Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

geçen gezerkene adamcaaz 2 koluda cebinde ,birinde ben diğerinde ergen,ay dedi biriniz çıkın rahat yürüyemiim,

kıza didim çık babanın kolundan ,olmaz diyo sen çık ben babamla yürücem,böle uzadı gitti ve galip gelen o oldu

:roflol::roflol:Ay çok hoşsun yaaa
Allahım sabah sabah ilaç gibi geldin gülmekden zor yazıyorum:roflol:
Bi alemsiniz yaa hay Allah iyiliğinizi versin...çık babanın kolundan:roflol:

Son düzenleme:
Filizcim gece kuşum saat 2lrde neler döktürmüşsün aşkım...Bahar insanı böyle doruklara çıkarıyo işte..hepimiz yaşıyoruz inan bu gel gitleri....
Oğluşuna davranışını takdir etdim eferin kısalkisalkisalkis keşke hep böyle olsak ne güzel fevri çıkışlar yapmasak...

Hayırlı günler annelerimiz....
Birsürü şeyler yazmıştım ,telefonların bakımı yapılıyormuş net .koptu yeniden girdim okadar emeğim de gitti...
Ergenim topici baya hızlı kafamçokkarıştıtakip için ayriyeten girip okuyorum yazmak için ayrıkaydirigubbakcemile3Ne kadar hızlısınız maaşallah...
Dağçiçeğim demek dünürle tanışcaksınız peki gelin adayı ile tanıştınızmı ki...Bizde anne ,baba olarak bu konuda şoka uğradık ne edersin büyüyorlarRoşum benim kızlardan bana hiç sıra gelmiyor ....kol yetmezse beline sarılıyor 3. sükaydirigubbakcemile3Bende eklenti oluyorum....
Filiz geceleri pek gamlı olunuyor helede bahar başlarında....
daha güzel günlere inş..Öptüm hepinizia.s.

kıslar şimdilik gamlı baykuşunuz yani ben iii akşamlar diorum.sunay ablacım maruflum yenacım doram begoşumçiçeğğğğm unutmadım inş. kimseyi .kıslar ay hepsinisi öpmek geliii içimden.yahu bu bahar bozdu beni zaten ayarlarım tutmuyodu şimdi epten kaydım valla.bu arada bizim bldy.bşk.sayesinde gene günüm sanaide geçti.yollar o kadar kötüki gene arabacımın tekerlekleri gitti.bu gidişle araba beni bırakçek burda öle miis bi hava varki kıslar sankim yaz.ergenimin dersi ,okulu derken terledım valla.2.yazılılar geldi hakkımızda hayırlısı olur inş onlarında bizimde bise sabır onlara başarılar versin rabbim.

selam kızlar akşam arkadaşa uğramıştık eşimle kızımdan bir telefon kafamız karıştı kayınvalidesi merdivenlerden düşmüş kırıkları varmış anne hemen gelmeniz gerekiyor çocuk ne olacak şimdi biz üç hafta sonra gidecektik zaten eve geldik oğluşum hemen pazara biletlerimizi aldı önce aldığımız gidiş biletimiz yanıyor artık ne yapalım allah canlarıona sağlık versin evlat için nelere katlanılıyor gitmemiz öne çekildi zorunlu artık toruna halası gelip evde bakıyordu şimdi gelemez oraya götürselerde hala ilgilenemez ne yapalım artık hayırlısı planlarımız değişti bakalım kısmet hiç birşeyi önceden bilemiyorsun kısmet şimdiymiş demekki kızım çok strese girmişti daha haberi yok tlf açtım ulaşılmıyordu artık sabah öğrenecek kafam çok karıştı hayırlısı artık hepinizi öpüyorum iyi geceler

günaydın ergenusların annelerii
maşallah gene topiciğimiz çoşmuşş
filizim cancağızım gece bayağı bayağı çoşmuşsun.baharda havalar gibi duygularımızda hızlı değişiyor.
sunay ablacımgeçmişolsun.ama her şeyin güzel tarafından bakmak lazım.toruna erken kavuşuyosunuz.
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun

Hayırlı sabahlar....
Burda yazılan ne varsa ya daha önce başımıza gelmiştir yada yaşayacağımız şeyler hayata dair ne var ise hepsini okuyoruz....
Sunay abla dünürünüze geçmiş olsun ....Hakikaten anlık olaylar kafa karıştırıyor...
Kısmetsizim en çok korktuğum şeylerden biri ne idiğü belirsiz insanların takipleri, gözlemeleri Allah uzak etsin bunları...benim yarı ömrüm camda geçti denebilir cnm...yolun yarısını görebiliyorum kızlarım gözden kaybolana kadar gidişlerini eve gelme saatlerindede gelişlerini izliyorumKendimce takip sistemi kurdumkaydirigubbakcemile3yeterli değil ama bununla avunuyorum...

sunay ablam çok geçmiş olsun. allah yardımcısı olsun.kızına ve turununada allah sağlıcakla kavuştursun inşallah.....

