- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.101
Gününüz güzellik ve sağlık içinde geçsin...yerimseniben
filizsemizler.roşum aynen bende konuşmadan yapamamki..
sağolsun kocacım.akşam ütümüzü yaptı,sabahda erkenden yürüyüşe çıktık.
mevsimin ilk yürüyüşünü başlattık..
kaydirigubbakcemile5
Geldim...çaya devam..kansızlık mı oda ne....
Hepinize teşekkür ederim saçlarım için ...yüklemeyi becerebilsem yapıcam ama ergenlerede tenezzül etmek istemiyom..oflaya poflaya yanaşmıyolar..anca hayırları kendilerine..Çiçeğim,dip boya değildi canım..Senelerdir röfle kullnıyorm..kışın başında karamele dönmeye çalıştım dinlendirdim ama bir türlü rengi tutturamadım,o boyaların üstne şmdi tekrar röfle yaptrdım:CüvCüv:dur bakalım yükletirim belki..
Akşam derbi maçı vardı fenerbahçe yendi ya bizim ev yıkıldı bağrışmalrdan..hihoyyytaramızdaki fenerli hatunları tebrik ediyorum şekerimvereliniortak
Arada eşler arası oluyo maalesef cnm..ben çok altdan alan olmam biraz inadım var heralde napıyim..rahatszlıklrın nasıl?Kendimi çok dinlrsem bnde aynısı oluyrm..Dün sabah kahvaltsını ormanda yaptık açık hava yürüyüş okadar iyi geliyoki,bu hava değişmlrnde meydana gelen ruhsal bozkluklra açık hava yı tavsiye ediyorlrmış dr lar..gazetenin yalancısıyımbilmiyorumkismileOgün Üstün dökmeni izleyemdim ben çok üzüldm,önemli detayları paylaşırmısn Çiçeğim rica etsem...Hava nasıl kapalı yağmurlu rehavet çöküyo be yaa...
Doracım Filizim Maruflu Sunay ablacım Roşum Seyranım Yena cım haftanız güzel huzurlu geçsin inşaallahopuyorumnanaktan
önceleri bende konuşmadan yapamazdım ama şimdilerde daha inat takılıyorumsırnaşık şey kaçan kişi kovalanır misali oda peşimde barışmak için çabalıyor tabiii:asigim:
ne güzel yürüyüşlerinizin devamıda gelir inşallah hemde el eleeee :asigim: ve o ellerinizi mevlam hiç ayırmasınnn:Saruboceq::Saruboceq:
begocum.daha çok gençlere hak verdi.yani gençler evlendikleri kişi ile bir aile, bir birey olduklarını kabul etmeliymişiz.özellikle erkek çocuk Anneleri kendilerine çok bağlamamalıymışki.ileride eşiyle paylaşmak zor oluyormuş yani gelinlerimizi kıskanmayalım.gelinde bizi tabi,
aslında kendi şu anki yaşantımıza bakarsak, neler bekliyoruz nasıl davranılmasını istiyorsak aynını yaparsak sorun olmaz gibi geliyor.. yani arkadaşım ne oğlumunuz nede kızımızın evine sık sık gidipte rahatsız etmeyelim derim..
bu hafta sonu oğlum geldi 2 günlüğüne .Babasına yazın dünürünüzle tanışacaksınız baba demiş eşim küplere bindi.. hayal peşindeler..daha çok erken bize göre..okulu,askerliği ,işi
oturup ciddi ciddi konuşmalı..
amiin tşk ediim begom,takıldıın profitrol ossun kuzum ,tarifini yaziim ,yapıp ye kıs,şişmesin bi yerlerincokacimcoookHarikasınız Maşaallah tü tü tü:Saruboceq:
Allah bozmasın darısı bizlerede olsun inşaallaheyvahedigeldismile
Yorumumu topiğinze yaptım ama gene yazıyım..valla gözüm en çok o profitole ve su böreği döşemesinde lor peynirli sanırım ahanda ona takıldı yaw:1shok:daha kahvaltı etmedim hele yollayın bi tadına bakem yaa,şişcek biyerlerim:bbo: ellerinize sağlık kıslar...
Seyranım sen nee hep geriden geriden durdun be anam çekip çıkarasım geldi seni o aralardan taralardan:roflol:canım benim canımmm....:1hug:
Kahvaltmı ediyim dönücemyasakkelime,çay karardı kaynaya kaynaya...beni özleyin anacııım:CüvCüv:
tşk ederiz doracıım,kıskanmak eyidir yağları eritir demiisositosositogünaydın bayanlarŞeniz
resimlere baktım çok hoş ve şekersiniz. allah muhabbetinizi arttırsın. kıskanmamak elde değildi:1closedeyes:
hepsini okuyamadım. ufaklığım oyun oynuyacam diye tepemden inmiyor.
daha sonra okurum. öpüyorummmmŞeniz
uygun bi zamanda yaziim cnmcım,şimdi ergenim pc yi bekliyo başımdaboshayallersmileSelam hanımlar,
Roşum,demek se[/COLOR]nde seversin gözleme,kim sevmezki..Bir ara profiterolün tarifini tazarmısın..
