Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın bayanlarŞeniz
resimlere baktım çok hoş ve şekersiniz. allah muhabbetinizi arttırsın. kıskanmamak elde değildi:1closedeyes:
hepsini okuyamadım. ufaklığım oyun oynuyacam diye tepemden inmiyor.
daha sonra okurum. öpüyorummmmŞeniz

anacım neka güsel yorumlar yazmışsınız yaf.unutandırmayın yaf beniiii:kedi:
hepiciğinize yorumlar için teşkür ediyorum.Şenizbegoşum bilmem yaf neye öle aralarda kalmışım.senırısam ev sahipliği yaparkene arada kaynamışımkaydirigubbakcemile3
maruflum hakket bebişimiz pek bi büyüymüş yavrum bütün gülücükler attı bize..
yenacım benim hormonlar anca hale yola gelicek.dr gittim şuan takipteyiz bakalım.onların hakkından bi gelim hemmen geliyorum yanına..
bugün üstümde acayip bi halsizlikvar.gözümü açamıyorum.
filizcim doram sizleride öpüyorumm

Gününüz güzellik ve sağlık içinde geçsin...yerimseniben
filizsemizler.roşum aynen bende konuşmadan yapamamki..
sağolsun kocacım.akşam ütümüzü yaptı,sabahda erkenden yürüyüşe çıktık.
mevsimin ilk yürüyüşünü başlattık..
kaydirigubbakcemile5

önceleri bende konuşmadan yapamazdım ama şimdilerde daha inat takılıyorumsırnaşık şey kaçan kişi kovalanır misali oda peşimde barışmak için çabalıyor tabiii:asigim:
ne güzel yürüyüşlerinizin devamıda gelir inşallah hemde el eleeee :asigim: ve o ellerinizi mevlam hiç ayırmasınnn:Saruboceq::Saruboceq:

begocum.daha çok gençlere hak verdi.yani gençler evlendikleri kişi ile bir aile, bir birey olduklarını kabul etmeliymişiz.özellikle erkek çocuk Anneleri kendilerine çok bağlamamalıymışki.ileride eşiyle paylaşmak zor oluyormuş yani gelinlerimizi kıskanmayalım.gelinde bizi tabi,
aslında kendi şu anki yaşantımıza bakarsak, neler bekliyoruz nasıl davranılmasını istiyorsak aynını yaparsak sorun olmaz gibi geliyor.. yani arkadaşım ne oğlumunuz nede kızımızın evine sık sık gidipte rahatsız etmeyelim derim..
bu hafta sonu oğlum geldi 2 günlüğüne .Babasına yazın dünürünüzle tanışacaksınız baba demiş eşim küplere bindi.. hayal peşindeler..daha çok erken bize göre..okulu,askerliği ,işi
oturup ciddi ciddi konuşmalı..

ah arkadaşım ahhh.
güzel dilek ve duaların için teşekkür ederim..
valla bizde kaçan pek kovalanmıyor.daha çok kaçırtılıyor.:roflol:
yürüyüş iyi geldi..
aynı güzellikleri bende sana diliyorum.. el eleeee yani..:asigim:

Selam hanımlar,

Dağçiçeğim,bu sıralar hatta uzun zamandır özlem duyduğum olaylardan biri..eşimle elele yürüyüş yapmak,saat kavramı olmadan,hiç birşeyi düşünmeden..:)) Sanırım uzun bir süre daha gerçekleşmeyecek,benim minik sıpam büyüyünceye kadar..:))

bego'cum,artık foto lütfen, saçını ve seni çok merak ediyorum..

Kısmetsiz'im,seni heyecanla bekliyorum yanıma..

Roşum
,demek se
nde seversin gözleme,kim sevmezki..Bir ara profiterolün tarifini tazarmısın..

Maruflu,sunay abla,Dora ve filiz'cim sevgiyle öpüyorum sizi..Unutmadım diimi,bu kadarız..:))

Eyvah birde bu sorun var diimi çocuklar büyüyünce,ele karışmak..Oyyy oyyy...:))

yahu elele nası yürünüyodu hatırlamiiiim:sinifsinif: geçmişte biyerde vardı gelba bi hafızayı yoklııım.bide ele karışcaz dimi haklısınız amma büyükler önden buyrun tecrübelerinizden faydalanalım.ben çocuklarımla uzak olmayı yeğlerim.uzaklar kıymete biner derler.kıslar kahvaltı etmedim hala.ergenim sinemada birazdan gitar öğrt.gelcek hala yok ortadaeyvahedigeldismile göndersen dert göndermesen başka dert.tlf. yanında deil.uuuuffffffffff

amiin tşk ediim begom,takıldıın profitrol ossun kuzum ,tarifini yaziim ,yapıp ye kıs,şişmesin bi yerlerincokacimcoook
tşk ederiz doracıım,kıskanmak eyidir yağları eritir demiisositososito
Selam hanımlar,

Roşum
,demek se[/COLOR]nde seversin gözleme,kim sevmezki..Bir ara profiterolün tarifini tazarmısın..

