Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydıın Hatunlaaar...nasılsınız iyimisiniz?..
Ben sabah sabah saç maşası derdine düştüm..Kk da gezindim o bölümden fikir almak amacıyla..kafam davul gibi oldu..varmı sizin ergenlrin kullndığı tavsiye edeceğinz marka..Dün Braun'a bakmıştm ayak üstü..bugün halletmem gerek...
Yena cım kolay gelsin..bahar temizliği ha:gitme:Aynı anda dağılmak çok zor oluyor..ama başka türlüde anlamıyosun temzliği...
Dora cım Dağ çiçeğim teşekkür ederim..hastamız aynı..Dora cım sevindim kızınla aranızın iyi oluşuna..MaşaALLAH akıllı kız demekki vesselam...
Seminerlr çok etkili oluyo..bizde katılackdık.. ama saatleri çok ters bir zaman dilimiydi..Eşime uymadıboshayallersmile sağlık olsun inş seneye..
Çiçeğim ,olsun o yorgunluk herşeye değer değilmi?Allah kabul etsin..2 haftaya kadar bizim kermslrimiz de kurulacak..Maruflu kolay gelsin sanada canım..Valla pazar günü çok güzeldi..Çocuklr keşke cumartesi den gelip kalsaydık dediler.Bende yeşilin içindeyim ama Beykozun yeşilliği havası ayrı bir güzel..huzur veriyo insana..
Kayıp olan gacılaaaaar nerdesiniz huuuu....sesim geliyürmülülülülülülü
Müge Anlı ya vericem kıs sizi:roflol:
bir çay alıyım kendime hadi ben kaçar...öpyrm hepinizi

bego'cum bizde phılıps saç düzleştirici var..:)
Memnunuz ama fön gibi olmuyor tabii..:))

Maşayla ilgili bilgim yok, üzgünüm yardımcı olamıycam..:))

kıslar nabersiniz bakem.bu aralar kermesimiz tamamlanmak üzere burda alışveriş merkezimiz var ordan izin aldık kermesimizi orada yapıyoruz cumartesi 12 30 da açılışımız var inş.çok güzel olacak.bahsetmiştim oçem yararına .okadar çok sponsor bulduk ve okadar güsel el emekleri varki........keşke buralarda olsaydınız:sinifsinif:ne kadar güzel olurdu.kıslar doracım roşum çiçeeem sunay ablam yenacım,begocum gene atladııım isimler olabilir ama hepinizi kocaman kucaklıyorum unuttuklarım için çoooook özür diliyorum:kedi:yarın kermes davetiyelerimizi dağıtıcaz.haftaya saha denetimine giriyoruz.kıslar noluuuuuur dualarınızdan beni ve arkadaşlarımı eksik etmeyin canlar.artık pc kesin çözdük sorun yok çünkü bide laptop aldık böylece banada zaman kaldı daha fazla uğramaya çalışıcam...............hepinizi seviyorum beni özleyin anacım baaaaaaaybuyrunnnnnnnnn

ANNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kıs ben tadlu mırnavımı unutmuşum pisiciiim benim öpiiiim seni bu arada ıhaha hafta sonu yazlıkta kaçamak yaptık kocem ve ben ergeusları sattıııımopuyorumnanaktan okadar güzeldiki deniz muhteşemdi 2 gece 3 gün kafa dinledim ne ka kötüüüüm dimikötükedihüso

ii akşamlar kıslar,ne güzel şeeler yazmışsınız hepisini okudum destan gibin,olumunekankayizsmile
yaşadıklarımız hep aynı,doracıım kızının olgunluğuna hayran kaldım gerçekten,
ama sende cezandan geri dönmemekle en iisini yapmışsın ki sonuç bu olmuş,alkisalkisalkis
begomcuum ben bi kaççakım efet,
pazar günü galdim hepinizin yazılarını alıntı edip bool bol yazılar döşedim,
birden elektrik kesilmesin mi,çileden çıktım ayol,akannehir
filiscim nbr bende günlerdir uğrayamadımdı,ii yapmışsın yarasın arkadaşıma,çok lazım böle kaçamaklar valla,
çocuklardan kendimizi unutuyrouzolumunekankayizsmile
sunay ablam hala torun sefasında galba,
biri kilomu dediii ne dediiiii,ay çıldırciim bu kış 4 kilo aldım,idealime tam 7 kilo var alsanaalsanasmile
hepiciinizi teek tek öpiim dostlaropuyorumnanaktan

iyi akşamlar ergen Annelerii,,,
filizcim hoş geldin oggg ne güzel hafta sonu kaçamagı yapmışın ..iyi yaptın vallla..
sunay ablacım,,nerdesin.. torundan ayrılmak zor olsa gerek.. bak gelmezsen sonra bu sayfalafı taaaaa baştan okucan..:roflol:

cancaazlarım hepinizi öpüyorum...

