Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

bugün meltem in operasyonu vardı haberleri bekliyoruz canlı yayın arabasından :) meltem cim şimdiden çok geçmiş olsun çarçabuk sorunsuz atlatırsın inşallah

Merhabalar herkesleree SON DAKİKA haberlerini veriyorum.Burcu ile konuştum.Şu saatlerde sanırım memelerdeki drenler alınıyor olacaktı.Sabah Ercan bey gelmiş yanına,karnındaki drenleri yarına alalım göğüsdekileri bugün çıkaralım demiş.Meltem ile görüşmüşler,muhabbet etmişler.Heyecanlıymış bayağı.Sanırım onun da memişler kırt kırt küçüldüler.1.5 gibi çıkacağını söylemiş doktor çünkü ameliyattan.Burcu artık nerdeyse parmak çıklatıp,göbek atacak kıvama gelmiş sesinden anladığım kadarı ile drenleri merak ediyordu çıkarken acır mı acımaz mı diye:18:

Burcu cuğumda artık bugün konforlu yatağını bırakıp doğğru evine Maşallah güzellere Akşamüstü belki kaçarım Meltem in yanına

Evet sanslıyız valla. :))çok tesekkur ederim. insallah hersey güzel olur.
bu arada burcu nerede niye yazmıyor çok merak ettim.
en ince ayrıntısına kadar anlat burcu:44: :44:

Herşey güzel olacak merak etme.Burcuyla sabah telde konuştum.Sesi iyi geliyordu.Ağrısı falan yoktu.Ayaklanmış anlayacağın.Göğüs direnleri çıkarılacakmış Ercan beyi bekliyordu.Meltemde ameliyattaymış sabah görüşmüş onunlada.Meltemde çıkmıştır alırız haberlerini.Seninde böyle geçecek tereyağından kıl çeker gibi.Şimdi dualarımız seninle canım.

kızlaR BEkledıgınız an geldı gerı dondum hemde bmba gıbı.oncelıkle nldglp hanıma (çok Guzel) tesekkuru bır bor c bılıorum. jelesec - ben toprak -whıerabbıt-besemelodmeltem daha sayamadıklarımda war hepsıne kucak dolusu sevgıler.suan ewdeyım ve ınanaılmaz ııım meme amelıyatı oldumm u olmadımmı bellı degıl agrı acısından 1 mm bıle agrım olmadı ama sonuc mınık dırı fuze gıbı meemısler:)) karındada ılk gun hafıfı agrı oldu suan mesela 2.gunum herseyımı kendım yapıorum desem yerıdır.ewe geldım sole bı etrafı bıle topladım walla topıctekı her yazıyı okuyabıldımde :=)))) saclarıma fon bıle cektrıdım hastanwede:)))) anlayacagınız olacak arkadaslar bu ısın sıkıntısı 1-2 gece ben dunden berı agrı kesıcı bıle ıcmıorum arabaya kendımbındım ındım daha ne dıyım:)))) melem cıkarken gorme ıstedım ama hemsıreler dınlenıo deyıp ızın wermedı umarım bı sıkıntısı yoktur((8 sabah gordugumde heyecan tawan yapmıstı :))) neyse sımdılık bu kadar yıne gırecegım ben fıldır fıldır dolanıyorum:)))) nldglp hnm hakkınızı odeyemem muthıs moral kaynagımsınız bnm sevgıler kocaman opucuklerrrrrrr:))))))

Burcum burcum hoşgeldin öğretmenim ne güzel haberler bunlar vallahi böyle hemen ayaklandığınızı okuyunca ben daha relaxs oluyorum kim korkar karın germeden modundayım süsümüzden de geri kalmıyoruz yani fönler falan :115: Çok sevindim senin adına canım minicik füze gibi memelerinin ve seksi karnının tadını çıkar

