Bence sorun yok. Ben doktor olsaydım memnun olurdum. Biz doktor beyi sizin sayenizde bulduk. böyle bir platform oluşturduk. Doktor beye soracağımız birçok şeyi size soruyoruz.
işini hafiflettiniz..
Ay ben Burcu yu yerim tek lokmadaŞimdi konuştuk.Sesi harika geliyordu.Bir gün daha kalmak istemiş hastanede yatak konforlu diye Keyfi gayet yerinde.Yarın sabah doktor gelip direnlerini de çıkaracakmış Meltem ile de görüşebilecekler aynı zamanda. Hadi Meltem im sıra sendeee
Evet sıra bende saatler kaldı...Şu an Fenerbahçe Orduevindeyim ve sabahı bekliyorum.Hadi bakalım görüşmek üzere:)))
Aa senin miydi
Doktor bana vakayı haftaya bıraktık dedi.
Belki senden sonra yine başkasına vermiştir günü.
Sen nasılsın, memnun musun ameliyatından?
Hasta odası nasıl?
refakatçi rahat edebiliyor mu
Evet sıra bende saatler kaldı...Şu an Fenerbahçe Orduevindeyim ve sabahı bekliyorum.Hadi bakalım görüşmek üzere:)))
İnternetten hastane odasına baktım tekli koltuk var. valla onuda çok düşünüyorum:78:
İnternetten hastane odasına baktım tekli koltuk var. valla onuda çok düşünüyorum:78:
koltuk açılıyor ve gayet rahatmış sorun olmuyor:)
görmedim canım, evet ercan bey sende mi oldun ameliyatı
Burcu atlattımeltem ve munamuna sıra sizde bu kadar canlı örnek.Kadir gecesi doğdunuz galiba
Allah kolaylık versin hepinize.Sizlere şimdiden geçmiş olsunGüzel haberlerinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?