- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.621
Birazda gülelim..:))
30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner. Yanına irikıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam’a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, “Al yavrum, bak yoksa amcaya veririm...” Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu’ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, “Al, yoksa amcaya veririm haaa...” Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde, kadın yine “Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar... “Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!”
Birazda gülelim..:))
30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner. Yanına irikıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam’a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, “Al yavrum, bak yoksa amcaya veririm...” Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu’ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, “Al, yoksa amcaya veririm haaa...” Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde, kadın yine “Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar... “Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!”
Hayırlı akşamlar canlarım...
Allah razı olsun,çok teşekkür ederim...bugün 3 ü oldu bile...giden gidiyo hayat kaldığı yerden devam...
Seyranım canım bitanem ışığın yanıyo nerdesin bilmiyorum ama..çok öpyrm seni..ıhmal etme rahatszlığını ne olur..niye bizler böyle kendimize bakmıyoruz yaa...
Hep çocuklrımız ön planda...veya başkaları..kendimizi hep ikinci plana atıyoruz..
Roşum seni hüzünlndirmek istemzdim canım aşkım bitanem yaa....Benim kalbimin bir köşesinde hep bir hüzün ve yanlızlık hissi vardır..çok duygusalım çok çabuk ağlarım ne biliyim..Sana bile yanında olup sarılmak istedim..öyle yazdın diye bi tuhaf oldum..
Ortak yanlarımız çok sanırım dimi...inş tanışrız bigün hepimiz...
Maruflu gezi için sevindim adına..Bizimde Fas,Bosna,Mardin ve Urfaya gezi turları yapmşlar..Talep çokmuş..Ben gidemiyorum,izin yok :umursamaz:
Yena cım sizlrinde başı sağolsun diyeyim canım..Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin inşaAllah...çok zor...Biliyomusun senin gibi babamda bize mesafeli davranırdı..bayramdan bayramaa öperdi işte..Evlendim kaynatamla daha baba kız gibi olduk..içten sarılır,yanaklrmdan öper..Hiç alışık olmdığım bir durum tabii..:kedi:
Şimdi bakıyorumda benim kızlarım çok şanslı..babaları sarılr ikisinide kollrına alır yürürken...( Tabii ben demem ''çık babanın kolundan:roflol:)Ay Roşum Allah iyilğini versin,hep seni anıp gülüyom valla...
Nerde kalmıştım Yena cım...heh ne biliyim adamcğız kuaförlerine kadar taşır akşmları kaş biyıkkaydirigubbakcemile3öğrendi artık valla herşey ortada...Bizler nerdeee..hep çekimser eyvahedigeldismile korkardık...
Neden bilmem ben hep bir abi eksikliği duyarım içimde..Şöyle beni koruyup kollayan,arkamda duran...Biz 3 kızız yaa..ondanmıdır nedir?..
Hepinizi öpyrm ...GÜZEL HAFTA SONLARI DıLERıM:1hug:
iyi akşamlar kızlar..opuyorumnanaktan
nerdesiniz,kimseler ugramamış...
YENA fıkraya bayıldım...
zavallı adam..boşu boşuna ıstanbula kadar gelmiş...:roflol:
begocum.. yerimseniben
kolay gelsin buaralar tatlı telaşlarınız var..inş her konuda feraha erişirsiniz...:1hug:
canlarım hepinizi öpüyorum.. bende az önce spordan geldim ezel izliyorum sonracima yatarım.. uykum geliiimirmirmirmir
ıyi geceler...
Yena hakkaten bir şey vercek diye beklemiş zavallıaklinialirimsmileTeşekkürler canım...
dağçiçeğim dinlen sen, yarinde ben sızlanırım...Eve tadilat giriyoreyvahedigeldismile
Bego 3 kaynana şöyle oluyor açılımı ...evlendiğimde:kaynanam, kaynanamın kaynanası,kaynanamın kaynanasının,kaynası Yazarken yordu mübarekler ... üçü bir arada neskaynana gibiydilerkaydirigubbakcemile3Kaynanam hariç 2 siylede aram iyiydi...Şimdilerde birtane kaldı...:jeyyarbenide öldirecek herhalkaydirigubbakcemile3cem yılmaz hikayeleri gibi hayatım var benim kızlarlaelaelaelaelaeara,ara yazarım öptümsizia.s.
:roflol::roflol::roflol:a y buna o kadar çok güldümki kopyaladım bile :roflol: sen çok yaşa yenacığım emiiii:roflol:
beğocuğum benide dertlendirdin yaaa. bende babama çok düşkündüm. hatta annemden bile çok düşerdim. oda bize tabiii. ablamla bana abimlerden çok düşerdi. babamı 13 yaşında kaybettim. o bize doyamadı biz ona:gitme::gitme:
özellikle bayramlarda halen elini ararım öpmek için. adı geçince gözlerim dolar tıpkı şimdi olduğu gibi.....:gitme::gitme:
annem hep mesafeliydi.... işi gücü çeyiz yapma telaşındaydı. şimdi çok kızıyorum yaptırdı yaptırdı sandığa teptik sararmasını bekliyoruz.....kötükedihüso okuldan gelirdim(lise) hemen elinin işini al derdi..............
şimdilerde oda pişman ama ne bileyim o zaman çeyize çok düşülürdü diyor.
artık boyunlarda fıtıklar oluştu.
