Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Selamünaleyküüüüümmm arkadaşlarım canlarım ciğerlerim nasılsınızopuyorumnanaktan
Özledim sanki aylar oldu uğramayalı haa..
Filizim toka tak anacım kafaya boşveeeeerklava:
Maruflum kolay gelsin canım sanada,haftayada bnde boya işleri ooof..Kızının rujlu öpücüklrine duygulandım bende..:gitme:Allah hayırlı ömür versin mAŞaAllah yavruma..
Benim oğluşum da yazdığı şiirin içine gül yaprakları serpmişti..:jeyyar:çapkınlığa hazırlık ) Seyrancım kıs insan gelicğini haber etmezmi aşkolsun alsanaalsanasmile
Eğlendğine sevindim canım iyi olmuş..birdahakine bekliyorumlmaz:
Kıslar eşim geldi ben acil kaçtım..

Anaaaaaaam nerdesiniz bire hatunlarCADIARZU
Gitdim geldim pes valla yoksunuzbilmiyorumkismile
Nekadaaaan ayıp...siz ne kadaan gezenti,ne kadaaan çağdaş,ne kadaaan acayip şiylersiniz yaa...yiter be yiter beguclubacismile
Yprak dökümüne bile bakmdım bu akşam..demledim çayımı doğru balkona çekirdeğimide aldım ooh..istenmiyo artık tv felan bitsin artık şu diziler sıkdı:1closedeyes:
Çiçeğim alıştınmı yeni cep tlf na?..ben yeni bişey alındımı onla yatar onla kalkarım kafamda..Çağrıda atmıyon bacım özlemedinmi?..
Doracım,Yenacım,Roşum nasılsınız? Roş hnm kayıplrda..hayırdırCADIARZU
Doracım,Filizim anneler günü nü ben çokda önemsemiyorum biliyormusun..Bir gün mü bu değer?..öyle olacaksa hiç olmasın be canım..:1no2:
Arada ruhumuzun okşanmasını istiyoruz elbetde,sadece o gün değil.Hiç beklnmedik bir anda yapılan küçük,hoş süprizler her anneyi her insanı çok mutlu eder:CüvCüv:bir tek o gün hediye al bir tek o gün ara sor..sonra?..bitdi..
Sunay ablaaaa daha dönmüyomusun canım...nerelerdesin?..
Öpyrm sizleri Allah a emanet olun dostlarım..opuyorumnanaktan

valla haklısın begoşum:hulya: gaciiilar nirdesiniz yaaaaa özleştik inan olsunkiyerimseniben olmuyor bülelmaz: sunay ablamda yok ki toplasın bizi büyük gibi:jeyyar: kıs size ne diiim vallahi hepsinizi seviiiiyrumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı sabahlar...
Yürüyüş yapayım diye hazırlandım nafile heryerlerim tutulmuş tabanlarımda tahta var sanki batıyo....
Dinleneyim az bir dahaki hafta başı artık çıkarım...
Bego dizilere niye isyan ediyon kış bitti demi:jeyyar:
Filiz sabahın kargalar kahvaltı ederken bir ,sen bir ben topic bakıcısı olmuşuz...
ergenim yaz gribi geçiriyor üstüne evin alt üst olması yetiş dur
hiç canım bir şey çekmiyor öpem sizi Şenizgidip kahvaltıya kaldırayım hane halkını görüşürüz...

ben geldimsempatiksalakcinni amaaa sizler yoksunuz :1ninca:şimdide. nerlerdesiniz hatunlarrr huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu aralar ergenimde bende çok yoğunuz. artık iyce deneme sınavları toplantılar sıklaştı. bakalım allah hayırlısını versin

