Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Ya inanın amacım gizem yaratmak değil, çok takipçisi olmayan biri burda söylesem hemen bulursunuz benide onuda yoksa neden söylemeyim. Hem belki daha çok yardımcı olursunuz kim oldugunu bilirseniz ama söyleyemiyorum işte

Bence ben su su tarihler arasinda ist'da olacagim, maalesef konseri izleyemeyecegim yaz yolla. Bakalim ne tepki vercek bu arada kim kim kim
O aklımda, konser gününden hemen önce yazcam ama kahveyemi davet etsem yoksa sadece şu tarhte istanbulda olcam mı desem onu bilemiyorum işte

Ya tek isteğim yüzyüze gelebilmek. Fotoğraflarda kalmasın yani görsün beni enim daha farklı olcak, adamda haklı oldugu şehirde uzakta biri konuşsa nolcak konuşmasa nolcak. Ama istanbulda gittiğim tarihtede görüşebilirmiyim orda olurmu bilmiyorum. Paylaşımın birinde görmüştüm sahil kenarında biyerde ev almış yakın zamanda.belkide orda olcak o tarihlerde off offff

Ya tesadüfen görüyosa hikayelerimi. YANİ sırayla bakarken benimkinide görüyosa

Ama sizi takip ediyor, hikayenizi gordugunde off bu kim bu ne diyip cikartmadigina ve israrla baktigina gore halinden memnun :)
Dedigim gibi arayı soğutmayın bir an önce harekete geçin olay tazeyken sonra cok pisman olursunuz... yarin bir gun takipten cikmayacaginin veya bu storylerinize hep bakicaginin garantisi yok gönlünüzden geçen olur inşallah heyecanlandim okurken

Ayyy çok doğru diyosunuz. Bazen korkuyorum ya takipten çıkarsa diye. Hatta dün gece hemen baktım msjlardan sonra hala takip ediyomu diye şükür ediyo cancazıım o zaman ben msj atıyorum şeymi yazıyım işimden dolayı sanırım konserinizi yine kaçırıyorum ama şu tarihte istanbulda olcam, o tarihlerde başka bir konseriniz yada etkinliğiniz varmı?

Yazdın mı ? Ne yazdın ? Hadi bize de yaz

Ay aynı latin pembe diziler gibi oldu bu başlık

Ben yine aynı şeyi söylüyorum: mesaj yaz arayı soğutma ama öyle çılgın hayran gibi değil, bütün gün seni stalkluyorum falan deme bence, adamın muhabbet edebileceği cool kız gibi. Kahve olabilir mesela. Hangi şehirde olduğunu belki görüşelim falan diyecekti ondan sormuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…