- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.781
çiçeğim bu foto atma işlerini hiç anlamıyorumbilmiyorumkismile ama söz yengemin çektiği fotoları kızçeme attırırımhihoyyyt
Roşum Diken dediğini hiç duymadım muhtemelen taban çökmesi topuk aklımda Kalmış epey muzdarip garibim...
Geldim çiçeğim geldim...
Balkon camında kapıcının hnmı lafa tutdu beni..uzadıda uzadı..aklım kk da..
Dedim inşaallah gitmemişdir çiçeğim...
çiçeğim ben kendimi bildim bileli ayaklarım rahatsız ,3 yıl öncesi şikayetlerim arttı,anlıcan ben hiç babet giymedim,boshayallersmileroşum hoş geldin...opuyorumnanaktan
bu topuk çökmesi neden oluyor.. ayakkabıdan deme.. bende bu aralar babetler yokmu onlardan çok giyiniyorum ayaklarımda çok ağrıyor ,korktum bak şimdi..
yaa benim çok uykum geldi ama :ecrin_bebek:tamam tatlım,senin canın sağolsun...
kızlar birazdan ,begocuk geliyor..eğer vaktiniz varsa takılın biraz daha,,,olumunekankayizsmile
sen sadece çiçeğin için mi geliin hıımGeldim çiçeğim geldim...
Balkon camında kapıcının hnmı lafa tutdu beni..uzadıda uzadı..aklım kk da..
Dedim inşaallah gitmemişdir çiçeğim...
çiçeğim ben kendimi bildim bileli ayaklarım rahatsız ,3 yıl öncesi şikayetlerim arttı,anlıcan ben hiç babet giymedim,boshayallersmile
ama babetler çok zararlı drlar kesinlikle tavsiye etmiyo,,fizyoterapistim sağlıklı ayağı bile hasta eder demişti,sen sen ol giyme derim,en az 2.5 ila 3 cm arası topuk olmalıymış ayakkabılardaboshayallersmile
yaa benim çok uykum geldi ama :ecrin_bebek:
sen sadece çiçeğin için mi geliin hıım
Evet gitdim canım..Akşam 8 dn 10 a kadar verilen şurubu bitrdim,aman Allahım gece 3 de sancıyla bir uyandım,çok kötüydüm..bütün bağırsklrım temzlndi,çok halsz kaldım..
Ellerim nasıl titriyo,baygınlk hissi...tarifi mümkün değil..Eşimi uyandrdım ölüyom sandım...Yok yok kim nederse desin gerçekden zormuş..
Pazartesi alıcaz sonuçları...Bağırsklrım hala çalışıyor geceki kadar olmasada..
Birde bu şurubu diyet için kullnıyolarmış,ne keyfe kadar...hiç işim olmaz valla..
Sen neler yaptın,geç olmasa telden sesini duycakdım açıcakdım..eşim yok henüz,çocklrda yatdı..
ooy cnm yaa,o ilacı alınca eşiminde mide bağırsak bozuluyo,ama hafif geçiriyo,Evet gitdim canım..Akşam 8 dn 10 a kadar verilen şurubu bitrdim,aman Allahım gece 3 de sancıyla bir uyandım,çok kötüydüm..bütün bağırsklrım temzlndi,çok halsz kaldım..
Ellerim nasıl titriyo,baygınlk hissi...tarifi mümkün değil..Eşimi uyandrdım ölüyom sandım...Yok yok kim nederse desin gerçekden zormuş..
Pazartesi alıcaz sonuçları...Bağırsklrım hala çalışıyor geceki kadar olmasada..
Birde bu şurubu diyet için kullnıyolarmış,ne keyfe kadar...hiç işim olmaz valla..
Sen neler yaptın,geç olmasa telden sesini duycakdım açıcakdım..eşim yok henüz,çocklrda yatdı..
saolasın begom,senin ayağındaki geçici bi sorunmuş ki iyi gelmş,ben 3 senedir neler denedim bilsen,benim sorun kalıcı besbelli,:gitme:Yok aşkım yok öyle şey olurmu..hepiniz için geldim ROŞUM...
Bak ne diycem roş,ayağının altına bir şişe al yuvarla sürekli ayağınla...
Benimde olmuşdu bikere,kayınvalidem dedi bunu,iyi geldi inanki..
Çok geçmiş olsun aşkım..
mrb hepinize iyi hafasonları nasılsınız çocukları sınava girenlere başarılar diliyorum allah yardımcıları olsun işleri zor yavruların hayatları sınavlarla geçiyor ben çok yorgunum tam işlerim bitti derken iki gündür kaynımın gelini doğum yaptı hastanelerdeyiz evveli gece hastanede sabehladık ailede burda olmayınca görev bize düştü birde zamansız oldu suyu bitmişti beklediler olmayınca bebeğin kalp ritmi bozulunca sezeryana aldılar neyseki küvöze koymaya gerek kalmadı 2 kilo minicik bir kız çok tatlı oğluşumun hastanesinde olunca o da çok uğraştı birde riskli olunca bayağı korktuk neyse şimdi hastanedeler antibiyotik tedavisi yapılıyor hem anneye hemde bebişe kıyamam iğne vurulunca ben ordydım çok küçük olduğu için çok üzüldüm birde ailesi uzaktan gelince getirdik bizde kaldılar şimdi arada uğruyorum annesi yanında tehlikede kalmadı çok şükür rahatladık yine çenem düştü kusura bakmayın çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?