herkese merhaba,
ercan bey ile hafta sonu tanıştım bacak bölgeme lipo için çok sevdim gerçekten samimi birisi ancak merak ettğim işlem sonucunda gerçekten bacaklar inceliyormu? 1,2 cm olacaksa o masaya yatmaya değmez diye düşünüyorum nolur yardım bacaklarımdan nefret ediyorumda:)
çok teşekkür ederim gerçekten çok çok güzel bir yer burası hepinize ayrı ayrı teşekkürler ben yüzde hücre nakli uygulamasını bacak lipo ile birlikte düşünüyorum 33 yaşındayım ama yüzüm çok çökük ve yorgun gözüküyor o yüzden de dolgunlaşması gerekiyor geçici dolgu yaptırdım cidden güzel oldu ama sürekli yaptırmak hem yorucu hemde masraflı oluyor ercan bey bana paket fiyat verdi ama benim bütçemi zorluyor sizce biraz daha indirim istesem ayıp mı olur sonuçta ben burada sizlerin yazdığı tecrübelere istinaden buldum ercan beyi önceden bir tanışıklığımız yokyüz bölgesinde hücre nakli olan varmı ? Memnunmu ? Nesoru sordum dimi :)
Paylaşımlar bilgilendirme ve motivasyon açısından gerçekten çok güzel.Valla Ercan beyi bende burdan buldum.Yok birbirimizden farkımız canım.
Hücre naklini bir kez gördüm.Ercan beyin böyle bir işlem yaptığınıda o zaman öğrendim.Sonucunu bilmiyorum.Çok istedim sonrasını öğrenmeyi.Kendisi göz kapakları, göz altı,hücre nakli falan yaptırmıştı.Bende yüz ameliyatı olacağım için sonucunu çok merak ediyordum.Kendisine meil adresimi verdim bilgilendirme, resim ne olursa paylaşmasını rica ettim.Hatta meil adresimi isteyen ve gönderirim diyende kendisiydi.Çok soru sorup sonucu merak ettiğimden sanırım benden kurtulmak için istediMaalesef dönmedi.Ücret konusunda bir şey diyemiyorum canım tekrar konuş istersen.Ne demişler isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci şansını dene istersen.
Ne zaman olmayı düşünüyorsun?
:) evet bakalım soyleyebilecekmiyimben 23'de randevu aldım ama iş cuma belli olacak izin alıp alamyacağım cuma net olacak tarih :)
olmaya cihanda bir nefes sıhhat gibi 25 mesaj
Selam kızlar günlerdir vakit bulup giremedim nete.Artık ameliyat süreci bitti,iyileşme süreci başladı.En azından ilk günler kadar kötü değil.Haftaiçi birkaç gün sağ göğsümün altındaki dikişin birinden kan geldi hatta doktora da mail attım ama sanırım meşguldü görmedi.Sizce bir sorun yaratır mı?2 gündür durdu ama yine içime şüphe düştü.
Ne yaptın konuşabildin mi?
evet evet konuştum ayın 23 de inşallah hastanede işlem olup bitecek :)
Selam kızlar günlerdir vakit bulup giremedim nete.Artık ameliyat süreci bitti,iyileşme süreci başladı.En azından ilk günler kadar kötü değil.Haftaiçi birkaç gün sağ göğsümün altındaki dikişin birinden kan geldi hatta doktora da mail attım ama sanırım meşguldü görmedi.Sizce bir sorun yaratır mı?2 gündür durdu ama yine içime şüphe düştü.
Hadi hayırlısı inşallah her şey gönlünce olurEee şimdi tatlı bir heyecan başlamıştır.Dualarımız seninle canım.
teşekkürler öpüyorum hepinizi inşallah güzel olur
Araba kullanan maskot ne alaka demeöpücük maskotunu koymak isterken ıııh yaşlılık
Sen nasıl oldun tavşancık.Gidiyormusun kontrole, yakında varmı atraksiyon.
kızlar sımdı aklıma geldı.ben sık sık kontrole gıdıorum ya bu aralar dr.u beklerken hep bayanlar gırıo cıkıo ercan beyın odasından acaba sızlerden bırılerınımı goruorum dieheppppppp ıcımden gecırıorum:))))) ama tanımıorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((( ama sız benı gorursenız hemen tanırsınız su aralar kambur egık duran yanında annesı olan bayan heheheheheheh:))))))
kızlar sımdı aklıma geldı.ben sık sık kontrole gıdıorum ya bu aralar dr.u beklerken hep bayanlar gırıo cıkıo ercan beyın odasından acaba sızlerden bırılerınımı goruorum dieheppppppp ıcımden gecırıorum:))))) ama tanımıorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((( ama sız benı gorursenız hemen tanırsınız su aralar kambur egık duran yanında annesı olan bayan heheheheheheh:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?