Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

filiizciim ben burdayım tatlışım,ama lüffen beni sedaya dime,zira bu aralar hiiç haz etmiim kendindenguclubacismile
yaa bizim buranın havası böle kirli bulaşık misali ,içim daraldı beeeeyvahedigeldismile

Kapanış gene bana kaldı demek
Yena güle güle kirlen...çok geçmiş olsun canım bahar havasın dan,hele birde alerjik problemleri olanlar daha çok etkileniyo..
Roşum sende iyi günlrde kirlen canım..yorgnlğun üstüne haketmişin geziyi..
Çiçeğim bayan bayana gitmek gerçkdn daha zevkli ve özgürce oluyo katılıyorum..Ayynen dedğin gibi ortak görüş demek ki..benimkide öyle, hadi hadi toparlanın demeye başlar...
Kıslar dün akşm idrarla kanla birlkde bayağ sancım oldu,bugün doktordydım..
Sonuçlrın bazılrı pazartesi verlck,haftasonu için ilaç yazdı..salıya böbrek ultrasyonu çekilcem..kasıklrımda hala ağrı,şişkinlk var..korkuyorum sadece enfeksiyonla kalsa başka bişey çıkmasa..
Çok yorgunluk var üzerimde hiç takatım yok..
Sağlık en büyük zenginlik en büyük..Şükrümüz az...
Allah a emnet olun duada unutmayın beni..
y

begocum,çok geçmiş olsun...Çok zordur idrar yolları enfeksiyonu..

Yüreğini ferah tut..İnşallah böbreklerinle ilgili bir sorun çıkmaz canım...
bizide haberdar etmeyi unutma...

roşum o nasıl benzetme öyle yaa..Kİrli bulaşık...:1shok:

Hayırlı pazarlar...
Bego geçmiş olsun canını sıkmaRabbim şifa versin inş...
Roşum sen halı yıkamışın iyi günlerde kirlet ...Anadoludan istanbula seferler düzenlendiğinden hiç haberim yoktu saf,saf düşünüyorum:kedi:
Dağçiçeğim Güzelim vatanım heryeri bambaşka sana katılmamak elde değil ...evin yantarafında süper boğaz manzarası vardır eşim oturup seyir etcene kene varmıdır tasasına düşerakannehirPikniklerde kızlar daha eğlenceli oluyor demek...Kızlarım hiç kalkmak istemezler oy çoğunluğuyla kaydirigubbakcemile5
Dora ergenine maaşallah çalışmasının karşılığını fazlasıyla alır inş...
Sunay abladan hiç ses yok dünürü nasıl oldu... Kendisi nasıl acaba?
Kızlar daha boya badanaya gelemedik...
sökülen dökülenlerle uğraşıyoruz...Boyayıda eşim yapacak oda çok yoruldu, dinlensin hafataya da boya.ışlerin sarkarak gitmesi çok sıkıcı ara verdimi başlamakta istenmiyor:umursamaz:Öptüm hepinizi ergenlerinizi....

maruflum çok zor bir işe kalkışmışın. inşallah zor gelmez bir çırpıda yapar kurtulursun canım. bende senin ergenlerine kucak dolusu sevgiler yollluyorum. senin nezlinde tüm ergenlerimizeŞeniza.s.a.s.

begoşum geçmişler ossun bacım kum döküyo olabilirsin.tamam tamam vermiiim seda cadısına kıyamamsize ben.maruflum kuşum kolay gelsi canım ben tırsiim badanadan.7. kattayım bahçeli evim olsa herşey dışarı. ohhhh temizle temizle koy. ne kaden mikemmel oluuurdu .ama içerde eşya olunca zor en son badanada yemek masamu kırdılardıakannehir.

kıslar pek sevindirik oldum.biir kızım mat.yazılısından 95 aldı.ikincisi okulda yeteneksizsiniz yapıldı arkadaşlarıyla kurdukları grup 3.oldu.amme yavruşuma nazaemı değdi ne?eyvahedigeldismile baş ağrısından mafoldu.nazar okudum ilaç verdim.ııııh banamı demio.saat 6 dan beri uyuyo:sinifsinif:

Maşallah kızlarına..başarılarının devamı gelir inşallah..Biz bu yıl matematikte iyice dibe vurduk..

Hayırlı sabahlar...
Nasılsınız ...
Filiz kızına maşaAllah diyorum Matematikten ergenim zorlanır başı hoş değil yani...
Yena üzülme canım yakında senin ergenusta açılır bakarsın ben umutluyum ergenimden deli rüzgarlar bi geçsin helesüprizzzzz
Yağmur yağmış ne güzelde kokar toprakopuyorumnanaktanBalkona çıkıp bir bakim
Sizlerede banada işlerimizde kolaylıklar gelsin inş...öpüyom a.s.