çeyiz deyince midem bulanıyor inanınnnnnnnkötükedihüso
dağ çiçeğim bugün pc benim. babası oğlumu işe götürdü. aslında oğlum baba ben sıkıyorum deyince kıyamadı. akşama kadar burdayım bugün. ergenimde dersanede kahvaltı verilecekmiş oraya ordan okulakaydirigubbakcemile zaten evdede olsa pc yi yasakladı öğretmenleridelikafadulden
kızlar çok özür dilerim monti diyeti yapacam diye burayı ihmal ettimmmmm:kedi::kedi: monti bayağ zor bir diyetmiş. ney neyle yenecek aklım karıştısempatiksalakcinni
Hayırlı günler ...
Spordan eve geldim ergenime sıkıca sarıldım öptüm ...
Anne tmm diye püfledi aşırıya kaçırdım belki ama...Çok üzgünüm kızlar...
Arkadaşım bugün hastanede bir annenin feryadını anlattı ....
Babasının beylik tabancasıyla 15 yaşındaki kızçe intihar etmişmafoldumben
1 gün yaşamış ailesine not bırakmış, ne olur bana kızmayın diye...
Okuldan tel gelmiş kızları disipline verildi diye korkudan yavrucak:sinifsinif:
Parkta duyunca ağladım .RABBİM BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN İNŞ...:Saruboceq:
Hayırlı günler ...
Parkta duyunca ağladım .RABBİM BİZİ EVLAT ACISIYLA SINAMASIN İNŞ...:Saruboceq:
Hayırlı günler ...
Parkta duyunca ağladım .RABBıM BıZı EVLAT ACISIYLA SINAMASIN ıNŞ...:Saruboceq:
günaydın ergenzadelerolumunekankayizsmile
bi kaç gün gelemedim ,bi dünna muhabbet yapmışsınız,
hangi birinize laf yetiştirceemi şaşırdımlaelaelaelaelae
yalnız ne kaa şanslıymışsınız hee,kaynanalar ikişer üçer,
hele maruflunun dediğine çok güldüm,3 ü bi arada neskaynana:roflol:
yena kıs uzun zaman önceden bildiim bi fıkraydı,unutmuşum,
hatırlattın için tşk ediim,yalnız ben amcaya acıdım,o kaa beklemiş azcık ucundan tatdırsamış ya hatun demiiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
doracıım ,baban için üzüldüm cnm,allah rahmet eylesin,sizlere sağlıklı ömür versin,:Saruboceq:
bu arada monti diyetide nasıl bişe olii,kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5
begocuum dediğin gibi,evlatlar olunca gerisi kapı ardında kalıyo ama onlarsızda olamam ,allah sevdiklerimizin eksikliğini göstermesin,:Saruboceq:
çok üzüldüm cnm yaa,içim sızladı okuyunca,
çocukların içinde ne fırtınalar kopuyo demek ki:gitme:,
küçücük bi neden için kendi canlarına bile kıyabiliyolar,mafoldumben
rabbim evlatlarımızı herkesten,kendilerinden bile korusun,evlat acısıyla sınamasın kimseleri:Saruboceq:
benim kızımında lise 3 e giden arkadaşı bikaç gün okula gelmemş,
merak edip aramış arkadaşları,midesi yıkandı hastanede yatıyo demşler,
çocuklar zehirlendi demişlerdi,kızımda çok üzüldü ,
telefonda konuştular ,bişe dememiş,
neyse aradan 2 aya yakın geçti,dün sölemş kaçıncıya intihar ettim,bi kurtulamadım,
ama eninde sonunda başarıcam demş,ohaoldumsmile
yavrunun bütün derdi anne ve babanın geçimsizliği,
bi dönem ayrı yaşamışlar, çocuk onu atamamış üstünden,
büyükleri güya çocukları için boşanmamış ve birlikte yaşayalım demşler,
ama kavga kıyamet bi yaşam,evli bi çift gibi yaşamıyolar,odaları ayrı falan,
çocuk herşeyin farkında tabii,arkadaşlarına ağlıyarak bunları anlatıyo ,günaah
o ortamda çocuk ne hale geliyo görün işte,hangisi daha ii söylermisinizboshayallersmile
çocuklar için ayrılmak mı,ayrılmamak mıbilmiyorumkismile
yenacım kimseye inanıp güvenmesini,evlenmesinide geçtim,:roflol::roflol:
Bence öyle bir ortamı yaşamaması için tabiiki ayrılmaları daha iyi..
İki kişi gerçekten anlaşamıyorsa,kendilerini ne kadar zorlasalarda olmaz olamaz..
Dolayısıyla bu durum evde yaşayan diğer bireyleri çok etkiler..düşünsenize o kızcağız ömür boyu unutamaz,hiç kimseye güvenemez,belki evlenemez bile..Kendi sonununda ailesi gibi olucağını düşünür ve inanır..
Allah hiiç kimseye yaşatmasın bu durumu..
yenacım kimseye inanıp güvenmesini,evlenmesinide geçtim,
17 sinde bir kıs çocuğu, senede bikaç kez intihar girişiminde bulunuyo ve arkadaşlarına eninde sonunda ölüp kurtulacam bunlardan diyo,
ayrıca kızımın arkadaşı olması ,bu karamsar düşüncelerinden dolayı,
beni çok tedirgin ediyo,ne yapmam gerek diye düşünüyorum,nasıl uzak tutucam,
en sevdiği arkadaşı,kızçem çok duygusal bunları öğrenince daha bi bağlandı kıza,:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?