ercan bey benim de karnıma taktıillede yaapalım diyor hatta burnuma da dedi bi kere aşılandık devamı gelir gibi....
bu arada bişi sorcam ya benim bu dikişler acaip kaşınıyor. böle hatır hatır kaşıyasım var. bu hep böle mi gitcek.... :18::18:
selam lına-k :) walla bnm 3 hafta doldu hatır hatır hala kasınıorum.bıde bnm gobekte kasınıo.butun gun uyuz olmus gıbı elım korsenın ıcınde kasıorum gören olsa dıcek bu kız naaapıo loooo böle:)))
iyi bari tek değilmişimneyse allahtan tek bölge benim
hehhe ewet bıde korse cıkınca öle tatlı kasınıokı artık derımı soyucam nerdeyse gogustede sadece asagı ınen cızgım kasınıo:))
hehhe ewet bıde korse cıkınca öle tatlı kasınıokı artık derımı soyucam nerdeyse gogustede sadece asagı ınen cızgım kasınıo:))
oyyyyy ne tatlı olur ooo. benim gögüste t şeklinde böle baya bi kaşınıyo kendileri.
İkinizde gelin kaşıyayım
ercan bey benim de karnıma taktıillede yaapalım diyor hatta burnuma da dedi bi kere aşılandık devamı gelir gibi....
bu arada bişi sorcam ya benim bu dikişler acaip kaşınıyor. böle hatır hatır kaşıyasım var. bu hep böle mi gitcek.... :18::18:
süper olurDDDD :122:
bana uyar ben bayılırım kendımı kaşıtmaya zaten ohhhh mestt olurum walla jelesec :)))
Çok sağol canım hastaneyi aramıştım onlar yönlendirdiler bende ücretini yolladım gönderecekler 5 adet.Böylece bu işte başarıyla tamamlandı:)))
Bu arada Ercan Bey'le cumartesi görüştüm senin burnunla karnını da yapalım süper olur valla dedi bir de yapılmış burunlar gösterdi yine aklımı çeldi valla:)Hatta eşiminde nefes almasında problem var ona da seninkini de yapalım dedi.Hatta tomografi istedi eşimden.Valla bu gidişle biz bütün parayı Ercan Bey'e gömücez:)))
doktorumuz takıntılı gözüne güzel görünmeyen heryeri yontar diker biçeryaptır yaptır karın burun meme dört dörtlük çıkarsın
iyileşiyor güzelim
benim eşim kan görünce bayılanlardan. damar yolu açılırken odadan kaçtı düşün artık. sen birde kaşır diyosun DDDD
doktor taktı karnıma illede yaptıralım diyo. burnumu da eşim dedi diye söyledi. ben ameliyattan çıkınca eşim demiş keşke burnunu da yaptıraydık da ikisi bi arada çıkaydı diyedoktora diyince o da süper olur dedi
hahahaahah bende eşin gibiyim aslında ama yinede estetik ameliyatı dedin mi canım çekiyor kanı manı unutuyorum
hoşgeldin estetik hastalığınayaptır yaptır bulmuşken işinde iyi olan doktoru elden geçirt kaportayı
Kızlar kaşınma evresine gelmişler.Çok güzeldir kaşınan yerleri yavaş yavaş kaşımak.İçim geçerdi kaşırken.Hepsi geçecek merak etmeyin.Meltem,Lina hafiften estetik zehirlenmesi başlamış sizde de,hadi kolay gele
dün banyo yaptım ercan bey pazar günü yap ilk banyonu dediydi. banyodan sonra benim tansiyon bi düştü.... eşimi çağırdımm yardıma bakamadı garibim.... aman erkeğin de böle konulara hassası hiç iyi olmuyo.
zehirlendik bi kere
Meltemcim yaptır da canlı burun örneği görmedimsenden sonra bende yaptırayım bende iş çok karın,burun ayak,kol estetiği
Bas bas paraları doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?