- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.081
yenacım sağolasın canımcım..benn lavcivert hırkalı(mavi kolyeli) resimin en tombişiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Roşum sıcağı sıcağına baktım..
Yorumumu yaptım, burayada yazayım..hepiniz fıstıksınız valla..çok cici ve mutlu görünüyosunuz orda olmak istedim ..Mamalara zaten diycek laf yok..gözüme sokar gibi yakın plan çekmişsiniz..:))
Kısmetsiz'im sen hangisisin karıştırdım ben..Örtülü değilsin diimi..Roşum'un gözlerde can yakın maaşallah..
iyi geceler millet
doracığım senle başliim.geçmiş olsun bi tanem.allah kötülüklerle karşılaştırmasın.ah bu ergenler..beni kızımda öyle der hemen aman anne abartma...ya anne olda abartma..boshayallersmilerabbim kızının başarısını daim etsin..
yenacımseninde kızçene geçmiş çok olsun.sınav zamanları yaklaşınca bazen çocuklar psikolojik olarakta etkileniyolar.çocuklar hasta olunca anneler daha çok yıpranıyorlar.napalımallah beterinden korusunopuyorumnanaktan
çiçeğim seni böle neşeli görmek çok güzel öpüyorumseni tatlımmŞeniz
begoşum saçlarını güle güle kullan.hakket kızların mezuniyet tantanası çok heyecanlı geçiyo.bizde geçen sene öle uğraşmıştık.yok elbisesi yok ayakkabısı,takısı tokası kuaförüüüüakannehir
mruflu filizcim sunay ablm öperim siziii
yenacım sağolasın canımcım..benn lavcivert hırkalı(mavi kolyeli) resimin en tombişiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Roşum sıcağı sıcağına baktım..
Yorumumu yaptım, burayada yazayım..hepiniz fıstıksınız valla..çok cici ve mutlu görünüyosunuz orda olmak istedim ..Mamalara zaten diycek laf yok..gözüme sokar gibi yakın plan çekmişsiniz..:))
Kısmetsiz'im sen hangisisin karıştırdım ben..Örtülü değilsin diimi..Roşum'un gözlerde can yakıyor maaşallah..
yenamcım sağolasın canım.görünenköykıavuz istemesede ben kendimle çok barışığımdır.beğenmeyen küçük oğluna almasın deyiiverrim(bu arada da eşimailenin küçük oğlukaydirigubbakcemile3)Kısmetsiz'im baktım hiçde abartılıcak kilon yok şekerim...Sana gel diyorum diyet kardeşliği yapıp yarışalım istemiyosunn...
Saç rengin çok güzel bu arada..:) Boyamı.?öyleyse markasını ve numarasını rica ediiciim..:)
yenacıım hakket çok cici vede mutlu bi gün geçirdik,
baya baya arki olduk kıslarla,sobbet kahkaha gırla gidiyo hele ev buluşmalarımız daa bi sıcak oluyo,
iltifatına tşk ediim de,kanımca gözlerimden ziyade profitrollerim canını yakmıştıraklinialirimsmile
yenamcım sağolasın canım.görünenköykıavuz istemesede ben kendimle çok barışığımdır.beğenmeyen küçük oğluna almasın deyiiverrim(bu arada da eşimailenin küçük oğlukaydirigubbakcemile3)
ben önce şu hormanlarımı hale yola sokıyım ondan sona inş..
saçrengümegelince yoğun denemeler sonunda soonucunda buldum.kendim boyadım.ama altında kızıl bakır(ama 2ay önce boyanmış)vardı.boyann markası "selective 8-45"profösyonel boyaymış yani kuaförlerin kullandıklarından.
tşk ederiizopuyorumnanaktanay ne kaa hoş olur kıs,geldiinde haber et bize,uygun olursak hemencik yanında oluruz kaydirigubbakcemilekıs güzellikler siz nası bişiiisiniz bea içim gitti epsinize. ama geldiim olursa sakaryaya epsinizi görmeye niyetliyim canlar.bu arada mamaları görmesden geliom haberiniz olsun pek iştah açıcı duruyolar oyüzden görmiiimmafoldumben neme lasım şişme ihtimali olabilir hıhıhıh.kıslar kaçıom ergenlerinis ve siz kendinise ii bakın ütü,süpürge yemek beni bekliosempatiksalakcinni
tşk ederiz,nanaklarımız emrinde istediin kaa sıkabülürsünbayanssulusmileiyi akşamlar.ergenlerimin güzel Anneleri,,
hafta sonumuz.accuk tatsız geçti.çocuklar bir taraftan.eşim bir taraftan,ee ben dururmuyum.bende daldım aralarına..klava:
hepimizin istekleri var.tabi babamız hangi birine yetişsin.. sabah sabah kıyamet koptu resmen.hemde kahvaltı sofrasında.cokacimcoook
çocuklar dışarda,aşkitomla küs küs.oturuyoruz.o maç bakıyor.bende burdayım.ama birazdan çayını doldurayım,birinden biri konuşup barış sağlamalı değilmi..ne dersiniz büyüklük bende kalsınmı..yerimseniben
kısmetsizkedim.roşum.kk'nın eltileri.fotoğraflarınıza baktım..çok cici çıkmışınız.. tombiş yanaklarınızdan sıka sıka öptüm...Şeniz
kaydirigubbakcemile3eltim hakket kıs,çok güldüm bu sözüneekaydirigubbakcemile5yenamcım sağolasın canım.görünenköykıavuz istemesede ben kendimle çok barışığımdır.beğenmeyen küçük oğluna almasın deyiiverrim(bu arada da eşimailenin küçük oğlukaydirigubbakcemile3)
.
Ahh ahh sorma monitorün içine girecektim deermişim..:)))
Elinize sağlık ,afiyet olsun tekrar..Bizde arkadaşta toplanmıştık minik bir dilim kremalı kek yedim..birde buraya özgü otlarla hazırlanmış gözleme yedim..
MAsum değilim yani..Ama azıcık..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?