- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.561
Hayırlı hafta sonları...
23 nisan'ımızı kutladık ... çok güzeldi...
akşamda misafir ülke çocuklarının gösterilerini izledik...Yoruldum pilim bitti...mirmirmirmir
Çiçeğim ne güzel iş hayr la uğraşmak bol kazançlar inş...
kısmetsizim,bego,roşum,yena,sunay abla,dora ,filiz,çiçeğim eskaza ismini yazmayı unuttuğum var isede, af ola bütün annelerimiz Rabbim hepimize işlerimizde kolaylıklar versin inş...GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜMa.s.
yenacığım teşekkürler canım. geçen haftaya göre bu hafta çok şükür iyiyim. işta başınızı ağrıttığım gibi benim ergen beni çok üzdü çokkk. bu hataları uyarmamıza rağmen tekrarladı ve en sonunda beni yaptırım uygulamaya meccbur ettiiiiii
aldığı cezadan sonra o çok mutsuz oldu ama düzelecek düzeleceğine umudum var
çünkü akıllı bir çocukkkk.
en azından artık hatalarını kabül ediyor......
suçluyum evet diyebiliyor. ama inanın beni 10 yaş birden yaşlandırdı bu sene:çok üzgünüm:
eee sen nasılsın çok özür dilerim dert çok olunca
slm yenacığım. nasılsın canım. kilo vermen nasıl gidiyor. çizelgende bayağ yol kat etmişinnn
yenacığım aslında bende senin gibiyim ama. şöyle
eğerki beğenmiyorsanız susun beğeniyorsanız beğendiğinizi belli edin dediler.
birde bu yaşta fark edilmek onların çok hoşuna gidermiş.
üzerinde veya cildinde farklı bişi gördüğünüzde onu önce siz fark edin diyolar.
bu zamada en çok arkadaşlarının sözü geçerli olurmuş. biz hep ikinci pilanda kalırmışız ama sabredersek sevgiyle ynaşırsak çok kolay aşarmışız inşallahhhsengözlerimebaksanab
Selam Dora'cım,iyiyim şükür..
Kilo vermem dahada iyi olabilirdi..Bu başa dönmüş halim,benim istikrarsızlığımdan..
Bi ara kızmıştım kendime çizelgemi silmiştim tekrar ekledim....
Sanırım artık yaşlada alakalı,çok hızlı kilo veremiyorum,birde aşırı dikkat edemiyorum,yani listeme uysam çok daha iyi olucakda..:))
Senin nasıl gidiyor..? cezanız bittimi..??
Dora'cım sen çalışııyomusun..??
ben bugün montiye başladım. 5 kilo yada bilemedin 7 kilo fazlam kaldı.
montiyide tam anlamadım ama anlamaya çalışıyorum bakalım. cezamıza gelince ilk etapta cep telini geri verdim ama şart koydum.
içinde 2 liralık kontörü kalmış ve bunu sadece beni ve babasını çaldırmakta kullanacak. 25 liralık 3 günde bitiyorsa ya bir ay boyunca vermem ya bu kural geçerli deyince seve seve kabül ettikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gezmelerede her sana yeni güvenmemde bir alinden alınmış olay geri verilecek dedim. bu hafta arkadaşının doğum gününe gitmesine izin verdim. ama fazla haçlık konusuna gelince artık vermeyin bana fazla para diyor. en azından size karşı vicdanım rahat diyor.
bende sadece ihtiyacı kadar para veriyorum.
çok şükür dün çok daha iyiydi. eski neşesine geri döndü...:Saruboceq::Saruboceq:
şu anda no problem yanii. anlaşıyoruz. aramızda iyi yani. marka takıntısınada gelince inan anne hiç artık hevesim kalmadı diyor.
artık yakışanı alacağım size söz dedi.sırnaşık şeysırnaşık şey
Hayırlı akşamlar...
Dora ergenin ne kadar akıllı , onu kutlarım yanaklarından da öpüyorumopuyorumnanaktan...yanlışının bilincinde düzeltmeye çalışıyor çok güzel...Koskocaman insanlar var hatalarını düzeltmek şöyle dursun üstelerler...
Bego gel kız pek güzelleşti buralar malum erguvanlarda en çok Beykozda misss gibi hava...
Apartman köşe kapmaca gibi boşalan daireye karşı komşu benim oturduğum yer tadilata gircekmiş ...ohaoldumsmileben onun yerine...ev konusunda öyle sıkıntılıyım ki taşınmaktan nefret ediyorumÇok üzgünüm çoook
Cancağızınızı sıktım kaçayım ben gelirim bir ara öptüma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?