tünaydın ergen anaları,olumunekankayizsmile
bugün günleer sonra evimdeyim nihayet,program yapmadan koşturmadan bi gün geçircem inş.,
gerçi bi yanımda çarşamba pazarına gitmek istiyodu ama vazgeçtimbilmiyorumkismile
hayır kafam rahat gidemiyorum ki hiç bi yere,okulda olsalarda tel elimde,
aklım ergenlerimde ,gerim gerim geriliyorum:gitme:
evde koş,dışarda koş bide ergenlerimin sıkıntıları ,artık 2 ergenim var gibi bişe,oğluşumda zıbanadan çıktı çıkıyo,acaip asaabi son zamanlardaboshayallersmile
neysem gününüz güzel geçsin ,hepiciinizi öperimopuyorumnanaktan

roşum kolay gelsin güzelim..
ikinci ergende geliyor demekki .. valla Allah yardımcın olsun.. işimiz zor..
Rabbim sağlıklı ömürler versin...
bugün bende çarşamba pazarına gitmeyi düşündüm ama gözüm kesmedi..buranın çarpası çok meşhurdur,adı öyle geçiyor.... Antalya'nın sosyetesi hep burdan giyinir...zemuszemus

iyi akşamlar güzeller güzeli ergen Anneleri,Şeniz
bu gün buraya pek uğrayan olmamış.. hayırdır,kızlar nerdesiniz..
kızlar bu aralar biraz moralim bozuk,sizlerin yorumlarına ihtiyacım var..
çocuklar büyüdükçe gelecek kaygısı dahamı çok oluyor ne..
okulda dersleri ,iyi değilse. üniversiteyi kazanamazsa.iş bulamazsa gibi.. bu aralar buna kafama çok takıyorum.
babamız genelde.net ve kararlıdır.. ben Anne yüreği olunca.dayanamıyorum tabiki..
sen çok duygusal davranıyorsun ve,yüz veriyorsun diyor eşim..
ufak oğlum bu aralar çok bunaldığını sıkıldığını söylüyor..
güya derslere daha çok zaman ayırmak için okul değiştirdi..daha önce paylaşmıştım..şimdi arkadaşlarındanda uzaklaştı,kendi tercihiydi,
seneye gideceği dershanesi biraz maddi anlamda pahalı.babamızda.belki haklı olarak,üzerlerine gitmeye başlıyor,net söylemiyor ama imaylada olsa kazanmalısın diyor.... çocukta bunalıyor.
dün akşam yine.üzgündü yavrum,istiyorumki babayla vakit geçirsinler bir yerlere gitsinler.enerjisini atmaya ihtiyacı var.
babayla diyaloğu iyi şükürde.çok yüz verirsem gevşer bizi kullanır diyor.eşim.. ne dersiniz kızlar.
çocuklarımızın ne kadar ve nerde yanında olmalıyız..
sizleri çok öpüyorum.. canlarım benim iyiki varsınız...

Hayırlı geceler...
Tam ben yazcam klavyeye bir haller oldubilmiyorumkismile
Dağçiçeğim çocuklarımızla ilgili gelecek kaygısı sanırım ebeveynlerin çoğunda var...Ah canım bu konuşmalar bizim evdede var...Bazen babaları sanki kızlarına kıyamıyor gibi ...Ama üni sınavını kazanma konusunda çocuklar zaten baskı altında bir fazlasınıda hissettimi strese giriyorlar...
B. kızımın saçlarının içini yaralar basmıştımafoldumbenHatırlamak bile istemiyorum...

