bnmde cok kasınıo gogus dıkıslerım:))) bıde bn dun karın drenlerımın oldugu yerden kan geldı odum koptu ama dr bu beklenen bısı korma aksın dedı.sızede olmusmuydu.bugun hıc kanama olmadı cok sukurde:)
Burcu cum benim sol taraftaki direnimden çok kan gelmişti.sızıntı şeklinde.Ama ben çok korkuyordum,gidersem tekrar beni keser biçer diye ben çok korkağım.Sıza sıza bekledim bitmesini.3-4 gün sürdü bu.Zaten 5. gün çıkartmıştı drenlerimi.
merhabalar:))) bnm drenler bılıosunuz 3 gun once alındı.ogun ve ertesı gun hıcbısı olmadı ama dun olk defa dren takılıan yerden kan sızıntısı oldu cok olunca aradım dr beyı beklenen bısı bırak aksın dedı ztn 1 saaat sonrada kesıldı.bugun hıc olmadıda >:)))
Beni gerdiniz :18::18::18: ne kanı looo ? direnin çıktığı yerden mi geliyor ?
karında ki diren çekilince çok mu açıyor yani memeye göre :18::18:
Kıyamam sanaayok yaa.aynı işte.O kadar acısa doktor canlı canlı alırmı ya.
Kıyamam sanaayok yaa.aynı işte.O kadar acısa doktor canlı canlı alırmı ya.
Beni gerdiniz :18::18::18: ne kanı looo ? direnin çıktığı yerden mi geliyor ?
karında ki diren çekilince çok mu açıyor yani memeye göre :18::18:
cnm bnm yaaa yok ne acıması cıkartırken aynı gogusler kadar acıdı ben bakmadım temızlıo sandım me-ger cekmıs bıle anla işte okadarcık.kan falanda öle abartı olmadı.drenler alındıktan 3 gun sonra o kısımdan hafıf sızıntı oldu.ercan bey bırıken kan o bırak aksın dedı bekledıgımız bısı dedı korkma dedı.bende azıcık oturdum bekledım sızmasını habıre sıoldım sonundada bıttı ztn ugun hıc olmadı.ama o sızıntıdan sonra orası rahatladı:))) demekkı orada ya bırıktı cıkamadı yol buldu cıktı.ıııkıde cıktı.suan cok rahatım:)) jeleseccıım korkulacak ınan hıcbısı yokmus.ben gozumde acaıpp buyutmusum ama hıc bekledıgım yada korktugum gıbı olmadı.ııı dusun ııı olsun.bak nede guzell tavsıyeler verırımısım ben:)
Üstteki bantları aldımı doktor? bantlar çok kaşıntı yapıyor.Hatur hutur kaşıdığımı bilirim
cnm bnm yaaa yok ne acıması cıkartırken aynı gogusler kadar acıdı ben bakmadım temızlıo sandım me-ger cekmıs bıle anla işte okadarcık.kan falanda öle abartı olmadı.drenler alındıktan 3 gun sonra o kısımdan hafıf sızıntı oldu.ercan bey bırıken kan o bırak aksın dedı bekledıgımız bısı dedı korkma dedı.bende azıcık oturdum bekledım sızmasını habıre sıoldım sonundada bıttı ztn ugun hıc olmadı.ama o sızıntıdan sonra orası rahatladı:))) demekkı orada ya bırıktı cıkamadı yol buldu cıktı.ıııkıde cıktı.suan cok rahatım:)) jeleseccıım korkulacak ınan hıcbısı yokmus.ben gozumde acaıpp buyutmusum ama hıc bekledıgım yada korktugum gıbı olmadı.ııı dusun ııı olsun.bak nede guzell tavsıyeler verırımısım ben:)
kızlar dun öğretmen arkadasım zıyarete geldı.gelırkende bana bır sutyen almıs 80b acaıp guzel ama bıraz kucuk bu dedım bır taktımkı tam oldu gozlerım fırladı yerındennnn:)))) hayatımda hıc gıyemedıgım cınsten suslu dantellı bısı bayıldım.allahım bugunlerı bana gosterdı ya daha ne ısterımkı:)))))))))))))))))))))
Biraz iyileşin kesin bir toplantı düzenleyelim.Jelesec bu burcu ile kesin tanışman lazım.Nasıl tatlı nasıl tatlı anlatamam.Bir şeker bir şekertam bir şirine
Biraz iyileşin kesin bir toplantı düzenleyelim.Jelesec bu burcu ile kesin tanışman lazım.Nasıl tatlı nasıl tatlı anlatamam.Bir şeker bir şekertam bir şirine
Bütün bantları aldı ve ben deli gibi kaşınıyorum...Eşimde iyileşiyor işte o yüzden kaşınıyor diyor.Ona göre hava hoş tabi:)
kesın kesın toplantı ıstıorum bennnnnnnn:))) saolun nldglp hnm :))) sızde cok tatlı sempatık,sevecen ve ıyı yureklı bırısısınız.sızı tanıdıgım ıcın cok mutluyum:)) bu arada aklıma bısı geldı sımdı hemen araya sokusturıımmm :)) bnm bu dık yurume ısım hala olmadı hafıf egık kambur stılım dewam etmekte:))) sırtlarım belım agrıdı yahu.nezaman ben dık yurucem:))) 2 haftaya yurumuyum okula bole gıdersem yanarım walla :))) gercı daha hesapladımda 16 gun wwar okula gıtmeme:))) bu sure yeter mı bana??????????????
Kaşınan yerlere eğer dikiş üstü değilse bepanthene sür istersen.Benimde çok kaşıntı yapmıştı.Ama bu eşinin de dediği gibi hislerinin gelmesinden de oluyor.
2 hafta sonra geçecek merak etme.Fıtık oldum dersin herkeseYürüyüşe başlayın dediği zaman zaten yavaş yavaş dikileceksin.10.gün ben yürümeye başlamıştım dışarda kısa kısa .çok yararını göreceksin yürümenin.
Benden de mi tatlıen tatlı benim
aman nlglpd sende herkese tatlı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?