oturup kalkıorum.yanı ben bı ornek olııım sıze hıc korkmayın.aslında gobegımı ufaktı dıceksınız ama o da dıııl kocaman hem mıde hem gobek 2 kat bıseydım sezeryan sarkıgım hele bı felakettı tutumu bıle yenı gordum 5 sene sonra dıyım kıyas yapabılın:))) sorular warsa aliiiimmm hiihhihihi ayyyyy cok sukur bugunlerıde gordum artık ecrube yazacak kıwama geldıgıme ınanamıorummmm:))))))

Çocuk dan al haberi diye boşa dememiş atalarımız

burcum anneler mahvoluyor inan beklerken benim annem ilk ameliyatımda şoka girmiştim doktoru dövecekti zor odadan çıkarmışlar

Ercan beye olan ameliyatım da hem anneme hemde kardeşime gelmeyin dedim ama ben ameliyata girince gelmişler odaya çıkartıldığımda hemşire geldi oramı buramı düzeltiyor kız ben lipoda olduğum için nereye değse ağrıyor ah ah yaptım annem atmaca hemşireye dikkat etsene nasıl iş yapıyorsun demez mi hemşirede çok tatlı ilgili ben anneme yok bi şey iyiyim anne dedim kızdan da annem adına özür diledim

Güzel haberleriniz okuyunca mutlu oldum ben de mart gibi olmak istiyorum bakalım diğer doktorumdan izin çıkarsa

Selam kızlar...Çok şükür atlattım:) Burcucum seninle tanışmak çok güzeldi sabah seni görünce kendimi daha iyi hissettim.Ben ameliyattan çıktıktan sonra seni odaya almamışlar onu söyledi Nil canım benim midem bulandı çok fenaydım belki ondan almamıştır devamlı öğürüyordum.Ama şimdi iyiyim.Şimdi arkadaş geldi burda bitireyim sonra görüşürüz::)

Ay ne güzel ameliyatın bittide geldin yazıyorsun darısı ameliyat olacak arkadaşlara

Davşanım bak sen eskidin bile topu topu bir hafta önce oldun ama senin üstüne 2 kişi daha oldu.Bu arada doktorumuza da maşallah diyelim yahuu

aynen canım ya. hala bazen bacağımda-göğsümde ağrı oluyor, utanıyorum valla benim ameliyat mı kaldı artık diye:))
doktor bu birkaç hafta çok yoğun sanırım..öyle demişti yani..

Aman da aman senin canlı yayınını yiyem beeen...dilleree,yazan ellereee,güzel mincik memişleree gurbaaaaneyyy

aynen canım ya. hala bazen bacağımda-göğsümde ağrı oluyor, utanıyorum valla benim ameliyat mı kaldı artık diye:))
doktor bu birkaç hafta çok yoğun sanırım..öyle demişti yani..

Vallaha benim başım döndü garikin Bebeğim sen de daha lohusa sayılırsın.Aman dikkat et kendine

Çocuklu evden haber almak en kolayı derler.İyi olmana sevindim Eee bizler eskidik, çıtır çerez artık tecrübelerini döktürürsün.Çok şükür darısı olacakların başına.Her şey gönlünce olsun.Dostçakal.

Kızlar günaydın ben çıkıyorum hastaneden cumartesi gelip çıkarttıracam direnleri bugün tekirdağa dönüyorum annemler geldi cumartesi tekrar burada olucam inşallah öpüldünüz:)

Amanııın ameliyatını olmuşta canlı yayınını bile yapıyor maşallah maşallah Allah nazardan korusun.

meltemcııım burada yazını gormek benı cok mutlu ettı.ohhh sende atlattın bıttı gıttı artık tavsıye yazıcaz olacaklara hihhihihi:))) senınle tanısmakta cok guzeldı.ıyı yolculuklar hersey gonlunce olsun cnm bnm:))

olsun sekercık heralde cok agrısı war dıe zaten bende ısrarcı olamadım tamma ııı mı dıe sordum ewet dıyınce yeterlı oldu bnm ıcın.:))) cıkarkende sordum gayet ıı dııınce rahaladım eee sımdıde goruorumkıcıkıosun ıhhh masallahhh cnm :))))

Kızlar günaydın ben çıkıyorum hastaneden cumartesi gelip çıkarttıracam direnleri bugün tekirdağa dönüyorum annemler geldi cumartesi tekrar burada olucam inşallah öpüldünüz:)

Meltemim hadi hayırlısı olsun.Çok şaşırdım şimdi.Ben de, oğlum babasını havaalanına bırakmaya gitti.Onun dönmesini bekliyorum. Arabayı alıp gelecektim hastaneye seni ziyarete Kısmet değilmiş.Ama sesini duymak da güzeldi Buraları unutmayın sürecinizi paylaşın mutlaka.

gunaydın cici kızlar:))) bugun karın dırenlerım alınacak :)) cok mutluyum:)ınsallah acımaz cunku hafıfı kımıldattıgımda bıle acıduo(( ama neyse o kadar olsun dımı:))) ben gayet iiim. ewde fıldır fıldır dolanıorum.tamamen kendım kalkıp oturabılıorum:)bıtek yataktan kalkarken tek destek alıorum.henuz karnım şiş ama o sarkıklıga baktım nerdeeeee yokkkkkk:)))))gıtmısssss:)))) jelesec arkadasım bence gozunu karart hemen ol mayısı bekleme.yaza söleee gerıle gerıle gıy bıkınını gez. 1 gunluk acı cekıcen gerısı ınaan hıcbısı yok:)))

Ne güzel haberler bunlar :) drenlerden korkma çok acımıyor saniyeler içinde çıkarıyor dr bey çıktıktan sonra çok çok daha rahat olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…