- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.181
aaa deme öle kıs..ay bide yıldız tilbeyle olan bölümü seyredeniz varmıydı.adam tilbeyle saçlarını bi savurduydu kii.akannehir.işte bendeki karizması o an bitti...şimsi sadece dinliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Birde birşey söyliycem ben artık Volkan Konak'a küstüm..
Nedenmi derseniz çok popüler oldu..:))
aaa deme öle kıs..ay bide yıldız tilbeyle olan bölümü seyredeniz varmıydı.adam tilbeyle saçlarını bi savurduydu kii.akannehir.işte bendeki karizması o an bitti...şimsi sadece dinliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eltim kıs hoşgelmişinnnolumunekankayizsmile
cengaver hatunum benümmmŞenizŞenizBen pc yi savaşarak oturdum... eşimin altına sandelye yapışmış fareylede bir samimi ,hiheyt yetti gari çıkıl diye ne nareler attım yihhunine hatun damarlarım gabırıverdikötükedihüso
iyi geceler ablacım hoşgeldinnnnnnnnnselamlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler ablacım hoşgeldinnnnnnnnn
süpeersin kıs,gurur duydum senlenkaydirigubbakcemile5Ben pc yi savaşarak oturdum... eşimin altına sandelye yapışmış fareylede bir samimi ,hiheyt yetti gari çıkıl diye ne nareler attım yihhunine hatun damarlarım gabırıverdikötükedihüso
hoşgeldin ablacım,saa da ii geceler ossunopuyorumnanaktanselamlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?