Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

Ya hala eziklik meziklik,böyle ucuz ucuz laf sokma çabalarının peşinde koşmayın artık arkadaşım,biraz yaratıcılık bi zeka pırıltısı görmek istiyorum artık lütfen...Hangi ispat?İspat varsa gösterin diyorum ama bir babayiğit çıkamadı daha...Ben şurada hiçbir şeyi afaki yazmıyorum link link de kanıt gösteririm,ama olayı kişiselleştrirseniz işin rengi değişir.
Ayrıca soğursanız soğuyun bana ne,ne zaman susup ne zaman konuşacağımı da size sormayacağım herhalde.

makarna ve kömürmüü. ha makarna ve kömürr haa kahve deterjan kolanya ikiside aynı kapıya çıkmıyormuu..

evet bu kadar hormonlu ürün yoktu o zamanalr,şimdi hükümet patateside ithal edicekmiş

Kurban olduğum Allah avuçlarım kaşınıyordu, siteye girsem de cımbızımla 3-5 çimdik atsam diyordum, gökte ararken yerde buldum hamd olsun
ilahi mune ,
sen adamı öldürürsün..
ya ama bişi dicem.. nolur banlanınca banlanma sebebini gösterir msjı gorebılelım. neden banlandım falan dıye.. pat dıye gdince cok koyuyo yaf..

eeee??? evet hepside olmus. cünkü o kapasiteye sahipmis. kapasitesini kullanmasamiydi? ülke o durumdayken bunu kullandi diye savarona mi almak lazim halk fakirken?? bunu acikla bana. erdogana gelince haram zikkim olsun atatürke gelince helal olsun.. ama ikisinede alinan yada yapilan fakir halkin parasiyla... ikisininde görevi halka hizmet etmek.

Demek aslan yattığı yerden belli ..
Bu zat-ı muhteremin ne zaman bi açıklamasını okusam istemsizce gülüyorum ya

:) neyse..

chpli hatunlar kahve vermis ya gevezeyim arkadasa sonrada propaganda yapacaklarmis ama gevezeyim arkadas akpnin yardimlarini tasvip etmiyorsunuz bu yolla oy aldiklarini savunuyorsunuz ama kendinizde hediye veriyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demis:) cevap olarakta kem küm etmisler....

Bende bu kadar yazışmadan sonra fikrini değiştiren oldumu onu merak ediyorum :)

Olmamıştır, zaten şu ille de benim fikrim doğru, diğerleri yanlış, bunu benimseyin diğerlerini bırakın tavrını hiç anlamadım, anlayamayacağım.
Mevzu patatese kadar geliyor yine Yahu bende doladım ağzıma ama patates dediğin nişastalı sebze İstanbul'da 5 Balıkesir'de 2,5 liraysa anaaa 5 lira olmaz gııı atma tavrı nedir?

Hadi onu bırakıyorlar, efendim falanca şunu almıştı, bizimki de bunu aldı çok mu hatçee kavgası nedir?
Neyin yarışı?
Hani yok karşınızdakinin fikri değişse anlayacağım şu sıcak havada birde fikir dayatmak için döktüğünüz teri, şimdi o kadarr yazdılar, Akp'liler Chp, Mhp, Hdp'li oldu mu veya muhalefet partililer Akp saflarına geçti mi?

Heee kapıya gelen kadın kollarıyla da fikriniz değişiyorsa zaten bilemeyeceğim, kahvesi, 2 dal çiçeği de bahanesi olur belki.

harf devrimi yapmadan cikmazmiydi yüzde 20 ye? yoksa latin harflerinin bilmedigimiz bir kerametimi varmis????

Hepsi dağıldı, hem Kazen hem Mune ağır geldi, topikte ihtilal olacak deyip gittiler sanırım, gitmeyin daha kahve pişirip fal bakacağız.

Valla seçimler pek eğlenceli olacak, bana fazla mesai gözüküyor.

E="Esmerpapatyam, post: 40875179, member: 441436"]:) neyse..

chpli hatunlar kahve vermis ya gevezeyim arkadasa sonrada propaganda yapacaklarmis ama gevezeyim arkadas akpnin yardimlarini tasvip etmiyorsunuz bu yolla oy aldiklarini savunuyorsunuz ama kendinizde hediye veriyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demis:) cevap olarakta kem küm etmisler....[/QUOTE]
Bilmiyoruz ki öyle bişey var mı? Evinde değildik ki. Ben ilk defa duyuyorum mesela kahve dağıtmış.doğru mu bilmem ama yapıyosa da partinin cebinden yapıyodur devletin parası ile dağıtmıyordur. Ama Erdoğan kendisi devletin parası ile yaptığını söyledi % 52 oy alın siz de kullanın dedi. Heralde oy verenlerin hizmet için değil de seçim kampanyasında parayı kullan diye oy verdiğini sanıyot. Tarafsız olması gereken bir c. Başkanının da bu lafı etmesi ayrı bir ironi ayrı bir tartışma konusu

Esmerpapatyam, post: 40875297, member: 441436"]harf devrimi yapmadan cikmazmiydi yüzde 20 ye? yoksa latin harflerinin bilmedigimiz bir kerametimi varmis????[/QUOTE]
Çıkmıyormuş demekki çıksa kaç yıl önce çıkardı. Hem latin harfleri dış işlerde de lazım olan bişey. Nasıl para birimi ölçü birimi dünya standartlarında olması için değiştiyse bu da aynı mantık. Vesselam Atatürk okuyan insan istemiş

harf devrimi yapmadan cikmazmiydi yüzde 20 ye? yoksa latin harflerinin bilmedigimiz bir kerametimi varmis????
cikabilseydi cikardi herhalde 600 senede.. O degil de, su bir gecede cahillesen, fatihayi, dedesinin mezarini okuyamayacak hale gelenler kim? butun tantana halkin yuzde 7 si icin miydi?

yaf kusura bakma ben anlamamışım..sen ne guzel anlattın
Kahve mantıgı muhtemelen 40 yıl hesabı.. bikahveye oy vereceğinizi onlarda düşünmemiştir emin olun..
yaf bak biklasıkte "dahada yazmam diyom dayanamıyom "

Bilmiyoruz ki öyle bişey var mı? Evinde değildik ki. Ben ilk defa duyuyorum mesela kahve dağıtmış.doğru mu bilmem ama yapıyosa da partinin cebinden yapıyodur devletin parası ile dağıtmıyordur. Ama Erdoğan kendisi devletin parası ile yaptığını söyledi % 52 oy alın siz de kullanın dedi. Heralde oy verenlerin hizmet için değil de seçim kampanyasında parayı kullan diye oy verdiğini sanıyot. Tarafsız olması gereken bir c. Başkanının da bu lafı etmesi ayrı bir ironi ayrı bir tartışma konusu[/QUOTE]
hmm

Atatürk seçimlerde muhalefet yapmak için devletin hazinesinimi kullanmış,buna hakkım varmı demiş,oğluna fakir bir aileden geldiği halde gemimi almış

ilahi mune ,
sen adamı öldürürsün..
ya ama bişi dicem.. nolur banlanınca banlanma sebebini gösterir msjı gorebılelım. neden banlandım falan dıye.. pat dıye gdince cok koyuyo yaf..

Ya bazen çok peşpeşe işlem yapmak zorunda kalıyoruz, sebebi not düşemediğimiz oluyor, eski sitede not düşmemize gerek kalmıyordu.
Senin banlanmalarına not düşerim, accuk az biraz bir miktar polemikten banlandınız diye olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…