- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.541
kızlar bugün fabrikada bi çalışanımızın kızı intihar etti 16 yaşındaydı kaybettik..bu dönemler çok ilgiye ihtiyaçları var.nolur cocuklarınıza dıkkatlı davranın..benimde 15 yasında kızkardesım var uzerıne tıtrıyorum.
selamm..
Hayırlı cumalar..
Hayırlı geceler hatunlar...
Maruflu,görülmez kaza bu oluyo sanırım..hep dikkat hep dikkat..ensede de gözün olacak canım..
Roşum gezmekde yorgunluk dimi...gönüller yorgun olmasın be canım..boshayallersmile
Seyranım güzel sözlerin,desteğin için sağol canım benim..belki ben inan aynı değeri görmüyorum ama..ben onlar için kendimi parçalıyorum:çok üzgünüm:
Rabbim sanada kendi evini nasip etsin..bundan sonra sende dualarımdasın inşaAllah..Annem ablamla bizi gecekondulrda bir sedir üstünde büyütdü..Kızkardşim uğurlu bebekdi,benle tam 9 yaş arası var..Ondan sonra herşey değişmşdi,uğurlu gelmşdi..eee kızın tahtanı yapıyosunda bahtını yapamıyosun be arkadaşım..Allah evlatlrımızı hayırlı insanlrla karşılaştırsın inşaALLAH..Seni seviyorum arkadaşım sımsıkı kucakliyorum:1hug:
Çiçeğim çağrımı aldınmı bilmiyorum müsaitmisin..saat henüz erken amabilmiyorumkismile
Dora selam canım,nasılsın..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?