- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.601
Hayırlı akşamlar ....
Bego başınız sağolsun...Rabbim herbişeylerde olduğu gibi ölümünde hayırlısını versin inş....
Ergenim Çanakkale gezisinden az önce döndü...hiç yorulmuşa benzemiyor ne enerjik . onu merak etmekten bitap düştümakannehir
Ben şehitliğe hiç gidememiştim ağır hastam varken ,kısmetime komşum lokallerinin düzenlediği geziye adımı yazdırmış sağolsun...çok ama çok sevindim süpriz olduopuyorumnanaktan
ay yenacım başın sağolsun.ay şeker ve vefat lafını aynı cümlede duyunca fena oldum bi..ben şuan şeker hastası aday adayıyım.benim insülin direncim yüksek.hemide bayağu bayağu.şimcik ilaç kullanıyorum.bidegenetik yatkınlıktada var.teyzem şeker hastası.üstüne bidetroid problemi var.ay gece gece içini karartım.ama tedavime başladım.inşallah iyi olucak.mayıs sonunda kontrolüm var bakalım.canım başınız sağolsun,dünde bir ölüm haberi almıştım bir arkadaşın kuzani genç yaşta,kilolarından dolayı şeker den vefat etmiş..
Ölüm nasıl ağır ve çok gerçek bir olay...allah rahmet eylesin..
canım,işte ana,baba özellikle anne olmanın zorluğu bu..herşeyi düşünmek gelecek kaygısı taşımak..
Keşke babalarda biraz düşünceli olsa bu konuda..hatta benim eşim bazen aşırı ve gereksiz bulur kaygılarımı..
aramızdaki fark bu..
Dilerim herşey gönüllerince olsun çocukların,gençlerin..
Ben birde sevginin doya doya gösterilmesinden yanayım,çünkü babam bize hiç sevgisini göstermezdi,kaç yaşındayım hala içimde uktedir baba sevgisi..
canım varmı bir gelişme,gittinmi doktora..begoya bahsettiğim gibi arkadaşın kuzenini duyunca iyice telaşlandım..
Çünkü yaşda ilerliyor..
aynen katılıyorummmm yaşasın kötülükkkkkkkötükedihüso muhahahaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileiyi akşamlar kızlar.. bugün günüm vardı biraz kafamı dağıttım,hihoyyyt
güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ediyorum.. :1hug:
Anne Baba olmak ne zormuş yavvvv...
begocum..başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin..
ergenim yanımda oturuyor,mama yiyor dersden geldi çok yorulmuş yine..
birazdan halı saha maçına gidecek aslına yorulmak ona iyi geliyor..
enazından sıkılmaya vakti kalmıyor.(kötüyüm ben kötüyüm):roflol:
anacım bunların şarjı hiç bitmiyo.doğal gazlamı neyle çalışıyosalar bu çocularda full enerci var:roflol::roflol:Hayırlı akşamlar ....
Bego başınız sağolsun...Rabbim herbişeylerde olduğu gibi ölümünde hayırlısını versin inş....
Ergenim Çanakkale gezisinden az önce döndü...hiç yorulmuşa benzemiyor ne enerjik . onu merak etmekten bitap düştümakannehir
Ben şehitliğe hiç gidememiştim ağır hastam varken ,kısmetime komşum lokallerinin düzenlediği geziye adımı yazdırmış sağolsun...çok ama çok sevindim süpriz olduopuyorumnanaktan
filiz ne o kız karabatak gibisin bi göründün bi kayboldunnn:roflol::roflol:BEGOM BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM................kaçıyorum gelcem gene öptüm sizleri
amin, çiçeğim hakkaten dertleride kendileriyle büyüdükçe büyüyomuş,roşum kolay gelsin güzelim..
ikinci ergende geliyor demekki .. valla Allah yardımcın olsun.. işimiz zor..
Rabbim sağlıklı ömürler versin...
bugün bende çarşamba pazarına gitmeyi düşündüm ama gözüm kesmedi..buranın çarpası çok meşhurdur,adı öyle geçiyor.... Antalya'nın sosyetesi hep burdan giyinir...zemuszemus
begom başınız sağolsun,rabbim geride kalanlara hayırlı ömür vesin,:Saruboceq:Hayırlı günler olsun inşaallah hepinize hatunlar...nasılsınız?..
Hastamızı kaybetdik...sizlere ömür..Dün cenaze evindeydik..Ölüm çok acı ama gerçek:çok üzgünüm:ınsan hiç inanamıyor..Sevdiklrimizin kıymetini bilmelyiz yaşarken..
