- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.581
tünaydın ergen anaları,olumunekankayizsmile
bugün günleer sonra evimdeyim nihayet,program yapmadan koşturmadan bi gün geçircem inş.,
gerçi bi yanımda çarşamba pazarına gitmek istiyodu ama vazgeçtimbilmiyorumkismile
hayır kafam rahat gidemiyorum ki hiç bi yere,okulda olsalarda tel elimde,
aklım ergenlerimde ,gerim gerim geriliyorum:gitme:
evde koş,dışarda koş bide ergenlerimin sıkıntıları ,artık 2 ergenim var gibi bişe,oğluşumda zıbanadan çıktı çıkıyo,acaip asaabi son zamanlardaboshayallersmile
neysem gününüz güzel geçsin ,hepiciinizi öperimopuyorumnanaktan
Hayırlı günler olsun inşaallah hepinize hatunlar...nasılsınız?..
Hastamızı kaybetdik...sizlere ömür..Dün cenaze evindeydik..Ölüm çok acı ama gerçek:çok üzgünüm:İnsan hiç inanamıyor..Sevdiklrimizin kıymetini bilmelyiz yaşarken..
Hayat gerçekden çok kısa..Arkana dönüp baktdığında ''ben ne yaptım,ömrümü gençlğimi nerde heba etdim..diyorsun..
Yola çıkarken Azığımız hazırmı?..nasıl karşılancaz?..hangi yüzle
Hayırlı günler olsun inşaallah hepinize hatunlar...nasılsınız?..
Hastamızı kaybetdik...sizlere ömür..Dün cenaze evindeydik..Ölüm çok acı ama gerçek:çok üzgünüm:İnsan hiç inanamıyor..Sevdiklrimizin kıymetini bilmelyiz yaşarken..
Hayat gerçekden çok kısa..Arkana dönüp baktdığında ''ben ne yaptım,ömrümü gençlğimi nerde heba etdim..diyorsun..
Yola çıkarken Azığımız hazırmı?..nasıl karşılancaz?..hangi yüzle
iyi akşamlar güzeller güzeli ergen Anneleri,Şeniz
bu gün buraya pek uğrayan olmamış.. hayırdır,kızlar nerdesiniz..
kızlar bu aralar biraz moralim bozuk,sizlerin yorumlarına ihtiyacım var..
çocuklar büyüdükçe gelecek kaygısı dahamı çok oluyor ne..
okulda dersleri ,iyi değilse. üniversiteyi kazanamazsa.iş bulamazsa gibi.. bu aralar buna kafama çok takıyorum.
babamız genelde.net ve kararlıdır.. ben Anne yüreği olunca.dayanamıyorum tabiki..
sen çok duygusal davranıyorsun ve,yüz veriyorsun diyor eşim..
ufak oğlum bu aralar çok bunaldığını sıkıldığını söylüyor..
güya derslere daha çok zaman ayırmak için okul değiştirdi..daha önce paylaşmıştım..şimdi arkadaşlarındanda uzaklaştı,kendi tercihiydi,
seneye gideceği dershanesi biraz maddi anlamda pahalı.babamızda.belki haklı olarak,üzerlerine gitmeye başlıyor,net söylemiyor ama imaylada olsa kazanmalısın diyor.... çocukta bunalıyor.
dün akşam yine.üzgündü yavrum,istiyorumki babayla vakit geçirsinler bir yerlere gitsinler.enerjisini atmaya ihtiyacı var.
babayla diyaloğu iyi şükürde.çok yüz verirsem gevşer bizi kullanır diyor.eşim.. ne dersiniz kızlar.
çocuklarımızın ne kadar ve nerde yanında olmalıyız..
sizleri çok öpüyorum.. canlarım benim iyiki varsınız...
selam şekerler
belgincim başınız sağolasun.allah mekanını cennet etsin.of of dediğin gibi 1saat sonramız belii değil.insan ölümü görünce anlıyo ne boş işlerle uğraştığını.
çiçeğim gerçekten anababa olmak zor.nerelerde okuyacklar,kimlerle karşılaşıcaklar.hayat boyu sınav.kardeşim göümün önüne geliyor.4sene üniv.oku üstüne master yapıyo.dil sınavlar,kpss sınavları.bu sınavlar ömür boyu devam.okuyan gayret eden çocuğa söylenecek bişey zaten yok.ama çocuk gayretli değilse(örnek bknz benim ergen)çok daha zor.yarama parnah bastınız yane.....
filiz hanıma bak ne güzel gezmiş gelmiş.hatun kişi benim içinde gez.sefan olsun.
doracım ergeninle gurur duy tatlım çok aklı başında bi çocuk.
belgincim bak unutuyodum.maşa sormuşsun.bende remigton diye bi marka var.gayet memnunum.ama braundan şaşma derim
sunay ablamda torunundan başını alamıyor sanırım.özledik ablamm
yenacım yaz geliyo bende düşünüyorum kara kara.kışın kamufulaj işi kolay ama yaza netcez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?