- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Orası öyle tabi ama adam bana neden baksınkiKız Tarkan bile hayranıyla evlendi neden olmasın
Baya bi ipucu geldi aslinda 30 gonderisi varmış 1 bilgi daha geldibaktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitarist
Ben de şimdi baktım. Çokkkk yakışıklıymış o yazgurhan da gitarist. onunda 1600 takipcisi ve 900 takip ettigi var. guzel tesaduf.
Yüzyüzeyken konuşurz kada biliniyolar canım o kadar da değilYuzyuzeyken konusuruz?
Gerci onlar da biliniyoo ...
Ama biz kim olduğunu merak etmekten konuya adapte olamiyoruzKızlar kim oldugundan çok benim bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekiyo o önemli değilmi sizceeemsj yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Amaaan diyorum strateji fln boşver yaz ne hissediyosan düşünüyosan
Kesinlikle katılıyorumAma biz kim olduğunu merak etmekten konuya adapte olamiyoruz)
Senin gitarist sosyal medyada aktif değil de her paylaştığın hikayeyi nasıl görüyor yav :)baktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitarist
Ahahah öyle amadeseydi keşke yanina uçakla her yer bi saat bana konser nerde demismismis. Ama çok heyecanlı 20 yıl geriye gittim bende backstreet boys'dan nick'e asiktim ama ozaman yoktuki facebook instagram olsaydi bugun evlenmis olurdum onunla kesin ahahaha KESIN
Ahahaha ay o çok tipsizdi. Şimdiki aklın olsa begenirmiydinaynı ben, ben de A.J Mclean hastasıydım. ben de onunla evlenirdim kesin
Ahahaha ay o çok tipsizdi. Şimdiki aklın olsa begenirmiydin
Ayy tam dayaklılti o şimdi gözümün önüne gelio burnunun üstünde gözlük gıcık gıcıkşimdi de fena değil gibi ama o zamanki kadar değil. bilmiyorum böyle dövmeleri, sesi falan acaip çekiyordu beni
Hormonlar bacım hormonlar bende eskiden begendiklerimi görünceAyy tam dayaklılti o şimdi gözümün önüne gelio burnunun üstünde gözlük gıcık gıcıkzor ergenlik geçirmişiz aman Allah korumuş bizi. Seninki birkaç yıl önce tv çıkmıştı uyuşturucu birseyinden ben tek onu hatirliorum seninki benimki ahaha
Ben çok eskiden birde justin timberlake beğeniyordum ama oda ergenlikte çirkindi şimdi yakışıklı olduHormonlar bacım hormonlar bende eskiden begendiklerimi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?