Hayırlı günler olsun inşaallah hepinize hatunlar...nasılsınız?..
Hastamızı kaybetdik...sizlere ömür..Dün cenaze evindeydik..Ölüm çok acı ama gerçek:çok üzgünüm:İnsan hiç inanamıyor..Sevdiklrimizin kıymetini bilmelyiz yaşarken..
Hayat gerçekden çok kısa..Arkana dönüp baktdığında ''ben ne yaptım,ömrümü gençlğimi nerde heba etdim..diyorsun..
Yola çıkarken Azığımız hazırmı?..nasıl karşılancaz?..hangi yüzle

beğocuğum başınız sağ olsun canım. çok üzüldümmm:gitme:
ölüm acı. soğuk ama her canlı ölümü tadacak. evet tatacak ama oraya ne götürebileceğiz. rabbim imanımızı bütün eylesin. inşallah
geride kalanlarına uzun ömürler versinnnnnnnn peyğamberimize komşu eylesin rabbimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çiçeğim,kafam okadar dağınıkki..güya sana yazckdım
Çocuklrın üzerinde gerçkden inanılmaz bir baskı var bu sınavlrdan dolayı.Babalrda kolay ikna edilir cinsden olmuyolar..biz anaçız aah ah..
Her fedakarlık bizde..Aynı Maruflnun gibi benim ergnlrinde saç derilerinde yaralar olmşdu halada oluyo..boshayallersmileÜzme canını..Bu konuda benmde çok deneyimim yokki..hepimizin ortak sorunu..Nasıl davranmalıyız?
Filiz hanımın keyfi tıkır ooh..tatiller yapılmış..kermeslr hazrlanıyo..kolay gelsin bakalım...Yena cım önerin çok sağol canım da düzlştrici var bzdede,maşa ya bakamadım cenaze çıkınca..haftasonuna kaldı.. hepinizi öpyrm

selam şekerler
belgincim başınız sağolasun.allah mekanını cennet etsin.of of dediğin gibi 1saat sonramız belii değil.insan ölümü görünce anlıyo ne boş işlerle uğraştığını.
çiçeğim gerçekten anababa olmak zor.nerelerde okuyacklar,kimlerle karşılaşıcaklar.hayat boyu sınav.kardeşim göümün önüne geliyor.4sene üniv.oku üstüne master yapıyo.dil sınavlar,kpss sınavları.bu sınavlar ömür boyu devam.okuyan gayret eden çocuğa söylenecek bişey zaten yok.ama çocuk gayretli değilse(örnek bknz benim ergen)çok daha zor.yarama parnah bastınız yane.....
filiz hanıma bak ne güzel gezmiş gelmiş.hatun kişi benim içinde gez.sefan olsun.
doracım ergeninle gurur duy tatlım çok aklı başında bi çocuk.
belgincim bak unutuyodum.maşa sormuşsun.bende remigton diye bi marka var.gayet memnunum.ama braundan şaşma derim
sunay ablamda torunundan başını alamıyor sanırım.özledik ablamm
yenacım yaz geliyo bende düşünüyorum kara kara.kışın kamufulaj işi kolay ama yaza netcez bakalım

canım başınız sağolsun,dünde bir ölüm haberi almıştım bir arkadaşın kuzani genç yaşta,kilolarından dolayı şeker den vefat etmiş..

Ölüm nasıl ağır ve çok gerçek bir olay...allah rahmet eylesin..

canım,işte ana,baba özellikle anne olmanın zorluğu bu..herşeyi düşünmek gelecek kaygısı taşımak..
Keşke babalarda biraz düşünceli olsa bu konuda..hatta benim eşim bazen aşırı ve gereksiz bulur kaygılarımı..
aramızdaki fark bu..

Dilerim herşey gönüllerince olsun çocukların,gençlerin..

Ben birde sevginin doya doya gösterilmesinden yanayım,çünkü babam bize hiç sevgisini göstermezdi,kaç yaşındayım hala içimde uktedir baba sevgisi..

canım varmı bir gelişme,gittinmi doktora..begoya bahsettiğim gibi arkadaşın kuzenini duyunca iyice telaşlandım..
Çünkü yaşda ilerliyor..

iyi akşamlar kızlar.. bugün günüm vardı biraz kafamı dağıttım,hihoyyyt
güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ediyorum.. :1hug:
Anne Baba olmak ne zormuş yavvvv...
begocum..başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin..
ergenim yanımda oturuyor,mama yiyor dersden geldi çok yorulmuş yine..
birazdan halı saha maçına gidecek aslına yorulmak ona iyi geliyor..
enazından sıkılmaya vakti kalmıyor.(kötüyüm ben kötüyüm):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…