- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.121
sunay ablam çok geçmiş olsun. allah yardımcısı olsun.kızına ve turununada allah sağlıcakla kavuştursun inşallah.....selam kızlar akşam arkadaşa uğramıştık eşimle kızımdan bir telefon kafamız karıştı kayınvalidesi merdivenlerden düşmüş kırıkları varmış anne hemen gelmeniz gerekiyor çocuk ne olacak şimdi biz üç hafta sonra gidecektik zaten eve geldik oğluşum hemen pazara biletlerimizi aldı önce aldığımız gidiş biletimiz yanıyor artık ne yapalım allah canlarıona sağlık versin evlat için nelere katlanılıyor gitmemiz öne çekildi zorunlu artık toruna halası gelip evde bakıyordu şimdi gelemez oraya götürselerde hala ilgilenemez ne yapalım artık hayırlısı planlarımız değişti bakalım kısmet hiç birşeyi önceden bilemiyorsun kısmet şimdiymiş demekki kızım çok strese girmişti daha haberi yok tlf açtım ulaşılmıyordu artık sabah öğrenecek kafam çok karıştı hayırlısı artık hepinizi öpüyorum iyi geceler
günaydın ergenusların annelerii
maşallah gene topiciğimiz çoşmuşş
filizim cancağızım gece bayağı bayağı çoşmuşsun.baharda havalar gibi duygularımızda hızlı değişiyor.
sunay ablacımgeçmişolsun.ama her şeyin güzel tarafından bakmak lazım.toruna erken kavuşuyosunuz.
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun
pisi eltimlen beni unutmuşsun şair ruhlu kadınaklinialirimsmilekıslar şimdilik gamlı baykuşunuz yani ben iii akşamlar diorum.sunay ablacım maruflum yenacım doram begoşumçiçeğğğğm unutmadım inş. kimseyi .kıslar ay hepsinisi öpmek geliii içimden.yahu bu bahar bozdu beni zaten ayarlarım tutmuyodu şimdi epten kaydım valla.bu arada bizim bldy.bşk.sayesinde gene günüm sanaide geçti.yollar o kadar kötüki gene arabacımın tekerlekleri gitti.bu gidişle araba beni bırakçek burda öle miis bi hava varki kıslar sankim yaz.ergenimin dersi ,okulu derken terledım valla.2.yazılılar geldi hakkımızda hayırlısı olur inş onlarında bizimde bise sabır onlara başarılar versin rabbim.
çok geçmş olsun ablacım,acil şifalar dilerim,selam kızlar akşam arkadaşa uğramıştık eşimle kızımdan bir telefon kafamız karıştı kayınvalidesi merdivenlerden düşmüş kırıkları varmış anne hemen gelmeniz gerekiyor çocuk ne olacak şimdi biz üç hafta sonra gidecektik zaten eve geldik oğluşum hemen pazara biletlerimizi aldı önce aldığımız gidiş biletimiz yanıyor artık ne yapalım allah canlarıona sağlık versin evlat için nelere katlanılıyor gitmemiz öne çekildi zorunlu artık toruna halası gelip evde bakıyordu şimdi gelemez oraya götürselerde hala ilgilenemez ne yapalım artık hayırlısı planlarımız değişti bakalım kısmet hiç birşeyi önceden bilemiyorsun kısmet şimdiymiş demekki kızım çok strese girmişti daha haberi yok tlf açtım ulaşılmıyordu artık sabah öğrenecek kafam çok karıştı hayırlısı artık hepinizi öpüyorum iyi geceler
anaam kıs o kaa telde konuşiiz nee bişe demedin,en korktuum şey,günaydın ergenusların annelerii
maşallah gene topiciğimiz çoşmuşş
filizim cancağızım gece bayağı bayağı çoşmuşsun.baharda havalar gibi duygularımızda hızlı değişiyor.
sunay ablacımgeçmişolsun.ama her şeyin güzel tarafından bakmak lazım.toruna erken kavuşuyosunuz.
benimde bu ara biraz canım sıkkın..pazartesi günü çarşıdaydım.ergen kızım eve benden önce gelmiş.markete felan uğramış.apt. girerken arkasına çocuğun teki takılmış.arkasından apt felan gelmiş.çocuğum komşuya zor atmış kendini.ödü kopmuş yafrumun.şimdi her sabah ben çıkarıyorum yola akşamada bekliyorum çocuğumu.allahım evlatlarımızı kötülerden korusun
aynı bende öle maruflum ,sabahın erken saati sokak başında servisini beklerken,Hayırlı sabahlar....
Burda yazılan ne varsa ya daha önce başımıza gelmiştir yada yaşayacağımız şeyler hayata dair ne var ise hepsini okuyoruz....
Sunay abla dünürünüze geçmiş olsun ....Hakikaten anlık olaylar kafa karıştırıyor...
Kısmetsizim en çok korktuğum şeylerden biri ne idiğü belirsiz insanların takipleri, gözlemeleri Allah uzak etsin bunları...benim yarı ömrüm camda geçti denebilir cnm...yolun yarısını görebiliyorum kızlarım gözden kaybolana kadar gidişlerini eve gelme saatlerindede gelişlerini izliyorumKendimce takip sistemi kurdumkaydirigubbakcemile3yeterli değil ama bununla avunuyorum...
çiiceem kıss desene piştik hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?