Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Yaa ne kadar guzell :))
Ergenlikle de ilgisi yok tabikii.
Dm den mesaj atin bence ne kaybedersiniz ki?
Benim de var boyle bakip bakip ic gecirdigim biri keske cevap verse goruldu bile atmiyor zalimim oglu
İlk yorum yazdıgımda cvp gelebileceğini hiç düşünmemiştim bile :)) üstüne hem ileriye yönelik bi cvp yazıp birde yorumumu beğenince acayip mutlu oldumm :))) ama şok anı fotografımı beğendiği zaman :))))ben mutlaka msj yazmalıyım

Kesinlikle yazmalisin. Hemde biran once yaz ki araya zaman girip unutmasin.
Sicagi sicagina iyice aklina gir

Merhaba. Yakın zamanda konseriniz var mı? Çok lönk diye oldu ama.
Merhaba :) konser takviminiz belli mi? Son konserinizi kaçırdım malesef:/ burdaki videolarla idare etmek yerine canlı dinlemek istiyorum artk :) 15 saniye yetersiz kalabiliyor :)

Ay çokmu saçma olmuş acaba? Yorumada yazmıştım düzenli oladak profilinizi ziyaret edip bu videonuzu dinliyorum diye.

Hayır gayet güzel olmuş bence.

Geçen arkadaşım aradı yusuf güney geliyo konserine gidelim tarkanda hayranıyla evlendi belki yusufta benimle evlenir dedi sonuç olarak ben gitmedim
Hahhah :))) evlenme düşüncesi değilde bana cvp yazma ihtimalinde bile kalbim duracak gibi

Msj yazdım 3 dakika sonra cvp yazdı :) merhaba yazmış gülücük koymuş istanbuldaki konser tarihini yazmış ankara henüz belli değil demiş. Bende takipteyim o halde teşekkür ederim yazdım. Sanırım iletişimimiz bundan ibaret kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…