ergen miyim ben ?

Sorun siz de değil
Ayrıldığınıza sevinin ve aşkınızı sizi hakedecek birine verin
Aşktan anlamak diye birşey var ki parayla satın alınamaz

Bana çok da ergensin gbi gelmedi sadece arkadaşlarının yanında o kdr araman saçma olmuş

Sorun sen degilsin. Gulu seversen dikenlerini gormezsin. Gulu sevmemeye basladiginda o dikenler sana batar. Seven sevdigi icin herseye katlanir.
Iliskiler ilk baslarda cok iyidir. Insanin ayaklari yerden kesilir ama bu hep ayni sekilde devam etmez. Zaman zaman azalir zaman zaman artar. Fakat saygi hic bitmez. Eger bir insan sana saygisini kaybetmeye baslamis ve yaptigin herseye kusur bulmaya baslamissa ya sevmiyor ve bitirmek icin bahane ariyordur ya da baska biri vardir.
Tam bitirmelisin diyecektim ki bitmis zaten. Biliyorum su an cok kotu hissediyorsundur. Ama gececek. Yapilacak tek sey kendini suclamayi birak. Bitmesi seninle ilgili degil, bunu bil. O sen ne yaparsan yap yine de bahane bulacakti ve gidecekti. Cunku bitirmek isteyen kusur bulur bir sekilde, oysa seven kusur gormez, goremez. Bu kisi eger bir gun bosluga duserse ilk calacagi kapi sen olacaksin. Genelde de oyle olur. Cunku seni cepte sanirlar hep. Ikinci defa ayni kisiyle denemek en buyuk hatadir herzaman. Cunku daha fazla yikim yasatarak tekrar giderler. Daha cok gencsin ve birgun gercekten seven biri karsina ciktiginda bunun sevgi olmadigini goreceksin. Bu da sana bir ani olarak hayatinda kalsin. Bosver. Ilerde cok guleceksin bu yasadiklarina. Inan hepimizin boyle bir hikayesi var. Boyle boyle bizi sevecek insanlari buluyoruz. Sevgiyle kal.

Adamin tavirlari seni o davranislari sergilemeye itmis anlattigina gore. Sevmedikce, sevgi, ilgi istemissin. Abarti olmadikca, cok bunaltmadikca bir kadinin hafif nazli olmasi normal bence. Seven ciftler arasinda tolere edilebilen bir durum bu zaten. Kendinizi hirpalamayin. Daha fazla uzamamasi iyi olmus. Bu tip adamlar ozguveni kaybettirir insana. Sonra toparlamak daha zor.

adam hem kel hem de fodulmuş... dert ettiğine değmez ve benden sana bir abla tavsiyesi insan kalbi tek kullanımlık değildir , karşına öyle bir insan çıkar ki gerçek sevgiyi ve aşkı yaşadğın da bu adam için üzüldüğünü düşününce gülersin kendine... önce kendini sev , çok sev olur mu ?

Siz ergen değilsiniz sevgiliniz halis mulis bir kütük hatta balta girmemiş bir orman.
Ben şu “ben böyleyim kızıııım ben değişemem yeaaa “ olayından nefret ederim,seven insan değişir sevgisi için çabalar. Sizin öküz çabalayamayacağı için size ergen yaftasını yapıştırıp kendinizi suçlu hissetmenizi sağlamak istemiş. Koyverin gitsin.

Ben olsam 3 kere arar daha aramazdim işi olduğunu dusunerek
İlk mesaj attım cevap vermedi bikaç saat sonra 1 kere aradım açmayınca aramadım bi daha :) sonra neden saatlerdir cevap vermiyorsun çok merak rttim diye tartışmaya başladım. Arkadaşlarlayım bakmak istemedim telefona dedi. 2 saniye cevap versen sorun olmayacak dedim tartıştık tartıştık

Sırf bu yüzden ayrılırdım !!

Cok doğru su yazılanlar ya. Baştan sona kadar katılıyorum ☆

Sırf bu yüzden ayrılırdım !!

Sevince ayrılamıyorsun işte. Karşındakine de güveniyorsan beni seviyor diye en fazla trip atıyordum. Düzeliriz ortak bir yol buluruz diyordum ama ben de artık kendimi değersiz hissediyordum bu yüzden yazmayı bırakmıştım. Son 2 haftadır falan iletişim kurmuyorduk o bi iki kere yazdı ben bi iki kelime cevap verdim, hiç kendim yazmadım sıkıldım çünkü sevgilimden cevap alamamaktan daha doğrusu onun canı isteyince sadece konuşmaktan. ondan sonra geldi ayrılalım dedi zaten 2 hafta bile olmadan.

Canım ben 33 yasindayim. Bu yollardan geceli çok oldu. Birincide kabul edersin ikincide kabul edersin ama üçüncüde dünyadaki tek erkeğin onun olmadığını anlarsin. Seni sevmeyeni sende sevmemeyi böyle böyle öğreniyorsun. Kolay değil evet ama çevrimiçi olupta sana yazmayan biri var karşında. Sen bukadar değersiz değilsin

Değersiz değilim de işte yine de insan sorguluyor kendini çok mu sıktım acaba insan durduk yere soğumaz ki seviyorsa diye

Aslinda ben bu iliskiden gidiciyim diye bas bas bagirmis bu adam.Kendini terk ettirmeye ugrasmis.Sen terk edecektin ki,iş ona kalmayacaktı.Ama olan olmus artık.Müthıs bi hayat dersi bence senin icin.Bundan sonra aynı ilgisizlik durumlari başlayınca terk edilene kadar beklemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…