Hayat gerçekden çok kısa..Arkana dönüp baktdığında ''ben ne yaptım,ömrümü gençlğimi nerde heba etdim..diyorsun..
Yola çıkarken Azığımız hazırmı?..nasıl karşılancaz?..hangi yüzle
aynen katılıyorum helede erkek çocuğuna yorulmak yarıyo,iyi akşamlar kızlar.. bugün günüm vardı biraz kafamı dağıttım,hihoyyyt
güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ediyorum.. :1hug:
Anne Baba olmak ne zormuş yavvvv...
begocum..başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin..
ergenim yanımda oturuyor,mama yiyor dersden geldi çok yorulmuş yine..
birazdan halı saha maçına gidecek aslına yorulmak ona iyi geliyor..
enazından sıkılmaya vakti kalmıyor.(kötüyüm ben kötüyüm):roflol:
ergenin için gözünaydın deyim maruflum,benim ergenimde bugün bursaya gitti okuluyla,Hayırlı akşamlar ....
kontrol sallanmaz yenam ,etme eyleme yahu,Kısmetsiz'im çok sevindim senin adına gelişmeleri banada bildir lütfen...
Ben kontrolümü ha bire sallıyorum çocuktan dolayı,çünkü günlerce git gel yapıyorum çok zor oluyor...
ergenine allah kavuştursun şikeerim,ooh sefan olsun,sende kafanı dinliyon yanee,selam kızlar.. okuya okuya geldim ne güzel şeyler yazmışınız öyle öpüyorum hepinizi..
ufak ergenim abisinin yanına gitti (ilçeye)yarın gelicek,,az önce aradım,geziyorlarmış sevindim baş başa olmalarına..
kocişkomda işte.. benimde misafirim vardı kız kıza oturduk..birazdan komşumla yürüyüşe gideceğim.. simitlerimi eritmek için....hihoyyyt
roşum hoş geldin bitanem ,öpüyorum seni
Hayırlı akşamlar...
3 kız olup abi hasretiniz var bende tam tersi 3 müzde kız olsaydık neka güzel olurdu derimboshayallersmile...
Babacığım ismimi melodiyle söylerdi nur içinde yatsın ...Annemde tek kızım deyip kime vereceğini şaşırtmıştıkaydirigubbakcemile3
Koca evinde gelen (gelin)olduk alsanaalsanasmile3 kaynana ah kızlar nerden geldim bu konuya şaştım ...İçimde kalmış :CüvCüv:şişkinlik gibi
Öptüm hepinizia.s.
Hayırlı geceleeeeer...
Çiçeğim uğramışın canım...sevindim ergeninin abiyle vakit geçirmesine..
Mutlu oluyoruz onları böyle görünce hakkaten...Rabbim geçimlerni bozmasın inşaAllah hep böyle olsnlar..Senin fazlalığın yokki hayatım,neyini eritmeye çıkıyon..hele simitinkaydirigubbakcemile3Allah iyilğini versin..Sen bizi görsen ayıplarsın demekki..Bugün dışardaydık ,hazır fast food,dondurma.. valla çok hareketde yok,malum günümdeyim halsizim...şiştim zaten... iyice yemekdende şiştim:kedies bana..nasıl tatlı krizim tutuyor anlatamam..Nutellayı alıp kaşık kaşık yiyorum....Roşuum sararım sarmalıyım yavrimolumunekankayizsmileistedğin o olsun..
Hadi baba neysede bir annenin böyle olması tuhaf geliyo insana..Benim annem sıcakdır ama evlilğime 10 yıl çok müdahale etdği için ben artık uzak tutmaya başldım..Her olay her üzüntü sıkıntı evimdeydi..Tlf nu kapatır mutsz olrdum,ağlardım,akşam eşim geldğinde anlar üzlrdü..Adamda bir beni almadı hoş sanki sülaleyi aldı:1no2:Zamanla hayat pişiriyo insanı..Bu kadar fedekarlıklrıma karşı çok yanlız kaldım..heeCADIARZUsonra jeton düştü,anladmki eşim ve çocuklrımdan gerisi bir yerden sonra kapının arkasında kalıyo..onları bukadar üzmeye hakkım yok..:umursamaz:
Filizcim gece seni görmdim güzelim yaa..KK da dolaştımboshayallersmile
Seyran da yok piyasada..Aşkım nerdesin aşkııııım.....
Dorada kayıpları oynuyo...Yena gurban yok...
Pazarınız güzel,huzurlu geçsin inşaallah öpyrm bayanssulusmileopuyorumnanaktankokulusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?