Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı akşamlar ....
Bego başınız sağolsun...Rabbim herbişeylerde olduğu gibi ölümünde hayırlısını versin inş....
Ergenim Çanakkale gezisinden az önce döndü...hiç yorulmuşa benzemiyor ne enerjik . onu merak etmekten bitap düştümakannehir
Ben şehitliğe hiç gidememiştim ağır hastam varken ,kısmetime komşum lokallerinin düzenlediği geziye adımı yazdırmış sağolsun...çok ama çok sevindim süpriz olduopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar maruflum...
mayıs gibide 3 günlüğüne İstanbul gezisi varmış,bugün öğrendim..
İstanbulda en son 16 yıl önce bulunmuştum..
senin adına sevindim,sevdiklerinle gidince geziler başka bir güzel oluyor..sositososito

ay yenacım başın sağolsun.ay şeker ve vefat lafını aynı cümlede duyunca fena oldum bi..ben şuan şeker hastası aday adayıyım.benim insülin direncim yüksek.hemide bayağu bayağu.şimcik ilaç kullanıyorum.bidegenetik yatkınlıktada var.teyzem şeker hastası.üstüne bidetroid problemi var.ay gece gece içini karartım.ama tedavime başladım.inşallah iyi olucak.mayıs sonunda kontrolüm var bakalım.
aynen katılıyorummmm yaşasın kötülükkkkkkkötükedihüso muhahahaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
anacım bunların şarjı hiç bitmiyo.doğal gazlamı neyle çalışıyosalar bu çocularda full enerci var:roflol::roflol:

Kısmetsiz'im çok sevindim senin adına gelişmeleri banada bildir lütfen...

Ben kontrolümü ha bire sallıyorum çocuktan dolayı,çünkü günlerce git gel yapıyorum çok zor oluyor...

amin, çiçeğim hakkaten dertleride kendileriyle büyüdükçe büyüyomuş,
yaşayarak öğreniyorum,rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

begom başınız sağolsun,rabbim geride kalanlara hayırlı ömür vesin,:Saruboceq:
zate çok hüzünlüyüm bugün,bu msjınla hepten bittim:gitme:
aynen katılıyorum helede erkek çocuğuna yorulmak yarıyo,
aksi halde enercileriyle başetmek mümkün deel,
bizde ergen adayı oğluşumu baskete verdikkaydirigubbakcemile5

ergenin için gözünaydın deyim maruflum,benim ergenimde bugün bursaya gitti okuluyla,
onlar eğleniyolarda ,bizde beklerken strese giriyoruzboshayallersmile
Kısmetsiz'im çok sevindim senin adına gelişmeleri banada bildir lütfen...

Ben kontrolümü ha bire sallıyorum çocuktan dolayı,çünkü günlerce git gel yapıyorum çok zor oluyor...
kontrol sallanmaz yenam ,etme eyleme yahu,
çocuklarımızın biz ihtiyacı var,o yüzden ihmal etmemeliyiz sağlığımızıolumunekankayizsmile