Maruflu,sunay abla,Dora ve filiz'cim sevgiyle öpüyorum sizi..Unutmadım diimi,bu kadarız..:))
uygun bi zamanda yaziim cnmcım,şimdi ergenim pc yi bekliyo başımdaboshayallersmile
az daa sar yafrum geçmişe çıkçek ,valla bende kocişimlen kolkola bilem yürüyemiim ergenim kızımdan,
geçen gezerkene adamcaaz 2 koluda cebinde ,birinde ben diğerinde ergen,ay dedi biriniz çıkın rahat yürüyemiim,
kıza didim çık babanın kolundan ,olmaz diyo sen çık ben babamla yürücem,böle uzadı gitti ve galip gelen o oldu:umursamaz:

bizdende sana kocaman öpücükler canımmmŞeniz

:roflol::roflol::roflol: bu söze o kadar çok güldüm ve halen gülmekteyim.(çık babaın kolundan):roflol:

Canım umarım en kısa zamanda,yine el ele yürürsünüz ve birdaha hiç elleriniz bir birinden ayrılmaz..

Eyvah birde bu sorun var diimi çocuklar büyüyünce,ele karışmak..Oyyy oyyy...:))
ahh güzelim hiç sorma bu yıl bizleri hafiften sancı aldı.
tabiki bize göre daha erken ama..
hakkaten çocuğunmu var derdin var diye boşa dememişler.:roflol:
ne olursa olsun yavrularımızın yanlarında olmalıyız.. yoksa kaptırırız mazallah:)))

üzülme Annesi gelince endişeni anlatki bir daha yapmasın..:1hug:

bizdende sana kocaman öpücükler canımmmŞeniz

:roflol::roflol::roflol: bu söze o kadar çok güldüm ve halen gülmekteyim.(çık babaın kolundan):roflol:
ordan bakınca komik gelii demii:roflol:
kıslar allahtan hocada geç geldi yırttık ama ergenim kapıda korkudan geri geri duruodu kızcam dein ama kızmadım aferin baaaaa dimi

teprik ediim tavrını,sabrın daim olsun inş.olumunekankayizsmile

hakket çiçeğim yaa,daa bunları görecez demi,
bugün konuştum kardeşlerimlen ,allahım iyilerle karşılaştırsın cümlemizi:Saruboceq:
mrb ne kadar hızlısınız dün giremedim ne kadar çok sayfa ilerlemiş hepiniz çok tatlısınız öpüyorum

opuyorumnanaktan

gecenin bir yarısı kocişim uyansa maannak karı ne edin diicek.öle sıkıldıki bu can kocaman kakaolu süt ve pc nin başında ben.yanlızlık zordur.kalabalıkta yanlız olmak hepsinden zor.mutlu olmak zor,mutluymuş gibi davranmak çok daha zor.sevilmek zor, sevememek daha zor.gecenin yarısı uçtum gene niye bilmem,bilmek daha zor bilmemekten.bböle işte bahar gelince bana bir haller oluyo.gönlümdeki kelebek kanatlanıp uçmak istio,ömrü çok kısa açamamki camları ya ona zarar verirse ,kendini bilmezin biri. şu 3 günlük dünyada göçmen kuşlar misali gönlüm.ne çareki göçmesi imkansız uzak diyarlara kolu kanadı kırık,ayağında zincirler.hayat herşeyi ile güzel.bahar bitecek yaz gelecek ve sonbahar ......................... en sevdiğim mevsimdir.bahar farketmez ilk yada son.ilkbaharda uçmak isteyen kelebeği hüzünle anarım,sonbaharda.vuslat yine bahara kaldı diye.avuturum gönlümü kış geldiğinde.nedendir bilinmez insanoğlu yetinmez eldekiyle,aklı ya geçmişte yada gelecektedir hep mutlu olmaz sahip olduklarıyla.göz deryadan alınmadır derler. aynı onun gibi ,uçcuz bucaksız deniz misali doyumsuzdur.ya gönül nasıl bir enginlikte ve derinliktedirki,sığdırır içine binbir çeşit sevdayı,aşkı huzuru,nice güzelliği. barındırmaz içindeki acıyı ,kuma yazılan yazıyı siler gibi siler geçmişteki tüm kötülüğü.severim gecenin karanlığını,örter tüm kötülüğü masumca çünkü.sorgulamaz beni neden,demez niçin demez, hayallerime sınır koymaz.gece gece fena dağıldım gene.iisimi sütümü bitirip yatiim.yarın benim günüm olsun. sizin gününüz olsun.iigeceler kısslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…