ergen miyim ben ?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bunlar ergensin gibi bahaneler değil,anlattıgınızdan anladıgım kadarıyla çocuksu hareketler yapmamışssınız gayet dogal olan seyler.
Mesele gün içinde eşim muhakka beni arar sesini duyayım özledim diye şimdi bu ergenlik mi.
Bahane bence size olan ilgisi azalmış saçma bahanelerle yol vermeye calışıyor siz anlamayınca da ergen diyor size.

sizin tavirlarinizi konusmalarinizi ergence bulduğunu açık açık söylemiş zaten.
belliki sizi tanımaya başladıktan sonra fikirleri değişmiş.ona göre daha çocukça düşündüğünüzü dile getirmiş hep.
bence arkadaşıyla olan tartismanizda bile arkadaşınıza hak vermiş.
beklentiler farklı olabilir.
arkadasken anlaşıp sevgili olunca uymamış olabilir.
yerinizde olsam bu muameleyi yapan biriyle devam etmezdim.

Üniversite döneminde benzerini yaşatan bi sevgiliye sahiptim. Aramasam aramazdı yazmasam adam akıllı yazmazdı of poflar zeytinyağı gibi üste çıkardı çoğu durumda yaz tatillerinde kendi memleketlerimize döndüğümzde hep burnumdan getirirdi çünkü ayrılmak isterdi tatilimi de bana zehir ederdi 5 yıl böyle dayandık ve bitirdi haketmedigim bi şekilde.. Sonuç o şuan bin pişman ben ise Allah yazdıysa bozsun diyorum.
O değeri başkasında bulamayınca geri döner ama o zaman da senin için alır mı bilemiyorum..

Ee çocuk sevmediğini belli etmiş ve ayrılmış. Neden ben ergen miyim diye başlık açıp yaptıklarını sıralıyorsunuz ki?
Neden sıralıyorum çünkü 2 günde çıkmaya başlamadık. Aylarca bekledi beni çıkma teklifi etti hayır dedim. Kimseyle birlikte olmadı 1 sene . Benle ilgilenmeye devam etti. İlişkiye çok şükür seni çok seviyorum diye başladı. Böyle bir insan sonra ben olgun bir insanım vs demesi kendimi çok kötü hissettiriyor. Suçluluk duyuyorum ben çok seviyorum o da çok seviyordu en azından başlarda eminim . Ama 5-6 ay içinde soğudu. Sanki ben abartmasam bitmeyecekti ilişkinin içine ben ettim düşüncesi sürekli aklımda

Senin davranislarin ergence. Onun davranislarida sana onem vermedigini gösteriyor. Zaten ayrilmissin bitmis gitmis.onumuzdeki maclara bakacaksin artik.

Bir ilişkiye başlamak sonsuza kadar sürdüreceğiniz anlamına gelmiyor. Gönül işlerinde mantık arayarak hata yapıyorsunuz. Şu şöyle olsaydı beni severdi diye bir şey yok. Ortada sevgi varsa evet uğraşılır, bazı şeyler değiştirilir ve devam edilir.
Ama sizin durumunuzda seviyormuş ve artık sevmiyor. Bu kadar. Artık sevmiyor. Daha fazla üstüne konuşmaya, düşünmeye gerek yok.

O'na bir çiçek gönder ve deki;
Allah razı olsun Ben'i Sen'den kurtardiğin için,ergen olmadığım bariz de Sen bu egomanyaklikla naapcak sin!

Sevgili konu sahibi, dışardan tatlı ve naif bir insan olarak görünüyorsunuz. İlişkiler birlikte olmaktan zevk almak, kendini daha mutlu ve değerli hissetmek, karşıdaki insanla uyum sağlamak ve bunun için küçük fedakarlıklar yapmak üzerine kuruludur. Karşınızda ise sizi değersiz hissettiren, ergenlik yapıyorsun diyerek basit isteklerinizi anormalleştiren, yumuşakbaşlılığınızı kullanan biri var. Kendinizi bu ilişkide yıpratmamalı ve ayrılmalısınız diyecektim ki ayrılmışsınız zaten. İlerde boşluğa düşüp, yalnız kaldığında size yazarsa geri dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…