Maruflu,sunay abla,Dora ve filiz'cim sevgiyle öpüyorum sizi..Unutmadım diimi,bu kadarız..:))
az daa sar yafrum geçmişe çıkçek ,valla bende kocişimlen kolkola bilem yürüyemiim ergenim kızımdan,yahu elele nası yürünüyodu hatırlamiiiim:sinifsinif: geçmişte biyerde vardı gelba bi hafızayı yoklııım.bide ele karışcaz dimi haklısınız amma büyükler önden buyrun tecrübelerinizden faydalanalım.ben çocuklarımla uzak olmayı yeğlerim.uzaklar kıymete biner derler.kıslar kahvaltı etmedim hala.ergenim sinemada birazdan gitar öğrt.gelcek hala yok ortadaeyvahedigeldismile göndersen dert göndermesen başka dert.tlf. yanında deil.uuuuffffffffff
bizdende sana kocaman öpücükler canımmmŞenizSelam hanımlar,
Dağçiçeğim,bu sıralar hatta uzun zamandır özlem duyduğum olaylardan biri..eşimle elele yürüyüş yapmak,saat kavramı olmadan,hiç birşeyi düşünmeden..:)) Sanırım uzun bir süre daha gerçekleşmeyecek,benim minik sıpam büyüyünceye kadar..:))
inşallah paşan büyüdüğünde doya doya gezersin canım.
bego'cum,artık foto lütfen, saçını ve seni çok merak ediyorum..
Kısmetsiz'im,seni heyecanla bekliyorum yanıma..
Roşum,demek sende seversin gözleme,kim sevmezki..Bir ara profiterolün tarifini tazarmısın..
Maruflu,sunay abla,Dora ve filiz'cim sevgiyle öpüyorum sizi..Unutmadım diimi,bu kadarız..:))
:roflol::roflol::roflol: bu söze o kadar çok güldüm ve halen gülmekteyim.(çık babaın kolundan):roflol:amiin tşk ediim begom,takıldıın profitrol ossun kuzum ,tarifini yaziim ,yapıp ye kıs,şişmesin bi yerlerincokacimcoook
tşk ederiz doracıım,kıskanmak eyidir yağları eritir demiisositososito
aaayy inşallah o yağlar erisinde ben devam ederim kıskanmıyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uygun bi zamanda yaziim cnmcım,şimdi ergenim pc yi bekliyo başımdaboshayallersmile
az daa sar yafrum geçmişe çıkçek ,valla bende kocişimlen kolkola bilem yürüyemiim ergenim kızımdan,
geçen gezerkene adamcaaz 2 koluda cebinde ,birinde ben diğerinde ergen,ay dedi biriniz çıkın rahat yürüyemiim,
kıza didim çık babanın kolundan ,olmaz diyo sen çık ben babamla yürücem,böle uzadı gitti ve galip gelen o oldu:umursamaz:
Canım umarım en kısa zamanda,yine el ele yürürsünüz ve birdaha hiç elleriniz bir birinden ayrılmaz..Selam hanımlar,
Dağçiçeğim,bu sıralar hatta uzun zamandır özlem duyduğum olaylardan biri..eşimle elele yürüyüş yapmak,saat kavramı olmadan,hiç birşeyi düşünmeden..:)) Sanırım uzun bir süre daha gerçekleşmeyecek,benim minik sıpam büyüyünceye kadar..:))
bego'cum,artık foto lütfen, saçını ve seni çok merak ediyorum..
Kısmetsiz'im,seni heyecanla bekliyorum yanıma..
Roşum,demek sende seversin gözleme,kim sevmezki..Bir ara profiterolün tarifini tazarmısın..
ahh güzelim hiç sorma bu yıl bizleri hafiften sancı aldı.
Eyvah birde bu sorun var diimi çocuklar büyüyünce,ele karışmak..Oyyy oyyy...:))
yahu elele nası yürünüyodu hatırlamiiiim:sinifsinif: geçmişte biyerde vardı gelba bi hafızayı yoklııım.bide ele karışcaz dimi haklısınız amma büyükler önden buyrun tecrübelerinizden faydalanalım.ben çocuklarımla uzak olmayı yeğlerim.uzaklar kıymete biner derler.kıslar kahvaltı etmedim hala.ergenim sinemada birazdan gitar öğrt.gelcek hala yok ortadaeyvahedigeldismile göndersen dert göndermesen başka dert.tlf. yanında deil.uuuuffffffffff
bizdende sana kocaman öpücükler canımmmŞeniz
:roflol::roflol::roflol: bu söze o kadar çok güldüm ve halen gülmekteyim.(çık babaın kolundan):roflol:
ordan bakınca komik gelii demii:roflol:bizdende sana kocaman öpücükler canımmmŞeniz
:roflol::roflol::roflol: bu söze o kadar çok güldüm ve halen gülmekteyim.(çık babaın kolundan):roflol:
kıslar allahtan hocada geç geldi yırttık ama ergenim kapıda korkudan geri geri duruodu kızcam dein ama kızmadım aferin baaaaa dimi
hakket çiçeğim yaa,daa bunları görecez demi,Canım umarım en kısa zamanda,yine el ele yürürsünüz ve birdaha hiç elleriniz bir birinden ayrılmaz..
ahh güzelim hiç sorma bu yıl bizleri hafiften sancı aldı.
tabiki bize göre daha erken ama..
hakkaten çocuğunmu var derdin var diye boşa dememişler.:roflol:
ne olursa olsun yavrularımızın yanlarında olmalıyız.. yoksa kaptırırız mazallah:)))
mrb ne kadar hızlısınız dün giremedim ne kadar çok sayfa ilerlemiş hepiniz çok tatlısınız öpüyorum
kıslar allahtan hocada geç geldi yırttık ama ergenim kapıda korkudan geri geri duruodu kızcam dein ama kızmadım aferin baaaaa dimi
mrb ne kadar hızlısınız dün giremedim ne kadar çok sayfa ilerlemiş hepiniz çok tatlısınız öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?