Baaayildiiim : )) masAllah..
Yalniz merak ettim mutfak 4 bin TL mi tuttu? Bizde ev almak istiyoruz arastiriyoruz ama bende mutfak konusunda pimpirikliyim. Esimle konusmustukta mutfak yaptirsak belki 10 bini bulur demistik...
Ada diyor ki;
Merhaba eviniz çok güzel..çok beğendik...
Herşey çok güzel olmuş...
Ege'yi çok özledik...
Arda da diyor ki
Eviniz çok güzel olmuş
Sizi çok özledik Ege'yi çok özledik
Bebeklerin arasında en tatlı bebek Ege ama bana öyle geldiğinden değil gerçekten öyle....
Figencim bana söz kalmadı...
Herşey çok güzel çok zevkli ...
sağlıkla mutlulukla dolu günleriniz olsun içinde...
Bakarken ada gördü ve perdelerden tanıdı aaaa dayımların perdesinin aynısı diye
Hepinizi öpüyoruz...
Oğlumun adıda İbrahim EgeAllah ağız atdı ile oturmayı nasip etsin inş.
lojman ve cok guzel bı ev ustelık 3+1 cok begendım
bısey sormak ıstıyorum oglanın (adaslar) odasının duvar kagıdını nereden aldınız acaba
Bende en çok salonunu ve mutfağını beğendim çok güzel döşenmiş..Banyondaki paspaslar biraz renkli olmuş daha soft renk olsa daha iyi olur gibi geldi bana bunun dışında her odan çok güzel canım güle güle oturun..
eviniz çok güzel temiz olmuş, güle güle oturun.önceki evinizde çok güzeldi merak ettim o evidemi kendi cebinizden yenilemiştiniz.
her bayan temiz yeni bir evde oturmak ister ben sizi tebrik ederim çok becerikliymişsiniz
keşke mutfağınızın eski halinide koysaydınız aradaki farkıda görürdük şimdiki hali gayet güzel görünüyor...bu arada sizden sonra taşınacaklar çok şanslı olacak oturduğunuz her lojmanı yeniliyorsunuz ne güzel..
güle güle kullanın sizde mi polis lojmanında kalıyorsunuz bende lojmanda oturuyorum ama nerde böyle cicili bicili istanbulda lojmanımıza geçtiğimizde 2 bin tl harcadık mutfak falan yaptırdık ama 1 dsene oturduk doğu görevi çıkmıştı o nedenle bu lojmanıma birşey yaptırmadım doğu göremizde bitiyor bakalım birdahaki lojmanımıza bende yaptırım inşallah
yengesinin bitanesi onlarrrrr... benim içinde çevremdeki çocukların içinde en tatlıları, en uslu ve akıllıları onlar.... bende sizin evinizi çok merak ediyorum madem üyesiniz sizden de evinizin yeni halini görmeyi bekliyoruz...hepinizi çok öpüyorum... EGE de halasını çok öpüyor ...
canim marangozun adresini bana gönderebilir misin ,lüüüüüüüüüüütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?