- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.701
Kapanış gene bana kaldı demek
Yena güle güle kirlen...çok geçmiş olsun canım bahar havasın dan,hele birde alerjik problemleri olanlar daha çok etkileniyo..
Roşum sende iyi günlrde kirlen canım..yorgnlğun üstüne haketmişin geziyi..
Çiçeğim bayan bayana gitmek gerçkdn daha zevkli ve özgürce oluyo katılıyorum..Ayynen dedğin gibi ortak görüş demek ki..benimkide öyle, hadi hadi toparlanın demeye başlar...
Kıslar dün akşm idrarla kanla birlkde bayağ sancım oldu,bugün doktordydım..
Sonuçlrın bazılrı pazartesi verlck,haftasonu için ilaç yazdı..salıya böbrek ultrasyonu çekilcem..kasıklrımda hala ağrı,şişkinlk var..korkuyorum sadece enfeksiyonla kalsa başka bişey çıkmasa..
Çok yorgunluk var üzerimde hiç takatım yok..
Sağlık en büyük zenginlik en büyük..Şükrümüz az...
Allah a emnet olun duada unutmayın beni..
y
ERGENZEDELEEEEEEEER NERDESİİİİİİNİZzemuszemus yanlızlıktan korkuyorummmmm. nirdesiniz yaaaaa.sizi seda sayana sölecem kayıp gacilar
kıslar pek sevindirik oldum.biir kızım mat.yazılısından 95 aldı.ikincisi okulda yeteneksizsiniz yapıldı arkadaşlarıyla kurdukları grup 3.oldu.amme yavruşuma nazaemı değdi ne?eyvahedigeldismile baş ağrısından mafoldu.nazar okudum ilaç verdim.ııııh banamı demio.saat 6 dan beri uyuyo:sinifsinif:
Hayırlı sabahlar...
Nasılsınız ...
Filiz kızına maşaAllah diyorum Matematikten ergenim zorlanır başı hoş değil yani...
Yena üzülme canım yakında senin ergenusta açılır bakarsın ben umutluyum ergenimden deli rüzgarlar bi geçsin helesüprizzzzz
Yağmur yağmış ne güzelde kokar toprakopuyorumnanaktanBalkona çıkıp bir bakim
Sizlerede banada işlerimizde kolaylıklar gelsin inş...öpüyom a.s.
tünaydınlar ergenzedeler,
ergenlerimizin günü kutlu olsun,:lepi:
filizcim kızın için tebrik ediim cnm,allah daha iylerini göstersin sizede bizede,:Saruboceq:
pazar günü istanbul gezimiz pek bi güzeldi,sabahtan akşama yorulduk sıcağın altında,
ama vapura binip boğazı turlayınca tüm yorgunluğumuz gitti,
çok güzeldi,istanbulun her bi yeri ayrı güzel ama boğazı başka bişe yaa:sm_cool:
cuma günü akraba günüm var,ufak tefek temizlik işlerim var,
onları halletmee çalışıyorum,hade kolay gelsin diyin de çabıcak bitiveriimŞeniz
ayrıcanaa c.tesi sakarya buluşması var,karşınızda olıciiz eltimlenbayanssulusmile
(fazla kilolarımı görmiin ama ben zate farkındayım,picikolocimi şettirmeyin uleyn:mymeka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?