Ya hala eziklik meziklik,böyle ucuz ucuz laf sokma çabalarının peşinde koşmayın artık arkadaşım,biraz yaratıcılık bi zeka pırıltısı görmek istiyorum artık lütfen...Hangi ispat?İspat varsa gösterin diyorum ama bir babayiğit çıkamadı daha...Ben şurada hiçbir şeyi afaki yazmıyorum link link de kanıt gösteririm,ama olayı kişiselleştrirseniz işin rengi değişir.:)) vallahi su yorumunuzu okurken gulumsedim.sirf altta kalmamak adina esmerpapatya hanimefendinin soyledigi ispatli seylerin ezikligiyle verilmis bir cevap oldugu besbelli:)) sizin verdiginiz cumlelerlde ne var ki ilahi yahu iste boyle yapip insanlari sogutuyorsunuz boyle yapmayiniz.yigidi oldur hakkini ver misali bir cevabiniz yoksa en azindan susunuz!
makarna ve kömürmüü. ha makarna ve kömürr haa kahve deterjan kolanya ikiside aynı kapıya çıkmıyormuu..
cuvallamak mı pes...
chp nın vere vere kuru kahve vermesını laf eden insan grubu cuvalladıgımı söyluyor. ben orda demısım kı ; NEYİ SAVUNAMADI ANLAMADIM !!! acık yaazmamıssınız okkey !
sonrada dedım ki madem savunamıyor neden kadın kollarında görevli ? cunku chp akepe gbı para odun kömür MAKARNA VERİP SATIN ALMIYOR !
sizde benim soruma cvp vermedınız.. vere vere kuru kahve getırmısler ya ne beklerdınız efem ?
Bu arada ben sizi muhatap alıp cvp yazdıgım ıcın özür dılerım.. tarzları bozuk deyınce sinirlenıyor bazıları.. Selametle..
evet bu kadar hormonlu ürün yoktu o zamanalr,şimdi hükümet patateside ithal edicekmişKonyanin ilcesindeyim ama konydada durum ayni babam kac hafta once diyordu patates 2 5 diye annemin aldigi salataliklarda bi kokulu katir catir kitir benimkilerden guzeldi ..
Bazi seyler bazi donemlerde pahali oluyorgecici bir durum burdan hukumete yuklenmek manasiz..
Tabi şuda var onceden karsinizda sizi dinleyen boyle muhatap olacaginiz catir catir dovusceniz bir iktidar olmadi simdi boyle bi ne oldum oldunuz bol keseden yerli yersiz elestiriyosunuz sray da saray diye..
Benim cocuklugum ecevit zamanina denk gelir ne muz yedik muzu birak okulda simit alack param yoktu o turum turum simit kokusu burnumdan gitmiyor..annem babam gidi gidyla ev yaptirdi kac seneeler pek cok seyden mahrum buyuduk..ama simdi babamin evinde eti de sutude eksik degil cok sukur tek maasla hem babanemlere hem bize bakti bakiyor..ve su anda tek maasla cok rahat geciniyor ..
ilahi mune ,Kurban olduğum Allah avuçlarım kaşınıyordu, siteye girsem de cımbızımla 3-5 çimdik atsam diyordum, gökte ararken yerde buldum hamd olsun
Valla senin gozunde yazilacak cok sey var da, ben Ataturk'un yaptiklarini bu kadar siradan gorebilen bir insana daha yazacak birsey goremiyorum, kusura bakma. Sen git biraz tarih calis, o zamanki sartlari arastir, bir askerin gorevlerini, bir devlet adaminin gorevlerinden, bir ogretmenin gorevini bir ekonomi uzmaninin gorevlerinden ayirt etmeyi ogren, ondan sonra ayni anda bunlarin hepsi olabilmis bir adamin yanmis yakilmis, yuzbinlerce insan kaybi ile savastan yeni cikmis bir ulkenin kullerinden nasil bir ulke yarattigini gene tartisiriz, olur mu?
