Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

sorma öğleden sonra sanaideydim daha 2 günlük iş varmış oy oyyyyyyy önce t.dağ sonra ilçemiz içi yavru ist.yani adı adı iğrenç okul dersane arası vsvsvs

hımm şimdi anlaşıldı.
bu gece yerine beğeneceksindir.
eminim yatar yatmaz uyuyacaksın.
filizcim ben çıkmalıyım.sana iyi geceler.
yarın görüşürüz..
öpüyoum seni...yerimseniben
aşkitomun gelmesine 2 dk kaldı...

İyi geceler ergenuslar...İyisiniz diimi hepiniz..

sunay abla,hayırlı yolculuklar diliyorum...

mrb günaydın tşk ederim hepinize sizleri çok seviyorum benim duyarlı arkadaşlarım nasılsınız bugün 1 nisan şakalara dikkat derim kızlar ben şimdiden yavaş yavaş ne götüreceğimi ayırmam lazım valiz hazırlamayı hiç sevmiyorum ama kızımla torunuma kavuşacağım için çok heyecanlıyım kadın cağıza çok üzülüyorumçok iyi bir insan allah şifasını versin yazık kızım çok heyecanlı ama perişan olmuşlar sabah eşine bırakmış okula gitmiş arda kaka yapmış babası ne yapacağını şaşırmış kızım tel açmıştı anne baba oğul savaştaymışlar diyordu anne yetişin iyiki erkn geliyorsunuz biz ne yapardık yoksa diyor neyse yarın idare ederler biz yetişiriz yapılacak bir şey yok
kendinize çok iyi bakın sizi seviyorum çok çok opüldünüzopuyorumnanaktan:1hug:

günaaydıınlar ergenzadeler:lepi:
sunay ablacım saa kolay gelsin,torununa kısçene kavuşacaan için için pır pır ediidir senin şimdi,
hayırlısıyla kavuşun,hayırlı yolculuklar olsunŞeniz
ben erkenden kardeşime gidiim,olağan kısgardaş kaffaltımız vaada,
gününüz güzel geçsin bakem,öperim hepciiniziŞeniz

Günaydın kıslar,gününüz huzurlu bereketli olsun inşaAllaha.s.
Dünden önceki gün girdğimde aynı Maruflu gibi okadar uzun yzmştım bir anda hatayla bütün emeklerim gitdi,silindi yazı..kapadm sinirlendim çıkdm..
Anam bidün uğramadım yığmışınız destan gibi oku oku:1shok:
Dün mutfağımı temizledim ,bnde acayip mutfak hastalığı var benim diğer nickimde mutfak gülü evde..dahada detaylar varda birazdan tamamlıycam..
Sunay ablacım öncelkle size çok geçmş olsn diyorum..kızınada slm söyle geçmş olsn dileklrmi ilet,kuzucuğnu öp..
Seyrancım Allah insanlrın şerlisinden korusun evlatlrımızı..üzülmen çok doğal tabii canım..benim kızlar haftaiçi zaten okulda servis olayı malum,haftasonu büyüğü ev kuşu (hiç anasına çekmemiş:umursamaz:) arka sokakda babaanneye dahi çıkmazlar,kızıyorum ama baksana dışarısı kurt doluboshayallersmileKızken( yıl 85 86kaydirigubbakcemile3) beni arabayla takip etmşlrdi korkudan nası binaya girip çığlık atmştım hiç unutmam valla bekar dayım vardı peşlrine koşturmştu..ay içim titredi..
Roşum şindik sen kahvaltıdasın he..oh afiyet olsn az ye snde kilolu duruyon anam dost acı söyler:roflol:Yenacım sen nasılsın?düzeldmi evlatlar?foto istiyom yükleyim ama dur ergnlrin gönlü olsn ben beceremiyim yaaboshayallersmile
Filiz pirelli taktır her yola sür güzelim tescilli marka:roflol:eşim çorluda askerlik yaptığndn yaz tatilinde hep gelip bi ziyaret ederiz turlarız çorluyu.. meşhur tekirdağ köftemizi yemedende dönmeyiz anam..gümüş yakada,marmara ereğlsnde yazlık tutmştuk..yerimseniben
Dora cım okulda çalışıyolrsa ne güzel,genelde biraraya gelince kaynatıyolar kaka kiki,uykusuzda kalıyolar..benim kızçemde geçnhafta kaldı,gece saat 3de 4 de uymşlr,ertsi akşm koltukda küüt 8 de gitdi:1closedeyes:emniyetli onlr hem ablalr hem öğrtmnlri o konuda içiniz rahat olsun tedirgnlik yaşamayın derima.s
Çiçeğim seni en sona bıramak istedim..yazılarımn silindği gün senle çok şey paylşmıştım ama iptal olması kötü oldu sorma..şu an vaktim kısıtlı yazıcm ama..Üstün dökmen için aktarımlrın için çok teşekkür ederim..yazdklrım bununla ilgili paylaşımlardı zaten,biraz dan girerim yine belki..işlermi toparlıyp arkdşıma açma mayalama sözüm var..öpyrm seni..hepinizi..Allaha emanet olun dostlarım:1hug:

