- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.161
İyigeceler hatunlar...daha doğrusu kayıp hatunlar..:umursamaz:
Volkan konak başladı... Mustafa Cecelim var zaten konuk..asla kaçmazlmaz:
Uykuda bastı... çayda kar etmedi..zorluyorum kendimi:1shok:
Yenacım güzelim ışığın kör etdi beni hoşgeldin,naberyerimseniben
oooo iiiiiiii geceler hatunlr....
ilkönce sunay ablamaiyiyolculuklar diliyim.sağlıcakla gidip gelin inşallah.
maruflum çocukların bu heyecanlarına bayılıyorum.her biriayrı güzel.23 nisanda dediğin gibi şekerleme gibi oluyolar.ama yıl sonu balolarında insan evlatlarının büyüdüğünü anlıyor.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, Dora, bego39+
evet gece güzelleri pişttttttttiiiiiiiii
ayy ben bu iki sanatcıya bayılırımmboshayallersmile yatak odasına uzanıp izleyim bari. uyursamda odamda uyumuş olurum artıkopuyorumnanaktan
çaya gelince 2 çaydanlıkta ben bitirdim desem yalan olma.
ilki saat 8 de. ikincisi 10.30 da:içelim::içelim:
Hayırlı geceler anneler...
pc yi kaptım + bende geldim dizimi izledim ...
link verirlerse gelecek fragmana da bakarım diye kk girmiştim....
Çay akşamları hiç içmem yarım bardağı bile yetiyor uykumun kaçmasına ...İyi geceler dora, bego ,kısmetsizim diğer bütün anneler...
Ay Doracım Allah iyiliğini versin emi..gel kıs birde beraber içelim taze çay,programlrımzda aynı ne iyi olurdu dimi...olumunekankayizsmile
Seyranım hoşgeldiniz be ya..oh maşaallah bi Yena yı var sanıyodum kaç piştiakannehir
Sunay abla bitdimi hazırlıklar..
İyigeceler hatunlar...daha doğrusu kayıp hatunlar..:umursamaz:
oooo iiiiiiii geceler hatunlr....
ilkönce sunay ablamaiyiyolculuklar diliyim.sağlıcakla gidip gelin inşallah.
maruflum çocukların bu heyecanlarına bayılıyorum.her biriayrı güzel.23 nisanda dediğin gibi şekerleme gibi oluyolar.ama yıl sonu balolarında insan evlatlarının büyüdüğünü anlıyor.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) kısmetsiz kedi, Dora, bego39+
evet gece güzelleri pişttttttttiiiiiiiii
ayy ben bu iki sanatcıya bayılırımmboshayallersmile yatak odasına uzanıp izleyim bari. uyursamda odamda uyumuş olurum artıkopuyorumnanaktan
bu gün benim 5. çayımdı.
sabah
öğle
öğleden sonrada misafirlerim geldi
birde akşam
ve geceeeeeee çayıkafamçokkarıştı
vay anam ben uyuyamayımda kimler uyusun. tabiki akşam uyuyamaz sabahta uyanamam kaydirigubbakcemile
İyi geceler,ilk defa burayı bu kadar kalabalık görüyorum..))
Nasılsınız..?
Anlaşsak bir araya gelemeyiz kaydirigubbakcemile3bu kadar kalabalık olmamızda güzel...
hahhahayt çokta fififiiisositososito[
Roşum şindik sen kahvaltıdasın he..oh afiyet olsn az ye snde kilolu duruyon anam dost acı söyler:roflol:
kaydirigubbakcemile5roşum canım afiyet olsun nasıldı kahvaltı sefan olsun canım
ablacm sanırsam benin ışığıda görmüşsündür ama şöle bi abkınıp kaçmıştım:kedi:mrb ışıklarınız yanıyor burdaysanız ses verin
anaa aynı o kızan eşten bendede vaaalsanaalsanasmileBurdayım ablamm....sendemi yatmadın..
ben fazla kalamıycam ne yazıkki...eşim kızıyo pc başına geçince:1no2:
Yoruldun değilmi?Allah yardımcın olsun ablam,hayırlsyla git gel inşaAllah
aa lüffen buyumayı pek bi biliyolar her daim,hakları yimeyelim,oda zor iş yanekaydirigubbakcemile3mrb hayırlı cumalar nasılsınız ben çok yoruldum sabahtan yazlık kışlıkları ayırdım valiz hazırladım gideceğimiz için artık çok kalın kışlıklar geldiğimizde giyilmezdi o yüzden o işlere giriştim çok yoruldum ufak tefek işlerim kaldı kadın olmak çok zor eşim köşesinde oturdu uzaktan şunu valize bırak bunuda unutma dedii sadece emrediyorlar icraat yok öpüyorum
vaolkan abii sefmiim,ama mustafa cecli hastasıyım hemencik açiim sositosositoİyigeceler hatunlar...daha doğrusu kayıp hatunlar..:umursamaz:
hoş deldin tatlııımŞenizNe ışıkmış bendekide canım..:))
mende deldim..:))
Umarım uyuyabilirsin..:))
ŞenizŞeniz
çok şükür yenacığım. sen nasılsın. bu arada sanada iyi geceler....
uykusu kaçan topiği oldu burası bu akşam:roflol::roflol:
e doğaldır kızlar..unutmayın bursaı ergen anaları topiğisi.ergenlerden anca fırsat buluyoruskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Anlaşsak bir araya gelemeyiz kaydirigubbakcemile3bu kadar kalabalık olmamızda güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?