- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Neden olmasın ?Bende o şanslılar arasınsa yer alabilirmiyim bilemiyorum ama inşallahhhçook tşk ederiim
Kocayaslisiskodunya dunden beri konunu takipteyim, yazdiklarinizi okurken heyecaninizi paylastim.
Ah ah BSB' dan Nickcigime yazmisim gibi oldum.
Bir arkadas vardi bir dergide mi gazetede mi ne calisiyordu, halasini ameliyat eden doktorla bulusacakti roportaj icin //etkilenmisti o doktordan, stalker ruhum onu bulamamisti. Zaten konu sahibide yazmadi. Ne yapti ne etti bilmiyorum.
Umarim siz bizi habersiz birakmazsiniz.
Bu arada sizin gizemli gitaristi buldumama tek tek yorumlara bakmadim siz hangisisiniz diye
Konu sahibesi ozelden yazsa daha iyi olur, cunku kim oldugunu da buldum. (Agir issizimkimmiş gitarist? vallahi çatlayacağım.
bana mesaj atsanız?
Konu sahibesi ozelden yazsa daha iyi olur, cunku kim oldugunu da buldum. (Agir issizim)
Ozelden bir arkadas daha yazmis, ya simdiBana söylemezseniz meraktan sabaha kadar uyuyamayacağım. Bana da çıtlatsanız ya, nütfen!diğer işsiz de ben
Bende bendeeeBana söylemezseniz meraktan sabaha kadar uyuyamayacağım. Bana da çıtlatsanız ya, nütfen!diğer işsiz de ben
Ayy kızlar ben de çok merak ettim sır gibi oldu resmenOzelden bir arkadas daha yazmis, ya simdiKocayaslisiskodunya uygun gorurse aciklar onu zor durumda birakmak istemem.
Seytan durtuyor yaz yaz diye ama tutacagim kendimi
Ozelden bir arkadas daha yazmis, ya simdiKocayaslisiskodunya uygun gorurse aciklar onu zor durumda birakmak istemem.
Seytan durtuyor yaz yaz diye ama tutacagim kendimi
Bende bendeee
Ayy kızlar ben de çok merak ettim sır gibi oldu resmen
Hahahah mükemmelsinBence aramızda kalabilir. Kimseye söylemembari grubun baş harfi? ben çabalarımla bulayım
20 tane grup baktım nerdeyse yaaSöylemiyorlar malesef. Çatlamayalım da biz bu gece meraktan
20 tane grup baktım nerdeyse yaabence bu emeğimin karşılığı olarak öğrenmeyi hak ediyorum
Ben de istiyorum:)Benimde bakmadığım incelemediğim grup gitaristleri kalmadı nişanlım görse beni öldürecekBence de hakettik, ama söylemiyorlar. Ben bulursam direkt sana mesaj atacağım
Aynen ben de hayatimda ilk kez gitarisleri araştırdım Allahim ne merakmis kendimi taniyamiyorum20 tane grup baktım nerdeyse yaabence bu emeğimin karşılığı olarak öğrenmeyi hak ediyorum
HihihiBenimde bakmadığım incelemediğim grup gitaristleri kalmadı nişanlım görse beni öldürecekBence de hakettik, ama söylemiyorlar. Ben bulursam direkt sana mesaj atacağım
Aaa bana da yazınHihihitmm söz bende bulursam sana yazıcam
Ha gayret o zaman biraz daha uğraşsak bulcaz gibiAynen ben de hayatimda ilk kez gitarisleri araştırdım Allahim ne merakmis kendimi taniyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?