ayy canım ne çok korkmuştur o şimdi bir müddet psikolojisini bile bozar. sürekli kendini takip ediliyormuş gibi hisseder.
inşallah tezzamanda atlatır. allah kötülüklerden korusun canım
şeytana düşmana fırsat vermesin rabbimmm:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın bayanlar.
ankradada bu gün mükemmel bir hava var.
ergenim dünden beri evde yok. arkadaşlarıyla dersanede proğram hazırlamışlar. öğretmenleriyle birlikte kalıyorlar....
sbs ye hazırlanıyolar yaniiii.
aslında yatmasına izin vermiyoruz ama zorla ikna ediyor bizi bidaha başka yerde yatmak yok diyoruz haftası gelince yeniden başlıyor lüffenlere falan filanlara.
öğretmende teli basınca mecbur kalıyoruz
eşim bu konuda daha çok hassas ona kalsa hiçç izin vermiyecek ama orda daha iyi çalışıyorlarmış. aman hayatım 2 ay kaldı sabret diyorum.
işte böyle.
iki damla göz yaşıyla benide babasınıda fet ediyor yaniiibenneyaptımki

tşk ederim canlarım beni şimdiden telaş sardı ne kış ne yaz giysi ne götüreceğimizi şaşırdık yani bir
yandanoğluşumun giysileri yıkanıyor ütülenecek bir yandan valiz hazırlanacak çok işim var
kısmetlim canım inş korkulacxak bir şey olmaz yinede insan tedirgin oluyor canım allah kötülerle karşılaştırmasın kıyamam çok korkmuş canım benim
maruflu bebde senin gibi camda kalırdım anne olmak zor
dora canım ders çalışıyorsa güvenilecek yerse neolacak ki inş başarılı olur
şimdi kızımla konuştum iki gün izin alacakmış biz gidinceye kadar idare edecekler oraya götürmesi imkansızmış kadıncağız bayağı kötüymüş burnu kırılmış kafası çok kötüymüş kolu kırılmış sargılar içindeymiş kızım çok üzgündü yazık inş kısa zamanda iyileşir hepinizi öpüyorum

Selam arkadaşlar.
öncelikle Sunay ablacım dünürünüze çok geçmiş olsun.okudukça üzüldüm.
inşaAllah en kısa zamanda iyileşir.

kısmetsizkedim korkunuzu anlıyorum.Allahım kötülük düşünen insanlardan yavrularımızı korusun,

filizcim,hakkaten ya,gece gece döktürmüşün arkadaşım.
şair ruhlu arkadaşım.keyfle okudum.dilerin her şey gönlünüzce olsun.yavrularınızın sevdiklerinizin hep güzel haberlerini güzel günlerini göresiniz arkadaşlar.

maruflum,bu yaz neler olucak neler bende merak ediyorum,eşim hayatta kabul etmez tanışmayı çünkü çocuğumuz daha yolun başında. ne işi var nede askerliğini yaptı.ay şekerler dua edin nolur..
böylesi durumlarda,nasıl davranmak gerekir bilmiyorum,ama kesin yine baba ve çocuk arasında kalacağım..

doracım.yavrunun yatılı kalmasındaki endişeni anlıyorum benim ergenlerde zaman zaman kalırlardı,kaldığı ortamı biliyor ve tanıyorsan korkma derim.Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın...
ve tümm diğer arkadaşlarım.hepinizi çok öpüyorum..Şeniz

dağ çiçeğim allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu versin canım. tabiki eşinde haklı önce bir istikbalini kurmalı düzene koymalıki daha sonra evlilik olsun...
bu gün daha detaylı bir araştırma yaptım ve endişelenilecek bir durum olmadığını anladım çok şükür.....
orda öğretmen gözetiminde test çözüyorlar. birde ablalar oluyor onlarda yardımcı oluyorlarmış.
destekleriniz için teşekkürler canlarım benim. hepinizi tek tek öoüp mevlam herkese yardımcı olsun diyorum:Saruboceq:

pisi eltimlen beni unutmuşsun şair ruhlu kadınaklinialirimsmile
çok geçmş olsun ablacım,acil şifalar dilerim,
böylelikle torununa kavuşmanda öne alınmış oldu,allah kavuştursun :Saruboceq:
anaam kıs o kaa telde konuşiiz nee bişe demedin,en korktuum şey,
bişe yapamasada korkusu yeter çocuğa,
rabbim kötülere fırsat vermesin,yavrularımız hep ona emanet:Saruboceq:
aynı bende öle maruflum ,sabahın erken saati sokak başında servisini beklerken,
araba gelip bindiini görene dek içeri giremiim,allaha emanet kuzularımız:Saruboceq:

ergenzede arkadaşlarım,hepinizi sıkı sıkı sarmalar öperim ,akşamınız hayırlı ossunŞeniz

Tatlişkolar.. hepinize iyi geceler...
kapıyı kilitliyorum,anahtar paspasın altında.uyku tutmayan olursa.oradan alır açarsınız kapıyı...
hepinizi mucuk mucuk öpüyorum...
ŞenizŞeniz

bikerem sunay ablacım geçmiş olsun.roşum afedersin bahar sarfoşuyam,mırnavım kuzum allah kötülere fırsat vermesin genede tedbir bizden takdir allahtan deyom pıstıklar kocemen öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…