- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.201
canlarım hayat koşuşturmayla geçiyor allah sağlık versin
Maalesf zaferimin tadı kısa olcak hepinize iyi geceler öptüm nihai zafere az kalmıştı ...Heyhat uykumda geldi:gitme:
sunay abla,nasılsın..?
allah kolaylık versin ablacım.kendinizedikkat edin.ama arada da olsa bizihaberdar edin.merakta bırakmayınkızlar ben sizlerden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum fırsat bulursam girerim ama biraz zor çok yoğun olurum sanırım
kalleş uykuuuu.....hade iyi geceler canımcım.tatlı rüyalar olsunnŞenizMaalesf zaferimin tadı kısa olcak hepinize iyi geceler öptüm nihai zafere az kalmıştı ...Heyhat uykumda geldi:gitme:
her fırsatta gel ablacım,gerçi torunu görünce bizi unutabilrisin diye düşüneyimyerimsenibenkızlar ben sizlerden ayrı kalacağım için çok üzülüyorum fırsat bulursam girerim ama biraz zor çok yoğun olurum sanırım
Maalesf zaferimin tadı kısa olcak hepinize iyi geceler öptüm nihai zafere az kalmıştı ...Heyhat uykumda geldi:gitme:
inş.öğrenirsin,,kendine ii bak ablacım,habersiz bırakma biziopuyorumnanaktanroşum canım benim ben sizi hiç unuturmuyum kızımın pc çok küçük ve ben anlamıyorum ondan inş öğrenecem ve size yazıcam
ii istirahatler ablacım,allah rahatlık versin:Saruboceq:bende gidip yatayım yorgunum kusura bakmayın üzgünüm
yakaldın mıı evvah,netçen şimci bizee:jeyyar:işte geldim yakaladım sizi
budayız kuzuum,biizm ilin topicine daldık eltimlenyaaaaaaaaa nereye gittiniz
Elektrikler gitdi...çıldırdım yaa..
Tam hepberaber pişti olmuşken yapılırmı bu bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?