Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın güzel çocukların güzel anneleri...

Gününüz güzel geçsin...opuyorumnanaktan

selam ergenus anneleriiiiiii
hepinizi özledim amma bizim babamızın ani işleriyle badana olayına balıklama atlayış yaptık.bide boyacı arkidiş akşamdan akşama geldi.evde çingen çalıyo deli oynuyo misaliiisempatiksalakcinni
begoşum çok geçmiş olsun gülüm dikkat ol kendine.yenacım sizede geçmiş olsun.bu idrar enf.nalet bişey.tekrarlama olasılığı çok.bol bol su içilmesi gerekirmiş.bakteriyi anca öle atıyomuş vücut.
filizcim ergenini teprik ediyorum.darısı bizim tembelusların başına..boshayallersmile
eltimcim hade sen atlatıyosun işleri kolayladın darısı başıma
maruflum kolay gele sanada banada..
doarcım çiçeğim sunay aplam hepinizi öpüyorum kocaman kocamanŞeniz

Hayırlı günler ....
Kısmetsizim cnm sanada kolay gelsin...
sıva işleri bitmedi daha fayanslar mutfak tezgahı alt dolap yapılacak ...
Boya badana işleri de.. de kulak misali kalıyor ev çok eski herbirşeyleri mö den önce kalma yani dur şu zaman dur bu zaman fırsat bulsam kaççam ama nafileHiç hazıra konamadım ömrü hayatımda...Gittiğm yerde inşaat başlıyor sanki beni bekliyorbilmiyorumkismile

kıslar canım sıkılıo.hava kapalı,kociş evde kızın ortalaması 80 de kaldı.imdat diom nolur iltica ediiim sizden birine her işi yaparım.temizlik,yemek,ütü nooooooooooolur.lüften beni evlat edini hazır ergenlik sendromumda yokmafoldumben

Hayırlı geceler...
Nasılsınız topic uykuda ya gece körü, ya sabah önü giriyom hiç saat ayarım yokkafamçokkarıştı
Dün çarşıya indim bulunmaz hint kumaşımı bulmaya şükür Sultanhamamda buldum:lepi:Kursta dağıtmak içinde bir sürü kartvizitte topladım..Ben yoruldum onlar yorulmasın diye:tomato:
Ümraniye,Üsküdar en nihayet Eminönü birde sağanak yağmura yakalandık vapurda ;Yazlık kısımda şemsiye açtık, çok komiktik seyrusefer halinde şemsiye kaydirigubbakcemile3 şimdilik öptüm sizlerde yormayın kendinizi..a.s.

Günaydın,ergen Anneleri,
hafta içi ve hafta sonu tatil girdi araya,pc ergenime kaptırdım,çok şükür artık kontrol bende,
canlarım nasılsınız.. neler yaptınız..
önce selam vereyim sonra yorumlarınızı tek tek okicam..
yuvanızdan sağlık huzur ve bereket hiç eksilmesin...
hepinizi çok çok öpüyorum....opuyorumnanaktan

öncelikle begocum,arkadaşım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın tatlım,,
dularım seninle,,
filizcim ergenimizi bende kutlarım,inş hep güzel notlar alır kuzucuklarımız,onlar mutlu oldumu,bizlerde mutlu oluyoruz..
maruflum,evdeki tadilat tam gaz devam ediyor anlaşılan,inanırmısın senin kadar bende çok telaşlanıyorum.inş bu işin altından sağlıkla kalkarsınız,
kızlar kısmetsizkedim hiç ugramamış buralara,roşum elticik nerde iyimi..
roşum,İstanbul gezisinin yorgunluğunu attınmı üzerinden...
yenacım,Halil İbrahim örneği çok güzeldi,,candan teşekkür bü güzel yazı için...
doracım sen nasılsın tatlım,ergenimizde iyidir inş..
sunay ablacım,senide çok öpüyorum.. inş dünürün daha iyidir.ve sende dönersin artık.yuvana,,,
güzel bir hafta geçirelim ,ergenlerimizle birlikte,,sağlık ve huzurla.opuyorumnanaktan
ergenimi uyandırma vakti geldi.. kahvaltısını yaptırayım,dualarla yavrumu okuluna göndereyim..
sonra benim küçük yaramaz gelir..evimizin neşesi,,

herkeslere iiii haftalar olsun canlar. sabah köründe okulda ödül töreni yaptılar.ergen kısımız madalyasını alcak diye okul yollarındaydık geldik şükür şimdi minik oğluşumun yanına kıvrılıp ısıniiiim,birazda şekerliiiim. bu arada benim oğlan soba gibi sıcak.öptüm epsinisi bea.

