Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Bir çırpıda okudum geldi..
öncelikle doracım,Babacığının mekanı cennet olsun.
sizleri üzmek istemem ama..benim Anneciğim ve Babacığım 1 yıl arayla vefat ettiler.
üstelik cenazeleri yurt dışından geldi..çünkü orada yaşıyor ailem..
ben burda tekim..senağlama
sonracima..mafrulum .maşallah kaynanatorlara..Allah muhabbetinizi artırsın..
ve intihar eden (adı bile kötü)yavrumuzada çok üzüldüm..Allah ailesine sabırlar versin..
kızlar az önce begocuma sürpriz yaptım.. telefonla aradım şaşırdı. sesini duydum..
inş.sizlerinde sesinizi duyarım..hatta en çok yüzünüzü görmek yakından tanışmak isterim..
canlarım hepinizi tek tek öpüyorum...
yine buralardayım...görüşürüz.. opuyorumnanaktan

Kızlar az önce aşkitom aradı..bana sürprizi varmış..ama akşamı beklemek zorundayım,hatta gece gelicek..ayy neki çok merak ettim..:jeyyar:
ipucu bilem vermedi..klava:

Önce selam vereyim.. yorumlarınızı okuyup hemen geliyorum...kaydirigubbakcemile5

Aleyküm selaam canıım..Ben snden önce geliverdim bakyerimsenibenSesini duydğuma çok sevndim,haala inanamıyorum Çiçeğim..sanki kırk yıldır tanıyodum seni biliyomusun:1hug: Kıslaar naberler...Hepinizi çook öpyrm canlarım...opuyorumnanaktan
Öncelikle Maruflu uzat elini çak anam çaaakkaydirigubbakcemile5 Neskaynana haa:roflol:
Bu üçü birarada dan bndede var şekerim..Kaynanam kaynanası birarada yaşıyolar..bir arka sokğımda..evlrinde boyacı var,iki gündür benim derdimdeler..illa geliyim onlara açma yapıp yedireyim çaylarının yanına..Yarına elim mahkum kurtuluşum yok,yapıp geççem..
Bana zor gelmez gocunmam böyle şeylrdende sadece emri vaki ler pek hoşuma gitmez:umursamaz: Allah rızasını kazanmak içina.s
Maruflum ara ara dinleriz bizim için no problem canım sen anlatmkdan ol neskaynanalrı..
Roşum o bahstdğin kıcağza çok üzldüm..sen vesile olsanda keşke üzerinde dursan bu olayın..sevaba girersin be canım..günah yaa..böyle okuyunca içim tuhaf oluyo gerçkden..
Seyran gurban hoşgelmişsin karrdeşş..Doracımın dedği gibi çeyizler hep sandık bekliyo valla...benim hiç bir hazrlğım yok kıslara..zaten biri evlnmycem diyo,büyük olan 25 de diyo..amaan hazır okadar güzel şeyler varki şimdi uğrşmya deymez..Benim zamanımda dantel yatak örtsü baba,masa örtsüne ana diyolrdı..olmazsa olmazlardandı yanilmaz:
Nişanlyken canım çıkmşdı yatak örtsünü yetştircem diye,birde hep iğneyle takip işiydi aah ah..Dora aynen senin gibi hiç gözüm görmüyo artık danteli..bıkkınlık gelmiş...
Bu bahstdğiniz monti fdiyeti de ne beabilmiyorumkismileben cahil kalmışım biraz aydınltırmısınız şu garibi:kedi:
Allah a emanet olun inşaALLAH...:1hug:

Çiçeğim ne şanlısın bak süprizler felanboshayallersmile
Allah bozmasın inşaAllah canım..:Saruboceq: ben bile merak etdim CADIARZU
Kıs koluna takıp süpriz KUMA getirmesin sana:roflol:

Çiçeğim ne şanlısın bak süprizler felanboshayallersmile
Allah bozmasın inşaAllah canım..:Saruboceq: ben bile merak etdim CADIARZU
Kıs koluna takıp süpriz KUMA getirmesin sana:roflol:

ay Allah korusun..:1shok:
malum doğum günüm yaklaşıyorya...:asigim:
aradım sordum ısrarla sölemedi sürprizi...
eğerki kumaysa..(Allah korusun)beni burda daha çok görürsünüz..:roflol:
ama başka bişiyse..
artık.uçmakla meşgulümdür..havalarda ararsınız beni..:dilcikar:

Hayırlı geceler...
Filiz cnm Babasını ergen yaşlarında iken kaybetmiş....
Dağçiçeğim hadi bakalım pek meraklandım... bide benim edi yapsa süprizlerboshayallersmileYerinden kalkıp kuma bile getirmezkaydirigubbakcemile3
Bego aklıma düştükçe yazarım en komedisinden neskaynana vakalarımıyerimsenibencanım sen yine iyisin arka sokağındalar ben hiç ayrılmadımkisempatiksalakcinni
ay daha neler oldu ergenim dış kapıda arkadaşı ile tartıştı on dakika sonra barıştı hızları beni baydıalsanaalsanasmile

HOOOP HOP kıslar ölen amca doranın babasımıydı?kardeşinin kayınpederi diiilmiCADIARZU

