Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin

Kıs Yena çok fenasııınn........kaydirigubbakcemile3muzur....
Naberler bakalım ne var ne yok...uğrayan yok gaccaklaraklinialirimsmile
Yena ve çiçeğim akşm uğramışsnz,farktmedim..bilmiyorumkismile
Bugün kızkrdşime ev bkmaya gitdk..ev güzel ama muhit olarak hiç beğnmedik..başıma ağrılar durdu..annemle babamda yanmzdydı..onlra değişklik olsn kafalrı dağılsın dedik,deniz kenrına indik..ama ne fayda..
Şu kız hayırlsyla bir yerlşse pasta börek ziyafeti vericem evde..
Yarın da cenaze evine gitmyi düşünyorum..salı yedisi olcak..ölmeye gör..:1no2:
Hoşçakalın...öpyrm sizleri...

iyi akşamlar kızlar..opuyorumnanaktan
nerdesiniz,kimseler ugramamış...
YENA fıkraya bayıldım...
zavallı adam..boşu boşuna İstanbula kadar gelmiş...:roflol:
begocum.. yerimseniben
kolay gelsin buaralar tatlı telaşlarınız var..inş her konuda feraha erişirsiniz...:1hug:
canlarım hepinizi öpüyorum.. bende az önce spordan geldim ezel izliyorum sonracima yatarım.. uykum geliiimirmirmirmir

İyi geceler...
Yena hakkaten bir şey vercek diye beklemiş zavallıaklinialirimsmileTeşekkürler canım...
dağçiçeğim dinlen sen, yarinde ben sızlanırım...Eve tadilat giriyoreyvahedigeldismile
Bego 3 kaynana şöyle oluyor açılımı ...evlendiğimde:kaynanam, kaynanamın kaynanası,kaynanamın kaynanasının,kaynası Yazarken yordu mübarekler ... üçü bir arada neskaynana gibiydilerkaydirigubbakcemile3Kaynanam hariç 2 siylede aram iyiydi...Şimdilerde birtane kaldı...:jeyyar benide öldirecek herhalkaydirigubbakcemile3cem yılmaz hikayeleri gibi hayatım var benim kızlarlaelaelaelaelaeara,ara yazarım öptümsizia.s.

:roflol::roflol::roflol:a y buna o kadar çok güldümki kopyaladım bile :roflol: sen çok yaşa yenacığım emiiii:roflol:

beğocuğum benide dertlendirdin yaaa. bende babama çok düşkündüm. hatta annemden bile çok düşerdim. oda bize tabiii. ablamla bana abimlerden çok düşerdi. babamı 13 yaşında kaybettim. o bize doyamadı biz ona:gitme::gitme:
özellikle bayramlarda halen elini ararım öpmek için. adı geçince gözlerim dolar tıpkı şimdi olduğu gibi.....:gitme::gitme:
annem hep mesafeliydi.... işi gücü çeyiz yapma telaşındaydı. şimdi çok kızıyorum yaptırdı yaptırdı sandığa teptik sararmasını bekliyoruz.....kötükedihüso okuldan gelirdim(lise) hemen elinin işini al derdi..............
şimdilerde oda pişman ama ne bileyim o zaman çeyize çok düşülürdü diyor.
artık boyunlarda fıtıklar oluştu.
çeyiz deyince midem bulanıyor inanınnnnnnnkötükedihüso

dağ çiçeğim bugün pc benim. babası oğlumu işe götürdü. aslında oğlum baba ben sıkıyorum deyince kıyamadı. akşama kadar burdayım bugün. ergenimde dersanede kahvaltı verilecekmiş oraya ordan okulakaydirigubbakcemile zaten evdede olsa pc yi yasakladı öğretmenleridelikafadulden

kızlar çok özür dilerim monti diyeti yapacam diye burayı ihmal ettimmmmm:kedi::kedi: monti bayağ zor bir diyetmiş. ney neyle yenecek aklım karıştısempatiksalakcinni

Ne güzel spor yapıyosun demek..

türk malıda çok güzel,ezelde çok güzel,ay çok zorlanııyorum p.tesi geceleri..:roflol:

Maruflu cum maşallah ne ömürlülermiş senin kaynanalar..biz biriyle başa çıkamıyoruz..kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:a y buna o kadar çok güldümki kopyaladım bile :roflol: sen çok yaşa yenacığım emiiii:roflol:

