Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Aaaay keşke benim de böyle heyacanlarım olsa da ergenliğe geri dönsem :))))
Çok iyi yapmışsınız mesaj yazmakla,hadi inşallah devamı gelir
Ben bile heyecanlandım gülümsüyorum ekran başında :)
Şehrimi yazdım o yüzden istanbul ve ankara konserlerinizi takip ediyorum dedim. Yani şehrime yakın oldugu için. Sadece anlaşıldı bide gülücük bu kadar yani. Cevap yazmadım bende

Guzel anlatmissiniz durumu :) ben ergenlik olarak dusunmedim. Ama platonik olabilir yada etkilenip hoslandiniz fazlasiyla. İnanin tanismanizi cok istedim birden sizin icin dua edecegim

Bu arada ozelden mesaj atin derim, aynen buradaki gibi icten ve samimi bir mesaj herseyi halledecek bence. Belki sizi caldigi yerlerden birine davet eder

Niye ergenlik olsun canım , lise 2 deyken duman konserinde kaancım bebek şarkısının nakaratını eğilip çenemden beni severek söylemişti halen her ortamda anlatirim anlatırken kalbim hızlı çarpmaya başlar.Yaş 31 ,6 yıllık evliyim kocam her anlattığımda dalga geçer. Aahh ahh ne güzel şeyler bunlar yaa

Yaa çok tatlısınız çok güzel duygular bunlar kendim için de diliyorum

Bence neden olmasın ki, takıldığı yerlerle ilgili mesaj atın amaç cool olmak yani Atıyorum kadıköy'de arka oda'da gördüm sanki seni geçen ya da şurda izlemiştim çok iyiydiniz fln gibi yani böyle deli hayran gibi değil de cool kız gibi :)

İnş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…