Yok canım benim ablamın kayınpederydi...O aklında kalmış heralde..çok sağol

Çiçeğiiiiiiiiiiim.......süprizi yaz anacım merak ediyik ama yawhihoyyyt
Seyranım ışığın var aşkım burdamısın,öpyrm seniyerimseniben
Maruflu cum Allah yardımcın olsun..birarada olmak çok daha zor tabii....
Az önce uğurladım kayınvalidemi ve bekar görümcemi..akşam oturması yaptılar..
Kayınvalidemde kaynanasından uzaklaşmak için kaçacak delik arıyoboshayallersmile
Benim gelinler rahat ben haala evdekine hesap veriyorum diye laf geveler arada birboshayallersmile
Sende de şenlik bol desene Maruflu:roflol:hepsinin gönlüne göre gitmek zor dimi?..Bugün mercimekli köfte yaptım kaynanacıklarımın aklına şimdi de o düşmüş..aman dedim bir yerleri şişer mişer..:jeyyar: Kıslar akşam bahçede hıdrellez diye komşularım ateş yakmışlar,seslendiler...harika bir geceydi.komşmun oğlu gitarıyla da eşlik etdi,bizde şarkılarla felan vokalistliklik yaptıkalkisalkisalkisçok güzeldi...
Hepinizi çok öpyrm canlarım...opuyorumnanaktan hayırlı cumalar dilerim

canlar ben geldiiim artık kermes bitti denetleme bitti.ölmüşüm yorgunluktan.çok güzeldi değdi vallaha.şimdi sıra gelgi ergenimin son yazılılarına inş. bu hafta tamamlanacak.sonraaaaaa esas sınav gelio.bu arada artık evimin karısı olmaya niyetliyim yoosa evceeziimi belediye çöp ev die temizliicek:kedi: ne kadan iş birikmiş böle şurdan başlasam diom.amma popo kalmaya nietli deil.geç oldu zaten ama yarın veli toplantısıda varakannehir iisimi yemek yapiiim.kıslar bi ara pişti olalım ne kadan güzel olur:jeyyar: öpiiim epsinisibuyrunnnnnnnnn

Çiçeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim İYİKİ DOĞDUN CANIMa.s.
Doğum günün. yeni yaşın hayırlı olsun bitanem...a.s

Rabbim eşine,çocuklarına bağışlasın seni....:Saruboceq:

Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook öpüyorum:1hug:

Filizcim hoşgelmişin...Geyik yapacak kimseyi bulamazsın ki anacım hepsi gaççak bunların...alsanaalsanasmileBak ben hem volkan abine bakiyim hem burayı idare ediyim...eee daa napiyim beaşakkıdı

Hafta sonunuz huzurlu mutlu geçsin inşaAllah yavrimolar...:dance:

ÇıÇEEEEEEEM, gülüm, rengin hiç solmasın doğum günün kutlu olsun. GACILAR VEDE BACILAR ANALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. ANACIIIĞINI KAYBEDEN BACILARIM ANALARINIZIN MEKANI CENNET,KABıRLERı NUR DOLSUN opuyorumnanaktan

her şeyden korkar olduk artık maruflum ya. çok üzüldüm. bende kızımla tartışınca 5 dakikada barışma yoluna girişiyorum. aklıma bin bir türlü şey geliyor. hele evden asla küs uğurlamıyorum. allah sabırlar versin

roşum bence kızın aiesine bu durumu bildirmelizsin canım bu kız aklına koyanı bir gün gerçekleştirir.... hiç olmazsa önlem alsınlar yazık. endişelenmektede çok haklısın....
kızını ayıramazsın zaten ama ona söyle ki hep olumlu konuşsun arkadaşının yanında. bir insanı en iyi arkadaşı anlar

kızlar yazdım yazdım hepisi siliniverdi sinir oldum. benim monti diyeti katı kurallı bir diyet değil kızlar. sadece anlamam zaman aldı ve dahada alacak gibi. hem tok kalıyorsun hem kilo veriyorsun. sadece neyi neyle yediğin önemli.
öğünlerimde sadece sabahları 3. 4. hatta 5 dilim tam buğday ekmeği var. başkada akşama kadar ekmek yok. diğer öğünlerde ne yediysek yanına salata ve yağzıs yoğurt ilave ediyoruz. doyuncaya kadar ye ama makarnayla patatst mesela yenmiyor. ete bakliyat yenmiyor....... bakliyat yediysen eti diğer öğünde yiyoruz. makarne sadece spagetti oda 7 dakikadan fazla haşlanmıyor. şu an bildiklerim bunlar. ve bu hafta 1 kilo vermişim bile.delikafadulden

aslında bu diyet yaşam tarzı gibi birşey yani. hem aç kalmıyorsun hem kilo veriyorsun....delikafadulden biraz karışık ama kitabını alacağım. orda her şey mevcutmuş.
birde aeben arkadaşımız bu diyetle ilgili bir topik açmış ordanda bakabilirsiniz. orda daha ayrıntılı yazıyor

Hayırlı günler annelerimiz ....
Dağçiçeğim yeni yaşını mutlulukla yaşa inş...
süpriz neymiş şışcem hekaydirigubbakcemile3
iki elim toz topağı buraya kaçak girdimeyvahedigeldismile
bir ara nefes alıyım girerim rahat öptüm hepinizi...

dağ ciçeğim bak bende unuttum kusura bakma canım. doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s.allah nice seneler kutlamayı nasip etsin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Mutlu haftasonları..

Dağçiçeğim mutlu senelere,herşeh gönlünce olsun..
ailenle bir ömür boyu sağlıklı ve uzun yaşa emi..:))

bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. çocuklarımızla bir ömür mutlu sağlıklı huzurlu seneler versin AMİNNNN​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…