Kurban olduğum Allah avuçlarım kaşınıyordu, siteye girsem de cımbızımla 3-5 çimdik atsam diyordum, gökte ararken yerde buldum hamd olsun
:) neyse..
pardon Sn. Av. esmerpapatyam cok sert oldu sanırım bende farkettim..
Neyi savunamamış chp lı hatunlar olayı anlamadım cok pardon.. neyi tasvip etmemişler kadınlar..
hayır kadınlardada suc var madem savunamıyorsun neden kadın kollarındasın.. baskaları gbı maaşa bağlamıyor , kömür makarna vermiyor.. hayır senın cıkarın ne ?
Bende bu kadar yazışmadan sonra fikrini değiştiren oldumu onu merak ediyorum :)
harf devrimi yapmadan cikmazmiydi yüzde 20 ye? yoksa latin harflerinin bilmedigimiz bir kerametimi varmis????Su harf devrimi ile bir gecede cahil kaldik safsatasina da lafi acilmisken iki kelime yazayim: Osmanlida okuma yazma bilen sayisi o zamanlar kadinlarda binde 4, erkeklerde yuzde 7 dir. Hani bu cahil kalanlarin orani..Harf devriminden sonraki 15 yil icinde bu oran yuzde 20ye cikmistir.. Ikide bir bunu yazarak komik olmayin istedim..
cikabilseydi cikardi herhalde 600 senede..harf devrimi yapmadan cikmazmiydi yüzde 20 ye? yoksa latin harflerinin bilmedigimiz bir kerametimi varmis????
:) neyse..
chpli hatunlar kahve vermis ya gevezeyim arkadasa sonrada propaganda yapacaklarmis ama gevezeyim arkadas akpnin yardimlarini tasvip etmiyorsunuz bu yolla oy aldiklarini savunuyorsunuz ama kendinizde hediye veriyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demis:) cevap olarakta kem küm etmisler....
Bilmiyoruz ki öyle bişey var mı? Evinde değildik ki. Ben ilk defa duyuyorum mesela kahve dağıtmış.doğru mu bilmem ama yapıyosa da partinin cebinden yapıyodur devletin parası ile dağıtmıyordur. Ama Erdoğan kendisi devletin parası ile yaptığını söyledi % 52 oy alın siz de kullanın dedi. Heralde oy verenlerin hizmet için değil de seçim kampanyasında parayı kullan diye oy verdiğini sanıyot. Tarafsız olması gereken bir c. Başkanının da bu lafı etmesi ayrı bir ironi ayrı bir tartışma konusu[/QUOTE]E="Esmerpapatyam, post: 40875179, member: 441436"]:) neyse..
chpli hatunlar kahve vermis ya gevezeyim arkadasa sonrada propaganda yapacaklarmis ama gevezeyim arkadas akpnin yardimlarini tasvip etmiyorsunuz bu yolla oy aldiklarini savunuyorsunuz ama kendinizde hediye veriyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demis:) cevap olarakta kem küm etmisler....
Atatürk seçimlerde muhalefet yapmak için devletin hazinesinimi kullanmış,buna hakkım varmı demiş,oğluna fakir bir aileden geldiği halde gemimi almışeeee??? evet hepside olmus. cünkü o kapasiteye sahipmis. kapasitesini kullanmasamiydi? ülke o durumdayken bunu kullandi diye savarona mi almak lazim halk fakirken?? bunu acikla bana. erdogana gelince haram zikkim olsun atatürke gelince helal olsun.. ama ikisinede alinan yada yapilan fakir halkin parasiyla... ikisininde görevi halka hizmet etmek.
ilahi mune ,
sen adamı öldürürsün..
ya ama bişi dicem.. nolur banlanınca banlanma sebebini gösterir msjı gorebılelım. neden banlandım falan dıye.. pat dıye gdince cok koyuyo yaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?