- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Yürüycem hatta koşcam ama uygun bir strateji bulamıyorumAah ah Brian Molko aah... Facede takip etsem nee etmesem ne... Biz ayrı dünyaların insanıyız ceylan gözlüm
Varsa bir ışık, yürü kız. Dönmüş işte size, daha ne olsun.
Solist değilse, takıl. Solistler can yakar onlara bulaşma pek
Tamam çok doğru haklısınız ama şimdi pat diye kahve içelimmi yazıyım yani orda kafam karıştıAy aynı latin pembe diziler gibi oldu bu başlık
Ben yine aynı şeyi söylüyorum: mesaj yaz arayı soğutma ama öyle çılgın hayran gibi değil, bütün gün seni stalkluyorum falan deme bence, adamın muhabbet edebileceği cool kız gibi. Kahve olabilir mesela. Hangi şehirde olduğunu belki görüşelim falan diyecekti ondan sormuştur.
Hikaye paylaştım onu görmesini bekliyorumYazdın mı ? Ne yazdın ? Hadi bize de yaz
Ayyy çok heyecanlıHikaye paylaştım onu görmesini bekliyorumgörür görmez yapıştrcam msjı
Tamam çok doğru haklısınız ama şimdi pat diye kahve içelimmi yazıyım yani orda kafam karıştıkonsere gelemiycem yazcam sonra şu tarihte istanbulda olcam dicem eğer sizede uyarsa bi kahve içmek istiyorummu yazcam? Lönk diye böyle dümdük
Aman allah korusun. O yüzden paylaşmıyorum zaten. Ama o da gülücük koyuyo neyse ben daha az koyarım o zmaanya ben de heyecanlandım :d yalnız mesaj atarsanız bir sonraki sefere lütfen daha az gülücük koyun eheh. Bir de bence ismini burada paylaşmayın. Ben de çok merak ettim ama malum forumu sadece biz okumuyoruz:) ters tepebilir kulağına falan gider, ekşide başlığı açılır vs.
Hesabım gizliydi aslında, ama yinede istek göndermiş hemen kabul ettim tabiYa tabii ki böyle "dilekçe gönderiyorum valilik de imzalayacak müdürüm" resmiyetinde değil :) ) "siz" diye hitap etmeyin mesela, o kadar da değil adam rock gitaristi :)
Bence siz çok etkilenmişsinşz bu beyden çok gözünüzde büyümüş ve normalde flört eder gibi yaklaşamıyorsunuz. O da insan yahu, ve belli ki hemen sizi ekleyip beğendiğine vs göre hoş bir kadınsınız, bir şeyleri çekici bulmuş.
Tşk ederiiiimDerin uyku adamı' mı yoksa? Sanırım çat diye çatlayacağım şimdi
Ayrıca çok tatlı anlatmışsın. Güzel haberlerini, gelişmeleri bekliyoruz
Hesabım gizliydi aslında, ama yinede istek göndermiş hemen kabul ettim tabişöyle söyleyeyim size, normal şartlarda başka ortamda tanışsak kesinlikle benden hoşlanacagını yada beğeneceğini düşünüyorum. Sadece kendime güvenim oldugundan değil onun dış görünüşüylede alakalı. Ama gel gelelim ama gitarist ve birsürü kişi yazıyo olabilir. Konser sonrasında çok fazla tanışan olabilir. Neden benimle tanışsın hatta flört etsinki?bide uzakta bi şehirde görmediği bi kızla
Tamam işte şimdi öğrendi. Neden mesajlaşsınki benimleNiye etmesin canım benim? Erkek denen cins güzel kızı uzayda bulsa oraya bile ışınlanır Ayrıca en başında senin hangi şehirde olduğunu bilmiyordu ki
Yaa nasıl güzel bi tebessüm bıraktınız yüzümdeBaşından beri takip ediyorum burayı, merakla bekliyorum gelişmeleri :) umarım en mutlu olacağın şekilde sonuçlanır. Vakti zamanında ben de bi mizah dergisinden bi çizeri çokça sevmiştim. O kadar zor ama aynı zamanda o kadar masum ve eğlenceliydi ki, şimdi biraz üzülerek (çünkü kendimi çok yıpratmışım) hatırlasam da o halimi, o günlerde hissettiklerim beni daha iyi biri yapmıştı sanki. O da çok kibar biriydi ve çok nazik bi şekilde karşılamıştı bu durumu. Kime anlatsam "Ay roman olur bundan!" diyordu :) Neyse neyse, demek istediğim, kesinlikle imkansız değil - her şeyden evvel hikayelerini izlemesi (tesadüf bile olsa kıymetli bi detay), mesajına nazikçe geri dönmesi ve yorumuna da cevap vermesi güzel gelişmeler :) ama lütfen dikkat et hamlelerine. Neden böyle söylüyorum... Seni tanımıyor sonuçta ve iyi niyetinden emin olmadığı için kahve teklifini kabul edip etmeme konusunda tereddüt edebilir. Düşünsene, ya kötü niyetli biri olsan ve olumlu mesajını "Ya şu grubun şu üyesi asılıyo bana!" şeklinde yaysan etrafa. Sözlükte 'rezalet' başlıklarından geçilmiyor malum... Temkinli yaklaşabilir anlayacağın. Öte yandan fotoğraflarından, hikayelerinden çıkarabilir o tarz bi insan olmadığını belki. Kısacası iki ihtimali de aklında bulundurup elinden geldiğince içten ve sakin bi mesaj atarsın kendini hazır ve emin hissettiğinde. Bunca insan güzel enerjiler gönderiyoruz sana. Bol şans! :)
HarikasınızzNe demeek, benim için bir zevkŞu anki heyecanını ve yerinde duramamanı anlıyorum, bi'şeyler yapmak istiyosun ona dair :) en güzeli bu duyguların tadını çıkarırken bi yandan da mantığınla desteklemeye çalışman hislerini. Yani keşke kalbimizin sesini dinlediğimizde filmlerdeki, kitaplardaki gibi minnoş çözümlere ulaşsak ilişkilerimizde ama sanırım biraz sakin olmamız gerekiyor bazen. Birazcık yani :) İçinden gelen, doğru olacağını düşündüğün neyse tabii ki onu yapmalısın ama ben olsam galiba çok azıcık beklerdim. Gizemli ol, ilgi çek anlamında söylemiyorum, sadece üst üste yazınca biraz ters tepebilir mi sanki? Çok aktif değil diyosun ama bakarsın bi'şeyler ekler, yorum yapmanı sağlayacak bi bahanen de olur belki o zaman :) Eklemese bile dediğim gibi, "Yazcam ya yetti!" dediğin an iyi hissediyosan ve hazırsan emin ol doğal bi şekilde sohbet edilecek bi konu bulacaksın, güzelce düşün.
Hissettiniz sanırımHikayenin haricinde bir de foto paylas ama cuma gecesi bir yerde sahnede ya da arkadaslariyla eglencede olma ihtimali cok yuksek
Bende o şanslılar arasınsa yer alabilirmiyim bilemiyorum ama inşallahhhBen bile heyecanlandım okuyuncaolmaz diye düşünmeyin hiç,pek çok futbolcu ya da sanatçı hayranlarıyla evlilik yaptı.En azından kaybedeceğiniz bir şey yok. İns gönlünüze göre olsun her şey,gelişmeleri yazarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?