Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Paylaşımı çok az. Hikaye bari paylaşsa belki msj yazabilirim bahane ederek diyorum. Yorumunun ekran görüntüsü fotografımın beğendiği bildiriminin ekran görüntüsü (nası bi cümle oldu anlamadım ) hepsine bakıyorum arada gerçekmi diye yazdıgı yorum okdr samimi o kadar içtenki acaba diyorum kendi kendimemi gaza geliyorum

Ben olsam hemen mesaj yazardım. Ne kaybedeceksiniz ? Denemeye kesinlikle değer.
Ters etki edermi diye düşünüyorum işte. Dm den futbolculara yürüyen kız modeli gibi ama işte hayran olan benim kendimi hiç ağırdan satamam

Ters etki edermi diye düşünüyorum işte. Dm den futbolculara yürüyen kız modeli gibi ama işte hayran olan benim kendimi hiç ağırdan satamam

Yürümüş olun ne olacak ki? Yazın gitsin. Sanki yüzyüze bakıp her gördüğünüzde utanscağınız bir yerde mi, hayır.. dünyaya bir kere geliyoruz ve bu olay denemeye değer bence.

Konserlerine gitsem mutlaka tanışmak isterim ama şuan için yapabileceğim ne olabilir bilmiyorum
Az ünlü kaprisi denen şey var, var bizim arkadaşlar işte az ünlü, biraz kızlar ilgi gösterince meyilleniyorlar, ama biraz ilgi. İlgi bi Tık artınca, "ben çok ünlü oldum artık şımarabilirim" Edalarına bürünüp kızların burnundan getiriyorlar. Demem o ki, ben olsam "merhaba, konser takviminiz belli mi, zamanım uyarsa canlı dinlemek istediğim bi grupsunuz, şirinsiniz, şapirsiniz vs " minvalinde bi tanışma mesajı atarım, abartmadan ufaktan görüşürüm. Zaten üç vakitte telefon numaralarınızı alışırsınız, beş vakitte de pek şirin olmadıklarını farkedersiniz.( son yazı için üzgünüm )

Ciddi misiniz ya doğan duru ile ha :) Çok seviyorum kendisini ve hasetlendim şu an

Çok heycanla okumaya başlayıp sonunda resmen duvara tosladım :)) özelden msj yazmayı bende düşünüyorum ama hala kararsızım. Büyük ihtimalle yazarm ama dediğiniz gibi olmaz umarım. Gerçi msjıma cevap verip numara alıp verme olayına gelsem bile benim için havalara uçmaya yeterli olur

Konu sahibi seni gaza getirmek gibi olmasın da Tarkanda hayranıyla evlendi.

Konu sahibi seni gaza getirmek gibi olmasın da Tarkanda hayranıyla evlendi.
Şuan baya gaza gelmiş olabilirim ama hala inanamıyorum o adamın benim fotografımı beğenmiş oldugunaa kesinlikle yakışıklı değil ve yaşıda benden büyük. O ayrı bi konu ama benim için hiiç problem değil. Dışardan profilini görünce sosyal medyayla pek arası olmayan ama çok eğlenceli aynı zamanda olgun mütevazi kendini bilen biri gibi görünüyor. Ve işin en garibi beni inanılmaz heycanlandırıyo arkadaşlarım aralarında ikiye ayrıldı benim yüzümden :)) biri diyoki adam beğenmiş olabilir sni şansını dene msj yaz, diğeri diyoki sadece kibarlıktan sen beğendiğin için o da senin fotografını beğenmiştir adam çok çirkin ve büyük. Benimde kafamı karıştırdılar. Yazarsam çokmu basit görünürüm bilemiyorum

Yani bence biraz daha aklinda yer etmen lazim.Bir fotografini tesadufen begenmis olabilir ondan dolayi biraz daha aktif ol.Istiyosan mesaj at.Bir diyalog yasansin

En azindan bir gun konserine falan gidersen seni hatirlasin.Ben şuyum diyebil.nedense bana cok da imkansiz gelmedi

Konserlerine mutlaka gidicem. Ama tarihlerini bilmiyorum. Yakın zamanda istanbula gidicem keşke bi imkan olsada orda görüşsek ama çok imkansız yaa adam neden görüşsünki benimle alakasız bi şehirden bi hayranı uzaktan yapabilecegm tek şey msj atmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…