akşamınız hayırlı ossun hanımlar,olumunekankayizsmile
1 haftayı geçiktir pc nin çıkardığı sorunlardan fenalık geldi,adeta soğudum kendisinden,akannehir
neyse sizi özlediim için daa fazla dayanamadım geliim dedim,Şeniz
yalınız accaip yorgunum geçmişi okumadan yazıp dinlenmee gidiimmirmirmirmir,
sonunda gezmelere ara vermee çalışıp,temizliğe kalkıştım,:kedi:
bugün dışarda halılarımı yıkadım,onlar mis bense pestil gibin olduk,
daa çok işim var,pazar gününe kaa tam gaz çalışıciim,sempatiksalakcinni
pazar günü oğluşumun okul gezisi için istanbula geliciiz,haber veriim de belkim beni görmee gelirsinizşakkıdı
hafta içi işleri halledip bide misafir ağırlıciim,zemuszemus
begoşum aynen dediğin gibi dizilerden bende bıktım bea,:umursamaz:
maruflum ergenine çook geçmşler ossunolumunekankayizsmile
doracım sende burdasın sanırsam,kolay gelsin ergeninle sana ,
benim ergenimde pek bi mutlu ,düşük notlarını düzeltmee başladı ama okulda bitiyo zate,
baştan anlasaydı keşki,boshayallersmile
ayyy ne çok yazdım,kovulmadan gidiiim

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar canlar..
Seyran cım ilahi dün seni okudum boğaz turu diye hiç aklıma gelmzdiki yarın ben turluycamkaydirigubbakcemile3Bi haber geldi apar topar hazrlndım çıkdım oldkça kalabalık bir gurupduk çok güzeldi..Nedense evi altını üstüne getirmş kadarda yorgunum ama,kemiklerim ağrıyo..acayip bunaltıcı sıcaklar bastırdı,şimdi yağmur başldı dışarda çok seviniyorum valla,yağsın...
Buraaası Muş dur yoluu yokuuştuur..giden gelmiyor acep nedeendirbilmiyorumkismile
Kaçak hatunlarklava:
Maruflu sabahın körü demeyip uğruyon ya anam ona bak sen..ya bunlara ne demeliguclubacismileRoş hnm teşrif etmşlerbuyrunnnnnnnnnyorma kendini canuuum sen bize lazımsın şekerim..Pazartesi bnde de temzlik sendrumu başlıyoeyvahedigeldismile
Dora sen böyle sınav kaygısı taşdıkça ben afallıyorum..çünkü sanki bnde girck kıs yok da okadar rahatızki Allah a şükür:1no2:ne tasamız var ne gamımız..babamız yine küçük bir konuşma yapdı bu akşam ama yine tın..
Ortada ben çatlıyorum,bıkkınlık geliyo inan..değişen bişey yok hep aynı mevzu..gündüz eğlenip geliyorm akşm burnmdn geliyo..:1closedeyes:
Kıslar artık benimde bir Facebook um var..eklemek isteyen eklesin akadaş olalım:1hug:

ŞenizŞeniz beğocuğum benim kız biraz ağır abileri oynuyor. niyeti ful çekmek. o yüzden çok endişeliyiz. ben diyorum bu kadar hırs yapma sonra çok üzülürsün diye ama kızım çalışmamın elinden hiç bişi kurtulamaz deyip testlerin arasında kayboluyor:1ninca::1ninca:
işte bende onun için kaygılanıyorum. ya istediği olmazsa sonra çok üzülür diyesenağlama sonuçta birazda heyecan yapıp yanlışları çıkınca çok ağlıyor çünkü. ben bunu ypardım niye yapamadım diye 1 hafta boyunca zırıltı dinliyoruzmafoldumbenmafoldumben
bu iki sınavdada oldu yaniiiiiiiii
benimde hesabım var facede ekleme isterim ama nasılllllllsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

İyi akşamlar..
Yena cım hoşgeldin..niye uzun kalmıyosun?..iyimisin?..
Filiz hemen eklerim seni..
Doracım maşaallah ya valla kızımada okudum şimdi yazını..dinledi sus pusbenneyaptımki
Allah emeklerini boşa çıkarmasın..okulda denemeler yapılıyo bizimde ,bugün çok iyi geçti dedi,sevindim biraz..
Çiçeğim ne bu acelen şekerimboshayallersmilekarpuz keseceydik daa....
Doracım sen bu nicklemi facedesin..nası bulcam seni?..(özelden at istersen)
Diğer karular yok piyasadaCADIARZU
Bunların sopa vakitleri geldi geçiyoklava:

