- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.661
Çiçeğim çok sevindim senin adına...boshayallersmile
Rabbim hep mutlu etsin eşinle evlatlarınla inşaallah...
kıslar hersene olduğu üzere analar günüm yine burnumdan fitit fitil getirildi.pöh umrumda değil. benim ergenlerim yavrularım bana yeter. onlar bana en büyük hediye.yok üzgün felan değilim,alışınca zor gelmiyo. herkes kendi hayatında o mezarlığa gitti anasına.ergenlerimide yolladım onunla sağlığında geçinemediğim insanın mezarında ne işim var.boşveeeer tınnn inş.hepiniz güzel bir analar günü geçirirsiniz.ben temizlik yapııım.en iiisi. o. yanlış anlamayın hediye istediim yada beklediiim yok karşımdaki kişi ile bişeyler paylaşmak tek isteğimdi 20 yıldır olmadı bundan sonrası için ümidim sıfır.kıslar öptüüün hepsinizi. allah evlat acısı vermeden anneler günü yaşatsın. rabbim tüm ergencikleri ve analarını korusun melekler hep yanınızda olsun.
güzel annelerrrr hepinizi çokkk öpüyorummmmmmmm.,anneler gününüz kutlu olsunnn
kıslar bu ara pek bi yoğundum.hıdrellezdepek bigezdim.turla istanbula gittim.Fetih paşa korundan girdik Hidiv kasrından çıktık.bugünde annemlerle (anneler günü münasebetiyle)son anda 3,5tan sona pikniğe gittik.biraz totomuz üşüdü ama olsun.
çiçeğim canım doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım.yeni yaşın sağlık mutluuk getirsin sana..bu arada eşin ne güzel süprizler yapmış sana.allah mutluğunuz daim etsinn
valla bu güzel söze Amin diyorum...ergen anacıkları,çok güzel bir hafta diliyorum.size,bize sabır,ergenlere az agresiflik olsun inşallaaaaah
Hayırlı akşamlar....
Amin filiz az agresif nası oluyosalar artıkboshayallersmile
Seyran etmişsin kısmetsiz İstanbullara gelmişsin hoş gelmişsin ama haberimiz olmadı hemide ne kadar yamacıma gelmişin cnm el etsen görürdüm:1ninca:...
ev dandini dastanlıktan çıktı çıkıyor az kaldı...
Fakat temizlemekle bitmiyor sanki her yerimizden kum çıkıyorkaydirigubbakcemile3
öpüyorum hepinizi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?