Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Selam kızlar dün döndüm eve ama gece biraz zor geçti sırtım çok ağrıdı bir de drenlerin olduğu yer çok rahatsız ediyorAslında ağrı eşiğim çok yüksektir öyle çıtkırıldım değilimdir ama bende anlamadım niye böyle zorlandığımı.Sütyende biraz sıkıyor ama baktım zaten en ucundan bağlı daha fazla gevşetme şansım yok.Sırtüstü yatmayı da hiç sevmem ama mecbur katlanıcaz artık.Cumartesi gelse de şu drenler çıksa sanırım rahatlıycam...Bu arada kızlar bu sütyeni hiç çıkarmıyoruz değil mi?Dün doktorla konuşurken hiçbir şey sormamışım yaa öyle muhabbet ettim gitti doktor...Ya bi sorsana sütyen ne olacak,banyo yapabilecek miyim hiçççç anca boş boş muhabbet ettim Ercan Bey'le artık neyin kafası vardıysa bende o sırada:)

sütyeni yıkayacaksan falan birkaç saat çıkarabilirsin belki ama bence çıkarma canım...
drenler çıkmadan banyo yapamazsın.
o rahatsızlık da %90 dren yüzündendir diye tahmin ediyorum ama kızlar daha iyi bilirler, yazarlar şimdi...

Son düzenleme:

biraz acıyacak ama o kadar kısa sürecek ki, "ay" diyemeyeceksin canım, korkma...

selam meltemcıım sag salımewıne dondugune sewındım:)))zoru atlatın.bnm goguslerdekı drenlerım hıc acımadı oyuzden yorum yazmiim ama karnımdakıler cok acıo bugun onları aldırmaya gıdıcem 3 te:)) sutyende sıkmadı sana kac beden gıydırdı ercan bey sutyenı??? ama bılki acıyan yerler dren yerlerı ıcın rahat olsun.sana hıc slikon ws koymusmu azıcık??? bana koymadı ondanda belkı hıc acımıo bılemıorum.sutyen ewet hıc cıkmıcakmıs ama yıka-kurut kadar cıkabılır deedı.banyoyu bende bugun sorucm sana burdan cewap yazarım:))sımdılık bukadar see u :)))

Banyo yapacagın zamanı dr söyleyecek drenleri alınca büyük olasılık ertesi gün banyo yap diyor sırtüstü yatmak çok kötü gerçekten

Meltemcim selam canım, sütyen işini doktora sor mutlaka çok sıkıp yara yapmasın sonra.... lütfen ihmal etme Direnler çıktığında yaparsın banyonu, ben banyo yapmadan yarım saat önce çıkarıp yıkıyordum peteğin üstüne asıp banyoya giriyordum nemli kalırsa saç kurutmayla kurut nemli giyinme dikişlere zarar vermesin.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım kafana takılan olursa sor yine hepimiz cevap yazarız

Son düzenleme:

Sütyenim 38B canım bugün bir arkadaşım geldi 8 sene Hacettepe'de plastik cerrahide hemşirelik yapmış o baktı yeni memişlerime:)Ona çok küçük geldi memişlerim ne kadar çok küçülttürmüşsün dedi o biraz iri seviyor:)Ben böyle çok iyiyim dedim hatta yıllardır kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim dedim.Çok zayıflamışsın dedi:)Eee malum 1,5 kilo almış göğüslerimden doktor bu kadar zayıf görünürüm tabi:)O baktı da direnlerime sütyenin sıkmıyor seni sıkan şey direnler dedi tam direnlerin çıkış yeriymiş benim sıkıyor diye sızlandığım yer sütyenin ölçüsü gayet uygun dedi.Direnlerin çıkınca anlayacaksın ne kadar iyi olduğunu dedi.Hatta istersen bende çıkarabilirim dedi ama ben yok dedim Ercan Bey çıkarsın dedim:)Ama çok iyi gözüküyormuşum hatta onun bir arkadaşı olmuş kollarını hiç kullanamamış sen çok rahat kullanıyorsun valla maşallah dedi:)))Son durum bu arkadaşlar banyo olayını da idare edicem bugün annem saçlarımı yıkadı ben de bel altımı yıkadım.Bi süre dayanıcaz artık yapacak bişey yok...

saol bestemelodi:)) bız neler atlattık bundanmı korkalım dımı ama hıhh:))))

Yahu ben sizi yerim yerimm.Bıcır bıcır nasıl da konuşuyorlar Meltem cim arkadaşlar yazmış.Drenler çıkmadan banyo yasak tatlım.Sadece saç yıkama,bölgesel temizlik Sütyen de kirlenirse hemen yıkayıp biraz kalorifer peteğinde kurut.Hatta fön mak. ile iyice kurut.Ayrıca soracak bir şeyler olursa bizler cevaplarız ama doktoruna mail atarsan hemen sana geri döner.

selam kızlar:)) dun son drenlerımde alındı bırazdan bıcı bıcı yapıcam:)))) su göbek delıgıne surulen bı krem war ya ooo cok fena ıc gıcıklatıo sızde de oldu mu??? bı ondan tırsıorum:)))aayuyyaya bıde kızlar dun karnımada sole bı baktım drenler alınırken dr. bey dıokı sıs ınecek bende ohoooo bu sıs mı bana yeter bıle super bı duygu allah olmak ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah:))))

ohhh geleyimmi sırtını keselemeye Ben ancak yeni yeni dokunabiliyorum göbek deliğime.Çok huylanıyordum.Hassasiyet oluyor Burcu cum.Doktor gülerdi sorduğumda.Nedense hep yaşanıyor bu demişti bana da.Haatta ben kulak çubuklarıyla sürerdim.His ilk zamanlar pek olmadığından daha da insanın içi fena oluyor.Ama zamanla geçecek merak etme.Demekki senin ödemin çok fazla olmayacak.Çok şanslı sayılırsın bu konuda o zaman

ohhh cok sukur yıkandım dahada rahatladım:)))dun bana kremı surerken dedı zaten herkes aynı seyı hıssedıo ama tabı ben bılmıorum nası bı hıs dedı ve gulduk:))bende sımdıden hıs cok fazla bu odem cbk gecıo anlamına mı gelıo o zaman _????bıde karnımın heryerını hıssedıorum hemen hemen :)))dıkısın 1'er cm altı ve ustu harıc:)

Harika bir haber bence Burcu cum.O kadar pozitif bir insansın ki bak her işin maşallah tıkır tıkır ilerliyor.Güle güle kirlen bu arada Senin hisler çabuk geldi sanırsam

Maşallah maşallah His olayın süper canım Aman nazar değmesin Bu arada güle güle kirlen

gunaydın munamuna suan sanırım son hazırlıkların yapılıodur.Guzel haberlerını 4 gözle beklıoruz dualarımız senınle.allah yardımcın olsun:))))

Hadi bakalım hayırlısıyla sende atlat inşallah...Şu anda büyük ihtimalle bol bol kesiyorlardır orandan burandan:)İnsan çıkınca şaşırıyor anammm hepsi gitmiş diyorsun:)

Şu an ameliyattasındır dualarım seninle Uyanınca bize bir günaydın dersin
İyi dilekleriniz için tesekkurler..
Evet gunaydın:) oldu bitti.dün agrım ve bulantım vardı. Bugün daha iyiyim. 38 b oldum :))) yalnızmemeler bana yüksekte gibi gelyor. Gozum alışmadı diye mi acaba. Ercan bey birazdan gelir sorarım onada. Çok iyi bir doktor iyi ki var:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…