günaydın kıslaar,bayanssulusmile
begoşum işte geldim burdayım,sen niye yoksun bakem,
neyse sopa atmak istersen ara beni öperim seni,:jeyyar:
hala halı yıkamanın izlerini taşıyorum fücüdumda,her bi yanım sızlii bee,:gitme:
dün hep yattım,bugün ne etçemi düşünüp duriim,
yarında istanbula gezimiz var,boshayallersmile
doracım seninde işin ayrı zor cnm,
bizimkiler çalışmayı sevmiyo,seninkide çok çalışıyo,ne diye orta yolu bulamıyolar ki bu çocuklar,herşeyi dozunda yaşamaları gerek,olumunekankayizsmile
benim arkadaşımın kızı ,deli gibi çalışıyo çocuk fen lisesinde,ama hiç arkadaşı sosyal hayatı yok,insanlarla ilişkisini kesmş gibi bakışı bile,çok şaşırtıcı,lmaz:
oysa bizim ergenlerin sosyalitesini anlatmaa kelimeler yetmezohaoldumsmile

ay ay ay,neler yazmışınız öyle,,
okuya okuya geldim.
dün çok acelem vardı,hemen çıkmak zorunda kaldım..
begocummm seni özlemez olurmuyum..
yeni telefonum tamire gitti,ve içinde numaralarda gitti tabi,seni o sebepten çaldıramadım,
eşim kurcalarken sonunda bozdu,haftaya gelicek.

roşum kolay gelsin halılara başlamışın.hatta İstanbul gezisine bile çıkıyorsun..şimdiden iyi gezmeler.. bizim içinde gez.. çok özledim oraları en son 17 yıl önce görmüştüm..
maruflum.kısmetsizkedim kızlar kolay gelsin,hakkaten badana boya işleri çok zor..

doracım,yenacım,filizcim.. nasılsınız canlar ergenler nasıl...

kızlar dün.arkadaşlarla.kır gezisi düzenledik. kamelyaların içinde tam bir doğa harikası yerler. Böylesi güzel bir vatanda yaşadığım için Allahıma bir kez daha şükrettim..
sevdiğim arkadaşlarımla birlikteydim.
eğer bu yerlere eşimle ve ergenlerle gitsem,hiç keyf alamıyorum,nedenmi yemeğimizi yeriz hopp hadi gidelim..ay sinir olurum ya,en güzeli arkadaşlarla gitmek..
umarım birgün gelir sizlerlede böylesi güzellikleri paylaşırım..
ben henüz uyanamadım desem inanırmısınız..dün hava beni biraz çarpmış..akşam saat 10 gibi yattım.ve bu sabahda 11 gibi uyandım...öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
güzel bir hafta sonu geçirin emi..

Selam hanımlar..

Nasılsınız hepiniz iyisiniz umarım...Bizde yeni hastalıktan çıktık...İlkbahara girdiğimizde beri,sürekli hastalandık desem yalan olmaz..

En son artık kızım ve bende dahil olduk..sanırım salgın gibi bişeydi ishal ve istifra bayağı etkiledi çocukları..Özellikle oğlum çok süzüldü,canım benim...

Onun dışında bahar temizliği yaptım vs vs..Hayat akıp gidiyo bi şekilde..:))

Hepinize mutlu haftasonları diliyorum..Mucuxxxxxxxxxxx

ROŞUM sana iyi gwzmeler canım. halının yorgunluğunun üzerine iyi gelecektir bu gezizemuszemus

YENACIĞIM sizede çok geçmiş olsun canım benimde yaz temizliği yapılacak. birde bana sürtünde artık kalkayım:1rolleyes: yapmıya yoksa sen gel birde bana el atkaydirigubbakcemile

DAĞ ÇİÇEĞİM. benim eşimde yiyip içtikten sonra hemen hadin toparlanın der ve apar topar geri döneriz. kötükedihüso bu erkekler hepmi böyle yaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Dora,hemen geleyim sana yardıma..:))
hem spor olur,ama oğlumun dağıtmasını göze alacaksan gelirim..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…