Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kızlar bugün fabrikada bi çalışanımızın kızı intihar etti 16 yaşındaydı kaybettik..bu dönemler çok ilgiye ihtiyaçları var.nolur cocuklarınıza dıkkatlı davranın..benimde 15 yasında kızkardesım var uzerıne tıtrıyorum.

hihhh,Allahım sen koru yavrularımızı..
hakkaten gençler çok bunalımda..
yakınlarına Rabbim sabır versin...

arkadaşlar nasılsınız ben girmeye fırsat bulamıyorum çok yoğunum çok yoruluyorum torunum çok hareketli peşindeyiz heran bir tehlike yaratabiliyor nasılsınız iş hepiniz iyisinizdir ben yazdıklarınızı okuyamıyorum pc çok yavaş o yüzden sadece arada yazıp çıkıyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum sizleri çok özledim öpüyorummrb

Hayırlı geceler canlarım..Sunay ablacım nasılsın*?Allah kolaylık versin,olsun tatlı uğraş içindesin ne güzel..
Çiçeğim Maruflum teşekkür ederim..inşaAllah rabbim hayırlısını nasip etsin..
Bir arkdaşmın eşi inşaat işine başlamış,tekstil işleri uğraşyordu öyle biliyordum..tesadüf duyunca tlf görştük..bakalım yarın sabah buluşcklar..Hakkından hayırlısı ne ise o olsun inşaALLAH..Hep öyle dua ediyorum..sıkıntıdan alt dudağım da uçuk çıkdı bugün..
Maruflu ergeninide tebrik ederim..başarıları daim olsun arkadaşım..onların böyle güzel haberlri gelince çok mutlu oluyoruz elbetde..Bizim ergenlrinde ara karneleri verildi..çok şükür öğrtmnlri çok memnun..kızlrımın ikiside matematikden 80 almışlr,çok sevindim...ilerleme var..Bugün okullrında yöresel yemek şenlği düzenlndi,bölge bölge ayırmşlar..çalgılar türküler çok güzel hazırlanılmış..aktivitelerine katılıncada çok mutlu oluyolar,gitmeyince sen zaten gelmezsin diye akşmdan beri mırıldanıyodu..onunda gönlünü etdik..bizimkini kim edecek bakalımboshayallersmile
Doracım senin şu mektup işi benim kafamada yatdı valla,iyi düşünmüşüna.s
Ben 3 çocukdan birer mektup alırsam artık düşün benim halimi..pc felan hayal olur..herbirine ayrı düşüncelerimi aksetmem oooo:bbo:yandın belginim oooy
Hayırlı geceler dilerim..hepinizi rabbime emanet ediyorum:a015:

iyi geceler kızlar.eşimi beklerken bir bakayım dedim..
sunay ablacım.öpüyorum sizi..
begocum..iyi geceler sanada..
sende Rabbime emanet ol..
bu saatden sonra kimseler gelmez galiba. dükkanı kapatıyorum.. anahtar paspasın altında..iyi geceler bana..

ii geceler güzeller,olumunekankayizsmile
çiçeemm anahtarı alıp şööle bi bakınam dedim,
uykulu gözlerimle hepicinizin yazdıklarını okudum ama,cvp veremiim şimci,mirmirmirmir
acaip yoruldum bugün ,eltimle çarşamba pazarının ordanda çarşının altına üstüne getirdik,bide üstüne uykusuzluk,gidem de yatam ben,allah rahatlık versin hepimizee:Saruboceq:

Hayırlı günler...
topici havalandıralım nerdesiniz....

Sunay ablam uğramış bir ara
... ,apartmanda önceki gün akşam vakti bir çığlıklar eyvah dedik . meğer altkat komşunun misafirinin çocuğu fortmantonun altında kalmış:bbo:kafasını kanlar içinde gören babaanesi fenalık geçirdi..acilde dikiş atılmış iyimiş evsahibi tazegelin öyle ağladıki şişmiş gözleri ...teselli ettik ama fortmantoyuda sağlamlaştırın diye uyardık. ...Nasıl yıktı hala çözemedikde:ecrin_bebek:..çocuk varsa arkanda gözünde olmalı...:1ninca:dertsiz,a.s. güzel hareketli günler geçirin inş...

