Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

yenacım sağolasın canımcım..benn lavcivert hırkalı(mavi kolyeli) resimin en tombişiyimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Haklısın sınav zamanları çok heyecanlanıyor..Kıyamam onlara...

Kısmetsiz'im baktım hiçde abartılıcak kilon yok şekerim...Sana gel diyorum diyet kardeşliği yapıp yarışalım istemiyosunn...

Saç rengin çok güzel bu arada..:) Boyamı.?öyleyse markasını ve numarasını rica ediiciim..:)

yenacıım hakket çok cici vede mutlu bi gün geçirdik,
baya baya arki olduk kıslarla,sobbet kahkaha gırla gidiyo hele ev buluşmalarımız daa bi sıcak oluyo,
iltifatına tşk ediim de,kanımca gözlerimden ziyade profitrollerim canını yakmıştıraklinialirimsmile

yenamcım sağolasın canım.görünenköykıavuz istemesede ben kendimle çok barışığımdır.beğenmeyen küçük oğluna almasın deyiiverrim(bu arada da eşimailenin küçük oğlukaydirigubbakcemile3)
ben önce şu hormanlarımı hale yola sokıyım ondan sona inş..
saçrengümegelince yoğun denemeler sonunda soonucunda buldum.kendim boyadım.ama altında kızıl bakır(ama 2ay önce boyanmış)vardı.boyann markası "selective 8-45"profösyonel boyaymış yani kuaförlerin kullandıklarından.

mrb iyi geceler ben girmeyeli sayfalar çok çabuk ilerlemiş
dor canım korkmakta çok haklısın canım anne olmak zor allah kötülerle karşılaştırmasın başarılarını kutluyorum maşallah allah nazarlardan saklasın
begom saçını güle güle kullan canım kendine dikkat etcanım
yena canım gidip döneyim buluşalım inş
gelelim kısmetlim ve roşum o ne güzelliktir o ne uyum allah sevginizi daim etsin çok güzel çıkmışsınız roşum gözlerin çok güzel hepiniz çok güzel çıkmışsınız ne güzel samimiyetlik kurmuşsunuz daim olsun inş
çiçeğim tşk ederim daha iyiyim
filizim sen nasılsın canım hepinizi öpüyorum

Günaydın güzel anneler..

Sabahın köründe kargalar kahvaltı etmeden ayaktayım..
Allahım bu çocuklar nasıl uyanır uyanmaz bu kadar dinç ve neşeli oluyorlar şaşıyorum doğrusu..Gözünü açar açmaz oyuncaklarını yanına koşuyor özellikle arabalar..

Güzel bir pazar diliyorum..

Ahh ahh sorma monitorün içine girecektim deermişim..:)))

Elinize sağlık ,afiyet olsun tekrar..Bizde arkadaşta toplanmıştık minik bir dilim kremalı kek yedim..birde buraya özgü otlarla hazırlanmış gözleme yedim..
MAsum değilim yani..Ama azıcık..:)))

Evet canım,önce hormonlara baktır,inşallah bişey çıkmaz..
Ama gecikme,sağlık söz konusu çünkü..bekliyorum seni..
yerimseniben

kıs güzellikler siz nası bişiiisiniz bea içim gitti epsinize. ama geldiim olursa sakaryaya epsinizi görmeye niyetliyim canlar.bu arada mamaları görmesden geliom haberiniz olsun pek iştah açıcı duruyolar oyüzden görmiiimmafoldumben neme lasım şişme ihtimali olabilir hıhıhıh.kıslar kaçıom ergenlerinis ve siz kendinise ii bakın ütü,süpürge yemek beni bekliosempatiksalakcinni

iyi akşamlar.ergenlerimin güzel Anneleri,,
hafta sonumuz.accuk tatsız geçti.çocuklar bir taraftan.eşim bir taraftan,ee ben dururmuyum.bende daldım aralarına..klava:
hepimizin istekleri var.tabi babamız hangi birine yetişsin.. sabah sabah kıyamet koptu resmen.hemde kahvaltı sofrasında.cokacimcoook
çocuklar dışarda,aşkitomla küs küs.oturuyoruz.o maç bakıyor.bende burdayım.ama birazdan çayını doldurayım,birinden biri konuşup barış sağlamalı değilmi..ne dersiniz büyüklük bende kalsınmı..yerimseniben

kısmetsizkedim.roşum.kk'nın eltileri.fotoğraflarınıza baktım..çok cici çıkmışınız.. tombiş yanaklarınızdan sıka sıka öptüm...Şeniz

