Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Canlarım benim.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
iyiki varsınız sizleri çokk seviyorum..
Rabbim herkese,sağlıklı mutlu yuvalar versin...

sıkı durun hediyeme gelince,
eşim cep telefonu almış,
az öncede çarşıya gittik kuyumcuya girdik.kolye aldı sağolsun,
ayy pek mutluyum,:sm_cool:
büyük oğlumda sürpriz yapmış geldi dün,oda Anneler günün için ayakkabı almış..:1hug:
inş sizlerde sevdikleriniz tarafından hep sevilirsiniz...:1hug:Şeniz

ay tüm sayfayı ben doldurdum sanki,
kızlar şimdiden yarınki
Anneler gününüzü candan kutluyorum,
bir günlüğünede olsa ergenlerimiz bizleri üzmicek yaşasınnnn.

mis kokulu dağçiçeğimzemuszemus senin adına bende çok sevindim. mutluluğun benimde içimi açtı.
güle güle kullan telini. hep güzel haberler alırsın inşallah telinle
tabii diğer hediyelerinidedelikafadulden​

kıslar hersene olduğu üzere analar günüm yine burnumdan fitit fitil getirildi.pöh umrumda değil. benim ergenlerim yavrularım bana yeter. onlar bana en büyük hediye.yok üzgün felan değilim,alışınca zor gelmiyo. herkes kendi hayatında o mezarlığa gitti anasına.ergenlerimide yolladım onunla sağlığında geçinemediğim insanın mezarında ne işim var.boşveeeer tınnn inş.hepiniz güzel bir analar günü geçirirsiniz.ben temizlik yapııım.en iiisi. o. yanlış anlamayın hediye istediim yada beklediiim yok karşımdaki kişi ile bişeyler paylaşmak tek isteğimdi 20 yıldır olmadı bundan sonrası için ümidim sıfır.kıslar öptüüün hepsinizi. allah evlat acısı vermeden anneler günü yaşatsın. rabbim tüm ergencikleri ve analarını korusun melekler hep yanınızda olsun.

filizciğim ne yaşadığını bilemem ama canını yakan olduğu kesin gibi geldi bana canım.

şimdi boş ver filan demiyeceğim zaten sen boşvermişin bile:1hug: galiba sorunun eşinle gibi de geldi bana:umursamaz: ama sölemişsin zaten çocuklarım yeter diye. bencede çocukların zaten sana birer hediyedir de canım sen niye eşinden bekliyon ki hediyeyi(birazda gül istedim) kız sen onun annesi değilsinkiiikaydirigubbakcemile3) çocuklar babalarından para alıp sana hediye alacaklardı.-tatlicadiarzu- ama boş ver anne anneler günün kutlu olsun seni seviyoruz deseler bile hediyenin en büyüğü budur bencesırnaşık şey
benimkilerde hediye aldı ama kutlama yapmadılar bakguclubacismile bakalım ergenim ben uyurken dersaneye gitmiş... babası işe gitti oda demedi oğlum zaten küçük onun hiç aklına gelmez yinede bir kutlama beklerdim haniii:sm_confused::sm_confused:

Anneler günümüz kutlu olsunopuyorumnanaktan
Dağçiçeğim hediyelerin çok güzelmiş mutluluğun hiç bozulmasın inş...
Filiz cnm tek dileğimiz evlatlarımızın iyiliği zaten içinden nasıl geliyorsa öyle yap cnm bi saaten sonra herşey oluruna bırakılıyor....
Benim iki büyükler yanaklarıma öpücük koydularopuyorumnanaktan:teytey:
AY küçüğüm neler yapmış dudağına ruj sürmüş sevgilerini yazdığı dosya kağıdına doldurmuş öpücüklerini 5 tanede kalp çizmiş...kokladım okudum ağladım Rabbime ne kadar şükretsem azdır ....Herkesin bütün annelerin anneler günü kutlu olsun Rabbim isteyenlerede tez zamanda versin inş....a.s.

Canlarım benim..
kızlar kiminizin yazısına güldüm kimininkinede duygulandım..
hayat böyle birşey işte.
bazan seviniyor,bazende.duygulanıyoruz..
doracım,mafrulum,güzel dilek ve temennileriniz için yürekten teşkekkür ediyorum.. aynısının 1000 katını sirler için bende diliyorum...
Annelerimizin çoğu meşgaleden uğrayamamış henüz..
hepimizin yuvasından sağlık huzur ve bereket hiç eksik olmasın..

güzel annelerrrr hepinizi çokkk öpüyorummmmmmmm.,anneler gününüz kutlu olsunnn

kıslar bu ara pek bi yoğundum.hıdrellezdepek bigezdim.turla istanbula gittim.Fetih paşa korundan girdik Hidiv kasrından çıktık.bugünde annemlerle (anneler günü münasebetiyle)son anda 3,5tan sona pikniğe gittik.biraz totomuz üşüdü ama olsun.
çiçeğim canım doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım.yeni yaşın sağlık mutluuk getirsin sana..bu arada eşin ne güzel süprizler yapmış sana.allah mutluğunuz daim etsinn

Hayırlı akşamlar....
Amin filiz az agresif nası oluyosalar artıkboshayallersmile
Seyran etmişsin kısmetsiz ıstanbullara gelmişsin hoş gelmişsin ama haberimiz olmadı hemide ne kadar yamacıma gelmişin cnm el etsen görürdüm:1ninca:...
ev dandini dastanlıktan çıktı çıkıyor az kaldı...
Fakat temizlemekle bitmiyor sanki her yerimizden kum çıkıyorkaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizi a.s.

kısmetsizkedim.ne güzel gezmişin..
bu ayın sonunda 3 günlük İstanbul gezi planı bizimde var ama ,karar veremiyorum..kız kıza gezi ,,,arkadaş gurubumla.
bende baş dönme rahatsızlığı varya.. o sebepten koykayrum:))kafamçokkarıştı
bu güzel kart için ve sözler için çok teşekkür ediyorum...Şeniz

ergen anacıkları,çok güzel bir hafta diliyorum.size,bize sabır,ergenlere az agresiflik olsun inşallaaaaah
valla bu güzel söze Amin diyorum...

maruflum.. hadi hayırlısı az kalmış..

Selam selam ergen Anneleri...opuyorumnanaktan
ergenim okuldan geldi saç traşı olmuş uyuyor ,mirmirmirmir
eskiden saçlarını bir tuhaf kestirirdi..ohaoldumsmileşimdi normale döndü demekki geçici bir heveslerinden biriymiş..
kızlar bizler çocuklarımıza çok mu karışıyoruz.yani biraz zamana bırakıp sabırlımı olsak ne..
yapma dedikçe tersini yapmıyorlarmı.
sempatiksalakcinni..
aşkitomla yemek yedik çay içiyoruz.. yine gelirim..Şeniz

günaydın güzellerr
filizcim amin diyorum canımcımm
maruflum kolay gelin hayatım.banada 1-2güne kadar boyacı gelcekboshayallersmileev kalk gidelim diyo..kaydirigubbakcemile3
çiçeğimm allah aile muhabbetinizi bozmasın canım.allah nazardan saklasın
piştt kızlar hepinizi öpeyrum kocaman kocamannnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…