Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

slm kızlarrr.
ben geldim. kusura bakmayınınız bu aralar burasını çok ihmal ettim.....kaydirigubbakcemile
sunay ablam gelmiş hoş geldin ablam. kolay gelsin sana
bu haftamız ergenimle birlikte çok yoğun geçiyor.
malum son haftaya girdik....
ergenimin okulu bu hafta bitti. dersaneye yogunluk verdiler
geçenlerde okulun önünden geçtik ve ağlamaya başladı ben okumumu çok özleyeceğim diye.
bende dedim sen bitiriyorsun ben okula kardeşinlekafamçokkarıştı yeniden başlıyacağım diyekaydirigubbakcemile3

o kadar çok soğudumki beslenme çantası hazırla... götür getirlerden.... kaydirigubbakcemileşimdiden gözüme büyümeye başladıkafamçokkarıştı

birde ben kızımda hiç zorlık çekmemiştim ama oğlum çok aksi. şimdiden ben okula gitmem diyorda başka birşey demiyorkötükedihüso
hayırlısı bakalım o gün bir gelsin.
eeee sizler nasılsınız. Şenizergenleriniz neler yapıyorgamyoncuiremsu

selam güzeller evde temizlik devam ediyor mola verdim kadının işi az kaldı sayılır ister istemez bende giriştim yemek yaptım çok yoruldum inş belim tutulmaz hepinize biirden tşk ederim canlarım hoşbuldum nasılsınız yena yazı çok güzeldi ellerine sağlık canım çiçeğim dora maruflu begom roşum kısmetlim filizim hepinizi öpüyorum buarada begonun nesi var geçmiş olsun inş önemli birşeyi yoktur

Hayırlı sabahlar...
Yena cnm ne güzel yazı kayınvalide ise mükemmelalkisalkisalkis
Temizlik gibisi yok ,sizlerede kolay gelsin güle,güle kirletin...
Dora bak sen şu küçüğe kendisini okula gitmemeye hazırlamış..Allah yardımcın olsun canım
Sergilerimiz başladı...hidiv ,feshanede sergilenecek çok güzel bir duygu imiş yaptıklarımızı izlemeye gelenler olmasıopuyorumnanaktanilgilenip gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa ...İsmek 'in net sayfasından öğrenebilirler programı...Bazı kursların önünden otobüsler kalkacak ve geri getireceköptüm sizleria.s.

kolay gelsin maruflum.....
hiç sorma canım. az önce baktım kayıt olmuş ve ağlıyor ben okula filan gitmem diye..:umursamaz:
inşallah okul açılıncaya kadar bu fikre onu alıştırırım:1rolleyes:

Merhaba kıslar..çok özledim sizleri çok öpyrm...
Sunay ablacım hoşgeldin,kolay gelssin..elbetde uzun zaman oldu..kapalı ev oturulmadığı halde çok daha toz oluyor nedense..
Çiçeğim beni telden aramışsın çok teşekkür ederim..Haftasonu yazlıkdaydık kaynvalidlr felan kalabalıkdk..birazda morelsizim aynı Roş gibi..Ultrason,emar derken şimdide ilaçlı böbrek flimi istediler..böbreğimde genişlme varmş önce taş dediler bugünde emar sonucunda genişleme var ama taş görülmüyo dediler..perşembe şu ilaçlıyıda çektirelimde ne olcaksa olsun artık..korkuyorumda bu ilçlı çekimden,zor diyorlar..
Hayır ağrım var derdim belli sonuca ulaşılamıyo sinirlerim bozuluyo..Yakın akraba çevresinnde her sözü batıyo,ağzı olan konuşuyo derler ya o misal..
Bırakıp kaçmak istiyorum bazen herşeyi....

mrb iyi akşamlar bego canım benim çok geçmiş olsun sanırım sorun böbrekte bende ilaçlı film çektirmiştim korkma inş birşey çıkmaz canım bwnim sıkma canını sen iyileşmeye bak öpüyorum canlarım

Günaydın dünyalar güzeli,ergen Anneleri,,

begoşummm,, evet telden çok aradım.. hem merakda ettim..
canımsın o ilaçlı filmden bende çekindim.sakın korkma..
istersen bu gibi durumlarda.çok kişiye anlatma,yani çevrende.hakkaten hem sinirlerin bozuluyor,hemde kafan karışıyor,,
Rabbim şifalar versin.. dualarım seninle.inşaAllah temiz çıkar,:Saruboceq:

doracım,,ohooo desene senin bu yıl işin hakkaten zor,kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
şaka şaka,sen bakma oğlunun ben okula gitmem demesine,, hiç okula gitmeyen gördünmü sen.. istesede istemesede. tıpış tıpış,gider,,hele bir önlükler alınsın,cici çantalar alınsın,,,birde Öğretmenini sevdimi..tamamdırrrr,sen üzme tatlı canını,,:teselli:

sunay ablam,,temizlikte kolaylıklar diliyorum,,sen kendini yorma,,sağlıgımız her şeyden önemli,,:teselli:
bak ben dün yün yastık yıkadım,,bu sabah kalktım her yerim tutulmuş,, ayy inanamadım.. ben eskiden böylemiydim..:roflol:
şimdi hava yağışlı,canım yünlerim ne zaman kurur bilmem.. akannehir

maruflum,, o sergiyi görmeyi ne kadar istiyorum bir bilsen.. ben burdaki tüm sergileri geziyorum nerdeyse.. hastasıyım.. o canım el emekleri göz nuru işler..
çok güzeller.. senide kutluyorum..yapılan işleri görünce tüm yılın yorgunluğu gidiyor..
hayırlı olsun serginiz canım..