tünaydın çilekeş ergen anneleriiiii
oy herkeste dertler depreşmiş..
doracımdan başliim.doracımçok doğru bi karar vermişsinizalkisalkisalkis.bu mektup gerçekten duyguları anlamaya tercüman oluyor.bizde geçen sene ergenimle yapmıştık.kızçem hala saklıyor.ama o mektuptan sonra gözle görülür faklılık olduydu.yanlış yapıyolar tabiiki.ama en azından arada iletişim kopukluğu kalkıyor.duygular daha netleşiyor:teselli:.çocuklar sözle ifade edemediklerini bazen daha rahat yazıya döküyorlar.ama şu ergenlik döneminde hakket insan kendini daha yaşlanmış hissediyor.yanlız değilsin arkidişimmm
belgincim allah kardeşinin yardımcısı olsun.:Saruboceq:ev taşımak çok büyük problem.ben kiracıyım ve o problemleri çokk yaşadım.söz konusu kardeş olunca insan çok üzülüyor.ama inşallah tez zamanda halledersin sorunları.rabbim anne babana sağlık versin.opuyorumnanaktan
maruflum kıs ergenciğinin başarıları daim olsun inşallah..ah ah benim ergende şu derslerde birazhırs yapsa ne kaaa güzel olcekk.boshayallersmilekomşunuza da geçmiş olsun. haaket ya nasıl becermiş kocaşeyi devirmeyii
çiçeğeemmmm ev sahibem..opuyorumnanaktanbebişini öp benim için.allah yardımcın olsun.çok güzel bişey yaptığın ama gerçekten sorumluluk bide emanet olunca insan daha da titrer üzerine..
eltim kıs dünün yorgunluğu hala var bendeeee.boshayallersmile.işlerim duruyo gidip de yapem barii.öpüyorumsizleri çilekeş analarrrrŞeniz

selam güzeller güzeli ergen Anneleri,,opuyorumnanaktan
mafrulum.komşunuza geçmiş olsun,Allah korumuş,
ben hep unu derim bebekmi var birde arkada gözün olcak.. aynen sen gibi..
kısmetsiz kedim ,,roşumm,ne güzel Allah bozmasın elti elti takılıyorsunuz...
kızlar filiz nerde bu ara ışığını gören oldumu..
tüm arkadaşlarım hepinizi öpüyorum..

ha unutmadan yarın 23 Nisan ,yavrularımızın bayramını kutluyorummm..turkbayragiturkbayragi

Hayırlı geceler hatunlar...
Maruflu,görülmez kaza bu oluyo sanırım..hep dikkat hep dikkat..ensede de gözün olacak canım..
Roşum gezmekde yorgunluk dimi...gönüller yorgun olmasın be canım..boshayallersmile
Seyranım güzel sözlerin,desteğin için sağol canım benim..belki ben inan aynı değeri görmüyorum ama..ben onlar için kendimi parçalıyorum:çok üzgünüm:
Rabbim sanada kendi evini nasip etsin..bundan sonra sende dualarımdasın inşaAllah..Annem ablamla bizi gecekondulrda bir sedir üstünde büyütdü..Kızkardşim uğurlu bebekdi,benle tam 9 yaş arası var..Ondan sonra herşey değişmşdi,uğurlu gelmşdi..eee kızın tahtanı yapıyosunda bahtını yapamıyosun be arkadaşım..Allah evlatlrımızı hayırlı insanlrla karşılaştırsın inşaALLAH..Seni seviyorum arkadaşım sımsıkı kucakliyorum:1hug:
Çiçeğim çağrımı aldınmı bilmiyorum müsaitmisin..saat henüz erken amabilmiyorumkismile

geldim begocum.sanada hayırlı geceler.. ve tümm arkadaşlarımada..:asigim:

yarın Şehit ailelerin çocukları için düzenlenen kermesde görevliyim,yerimseniben
beni yorucu bir gün bekliyor ama olsun..onlara canım feda.
yakın olsaydınız sizleride davet ederdim..
aslında bugün erken yatmayı planlamıştım.komşuma gittim misafirleri vardı bayan bayana oturduk..zemuszemus

Hayırlı hafta sonları...
23 nisan'ımızı kutladık ... çok güzeldi...
akşamda misafir ülke çocuklarının gösterilerini izledik...Yoruldum pilim bitti...mirmirmirmir
Çiçeğim ne güzel iş hayr la uğraşmak bol kazançlar inş...
kısmetsizim,bego,roşum,yena,sunay abla,dora ,filiz,çiçeğim eskaza ismini yazmayı unuttuğum var isede, af ola bütün annelerimiz Rabbim hepimize işlerimizde kolaylıklar versin inş...GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜMa.s.

