- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
güzel bir şarkıymış :)Evet öyleler, ben de geçen yaz fark etmiştim ilk kez. Utanmazsan unutmam diye bir şarkıları var, en sevdiğim, seversin belki :)
+1Ben olsam hemen mesaj yazardım. Ne kaybedeceksiniz ? Denemeye kesinlikle değer.
Ters etki edermi diye düşünüyorum işte. Dm den futbolculara yürüyen kız modeli gibiBen olsam hemen mesaj yazardım. Ne kaybedeceksiniz ? Denemeye kesinlikle değer.
Ters etki edermi diye düşünüyorum işte. Dm den futbolculara yürüyen kız modeli gibiama işte hayran olan benim kendimi hiç ağırdan satamam
Az ünlü kaprisi denen şey var, var bizim arkadaşlar işte az ünlü, biraz kızlar ilgi gösterince meyilleniyorlar, ama biraz ilgi. İlgi bi Tık artınca, "ben çok ünlü oldum artık şımarabilirim" Edalarına bürünüp kızların burnundan getiriyorlar. Demem o ki, ben olsam "merhaba, konser takviminiz belli mi, zamanım uyarsa canlı dinlemek istediğim bi grupsunuz, şirinsiniz, şapirsiniz vs " minvalinde bi tanışma mesajı atarım, abartmadan ufaktan görüşürüm. Zaten üç vakitte telefon numaralarınızı alışırsınız, beş vakitte de pek şirin olmadıklarını farkedersiniz.( son yazı için üzgünüm )Konserlerine gitsem mutlaka tanışmak isterim ama şuan için yapabileceğim ne olabilir bilmiyorum
arkadaşım redd fanıydı, soliste hayrandı. Telefonunda falan şarkıları vardı işte. Bi kere konserine gitti, tanıştılar, görüştüler ... sonra ne oldu bilmiyorum kızla görüşmüyorum. Ergenliğinizin tadını çıkarın bence :))
güzel bir şarkıymış :)
Evet :) normal birisi o da, sohbeti keyifli, ego yükü değil hiç. Konserlerine giderseniz sohbet edebilirsiniz bence:)Ciddi misiniz ya doğan duru ile ha :) Çok seviyorum kendisini ve hasetlendim şu an
tatlı heyecanlar adeta :) ah canım çekti benimde :))Beğenmenize sevindim :)
Konu sahibi bizi de bilgilendirsene buradan, ne tatlı tatlı şeyler bunlar :)
Çok heycanla okumaya başlayıp sonunda resmen duvara tosladım :)) özelden msj yazmayı bende düşünüyorum ama hala kararsızım. Büyük ihtimalle yazarmAz ünlü kaprisi denen şey var, var bizim arkadaşlar işte az ünlü, biraz kızlar ilgi gösterince meyilleniyorlar, ama biraz ilgi. İlgi bi Tık artınca, "ben çok ünlü oldum artık şımarabilirim" Edalarına bürünüp kızların burnundan getiriyorlar. Demem o ki, ben olsam "merhaba, konser takviminiz belli mi, zamanım uyarsa canlı dinlemek istediğim bi grupsunuz, şirinsiniz, şapirsiniz vs " minvalinde bi tanışma mesajı atarım, abartmadan ufaktan görüşürüm. Zaten üç vakitte telefon numaralarınızı alışırsınız, beş vakitte de pek şirin olmadıklarını farkedersiniz.( son yazı için üzgünüm )
Keşke bi ilerleme kaydedebilsemde sizi de bilglendirsemBeğenmenize sevindim :)
Konu sahibi bizi de bilgilendirsene buradan, ne tatlı tatlı şeyler bunlar :)
Konu sahibi seni gaza getirmek gibi olmasın da Tarkanda hayranıyla evlendi.Evet heycanlı yazdım:) ama o fotograf beğeni bildirimini gördüğümdeki heycanımj anlatamam:) onun ismi ve gönderinizi beğendi yazısı yanyanaArkadaşımın biri belki beğenmiştir seni olamazmı diyo ama banada çok inkansız geliyo sonra diyorumki insan hayranının neden fotografını beğenir
Şuan baya gaza gelmiş olabilirim amaKonu sahibi seni gaza getirmek gibi olmasın da Tarkanda hayranıyla evlendi.
Yaaa gerçektenmiiiBenim kimin telefon numarasını bulup iletişime geçtiğimi bir bilsenizhiç olmayacak şey değik valla elinden geleni yap bence :)
Kimmmmmmm? Özelden yazar mısın?Benim kimin telefon numarasını bulup iletişime geçtiğimi bir bilsenizhiç olmayacak şey değik valla elinden geleni yap bence :)
Konserlerine mutlaka gidicem. Ama tarihlerini bilmiyorum. Yakın zamanda istanbula gidicem keşke bi imkan olsada orda görüşsek ama çok imkansız yaa adam neden görüşsünki benimle alakasız bi şehirden bi hayranıYani bence biraz daha aklinda yer etmen lazim.Bir fotografini tesadufen begenmis olabilir ondan dolayi biraz daha aktif ol.Istiyosan mesaj at.Bir diyalog yasansin
En azindan bir gun konserine falan gidersen seni hatirlasin.Ben şuyum diyebil.nedense bana cok da imkansiz gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?