bı dakka bı dakkaaaaaaa ben dun annemle gune gıttım gezdım tozdum. bugunde nautılıusta 3-4 saat gezındım alıswerıs vesaıre yaptım.yapmamamm mı lazımdı_??? dr un demesınımı beklıcektım yoksaaa eywahhh amanınnnnnn acıl cewappppppp
bı dakka bı dakkaaaaaaa ben dun annemle gune gıttım gezdım tozdum. bugunde nautılıusta 3-4 saat gezındım alıswerıs vesaıre yaptım.yapmamamm mı lazımdı_??? dr un demesınımı beklıcektım yoksaaa eywahhh amanınnnnnn acıl cewappppppp
Burcu cum sen çok acele davranmışsın be bebeem.Bu ne hız? Aman diim kendini sakın.Biri çarpar marpar amann diim çok dikkat et.Kendini iyi hissediyorsan bilemem ama bana yürüyüşe başla artık demişti hatta uzun şemsiyemle dolaşıyordum baston gibi.Senin kaçıncı günün?
walla bı sıkıntı olmadı gayet rahat rahat dolastım bugun tam 1 hafta oldu ıste:))) bnm tek derdım sırtım agrıo ya( bıde gece yatarken kuyruk sokumum altına yastık koyuyorum bole yatagın heryerı yatarken yastıktan gozukmuo:)))
selam lına_k sen ne amelıyatı olacaksın_???merak etme sayılı gun ınan cbk gecıo.arkadaslar bnm gun saymama 2 ay sahıt oldular:)))))saolsunlar:))))
canım, inan, en zor kısmı ameliyat gününü beklemek.. kombine ameliyatlar belki biraz daha zor ama çok ağrı hissedeceğini sanmıyorum senin.. yalnızca karındı değil mi?
Beni gerdiniz :18::18::18: ne kanı looo ? direnin çıktığı yerden mi geliyor ?
karında ki diren çekilince çok mu açıyor yani memeye göre :18::18:
cnm bnm yaaa yok ne acıması cıkartırken aynı gogusler kadar acıdı ben bakmadım temızlıo sandım me-ger cekmıs bıle anla işte okadarcık.kan falanda öle abartı olmadı.drenler alındıktan 3 gun sonra o kısımdan hafıf sızıntı oldu.ercan bey bırıken kan o bırak aksın dedı bekledıgımız bısı dedı korkma dedı.bende azıcık oturdum bekledım sızmasını habıre sıoldım sonundada bıttı ztn ugun hıc olmadı.ama o sızıntıdan sonra orası rahatladı:))) demekkı orada ya bırıktı cıkamadı yol buldu cıktı.ıııkıde cıktı.suan cok rahatım:)) jeleseccıım korkulacak ınan hıcbısı yokmus.ben gozumde acaıpp buyutmusum ama hıc bekledıgım yada korktugum gıbı olmadı.ııı dusun ııı olsun.bak nede guzell tavsıyeler verırımısım ben:)
Merhabalar herkese,
Drenlerim alındı çok rahatladım.
Ben sizden biraz daha ağrılı geçirdim ameliyatımı, ama olsun sonucu görünce değer dedim kendi kendime:))
Hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatını beraber yaptıranlara helal olsun...:))
Evime döndüm ve ilk işim eski sütyenleri çöpe atmak oldu
Yan taraflarım mosmor, liposuction yapmış meme yanlarına.
Sizede yaptı mı aynı işlemi??
Neyse bundan sonra sefam olsun
Yaptırmayı düşünen arkadaşlar korkmayın, ertelemeyin.
Keşke daha evvel yaptırsaydım diyorum şimdi.
Süpeer dünya turuna çık hızını almışken
Canım şaka bir yana yürüyüş yapman güzel.Kendini zorlamadan özellikle karın kasını yormadan hareket yapabilirsin.Bende yürüyüş çok yaptım dışarı çıkmadığım zaman evde yürüdüm.Yürüye yürüye dik durmaya başladım.Ercan bey muaynede düz yatarken iki ayağını birden kaldırtıyor, karın kasın acıyor.Acıyan yeri göstererek burayı zorlayacak hareketler yapma dedi.Ben günlük 15 dk yürüyüş yap derim ama sen 20 dk yada yarım saat sonra yorulursun.Ne zaman yorulursan o zaman bırak zorlama demişti.
Yorulup zorlamadıktan sonra korkma.
Merhabalar herkese,
Drenlerim alındı çok rahatladım.
Ben sizden biraz daha ağrılı geçirdim ameliyatımı, ama olsun sonucu görünce değer dedim kendi kendime:))
Hem karın germe hem de meme küçültme ameliyatını beraber yaptıranlara helal olsun...:))
Evime döndüm ve ilk işim eski sütyenleri çöpe atmak oldu
Yan taraflarım mosmor, liposuction yapmış meme yanlarına.
