Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Kocayaslisiskodunya dunden beri konunu takipteyim, yazdiklarinizi okurken heyecaninizi paylastim.
Ah ah BSB' dan Nickcigime yazmisim gibi oldum.
Bir arkadas vardi bir dergide mi gazetede mi ne calisiyordu, halasini ameliyat eden doktorla bulusacakti roportaj icin //etkilenmisti o doktordan, stalker ruhum onu bulamamisti. Zaten konu sahibide yazmadi. Ne yapti ne etti bilmiyorum.
Umarim siz bizi habersiz birakmazsiniz.
Bu arada sizin gizemli gitaristi buldum ama tek tek yorumlara bakmadim siz hangisisiniz diye

kimmiş gitarist? vallahi çatlayacağım.
bana mesaj atsanız?

Bana söylemezseniz meraktan sabaha kadar uyuyamayacağım. Bana da çıtlatsanız ya, nütfen! diğer işsiz de ben
Ozelden bir arkadas daha yazmis, ya simdi Kocayaslisiskodunya uygun gorurse aciklar onu zor durumda birakmak istemem.
Seytan durtuyor yaz yaz diye ama tutacagim kendimi

Ozelden bir arkadas daha yazmis, ya simdi Kocayaslisiskodunya uygun gorurse aciklar onu zor durumda birakmak istemem.
Seytan durtuyor yaz yaz diye ama tutacagim kendimi

Bence aramızda kalabilir. Kimseye söylemem bari grubun baş harfi? ben çabalarımla bulayım

20 tane grup baktım nerdeyse yaa bence bu emeğimin karşılığı olarak öğrenmeyi hak ediyorum

Benimde bakmadığım incelemediğim grup gitaristleri kalmadı nişanlım görse beni öldürecek Bence de hakettik, ama söylemiyorlar. Ben bulursam direkt sana mesaj atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…