mrb bende pazara gittim geldim günlük yiyecekler aldım gideceğimiz için bozulur dolapta küflenir alimallah oğluşum bakmaz bile ne var ne yok diye beceremiyor hep dışarda yiyor bu defa kız arkadaşı var belki gelirse yemek yaparlar yoksa benim oğluşum hiç uğraşmaz onu bırakıp gidince aklım kalıyor ama ne yapalım zorunlu oldu
roşum canım afiyet olsun nasıldı kahvaltı sefan olsun canım
begom canım tşk ederim yorma kendini sonra hasta olursun bitanem
kısmetlim maruflu yena çiçeğim filizim doram begom roşum canlarım öpüldünüz iyi akşamlar

Burdayım ablamm....sendemi yatmadın..
ben fazla kalamıycam ne yazıkki...eşim kızıyo pc başına geçince:1no2:
Yoruldun değilmi?Allah yardımcın olsun ablam,hayırlsyla git gel inşaAllah

mrb hayırlı cumalar nasılsınız ben çok yoruldum sabahtan yazlık kışlıkları ayırdım valiz hazırladım gideceğimiz için artık çok kalın kışlıklar geldiğimizde giyilmezdi o yüzden o işlere giriştim çok yoruldum ufak tefek işlerim kaldı kadın olmak çok zor eşim köşesinde oturdu uzaktan şunu valize bırak bunuda unutma dedii sadece emrediyorlar icraat yok öpüyorum

Hayırlı cumalar anneler....
Sunay abla hayırlı yolculuklar diliyorum inş...
Bego bazen o kadar şey yazdığımı farkında olmuyorum... bir bakmışım destan çıkartmışımkaydirigubbakcemile3Bu gün ergenimin ve küçük kızımın birbiri ardınca toplantıları vardı ergenimin gündemi veda partisi ...Okul aile birliği bu tür partilerde başarısızlığını bir kaç kez kanıtladığı için alternatif parti organize edilecek ergenimide ona kattım o halledildi sayılır...K. kızımında 23 nisan cicilerine baktık pek güzeldi kızlar pembe şekerleme gibi bayanssulusmileerkeklerde onlara uygun papyonlu laciler...Ne kadar heyecan yapıyorlar,sevinçlerini görmek bile çok güzela.s.öptüm nice güzel günlere inş..

sunay abla hayırlı yolculuklar diliyorum. vallaha bazen erkek olmak varmış diyesi geliyor insanınnnkötükedihüso

aminnn maruflum. 23 nisan kutlamaları ne güzel yaa. beni ta küçüklüğüme götürüyor.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…