Bencede dren hiçbirşeysaol bestemelodi:)) bız neler atlattık bundanmı korkalım dımı ama hıhh:))))
Selam kızlar dün döndüm eve ama gece biraz zor geçti sırtım çok ağrıdı bir de drenlerin olduğu yer çok rahatsız ediyorAslında ağrı eşiğim çok yüksektir öyle çıtkırıldım değilimdir ama bende anlamadım niye böyle zorlandığımı.Sütyende biraz sıkıyor ama baktım zaten en ucundan bağlı daha fazla gevşetme şansım yok.Sırtüstü yatmayı da hiç sevmem ama mecbur katlanıcaz artık.Cumartesi gelse de şu drenler çıksa sanırım rahatlıycam...Bu arada kızlar bu sütyeni hiç çıkarmıyoruz değil mi?Dün doktorla konuşurken hiçbir şey sormamışım yaa öyle muhabbet ettim gitti doktor...Ya bi sorsana sütyen ne olacak,banyo yapabilecek miyim hiçççç anca boş boş muhabbet ettim Ercan Bey'le artık neyin kafası vardıysa bende o sırada:)
gunaydın cici kızlar:))) bugun karın dırenlerım alınacak :)) cok mutluyum:)ınsallah acımaz cunku hafıfı kımıldattıgımda bıle acıduo(( ama neyse o kadar olsun dımı:))) ben gayet iiim. ewde fıldır fıldır dolanıorum.tamamen kendım kalkıp oturabılıorum:)bıtek yataktan kalkarken tek destek alıorum.henuz karnım şiş ama o sarkıklıga baktım nerdeeeee yokkkkkk:)))))gıtmısssss:)))) jelesec arkadasım bence gozunu karart hemen ol mayısı bekleme.yaza söleee gerıle gerıle gıy bıkınını gez. 1 gunluk acı cekıcen gerısı ınaan hıcbısı yok:)))
Selam kızlar dün döndüm eve ama gece biraz zor geçti sırtım çok ağrıdı bir de drenlerin olduğu yer çok rahatsız ediyorAslında ağrı eşiğim çok yüksektir öyle çıtkırıldım değilimdir ama bende anlamadım niye böyle zorlandığımı.Sütyende biraz sıkıyor ama baktım zaten en ucundan bağlı daha fazla gevşetme şansım yok.Sırtüstü yatmayı da hiç sevmem ama mecbur katlanıcaz artık.Cumartesi gelse de şu drenler çıksa sanırım rahatlıycam...Bu arada kızlar bu sütyeni hiç çıkarmıyoruz değil mi?Dün doktorla konuşurken hiçbir şey sormamışım yaa öyle muhabbet ettim gitti doktor...Ya bi sorsana sütyen ne olacak,banyo yapabilecek miyim hiçççç anca boş boş muhabbet ettim Ercan Bey'le artık neyin kafası vardıysa bende o sırada:)
selam meltemcıım sag salımewıne dondugune sewındım:)))zoru atlatın.bnm goguslerdekı drenlerım hıc acımadı oyuzden yorum yazmiim ama karnımdakıler cok acıo bugun onları aldırmaya gıdıcem 3 te:)) sutyende sıkmadı sana kac beden gıydırdı ercan bey sutyenı??? ama bılki acıyan yerler dren yerlerı ıcın rahat olsun.sana hıc slikon ws koymusmu azıcık??? bana koymadı ondanda belkı hıc acımıo bılemıorum.sutyen ewet hıc cıkmıcakmıs ama yıka-kurut kadar cıkabılır deedı.banyoyu bende bugun sorucm sana burdan cewap yazarım:))sımdılık bukadar see u :)))
gunaydın cici kızlar:))) bugun karın dırenlerım alınacak :)) cok mutluyum:)ınsallah acımaz cunku hafıfı kımıldattıgımda bıle acıduo(( ama neyse o kadar olsun dımı:))) ben gayet iiim. ewde fıldır fıldır dolanıorum.tamamen kendım kalkıp oturabılıorum:)bıtek yataktan kalkarken tek destek alıorum.henuz karnım şiş ama o sarkıklıga baktım nerdeeeee yokkkkkk:)))))gıtmısssss:)))) jelesec arkadasım bence gozunu karart hemen ol mayısı bekleme.yaza söleee gerıle gerıle gıy bıkınını gez. 1 gunluk acı cekıcen gerısı ınaan hıcbısı yok:)))
saol bestemelodi:)) bız neler atlattık bundanmı korkalım dımı ama hıhh:))))
geri sayım baskadı istanbul dayım ve sabah ameliyat oluyorum.
selam kızlar:)) dun son drenlerımde alındı bırazdan bıcı bıcı yapıcam:)))) su göbek delıgıne surulen bı krem war ya ooo cok fena ıc gıcıklatıo sızde de oldu mu??? bı ondan tırsıorum:)))aayuyyaya bıde kızlar dun karnımada sole bı baktım drenler alınırken dr. bey dıokı sıs ınecek bende ohoooo bu sıs mı bana yeter bılesuper bı duygu allah olmak ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah:))))
ohhh geleyimmi sırtını keselemeyeBen ancak yeni yeni dokunabiliyorum göbek deliğime.Çok huylanıyordum.Hassasiyet oluyor Burcu cum.Doktor gülerdi sorduğumda.Nedense hep yaşanıyor bu demişti bana da.Haatta ben kulak çubuklarıyla sürerdim.His ilk zamanlar pek olmadığından daha da insanın içi fena oluyor.Ama zamanla geçecek merak etme.Demekki senin ödemin çok fazla olmayacak.Çok şanslı sayılırsın bu konuda o zaman
ohhh cok sukur yıkandım dahada rahatladım:)))dun bana kremı surerken dedı zaten herkes aynı seyı hıssedıo ama tabı ben bılmıorum nası bı hıs dedı ve gulduk:))bende sımdıden hıs cok fazla bu odem cbk gecıo anlamına mı gelıo o zaman _????bıde karnımın heryerını hıssedıorum hemen hemen :)))dıkısın 1'er cm altı ve ustu harıc:)
ohhh cok sukur yıkandım dahada rahatladım:)))dun bana kremı surerken dedı zaten herkes aynı seyı hıssedıo ama tabı ben bılmıorum nası bı hıs dedı ve gulduk:))bende sımdıden hıs cok fazla bu odem cbk gecıo anlamına mı gelıo o zaman _????bıde karnımın heryerını hıssedıorum hemen hemen :)))dıkısın 1'er cm altı ve ustu harıc:)
gunaydın munamuna suan sanırım son hazırlıkların yapılıodur.Guzel haberlerını 4 gözle beklıoruz dualarımız senınle.allah yardımcın olsun:))))
Hadi bakalım hayırlısıyla sende atlat inşallah...Şu anda büyük ihtimalle bol bol kesiyorlardır orandan burandan:)İnsan çıkınca şaşırıyor anammm hepsi gitmiş diyorsun:)
İyi dilekleriniz için tesekkurler..Şu an ameliyattasındır dualarım seninleUyanınca bize bir günaydın dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?