Hayırlı sabahlar...
Gençlerimizin bayramını kutluyorum....:lepi:
Ergenusumun kutlaması yok, onun yerine genç ergen adayımın kutlaması varmış hazırlanıyoz saçlarına lüle yapılcek beklemekte başımda kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz öptüm....

tünaydınlar ergenzedeler,
ergenlerimizin günü kutlu olsun,:lepi:
filizcim kızın için tebrik ediim cnm,allah daha iylerini göstersin sizede bizede,:Saruboceq:
pazar günü istanbul gezimiz pek bi güzeldi,sabahtan akşama yorulduk sıcağın altında,
ama vapura binip boğazı turlayınca tüm yorgunluğumuz gitti,
çok güzeldi,istanbulun her bi yeri ayrı güzel ama boğazı başka bişe yaa:sm_cool:
cuma günü akraba günüm var,ufak tefek temizlik işlerim var,
onları halletmee çalışıyorum,hade kolay gelsin diyin de çabıcak bitiveriimŞeniz
ayrıcanaa c.tesi sakarya buluşması var,karşınızda olıciiz eltimlenbayanssulusmile
(fazla kilolarımı görmiin ama ben zate farkındayım,picikolocimi şettirmeyin uleyn:mymeka:)

Son düzenleme:

Dün duyduğum bir haberden sonra hiiiç üzülmüyorum artık..Onların sağlığı ve mutluluğu en önemli olay..
Anadolu lisesi baskısı yüzünden çocuk şizofren oluyo ve şu an tedaviyide reddediyomuş,üzüntüden anneyede felç inmiş..Korkunç ötesi,sistem ne hale getirdi aileleri ve çocukları..

İyi eğlenceler size..

Vaktiyle birbirini çok seven iki kardeş varmış.
Büyüğü Halil.

Küçüğü ise İbrahim...
Halil, evli çocuklu.

İbrahim ise bekârmış...
Ortak bir tarlaları varmış iki kardeşin...

Ne mahsul çıkarsa, iki pay ederlermiş.
Bununla geçinip giderlermiş...

Bir yıl, yine harman yapmışlar buğdayı.

İkiye ayırmışlar.
İş kalmış taşımaya.

Halil, bir teklif yapmış :
İbrahim kardeşim; Ben gidip çuvalları getireyim. Sen buğdayı bekle.

Peki, abi demiş İbrahim...
Ve Halil gitmiş çuval getirmeye... .

O gidince, düşünmüş İbrahim:
Abim evli, çocuklu. Daha çok buğday lazım onun evine

Böyle demiş ve
Kendi payından bir miktar atmış onunkine...

Az sonra Halil çıkagelmiş.
Haydi İbrahim. De miş, önce sen doldur da taşı ambara.

Peki abi.
İbrahim, kendi yığınından bir çuval doldurup düşer yola.

O gidince, Halil düşünür bu defa:
Der ki:

Çok şükür, ben evliyim, kurulu bir düzenim de var.
Ama kardeşim bekâr.

O daha çalışıp, para biriktirecek. Ev kurup evlenecek.
Böyle düşünerek,

Kendi payından atar onunkine birkaç kürek.
Velhasıl, biri gittiğinde, öbürü, kendi payından atar onunkine.

Bu, böyle sürüp gider.
Ama birbirlerinden habersizdirler.

Nihayet akşam olur.
Karanlık basar.

Görürler ki, bitmiyor buğdaylar.
Hatta azalmıyor bile.

Hak teala bu hali çok beğenir.
Buğdaylarına bir bereket verir, bir bereket verir ki...

Günlerce taşır iki kardeş, bitiremezler.
Şaşarlar bu işe...

Aksine çoğalır buğdayları.
Dolar taşar ambarları.

Bugün 'Bereket' denilince, bu kardeşler akla gelir.

Bu bereketin adı: halil ibrahim bereketidir.
EVİNİZE VE HAYATINIZA,
HALİL İBRAHİM BEREKETİ DİLERİM

Merhaba....
Yena cım çok güzel..çok teşekkür ederiz bizlrle paylştığın için...Allah evimizden bereketi,huzuru,mutluluğu eksik etmesin inşaAllah..Kardeşlerimiz,akrblarımız,dostlarımız arasında adaletli ve art niyet gözetmemeyi nasip etsin mevla bize..
Filiz cim ergenine sevindim,tabii senininde güllerin açıldı dimi,ne mutlu oluyoz biz o zaman..Ben dediğin gibi kum döküyo olabilirim henüz idrar kültürü sonucunu almadık..kum ,taş,çakıl ihtiyacı olan varsa verebilirim yanii hee...Kasıklarmda şişkinlik ama özellikle sağ tarafım ve arksına doğru bıçak gibi bir ağrı girip çıkıyo..dün kadın doğma görndüm(yumurtalklrda kis olablrmi diye)temiz çıkdı..böbrek ultrsyonuna kaldı herşey..
Maruflum senin facen yokmu? Dora ve filiz facedeler..doracım resminide göriyim merak ediyom seni..herzaman giremiyrum ama açtık işte iş olsun..
Badana boya zor işler kolay toparlanılmaz tabii..Bitincede mis gibi,bayılırım kokusuna....Roşum boğaz havası iyi geldi dimi..Bende sakaryaya gelsem turla kıs..Adapazarında lise arkdşım oturyo,sağolsun sürekli msj atar,çağırır..nasip olmadı,aslında gidlmycek bir yer değil..
Seyran niye uğramıyo ,hasta felan değil yaa Roşum slm söle...
Sunay abla artık uğramıycak heralde foruma ,terketdi gibi gözüküyo bizi...
Çook öpyrm sizleri..rabbime emanetsiniz:1hug:

Begocum tekrar geçmiş olsun canım...

Benim kızımda 3 gün evel ateşlendi mide bulantısı gittik doktora idrar yolları enfeksiyonu,antibiyotik kullanıyoruz..İdrar kültürü temiz çıktı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…