öncelikle size en güzelinden en ferahından ve içinde ömür boyu mutlu yaşıycağpınız kendinize ait bir ev diliyorum rabbimden.lojmanı çok güzelleştirmişsiniz.bakarsan bağ bakmazsan dağ olur tabii.laminantı ve mutfağı kendi cebinizdenmi yaptınız ?eğer öyleyse eşin,ze bravo ...neden böyle dedim benim eşim olsa eminim ne gerek var lojmana hayırmı yapcam cebimden idare et derdi.bence çok güzel olmuş.mutlu mutlu yaşayın.Bebeğinizide Allah bağışlasın
evet lojmana 4 bin kadar masraf yaptık ve dediğin gibi eşime minnettarım bu konuda. ev alsak dahi uzun yıllar oturmayı düşündüğümüz için masraf yaptık aslında. ve bence durumun olduğu sürece nerde olursa olsun her kadın herşeyin en güzelini hak ediyor.çünkü yuvan ne kadr güzel olursa okadar mutlu huzurlu oluyosun...allah herkese nasip etsin. güzel yorumun içinde teşekkürler...
maaşallah,subhanallah.evinizi,yerleştirmenizi,her odadaki zevkinizi çoooo...k beğendim.tebrik ederim gerçekten.Hele de lojmanmış,size hayran kaldım.Rabbim sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah...
ağız tadı ile oturun cnm lojman olarak çok iyi...rabbim kat kat iyilerinide nasip etsin sizlere...
Baaayildiiim : )) masAllah..
Yalniz merak ettim mutfak 4 bin TL mi tuttu? Bizde ev almak istiyoruz arastiriyoruz ama bende mutfak konusunda pimpirikliyim. Esimle konusmustukta mutfak yaptirsak belki 10 bini bulur demistik...
yatak odası ve salon takımınız çok hoşmuş,çok beğendim.içleri kullanışlı mı?nerden aldığınızı yazabilir misiniz acaba?Tekrar güle güle ,mutluluklarla oturun inşallah...
çok teşekkür ederim,kullanışlı olması çok güzel.ben alırken hiç dikkat etmemişim.Tekrar iyi günlerde kullan inşallah.beğenmenize sevindim. ben izmirde oturduğum için çiğlide mert mobilyadan almıştım.aslını söylemek gerekirse içleri dışından daha güzel. aynasınsa ve komidinlerinde makyaj ve takılar için gizli bir bölme açılıyor bende onlara bayılarak almıştım ve çokda severek kullanıyorum. viyana yemek- yatak odası diye internetten bulabilirsin sanırım.
evet lojmana 4 bin kadar masraf yaptık ve dediğin gibi eşime minnettarım bu konuda. ev alsak dahi uzun yıllar oturmayı düşündüğümüz için masraf yaptık aslında. ve bence durumun olduğu sürece nerde olursa olsun her kadın herşeyin en güzelini hak ediyor.çünkü yuvan ne kadr güzel olursa okadar mutlu huzurlu oluyosun...allah herkese nasip etsin. güzel yorumun içinde teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?