ayy kızlar sabah sabah ne çok çenem açılmış öyle,,şakkıdı
hu hu elticikler nerdsiniz.. kızlar,,
filizz şimdi bende seni ,müge anlıya vereyimmi,,
yenacım,,güzel hikayelerinden bekleriz...
canlarım hepinizi çok öpüyorum,Rabbime emanetsiniz..
ha unutmadan,ergenlerimizin hemen henmen son yazılıları,, kolaylıklar zihin açıklığı diliyorum,Rabbim yardımcıları olsun...:Saruboceq:

çiçeeeeem benim yavvum burdayım.malum hafta sonu kuzum sbs ye gircek.oğluşum desen nası gitmesem okula dio.bu gün okulda kokteyl var bldy.başkanı felan gelcek.koşturmaca gidiyo.giriom kk bakıom ama takılamıom hepinizi kocamen öpyom

günaydınlar güzeller,
ayaklarımda taban çökmesinden dolayı bazen çok sıkıntı yaşıyorum,yine öyleydim,
1 aya yakın sürdü inanırmısınız,evin içinde bile yere çıplak ayakla basamıyorum:gitme:
daha iyiceyim şükür,düzelmee başlayınca pisikomda rahatladıboshayallersmile
önce sunay ablacım hoşgedin deyip kocamaan öpüyorum seni,opuyorumnanaktan
temizlğin içinde kolay gelsin olumunekankayizsmile
maruflum cnm,mevlütünü allah kabul etsin şimdiden,
ergenine geçmş olsun umarım ,daha iidir,
sergiye gelmek isterizde,zor be cnmcım,ellerinize sağlık,kimbilir neler döktürmüşsünüzdürolumunekankayizsmile
doracım işin zor ama ,okula gitmek istemeyen çocuk sonradan daha çok seviyo öğrenmeyi,
inş.öyle olur sıkma canınıolumunekankayizsmile
begoşuum geçmşler olsun bidanem,
sıkma canını ,kimseyide dinleme,onda hiç bişe yok,
benim eşim 6 ayda bir çektirdi 2 yıldır,
eşime ilk tetkikler yapılacağı zaman benide çok korkutmuşlardı,şölle bölle diye,
ama inan öle çok kötü değilmş,
hem sağlık için gerekliyse olcak ,rabbim dermansız dert vermesin:Saruboceq:
yenacıım yine döktürmüşsün,hikayen süperopuyorumnanaktan,ders alıp gelinlerimizde uygularız umarımkaydirigubbakcemile5
çiçeğim bu ara eltimle yoğunluk ve yorgunluktan inzivaya çekildik sanırsam,bilmiyorumkismile
filiiziimm sende boşlamışın bizi özlemiin mi yoosamyerimseniben
unuttuğum varsa affolaolumunekankayizsmile
benim ergenlerimle işim zorlaşıyo ,baya bi sıkıntılıyım,oğluşum bana kök söktürecek belli oldu guclubacismile
ergenlerimizin sınav sezonu ,kızçem çok çalışıyo bugünlerde,
geç kaldı ama umarım işe yararboshayallersmile

Sanada iyi akşamlar çiçeğimiza.s.ve bütün topicin çiçekleri...
Roşum oh maaşALLAH hepimizi cevaplamışsın teşekkür ediyorum...
Topuk çökmesi abimde var destek topuk kullanır ayakkabılarında...
Sınav yaklaştı ergenim tatil moduna geçti...Ters bir şey ama ne yapabilirimki zorlamaylada olmuyoralsanaalsanasmileKorkma ben hazırım diye bana moral veriyo...
Yıl sonu sergimizi gezdik,8 aydır yapılan emekleri 10 dk da gezdikkafamçokkarıştı
Halbuki bir kumaşı köşelemek bir haftama malolmuştu,ama herşey çok güzeldi.Seneye kısmetse başka branşada gitmek isterim psikolojimede iyi geliyorboshayallersmileay bakın yine destan düzmüşüm öptüm hepinizi:1hug:

maruflum.. sergiden bir kaç kare fotoğraf paylaşsaydın.. heni gelmek isteyipde göremeyenler için...

ii geceler güzeller,
maruflum ellerine sağlık,marifetli hatunsun maş.
topuk çökmesini ilk kez duydum,topuk dikenini mi kastettin acep,CADIARZU
benim ayaklarımdaki taban çökmesi ,tabanlık kullanıyorum bendebilmiyorumkismile

çiçeğim bu foto atma işlerini hiç anlamıyorumbilmiyorumkismile ama söz yengemin çektiği fotoları kızçeme attırırımhihoyyyt
Roşum Diken dediğini hiç duymadım muhtemelen taban çökmesi topuk aklımda Kalmış epey muzdarip garibim...

Son düzenleme:

roşum hoş geldin...opuyorumnanaktan

bu topuk çökmesi neden oluyor.. ayakkabıdan deme.. bende bu aralar babetler yokmu onlardan çok giyiniyorum ayaklarımda çok ağrıyor ,korktum bak şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…