Sizede yaptı mı aynı işlemi??
Neyse bundan sonra sefam olsun
Yaptırmayı düşünen arkadaşlar korkmayın, ertelemeyin.
Keşke daha evvel yaptırsaydım diyorum şimdi.
mrb herkese bu dr. kaca yapıyor ve bu dr.a burun estetıgı yaptırıp memnun olan varmı ya ben dogal dursunda yanı dogal dıye buyuk burun bırakmalarını ıstemıyorum kucuk ve hafıf kavıslı hic mınık bır burun ıstıyorum,bu Dr.un seklı nasıldır genelde olan kısılerden foto beklıyoruz saygılar :)
herkese merhaba,
ercan bey ile hafta sonu tanıştım bacak bölgeme lipo için çok sevdim gerçekten samimi birisi ancak merak ettğim işlem sonucunda gerçekten bacaklar inceliyormu? 1,2 cm olacaksa o masaya yatmaya değmez diye düşünüyorum nolur yardım bacaklarımdan nefret ediyorumda:)
Ercan beye bacak lipoliz olan arkadaşımız Jelesec.Bacak germe ve lipo olan arkadaşımız da Whiterabbit.Ben Jelesec in bir toplantıda bacak resimlerini gördüm gözlerime inanamadım.Acaip bir değişim olmuştu.Whiterabbit da 45 kilo verip bacaklarında ve diğer bölgelerinde sarkma yaşayınca geçtiğimiz 2 ay içinde 2 operasyon geçirdi.İlk olarak 360 derece karın germe ve lipo,2.ameliyatı da bacak germe ve göğüs toparlama ameliyatı oldu.Sonuçlarını kendisi de burdan paylaştı zaten.Yazınızı okuyunca o da cvp verir size mutlaka.
Benim eşim de jinekomasti ve karın bölgesine lipo yaptırdı.İnanılmaz değişti gerçekten.Yanlız bu değişim tam olarak 3.ayında başladı.Arkadan bakıldığında katmer katmer olan görüntü şuan hiç yok.Göbek diye bir problemi hiç kalmadı.Zaten çok kilosu yoktu.1.83 boy 83 kilo idi.Ameliyattan sonra kendide 5 kilo verdi şu an 78 kilo.Sadece lipo yaptıranlara şunu diyebilirim sonucu hemen beklemeyin.4. yada 5. ay sonucu tam olarak görüyorsunuz.Bu arada 1-2 cm demişsiniz ama her bir bacakta 2 şer cm demek toplamda 4 cm demekdir bu da tam bir bedene denk gelir.
Ercan beye bacak lipoliz olan arkadaşımız Jelesec.Bacak germe ve lipo olan arkadaşımız da Whiterabbit.Ben Jelesec in bir toplantıda bacak resimlerini gördüm gözlerime inanamadım.Acaip bir değişim olmuştu.Whiterabbit da 45 kilo verip bacaklarında ve diğer bölgelerinde sarkma yaşayınca geçtiğimiz 2 ay içinde 2 operasyon geçirdi.İlk olarak 360 derece karın germe ve lipo,2.ameliyatı da bacak germe ve göğüs toparlama ameliyatı oldu.Sonuçlarını kendisi de burdan paylaştı zaten.Yazınızı okuyunca o da cvp verir size mutlaka.
Benim eşim de jinekomasti ve karın bölgesine lipo yaptırdı.İnanılmaz değişti gerçekten.Yanlız bu değişim tam olarak 3.ayında başladı.Arkadan bakıldığında katmer katmer olan görüntü şuan hiç yok.Göbek diye bir problemi hiç kalmadı.Zaten çok kilosu yoktu.1.83 boy 83 kilo idi.Ameliyattan sonra kendide 5 kilo verdi şu an 78 kilo.Sadece lipo yaptıranlara şunu diyebilirim sonucu hemen beklemeyin.4. yada 5. ay sonucu tam olarak görüyorsunuz.Bu arada 1-2 cm demişsiniz ama her bir bacakta 2 şer cm demek toplamda 4 cm demekdir bu da tam bir bedene denk gelir.
mrb herkese bu dr. kaca yapıyor ve bu dr.a burun estetıgı yaptırıp memnun olan varmı ya ben dogal dursunda yanı dogal dıye buyuk burun bırakmalarını ıstemıyorum kucuk ve hafıf kavıslı hic mınık bır burun ıstıyorum,bu Dr.un seklı nasıldır genelde olan kısılerden foto beklıyoruz saygılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?