Hayırlı akşamlar canlarım...
Allah razı olsun,çok teşekkür ederim...bugün 3 ü oldu bile...giden gidiyo hayat kaldığı yerden devam...
Seyranım canım bitanem ışığın yanıyo nerdesin bilmiyorum ama..çok öpyrm seni..İhmal etme rahatszlığını ne olur..niye bizler böyle kendimize bakmıyoruz yaa...
Hep çocuklrımız ön planda...veya başkaları..kendimizi hep ikinci plana atıyoruz..
Roşum seni hüzünlndirmek istemzdim canım aşkım bitanem yaa....Benim kalbimin bir köşesinde hep bir hüzün ve yanlızlık hissi vardır..çok duygusalım çok çabuk ağlarım ne biliyim..Sana bile yanında olup sarılmak istedim..öyle yazdın diye bi tuhaf oldum..
Ortak yanlarımız çok sanırım dimi...inş tanışrız bigün hepimiz...
Maruflu gezi için sevindim adına..Bizimde Fas,Bosna,Mardin ve Urfaya gezi turları yapmşlar..Talep çokmuş..Ben gidemiyorum,izin yok :umursamaz:
Yena cım sizlrinde başı sağolsun diyeyim canım..Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin inşaAllah...çok zor...Biliyomusun senin gibi babamda bize mesafeli davranırdı..bayramdan bayramaa öperdi işte..Evlendim kaynatamla daha baba kız gibi olduk..içten sarılır,yanaklrmdan öper..Hiç alışık olmdığım bir durum tabii..:kedi:
Şimdi bakıyorumda benim kızlarım çok şanslı..babaları sarılr ikisinide kollrına alır yürürken...( Tabii ben demem ''çık babanın kolundan:roflol:)Ay Roşum Allah iyilğini versin,hep seni anıp gülüyom valla...
Nerde kalmıştım Yena cım...heh ne biliyim adamcğız kuaförlerine kadar taşır akşmları kaş biyıkkaydirigubbakcemile3öğrendi artık valla herşey ortada...Bizler nerdeee..hep çekimser eyvahedigeldismile korkardık...
Neden bilmem ben hep bir abi eksikliği duyarım içimde..Şöyle beni koruyup kollayan,arkamda duran...Biz 3 kızız yaa..ondanmıdır nedir?..
Hepinizi öpyrm ...GÜZEL HAFTA SONLARI DİLERİM:1hug:

hafta sonunuz güzel olsun hanımlar,olumunekankayizsmile
begom sar beni sarmala beni,zira bugünlerde şefkate çok ihtiyacım vaa,
hepimizin bi köşesi yanlız ve hüzünlü aslında ,allah başka sıkıntılar vermesin,:Saruboceq:
bende çok duygusalım ,adeta gözüm yaşını cebimde taşırım diyebilirimboshayallersmile
benim kısçemde babasıyla pek yakındır kocişime ortak oldu yane,kaydirigubbakcemile3, dediğim gibi adamın koluna bile girip gezemiim,hep o galip geliyo,ohaoldumsmile
şaka yapıyorum aslında hoş bunları görmekkaydirigubbakcemile5
benim babamla ilgili öle bi sıkıntım olmadı,annemden çok babamla gezip dolaşırdım,
küçükken hasta olunca babam benimle sabahlardı,nişanlanınca oturdu karşıma dediki;
kızım artık baba-kız gibi değilde arkadaş gibi olalım derdini sıkıntını saklama her şeyini bana anlat,
annem öle değildir, pek bi kendi halindedir pek üzülmem bu duruma ,alıştık anlıcaan,şimdi de görüştüümüzde annem gayet resmi bi nanak dokundurur,
babam şap şup öper en ıslakındanŞeniz
bende kızıma annemin yanlışını yaşatmamak için çabalıyorum,bana ii bi ders yaneguclubacismile
yenacıımın cenazesimi vardı,ben kaçırmışın,başları sağolsun:Saruboceq:

selam kızlar.. okuya okuya geldim ne güzel şeyler yazmışınız öyle öpüyorum hepinizi..
ufak ergenim abisinin yanına gitti (ilçeye)yarın gelicek,,az önce aradım,geziyorlarmış sevindim baş başa olmalarına..
kocişkomda işte.. benimde misafirim vardı kız kıza oturduk..birazdan komşumla yürüyüşe gideceğim.. simitlerimi eritmek için....hihoyyyt

ergenine allah kavuştursun şikeerim,ooh sefan olsun,sende kafanı dinliyon yanee,
simitleri niye eritıyon yaf,yazıktır,biz simitlerle daa güzelizzemuszemuskaydirigubbakcemile3
roşum hoş geldin bitanem ,öpüyorum seni

sende hoşgeldin cnmcım,bende öpiim seniopuyorumnanaktan

Hayırlı akşamlar...
3 kız olup abi hasretiniz var bende tam tersi 3 müzde kız olsaydık neka güzel olurdu derimboshayallersmile...
Babacığım ismimi melodiyle söylerdi nur içinde yatsın ...Annemde tek kızım deyip kime vereceğini şaşırtmıştıkaydirigubbakcemile3
Koca evinde gelen (gelin)olduk alsanaalsanasmile3 kaynana ah kızlar nerden geldim bu konuya şaştım ...İçimde kalmış :CüvCüv:şişkinlik gibi
Öptüm hepinizia.s.

