- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.681
valla haklısın begoşum:hulya: gaciiilar nirdesiniz yaaaaa özleştik inan olsunkiyerimseniben olmuyor büleAnaaaaaaam nerdesiniz bire hatunlarCADIARZU
Gitdim geldim pes valla yoksunuzbilmiyorumkismile
Nekadaaaan ayıp...siz ne kadaan gezenti,ne kadaaan çağdaş,ne kadaaan acayip şiylersiniz yaa...yiter be yiter beguclubacismile
Yprak dökümüne bile bakmdım bu akşam..demledim çayımı doğru balkona çekirdeğimide aldım ooh..istenmiyo artık tv felan bitsin artık şu diziler sıkdı:1closedeyes:
Çiçeğim alıştınmı yeni cep tlf na?..ben yeni bişey alındımı onla yatar onla kalkarım kafamda..Çağrıda atmıyon bacım özlemedinmi?..
Doracım,Yenacım,Roşum nasılsınız? Roş hnm kayıplrda..hayırdırCADIARZU
Doracım,Filizim anneler günü nü ben çokda önemsemiyorum biliyormusun..Bir gün mü bu değer?..öyle olacaksa hiç olmasın be canım..:1no2:
Arada ruhumuzun okşanmasını istiyoruz elbetde,sadece o gün değil.Hiç beklnmedik bir anda yapılan küçük,hoş süprizler her anneyi her insanı çok mutlu eder:CüvCüv:bir tek o gün hediye al bir tek o gün ara sor..sonra?..bitdi..
Sunay ablaaaa daha dönmüyomusun canım...nerelerdesin?..
Öpyrm sizleri Allah a emanet olun dostlarım..opuyorumnanaktan
Hayırlı akşamlar canlar..
Seyran cım ilahi dün seni okudum boğaz turu diye hiç aklıma gelmzdiki yarın ben turluycamkaydirigubbakcemile3Bi haber geldi apar topar hazrlndım çıkdım oldkça kalabalık bir gurupduk çok güzeldi..Nedense evi altını üstüne getirmş kadarda yorgunum ama,kemiklerim ağrıyo..acayip bunaltıcı sıcaklar bastırdı,şimdi yağmur başldı dışarda çok seviniyorum valla,yağsın...
Buraaası Muş dur yoluu yokuuştuur..giden gelmiyor acep nedeendirbilmiyorumkismile
Kaçak hatunlarklava:
Maruflu sabahın körü demeyip uğruyon ya anam ona bak sen..ya bunlara ne demeliguclubacismileRoş hnm teşrif etmşlerbuyrunnnnnnnnnyorma kendini canuuum sen bize lazımsın şekerim..Pazartesi bnde de temzlik sendrumu başlıyoeyvahedigeldismile
Dora sen böyle sınav kaygısı taşdıkça ben afallıyorum..çünkü sanki bnde girck kıs yok da okadar rahatızki Allah a şükür:1no2:ne tasamız var ne gamımız..babamız yine küçük bir konuşma yapdı bu akşam ama yine tın..
Ortada ben çatlıyorum,bıkkınlık geliyo inan..değişen bişey yok hep aynı mevzu..gündüz eğlenip geliyorm akşm burnmdn geliyo..:1closedeyes:
Kıslar artık benimde bir Facebook um var..eklemek isteyen eklesin akadaş olalım:1hug:
begocum yavrumi beni ekle facedeyim.aynı adı yaz ben gelürümkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?