Mutlu haftasonları diliyorum güzel anneler..

23 nisanda bende çok yoruldum..Oğlumla gösteriyi izlemek hiçde kolay geçmedi..:)

Hava çok sıcaktı,çok kalabalıktı,doğal olarak çok sıkıldık..

Hepinizi öpüyorum ve özledim..yerimseniben

günaydın kızlar.
begom inşallah istediğin olur canım. rabbim dulalarını kabül etsin. çocuklarınında iyi not almalarına sevindim her daim böyle olur inşallah...
kısmetsizim evet gerçekten bu fikir güzel oluyor.... daha önce niye düşünmemişim bilemiyorum.

bu arada benim ergen beni bayağğğ üzdü bu hafta hem kendi üzüldü hem ben hem baba:gitme:
biz buna özellikle babası oldukça yüklü para veriyorduk........ hatta ben babasına kızıyordum bu kıza bu kadar para verme oda bana
hatun sabah çıkıyor akşam geliyor diye susturuyordu
zamanla isteleri çoğaldı. 1 çantası varken 3 3 ayakkabısı varken 5 derken sonra marka takıntılarımız oldu
ama arkadaşlara uyaraktan oldu bu takıntılar.
önüne geçemeyince ben bunu tiye aldım
önce cep telinden başladım
aldığım 25 lik kontörü 3 günde bitirdiğini fark ettim.
daha sonra evde kendi parasının azaldığını fark ettim.(burs alıyor)
ve üzerine gidip bunları zorda olsa öğrendim. arkadaşının birisi bunlar kadar haşlık getirmez onu bir gün benim kız görür ikinci gün arkadaşı görürmüştü.
ilk işimde cebini elinden almak oldu.onada gelince yine arkadaşlarının teli var ama içinde kontör olmayınca hep benden konuştular dedi. çanakkale gezisinde yaniiiiikötükedihüso

haftata ablalara gider kalırdı onu engelledim.
şu an oldukça mutsuz ama cezasını çekmesi için sabırla bekliyorum.
yoksa içimden çok acıyorum ama acıdıkça acınacak hale geliyorum.
1 haftadır cezalı.
şu anda sadece evden okula okuldan dersaneye
dün diyorki bana anne ben ne kadar özgür bir çocukmuştum elimden gidince anladım diyor
o kadar boşlukyatımki diyor.
bende ona
ne zaman sana yeniden güvenmiye başlayım önce cebini eline vereceğim.
bana bir güven daha verdiğinde sonra ablalarına izin vereceğim dedim...
evet biraz fazla baskı uyguladım ona
birde arkadaşlarım aldı bende alayım diye o kadar gereksiz şeylere para verir olduyduki
işte beni çok üzen ergenim
bu gün biraz daha mutlu uyandı.
iyiki paramı kestiniz en azından vicdanen çok rahatım diyor
birde buna kunbara aldım bikaç gün önce buna gereksiz yere harcama yaptığın paraları atacaksın. ay sonunda bak babakılm içinde kaç liran olacak diyorum.
evde kahvaltı yapmazdı karnını tıka basa doyurur oldu...... az olan haşlığı bile artırma çabasında yaniikaydirigubbakcemile3
derslerine gelince onlardan bir problemimiz yok.
benim kızım çok akıllı ve tatlıydı ama benim kızımı 2 arkadaştan birisi bozdu maleseffff:gitme:

Dora selam canım,nasılsın..?

yenacığım teşekkürler canım. geçen haftaya göre bu hafta çok şükür iyiyim. işta başınızı ağrıttığım gibi benim ergen beni çok üzdü çokkk. bu hataları uyarmamıza rağmen tekrarladı ve en sonunda beni yaptırım uygulamaya meccbur ettiiiiii
aldığı cezadan sonra o çok mutsuz oldu ama düzelecek düzeleceğine umudum var
çünkü akıllı bir çocukkkk.
en azından artık hatalarını kabül ediyor......
suçluyum evet diyebiliyor. ama inanın beni 10 yaş birden yaşlandırdı bu sene:çok üzgünüm:

eee sen nasılsın çok özür dilerim dert çok olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…