Maruflum haklısın herkesin farklı..olmayanı istiyo...Pek anlamadım şu 3 kaynana olayını biraz açarmısın şekerim..Bende de 2 kaynana varda kaydirigubbakcemile5

Hayırlı geceleeeeer...
Çiçeğim uğramışın canım...sevindim ergeninin abiyle vakit geçirmesine..
Mutlu oluyoruz onları böyle görünce hakkaten...Rabbim geçimlerni bozmasın inşaAllah hep böyle olsnlar..Senin fazlalığın yokki hayatım,neyini eritmeye çıkıyon..hele simitinkaydirigubbakcemile3Allah iyilğini versin..Sen bizi görsen ayıplarsın demekki..Bugün dışardaydık ,hazır fast food,dondurma.. valla çok hareketde yok,malum günümdeyim halsizim...şiştim zaten... iyice yemekdende şiştim:kedies bana..nasıl tatlı krizim tutuyor anlatamam..Nutellayı alıp kaşık kaşık yiyorum....Roşuum sararım sarmalıyım yavrimolumunekankayizsmileistedğin o olsun..
Hadi baba neysede bir annenin böyle olması tuhaf geliyo insana..Benim annem sıcakdır ama evlilğime 10 yıl çok müdahale etdği için ben artık uzak tutmaya başldım..Her olay her üzüntü sıkıntı evimdeydi..Tlf nu kapatır mutsz olrdum,ağlardım,akşam eşim geldğinde anlar üzlrdü..Adamda bir beni almadı hoş sanki sülaleyi aldı:1no2:Zamanla hayat pişiriyo insanı..Bu kadar fedekarlıklrıma karşı çok yanlız kaldım..heeCADIARZUsonra jeton düştü,anladmki eşim ve çocuklrımdan gerisi bir yerden sonra kapının arkasında kalıyo..onları bukadar üzmeye hakkım yok..:umursamaz:
Filizcim gece seni görmdim güzelim yaa..KK da dolaştımboshayallersmile
Seyran da yok piyasada..Aşkım nerdesin aşkııııım.....
Dorada kayıpları oynuyo...Yena gurban yok...
Pazarınız güzel,huzurlu geçsin inşaallah öpyrm bayanssulusmileopuyorumnanaktankokulusundan

vayy begom gelmiş.. oşgeldin beya...olumunekankayizsmile
seninde pazarın iyi geçsin..ama bugünüde iyi geçirdiğine sevindimm.
demekki malum günündesin.. iyi hatırlattın hemen davranmalıyım..vınnnnnnnn.
ben akşamdan beri buralardayım..ee ergen yok kocada yok kaldı pc bana..
böyle oluncada pek keyfli olmuyor sanki..birileri kalk desede tatlansapc:)))
gülüm öpüyorum seni..Şeniz
kızlar nerdesiniz.. hakkaten dora epeydir yok..

İyi geceler..

bego cum nasılsın..? pişti olduk yine..:))

Demek bugün bayağı mamaları kaçırdın ha.. Benim içinde hiiç iyi geçmedi..Kötü bir beslenme yaptım..neyse olan oldu artık önümüzdeki maçlara bakıcaz...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyor,sevgiyle öpüyorum..:))

Birazda gülelim..:))

30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner. Yanına irikıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam’a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, “Al yavrum, bak yoksa amcaya veririm...” Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu’ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, “Al, yoksa amcaya veririm haaa...” Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde, kadın yine “Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar... “Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…