Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı geceler...
Bego geçmiş olsun inş.. nasıl olcak bu taşlar tedavin için neler önerdi Dr.
Sistit olmuştum evliliğimin ilk yıllarında kan görünce sandım düşük yapıyom Wc lere az taşınmamıştım:sinifsinif:sende tez zamanda şifana kavuşursun cnm:teselli:...
Kızlar işler bitsin bitmesin KK koliği olmuşum merak ediyom pc yi kapmışlarsa yüksek terlik müsadeleri ile ele geçiriyom nasılaklinialirimsmile

begoşum geçmişler olsun tatlım valla pc açıyom işimi toparlarkene arada uğruyum eğer oturursam ev halkı şikayet ediyo pc kalkmıon diye maruflum tatlım uygulama güzelmiş.. benim oğlanda face yazmış annelerin en büyük silahı terlik diye

günaydın kıslar
begoşumkuşum geçmişolsun canımcım.bu taşlarla babamda çok uğraştıydı.yoğrut suyu iyi geliyomuş haberin ola.Şeniz
maruflum bizdedeo terliğin ismi "güdümlü terlikk":roflol::roflol:
filiz kıs kayıp ilanı vermişin hee.kıs arad uğruyorum ama görünmez mi oldum acepp:1ninca:.bide çok yoğunumbu ara..misafir muhalefeti nedeniyle temizliğim yarımkaldı.tam gaz devammmm.:temilikçi kakılmış smili:sempatiksalakcinni

güünaaydıın güzeller,nasılsınız bakem,opuyorumnanaktan
bu ara gezmeyle karışık temizliğin ardından üst üst kalabalık misafir ağırladım,temiz yoruldum galbaaboshayallersmile
bide bugünlerde pisikom sapıtmış durumda,yorguun durguun suskuun bir üçgendeyim
hayatın getirdikleri bazen ağır geliyo sanki,bilmiyorumkismile
aslında çok ffazla takmam ama ,pisikom laftan anlamii,alsanaalsanasmile
günlerdir kuaföre gitçem diye program yapıp yine cayıyorum,evden çıkmak istemiim,düşünün been gezenti boşnakakannehir
benden havadisler böle,:gitme:
begocum çok geçmşler olsun bidanem,allah acil şifa nasip etsin,:Saruboceq:
eltimcimin dediği gibi yoğurt suyu çok ii geliyomuş,olumunekankayizsmile
maruflum senin temizliği kirletecek halin kalmamış olabilii,ama kirletecekler kuyruktadır demiiaklinialirimsmile
filiiz kıs kaççaklar yoklamayı duyup gelmşler ama ,sunay ablamla,doradan ses yok yine,
onları mügeye ver sen bencekaydirigubbakcemile
hepinizi teek tek sarmalayıp öperim:jeyyar:

oh be şükürler olsun..yavaş yavaş.. toplanıyoruz..zemuszemus
begocum..birkezde burdan geçmiş olsun diliyorum..
kendine dikkat et nolur...:1hug:

bu akşam arkadaşımın kızının kına gecesi var..
accuk yandan yandan..döktüreyim..hihoyyyt
ergenim az önce okuldan geldi mamasını yedi..
beraber Anne sevgisini anlatan bir şiir dinledik.. geldi bana sarıldı..gönlümü aldı,,arada bir kırarda...kaydirigubbakcemile3
şimdide.. futbol maçı antremanına gitti..kaleci olarak oynuyor..ama hocamız bunu hiç maça çıkartmıyormuş..yedekte olunca.. oğlum sabırlı ol dedim....bıraksam aklınca hocayı dövecek..,malum ergen ya .. kanı yerinde durmuyorki,,,,:roflol:
sunay ablammmm,,roşum,kısmetsizkedim.maruflum,doracım.filizcim.. yenacım...hepinizi öpüyorum.. sağlıkla kalın...Şeniz