:))) canım bende çok gülmüştüm ya..Saf adam..kaydirigubbakcemile3

Canım sanki eskiden çok daha önem verilirdi diimi..Anneni suçlama yani..
Burda mesela çehiz serilirdi düğünden önce..Komşular gelirdi görmeye,ne eziyet..:))

Birde el işi çok önemliydi şimdi genelede kızlarda çalıştığı için daha çok,satın alınıyor herşey..ama dediğin doğru sandık bekliyor hepsi..
Ben mesela çehizimden dantellerin bir çoğunu kızıma ayırdım,kullanamadım çünkü ilk yıllar çalışııyordum,zor geldi sonradan hazır şeyler daha çok hoşuma gitti..:)

Kıyamam sana matematiksel bakıyosun olaya yani..:))

KAç gün sürüyor..?

Hayırlı günler ...
Spordan eve geldim ergenime sıkıca sarıldım öptüm ...
Anne tmm diye püfledi aşırıya kaçırdım belki ama...Çok üzgünüm kızlar...
Arkadaşım bugün hastanede bir annenin feryadını anlattı ....
Babasının beylik tabancasıyla 15 yaşındaki kızçe intihar etmişmafoldumben
1 gün yaşamış ailesine not bırakmış, ne olur bana kızmayın diye...
Okuldan tel gelmiş kızları disipline verildi diye korkudan yavrucak:sinifsinif:
Parkta duyunca ağladım .RABBİM BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN İNŞ...:Saruboceq:

allah yazmasın. rabbim kimseleri evlat acısı tattırmasın düşünmesi bile ......................mafoldumben maruflum kuzum sende ben gibi çift kaynana sahibiymişsin.anaaaaaam kaynanam ve kaynanası(yani ninem) bende benimkinle deil onunkiyle anlaşırdım.nasssı anlattım ama anlayabilmek mümkünmükötükedihüso ben yaşarken zorlanmıştımda.ıhaha en iyi kaynana ölü kaynana:teytey:

Offffffffffff Allahım ne zor,duyunca bile insanın kanı çekiliyor..Allah sabır versin..:çok üzgünüm:

Kıyamam demek korkudan intihar etmiş..senağlama

günaydın ergenzadelerolumunekankayizsmile
bi kaç gün gelemedim ,bi dünna muhabbet yapmışsınız,
hangi birinize laf yetiştirceemi şaşırdımlaelaelaelaelae
yalnız ne kaa şanslıymışsınız hee,kaynanalar ikişer üçer,
hele maruflunun dediğine çok güldüm,3 ü bi arada neskaynana:roflol:
yena kıs uzun zaman önceden bildiim bi fıkraydı,unutmuşum,
hatırlattın için tşk ediim,yalnız ben amcaya acıdım,o kaa beklemiş azcık ucundan tatdırsamış ya hatun demiiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
doracıım ,baban için üzüldüm cnm,allah rahmet eylesin,sizlere sağlıklı ömür versin,:Saruboceq:
bu arada monti diyetide nasıl bişe olii,kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5
begocuum dediğin gibi,evlatlar olunca gerisi kapı ardında kalıyo ama onlarsızda olamam ,allah sevdiklerimizin eksikliğini göstermesin,:Saruboceq:

çok üzüldüm cnm yaa,içim sızladı okuyunca,
çocukların içinde ne fırtınalar kopuyo demek ki:gitme:,
küçücük bi neden için kendi canlarına bile kıyabiliyolar,mafoldumben
rabbim evlatlarımızı herkesten,kendilerinden bile korusun,evlat acısıyla sınamasın kimseleri:Saruboceq:

benim kızımında lise 3 e giden arkadaşı bikaç gün okula gelmemş,
merak edip aramış arkadaşları,midesi yıkandı hastanede yatıyo demşler,
çocuklar zehirlendi demişlerdi,kızımda çok üzüldü ,
telefonda konuştular ,bişe dememiş,
neyse aradan 2 aya yakın geçti,dün sölemş kaçıncıya intihar ettim,bi kurtulamadım,
ama eninde sonunda başarıcam demş,ohaoldumsmile
yavrunun bütün derdi anne ve babanın geçimsizliği,
bi dönem ayrı yaşamışlar, çocuk onu atamamış üstünden,
büyükleri güya çocukları için boşanmamış ve birlikte yaşayalım demşler,
ama kavga kıyamet bi yaşam,evli bi çift gibi yaşamıyolar,odaları ayrı falan,
çocuk herşeyin farkında tabii,arkadaşlarına ağlıyarak bunları anlatıyo ,günaah
o ortamda çocuk ne hale geliyo görün işte,hangisi daha ii söylermisinizboshayallersmile
çocuklar için ayrılmak mı,ayrılmamak mıbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