ii geceler kıslaropuyorumnanaktan
sunay ablacım çook tşk ederiz,amiin:Saruboceq:,
güzel baktıın için güzel görüyosun abalam benim:kedi:
tşk ederiizopuyorumnanaktanay ne kaa hoş olur kıs,geldiinde haber et bize,uygun olursak hemencik yanında oluruz kaydirigubbakcemile
mamalarıda görmezden gelme lüffen,rica şeetçem,yerimseniben
tşk ederiz,nanaklarımız emrinde istediin kaa sıkabülürsünbayanssulusmile
çiçeem yaa,haklısın büyüklük sende kalsın,
bende kızarım felanda heç dayanamaz yanaşırım kocişin yanınayerimseniben
bizlere her daim fedakarlık düşüyo ,nedelim ,sonuçta hepimiz ana yüreği taşıyoruz demiolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3eltim hakket kıs,çok güldüm bu sözüneekaydirigubbakcemile5

gözleme hee bayılırımakannehirooh afiyet bal ossun,yarasın pıstıkım ii yapmışın,bi daamı gelicen dünnayazemuszemus

Hayırlı sabahlar canlarım ciğerlerima.s.
2 gün uğramadık pes neler yazılmış neler oku oku :bbo:
Şimdi öncelikle şu resimlere bi bakam dönem hemencika.s

Harikasınız Maşaallah tü tü tü:Saruboceq:
Allah bozmasın darısı bizlerede olsun inşaallaheyvahedigeldismile
Yorumumu topiğinze yaptım ama gene yazıyım..valla gözüm en çok o profitole ve su böreği döşemesinde lor peynirli sanırım ahanda ona takıldı yaw:1shok:daha kahvaltı etmedim hele yollayın bi tadına bakem yaa,şişcek biyerlerim:bbo: ellerinize sağlık kıslar...
Seyranım sen nee hep geriden geriden durdun be anam çekip çıkarasım geldi seni o aralardan taralardan:roflol:canım benim canımmm....:1hug:
Kahvaltmı ediyim dönücemyasakkelime,çay karardı kaynaya kaynaya...beni özleyin anacııım:CüvCüv:

Hayırlı sabahlaropuyorumnanaktan
Sakarya buluşmasının resimlerine baktım....Yorum yazamadım malum sıra kapma ile oturduğumuz içinkaydirigubbakcemile3Ne kadar güzelsiniz gözleriniz ışıl,ışıl 41 kere maaşallah Kısmetsizim,roşum bu topicten sizleri biliyoruz ama sayenizde diğer hanımlarıda öğrendik hele Alperen bebişinin büyümesini izlemek daha bir hoş...Onuda öpün benim için Uzun ve mutlu bir ömrü olsun nazarlardan saklasın rabbim...

Bego benim çay yeni buyur bana gel bende etmedim kahvaltıyı eşimi bekliyorum ...b. kızımla ergenim evde k. kızımın 3 dersi var babası okula götürdü .Pazar sabahı gibi olcak bu gün...

Geldim...çaya devam..kansızlık mı oda ne....
Hepinize teşekkür ederim saçlarım için ...yüklemeyi becerebilsem yapıcam ama ergenlerede tenezzül etmek istemiyom..oflaya poflaya yanaşmıyolar..anca hayırları kendilerine..Çiçeğim,dip boya değildi canım..Senelerdir röfle kullnıyorm..kışın başında karamele dönmeye çalıştım dinlendirdim ama bir türlü rengi tutturamadım,o boyaların üstne şmdi tekrar röfle yaptrdım:CüvCüv:dur bakalım yükletirim belki..
Akşam derbi maçı vardı fenerbahçe yendi ya bizim ev yıkıldı bağrışmalrdan..hihoyyytaramızdaki fenerli hatunları tebrik ediyorum şekerimvereliniortak
Arada eşler arası oluyo maalesef cnm..ben çok altdan alan olmam biraz inadım var heralde napıyim..rahatszlıklrın nasıl?Kendimi çok dinlrsem bnde aynısı oluyrm..Dün sabah kahvaltsını ormanda yaptık açık hava yürüyüş okadar iyi geliyoki,bu hava değişmlrnde meydana gelen ruhsal bozkluklra açık hava yı tavsiye ediyorlrmış dr lar..gazetenin yalancısıyımbilmiyorumkismileOgün Üstün dökmeni izleyemdim ben çok üzüldm,önemli detayları paylaşırmısn Çiçeğim rica etsem...Hava nasıl kapalı yağmurlu rehavet çöküyo be yaa...
Doracım Filizim Maruflu Sunay ablacım Roşum Seyranım Yena cım haftanız güzel huzurlu geçsin inşaallahopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…