- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.141
aynen sabah 8 den beri araba kullandım kendimi otobos şüförü saniiimsempatiksalakcinni
sorma öğleden sonra sanaideydim daha 2 günlük iş varmış oy oyyyyyyy önce t.dağ sonra ilçemiz içi yavru ist.yani adı adı iğrenç okul dersane arası vsvsvs
mrb hayırlı cumalar nasılsınız ben çok yoruldum sabahtan yazlık kışlıkları ayırdım valiz hazırladım gideceğimiz için artık çok kalın kışlıklar geldiğimizde giyilmezdi o yüzden o işlere giriştim çok yoruldum ufak tefek işlerim kaldı kadın olmak çok zor eşim köşesinde oturdu uzaktan şunu valize bırak bunuda unutma dedii sadece emrediyorlar icraat yok öpüyorum
Hayırlı cumalar anneler....
Sunay abla hayırlı yolculuklar diliyorum inş...
Bego bazen o kadar şey yazdığımı farkında olmuyorum... bir bakmışım destan çıkartmışımkaydirigubbakcemile3Bu gün ergenimin ve küçük kızımın birbiri ardınca toplantıları vardı ergenimin gündemi veda partisi ...Okul aile birliği bu tür partilerde başarısızlığını bir kaç kez kanıtladığı için alternatif parti organize edilecek ergenimide ona kattım o halledildi sayılır...K. kızımında 23 nisan cicilerine baktık pek güzeldi kızlar pembe şekerleme gibi bayanssulusmileerkeklerde onlara uygun papyonlu laciler...Ne kadar heyecan yapıyorlar,sevinçlerini görmek bile çok güzela.s.öptüm nice güzel günlere inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?