günaydınlar kıslar,ii haftalar olsun hepimize,olumunekankayizsmile
ergenlerimizin sınav haftası yine,rabbim hepimizn evlatlarına zihin açıklığı versin,:Saruboceq:
yenacım geçmş olsun,umarım daha iyisinizdir,yazın çok anlamlı emeğine sağlık cnm,opuyorumnanaktan
begom sanada geçmşler olsun,inş.tahlilerin temiz çıkar,:Saruboceq:
maruflum hani bugün yoksun gece körü sabah önü,kaydirigubbakcemile3evdeki tadilatı kolayladın mı cnm,çook ii bilirim eski evin tadilatını:sinifsinif:
doracım dediğin gibi işlerin üstüne ii geldi istanbul helede boğaz turu,
yoğunluktan unuttum gitti bile,keşki daha yakın olsam boğaza:gitme:
çiçeğim öncelikle tüm temennilerin ve duaların için amin diyim,:Saruboceq:
istanbul yorgunluğunu atalı çok oldu be cnm ,üstüne 2 gün full misafir ağırladım,şimdide onun yorgunluğuu atmaa uğraşıyom,boshayallersmile
eltimcimde temizliğini kolayladı,ii çok şükür yakında damlar buralara yenidenkaydirigubbakcemile
filiziim sende kargalar mamasını yimeden gelmişsin,bence ortalama 80 iidir be cnmcım,
madalyanızda hayırlı olsun tebrik ederim,vereliniortak
benim oğluşumda ısıcacıktır,,içlerinde doğal gaz var zaaraklinialirimsmile
hadin ergenlerinzi ve sizleri öperim en kokulusundanŞeniz

kıslaaaar güneşli bir güne selaam olsun:lepi: ergenuslarımız dayanın anacım az kaldı tatil geldi.allah emeğinizi vede sabrımısı boşa çıkarmasın inşkaydirigubbakcemile3

Hayırlı sabahlar...
Filiz dayanamıyorlar cnm benimkiler fire vermeye başladılar bile...
ergenim deneme sınavı var kaç gündür test yaptığınıda görmedim...
Roşum nerelerdesiniz hani kısmetsiz odamı benim gibi işlere daldı..
Ben kolayladım :lepi:ama kirletmeye halim kalmadıakannehir
Diğer annelerimize ne oldu umarım iyidirler öpüyorum hepinizia.s.

günaydınn günaydınnnnnnnn
valla kıslar temizlik ,üstüne misafir.bayağı bi yoruldum.gerçi işlerim tamamen bitmedi ama olsun kolayladımm..maruflum kirletecek adam çok...boshayallersmile
filiz kıs gel ben seni evlat ediniimm.ne güzel ergenlik probleminde yokmuş bakksempatiksalakcinnibu arada ergenini tekrar teprik ederim..a.s.
dağçiçeğem işlerden anca fırsat bulabildim.boshayallersmile
bu arada diğer hatunlar nerelerde acebaa.bilmiyorumkismile.doraaa ,yenaaa,begooooooooooooo..sesime gelin kıslarrrrrrrr

Hayırlı sabahlar...
filiz bir sen bir ben oluyoruz topikte , geçen yazda böyle nöbet tutmuştum turkbayragi Vatan sağolsun ....
Kısmetsizim maaşAllah enerjine ....Temizlik ardından misafirakannehir
Yoklama yaptıkların gelmedi örtmenimşutarafagittiMerakta ediyorum sesleride çıkmıyor hayr olsun inş.
Öptüm sizleria.s.

Selamünaleyküüüüüüm.....Geldim geldim özledim valla topiğimi...
Filiz kıs sen nası zaman buluyon hem topik hem face...pes doğrusu anam..bilmiyorumkismile Ben bi face işine el atdım ammaa cee deyip kapıyom..yokki zaman döktüreyim....
Bende taş varmış bütün ağrılarım,kan gelmsi felan ondanmış..Su şişeleri elimde geziyom,sonra wc ye taşınıyom..Nerdeyse tuvaleti sırtıma yükleyip gezcem..okadar yani..
Sizler hepiniz iyisniz anldğım kadarıyla..Allah iyilikler versin..Herzaman dedğim gibi herşeyin başı sağlık...gerisi fasa fiso..
Çoook öpyrm canlar....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…