- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Ya inanın amacım gizem yaratmak değil, çok takipçisi olmayan biri burda söylesem hemen bulursunuz benide onudaKız 15 sayfa olmuş hala mı kim olduğunu söylemedin vicdansız. Birde siyasetçi konusu vardı bir üyenin, çok beğeniyomuş falan 25 sayfa olmuştu bi türlü çözememiştik kim olduğunu o geldi aklıma hoff
Yok dememBen çok eskiden birde justin timberlake beğeniyordum ama oda ergenlikte çirkindi şimdi yakışıklı olduherşey tersmis bende. Bu arada kim olduğunu öğrenirseniz banada haber verin
Bilmiyorum işte orasını anlamış değilimSenin gitarist sosyal medyada aktif değil de her paylaştığın hikayeyi nasıl görüyor yav :)
O aklımda, konser gününden hemen önce yazcam ama kahveyemi davet etsem yoksa sadece şu tarhte istanbulda olcam mı desem onu bilemiyorum işteBence ben su su tarihler arasinda ist'da olacagim, maalesef konseri izleyemeyecegimyaz yolla. Bakalim ne tepki vercek bu arada kim kim kim
Simdiden yaz. Benim gelis tarihim yeni belli oldu, su tarihler arasi yaz simdi hadiO aklımda, konser gününden hemen önce yazcam ama kahveyemi davet etsem yoksa sadece şu tarhte istanbulda olcam mı desem onu bilemiyorum işte
Ayyy ne rezil olurum yaa. Adamın kulağına fln gider direk ben oldugumu tahmin eder zatenYok demembir ögrenseydik iyiydi
Evet yok deme şaka diyorum:)sonuclari yaz yeter.Allah gönlüne göre versin.Ayyy ne rezil olurum yaa. Adamın kulağına fln gider direk ben oldugumu tahmin eder zatenburdaki herşeyimde ifşa olur
Yaa daha dün gece yazdım, yine yazarsam ters tepermi acabaSimdiden yaz. Benim gelis tarihim yeni belli oldu, su tarihler arasi yaz simdi hadi
Teşekkür ederiiimEvet yok deme şaka diyorum:)sonuclari yaz yeter.Allah gönlüne göre versin.
Ne yazdiniz orayi kaçırdım.bulamadimdaYaa daha dün gece yazdım, yine yazarsam ters tepermi acabaaslında tam tarihi yazmadım dün ağustos ayı dedim ve gideceğim tarihte belli aslında.
Yahu yaz gitsin, ters teperse de zaten benim degildi, hic olmadi ki dersinYaa daha dün gece yazdım, yine yazarsam ters tepermi acabaaslında tam tarihi yazmadım dün ağustos ayı dedim ve gideceğim tarihte belli aslında.
Ilerde evlenirseniz felan belki o zamn dersin senin icin kadinlar kulübünü seferber ettim diyeTeşekkür ederiiim
Ya tesadüfen görüyosa hikayelerimi. YANİ sırayla bakarken benimkinide görüyosaBence konusmayi sogutmadan bir an once harekete gecin cunku hep hikayelerinize bakip sizi dusunemezkii
Ya tesadüfen görüyosa hikayelerimi. YANİ sırayla bakarken benimkinide görüyosa
Ayyy çok doğru diyosunuz. Bazen korkuyorum ya takipten çıkarsa diye. Hatta dün gece hemen baktım msjlardan sonra hala takip ediyomu diye şükür ediyo cancazıımAma sizi takip ediyor, hikayenizi gordugunde off bu kim bu ne diyip cikartmadigina ve israrla baktigina gore halinden memnun :)
Dedigim gibi arayı soğutmayın bir an önce harekete geçin olay tazeyken sonra cok pisman olursunuz... yarin bir gun takipten cikmayacaginin veya bu storylerinize hep bakicaginin garantisi yokgönlünüzden geçen olur inşallah heyecanlandim okurken
Yazdın mı ? Ne yazdın ? Hadi bize de yazAyyy çok doğru diyosunuz. Bazen korkuyorum ya takipten çıkarsa diye. Hatta dün gece hemen baktım msjlardan sonra hala takip ediyomu diye şükür ediyo cancazıımo zaman ben msj atıyorum şeymi yazıyım işimden dolayı sanırım konserinizi yine kaçırıyorum ama şu tarihte istanbulda olcam, o tarihlerde başka bir konseriniz yada etkinliğiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?