:roflol::roflol:

Bence öyle bir ortamı yaşamaması için tabiiki ayrılmaları daha iyi..
İki kişi gerçekten anlaşamıyorsa,kendilerini ne kadar zorlasalarda olmaz olamaz..

Dolayısıyla bu durum evde yaşayan diğer bireyleri çok etkiler..düşünsenize o kızcağız ömür boyu unutamaz,hiç kimseye güvenemez,belki evlenemez bile..Kendi sonununda ailesi gibi olucağını düşünür ve inanır..

Allah hiiç kimseye yaşatmasın bu durumu..

yenacım kimseye inanıp güvenmesini,evlenmesinide geçtim,
17 sinde bir kıs çocuğu, senede bikaç kez intihar girişiminde bulunuyo ve arkadaşlarına eninde sonunda ölüp kurtulacam bunlardan diyo,
ayrıca kızımın arkadaşı olması ,bu karamsar düşüncelerinden dolayı,
beni çok tedirgin ediyo,ne yapmam gerek diye düşünüyorum,nasıl uzak tutucam,
en sevdiği arkadaşı,kızçem çok duygusal bunları öğrenince daha bi bağlandı kıza,:gitme:

ayrıca şunuda söliim,rabbim (öncelikle evlatlarımız için)
hepimizin yuvalarında sağlıklı,huzurlu ,mutlu bi yaşam nasip etsin:Saruboceq:

Ayyy diimi birde olayın bu yönü var,senin açından..

Birde şöyle düşün belki kızını dahada olgunlaştırır ve şükretmesini sağlar..

hem aile açısından hemde başka şekilde..yanlız intihatr fikri çok kötü tabii,rehberlikle konuşsalar kızın destek alması şart..

Çok kötü ama hakkaeten,sende doğal olarak kızını düşünüyosun,ister istemez etkilenir ve üzülür ergenin.

selam ergenusanaları
hakket yav muhabbet iyimiş..,
begoşum aşkım geldim.çağırmışın ama yaşlanıyorum galiba kulaklar iyi duymuyoo..kaydirigubbakcemile3.derler ya kıslar babaya oğlanlar anaya düşkün olur diye.benim babacımda arkadaş gibidir bizle.ama kızarsa yada küserse bi inadı vardır ki anlatılmaz.amaçok düşkündür bizlere.annem tam tersi didişiriz ama çabuk yumuşar.gerçi artık çok çabuk alınıyo.bizde kırılmasın diye üstüne titreriz onun.allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.
ay maruflum yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm.içim daraldı..15 yaşında gencecik fidan.allahım sen evlartalarımız koru..bi ana-baba için ne büyük acı..:çok üzgünüm:
bu arad maşallah maruflum hakket 3kuşak kaynanaaaaa.akannehirkaydirigubbakcemile3
doracım babacığına allah rahmet eylesin gülüm.bu arada özlettin kendini yani..
aman diyim doracım bu tip diyetlere itibar etmeyin.bu tip diyetler yağ dğil kas kaybına neden olurmuş.artı metobolizmaya çok büyük zararı varmış.aklında olsun.
yenam kız hepimizin çeyizleri sandık bekliyo ..şimdi hazır şeylerde çok güzel ve daha kullanışlı.bide insan kullanmaya kıyamıyo el emeği göz nur diye.böle diye diye sandık dibi bekliiiler.
eltim eltim biz napcaz bu ergenlerle..aman deyim uzaklaştırmaya bak kıvırcığı.bizim ergenler çok iyi niyetliler saflık dercesinde.kötü etkilenirler mazaalah.tabiiki diğer kızçeye çok yazık.anne-babaya çok iş düşüyo bu durumlarda..
filizcim çiçeğemm sizler napırsınız.keyifler nasıl..
bu aralar bi karşılaşamadık şöleee sohbet edelimm
ay çenemdüştü gene .hade şimcilik ben kaçarrr.öpüldünüz hatunlarrrrŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…