Spordan geldim...
dağçiçem oh ne güzel düğünler başaladı iyi eğlenceler...:dance:
Roşum ruh halini boşver kendi halinde takılsın sen pozitif ol yeter...zemuszemus
Toplanıyoruz gibi geldi bana bilmiyorumkismile
Kızlar evimi kirletmeye kalmadan bir mevlüt okutacağım inş...Babacığımın ve kayınvalidemin senesi oldu ...Gerçi ailede sağ kalmadı büyüklerden:a015:

oy canım allah kabul etsin diyem şindiden:1hug:

Hayırlı hafta sonları...
Amin inş. filizciğim...ergen karıncamın gözleri şişmiş kurbağa gibi şaştım kaldım bu zamana kadar hiç olmuyordu nesi var anlamadık ilk 2 kere olunca Dr. da gittik toz alerjisi dedi şimdi evde tertemiz neden oluyor bilmiyorumkismileergenimin alerjileri ömrümü yedi:1shok:ince narin nazenin de değildir tam tezatlıklar örneği ergenimdelikafaduldenben gideyim yatak yorgan havalandırayım öptüm kızlar hepinizi

Hayırlı sabahlara.s.
Nasılsınız kızlar pazar olmasına rağmen erkenciyim hava çok güzelopuyorumnanaktan
ergenim,ablası ve arkadaşları ile ada turu yapacaklar erkenden çıktılariki uykucuyu bekliyorum kalksınlar diye .... kimsecikler yok topicde ne oldunuz iyisinizdir inşbilmiyorumkismile öptüm hepiniziŞeniz

mrb ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim çok yorgunum dün gece döndük ev berbat yarın kadın gelecek ben bugün biraz toparladım sabahtan çamaşır ve ütü ile uğraştım çok yoruldum yarın temizlikte bitse rahatlıycam sizler nasılsınız syfaları okuyamadım hepinizi çok öpüyorum görüşürüz

Hayırlı sabahlar....
Sunay abla hoşgeldiniz ŞenizHemen işlere girişmişsiniz sanırım elimizde değil dinlenmek ...Sizi baya merak ettik nasılllar diye hastayıda ettikbilmiyorumkismile
topic bu aralar kaçaklarla dolu ...en son Filiz kayıplarda kendisini Müge Anlıya haber etcek heranaklinialirimsmile

Günaydın güzel anneler..

Sunay abla,hoşgeldin özlettin kendini..

MAruflu kolay gelsin işlerin bittimi eğer bittiyse ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi..Badanadan ve temizlikten sonraki durum beni pek mutlu eder..:))

begocum nasıl oldun .? umarım daha iyisindir..

Kısmetsizim,roşum,dağçiçeğim doracım ve filizcim hepinizi teek teek öpüyorum..:))

bir annenin annece terbiyesi

Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan
oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.

Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen
misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla
karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler
değme
oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un
kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse
hiç
pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu,
kadıncağıza durumu
fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da,
yemek
sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.

Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin
ellerini öperek
evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha
kaldıktan sonra
gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:

"Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler
misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence
ya hastasın
ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek
cevap verdi:

"Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten
sonra oğlum
asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp
karısının kalbini
kıramayacak.".

selam canlarım,,
güzel bir haftaya başlamaktayız yine.. şükürler olsun,Rabbime,,
ergenlerimizi öpüyor.Anneciklere kolaylıklar..
sunay ablacım hoş geldin.. yorgunluğunu çıkart yine bekleriz seni,,
maruflu,ergenimizin gözü şimdi nasıl inş daha iyidir.. gezileri nasıl geçti,umarım eylenmişlerdir,rahmetli babacığın ve kayın validenin mevlitleri şimdiden kabul olsun,ne mutlu sana,hayırlı bir evlatsın..
kızlar begocuktan haberiniz varmı,2 gündür telden arıyorum açmıyor...
yenacım.. paylaştığın hikaye çok güzel,,teşekkürler..
dora sen nerdesin.. hu hu,,
roşum,kısmetsiz kedim. filizcim.. hepinizi çok öpüyorum..
kızlar temizlik temizlik dediniz.. benimde aklıma düşürdünüz.. bende yavaş yavaş,yatak yorgan ,yün işlerine başlayım..
kalın sağlıcakla,, görüşürüz..kızlarrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…