Çok sevindim burcu senin adına iyi haberlerini duymak çok güzel

Çitır pıtır, tinimini hanım:) Memeleri küçültmüş,karınları taşş gibi yaptırmış,evine gelmiş de yorumlara cvp veriyormuş Seninle tanışmak çok güzeldi Burcu cum.İnşallah sonraki sürecini de çabuk atlatır sağlığına hemen kavuşursun.Ay bi de fön mü çektirdin sen? varmıymış böyle hizmetleri? Ben ilk senden duydum vallahi çok iyi yapmışsın ohh

Meltem aradı şimdi.Çok sevindim sesi harika geliyordu.Ameliyat çıkışı bulantısı olmuş bayağı.Ama şimdi gayet iyi durumu.Hepinize selamı var:) Çok şükür Burcu da ,Meltem de operasyonlarını oldular.Darısı munamuna nın başına inşallah...kızlar maşallah kuzu gibi girip,koç gibi çıkıyorlar ameliyatlarından

saol jelesecımmm korkulcak hıccccc bısı yok ınannnn:))))1 gun hafıf acım oldu okadar eee oda olsun artık cnm sonucta sıs olmasına ragmen gordugum kadarıylaaa bıle dumduzdu:))) lıpo yerlerı bıraz mor sadece onlar acıohafıften okadar.susumden gerı kalmM bennnn saclar ıgrenctı hemen ındım asag yıkatıp fonumude cektırdım moral oluo .esım bakıo walla sen mınıldın dıooo cok mutluyum:)))

Gözün aydın Burcu
Adına çok sevindim ve bana moral vermiş oldun..
Cesaret topladım valla.
Benim sadece meme küçültmeydi. acaba diyorum göbeğide mi halledeyim

Ay hemen yaptırasım var şu ameliyatı feci gaza geldim yine nazarlardan saklasın Allah daha 2.gün oldu ameliyat olalı memnunum diye yazmak büyük keyif

Meltemim güzel haberlerini aldık mutlu olduk sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sana arkadaşım

Burcu inanırmısın benim de ameliyatımdan sonra duyduğum ilk güzel şey,eşimin bana ''küçüldün sen'' demesi olmuştu Eşimden böyle bir söz duymak gerçekten mutluluğuma daha da mutluluk katmıştı.Seni çok iyi anlıyorum Bunu bizden başka kimse bilemez.HEr zaman söylüyorum karın ve meme kombine ameliyat olduğunda ortaya çıkan tablo gerçekten çok başarılı oluyor.Yaptırmak isteyenler ama korkanlara tavsiyem eğer meme ile beraber acaba mı diye karını da düşünüyorlarsa hiç düşünmesinler hemen yaptırsınlar.

Maşallah Allah nazarlardan korusun seni.Benimde ağrım olmadı hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici falanda kullanmadım.Senin adına gerçekten çok sevindim.Yine dedikkat et ve dinlen.V biçimi yat.Diz altlarına yastık koy.Dikişler için canım gerilmesin.Birde insan ister istemez uykusunda gerilme ihtiyacı duyuyor o zaman dikişler geriliyor bunun içinde V şeklinde yatmak iyi
Meltemide atlattı çok şükür.

Gözün aydın Burcu
Adına çok sevindim ve bana moral vermiş oldun..
Cesaret topladım valla.
Benim sadece meme küçültmeydi. acaba diyorum göbeğide mi halledeyim

Hadi bakalım sıra sana geldi munamuna.Bak burcu yazmış nasıl olduğunu cuma günü de sen yazacaksın böyle Allahın izni ile.Kombine olmak daha avantajlı görünüyor.Tek tek olmaktansa hepsi çıksın aradan istiyor insan.

Birde yüz ameliyatı olan yazsa şu topiğe sadaka vericem
Bu gidişle ben yazacağım.Peşimden gelirsiniz akıllı bıdıklar siziii

Son düzenleme:

Annen de rahatlamıştır Burcu seni böyle motivasyonlu iyi görünce.Anneciğine hürmetler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…