Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Kız Tarkan bile hayranıyla evlendi neden olmasın
Orası öyle tabi ama adam bana neden baksınki yani fotografımı beğendi diye benide beğenmiş olmuyo ya da umutlanmak istemediğim için böyle düşğndürüyorum kendimi ama inanın görseniz bu adam içinmi bu kadar heycan diyebilirsiniz yani çook sıradan ama işte bana çok farklı geliyo sürekli konser kayıtlarını röportajlarını izliyorım

baktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitarist
Baya bi ipucu geldi aslinda 30 gonderisi varmış 1 bilgi daha geldi 30 gönderili bütün gitaristleri tarayalim ) ama bulsak da o değil diceksiniz eminim )

Kızlar kim oldugundan çok benim bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekiyo o önemli değilmi sizceee msj yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Amaaan diyorum strateji fln boşver yaz ne hissediyosan düşünüyosan

Kızlar kim oldugundan çok benim bundan sonra nasıl bi yol izlemem gerekiyo o önemli değilmi sizceee msj yazmamak için zor tutuyorum kendimi. Amaaan diyorum strateji fln boşver yaz ne hissediyosan düşünüyosan
Ama biz kim olduğunu merak etmekten konuya adapte olamiyoruz )

ya ben de heyecanlandım :d yalnız mesaj atarsanız bir sonraki sefere lütfen daha az gülücük koyun eheh. Bir de bence ismini burada paylaşmayın. Ben de çok merak ettim ama malum forumu sadece biz okumuyoruz:) ters tepebilir kulağına falan gider, ekşide başlığı açılır vs.

Kız 15 sayfa olmuş hala mı kim olduğunu söylemedin vicdansız. Birde siyasetçi konusu vardı bir üyenin, çok beğeniyomuş falan 25 sayfa olmuştu bi türlü çözememiştik kim olduğunu o geldi aklıma hoff

baktım gercektende takip ve takipçi sayıları aynı ama gürhan öğütçünün 1000den fazla gönderisi var maşallah :)) ben sadece 30 gönderiye bakıyorum sosyal medyada pek aktif biri değil benim gitarist
Senin gitarist sosyal medyada aktif değil de her paylaştığın hikayeyi nasıl görüyor yav :)

aynı ben, ben de A.J Mclean hastasıydım. ben de onunla evlenirdim kesin

şimdi de fena değil gibi ama o zamanki kadar değil. bilmiyorum böyle dövmeleri, sesi falan acaip çekiyordu beni
Ayy tam dayaklılti o şimdi gözümün önüne gelio burnunun üstünde gözlük gıcık gıcık zor ergenlik geçirmişiz aman Allah korumuş bizi. Seninki birkaç yıl önce tv çıkmıştı uyuşturucu birseyinden ben tek onu hatirliorum seninki benimki ahaha

Hormonlar bacım hormonlar bende eskiden begendiklerimi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…