Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

tamam tatlım,senin canın sağolsun...
kızlar birazdan ,begocuk geliyor..eğer vaktiniz varsa takılın biraz daha,,,olumunekankayizsmile

roşum hoş geldin...opuyorumnanaktan

bu topuk çökmesi neden oluyor.. ayakkabıdan deme.. bende bu aralar babetler yokmu onlardan çok giyiniyorum ayaklarımda çok ağrıyor ,korktum bak şimdi..
çiçeğim ben kendimi bildim bileli ayaklarım rahatsız ,3 yıl öncesi şikayetlerim arttı,anlıcan ben hiç babet giymedim,boshayallersmile
ama babetler çok zararlı drlar kesinlikle tavsiye etmiyo,,fizyoterapistim sağlıklı ayağı bile hasta eder demişti,sen sen ol giyme derim,en az 2.5 ila 3 cm arası topuk olmalıymış ayakkabılardaboshayallersmile
tamam tatlım,senin canın sağolsun...
kızlar birazdan ,begocuk geliyor..eğer vaktiniz varsa takılın biraz daha,,,olumunekankayizsmile
yaa benim çok uykum geldi ama :ecrin_bebek:
Geldim çiçeğim geldim...
Balkon camında kapıcının hnmı lafa tutdu beni..uzadıda uzadı..aklım kk da..
Dedim inşaallah gitmemişdir çiçeğim...
sen sadece çiçeğin için mi geliin hıım

ayakkabı konusunda tavsiyelerini dinlicem..
tatlım uykun geldiyse yat.. birazdan bende yatarım.. begoyu günlerdir merak ettim..
telefonlarıma cevap vermedi..
ona bişi sorcamda..

Evet gitdim canım..Akşam 8 dn 10 a kadar verilen şurubu bitrdim,aman Allahım gece 3 de sancıyla bir uyandım,çok kötüydüm..bütün bağırsklrım temzlndi,çok halsz kaldım..
Ellerim nasıl titriyo,baygınlk hissi...tarifi mümkün değil..Eşimi uyandrdım ölüyom sandım...Yok yok kim nederse desin gerçekden zormuş..
Pazartesi alıcaz sonuçları...Bağırsklrım hala çalışıyor geceki kadar olmasada..
Birde bu şurubu diyet için kullnıyolarmış,ne keyfe kadar...hiç işim olmaz valla..
Sen neler yaptın,geç olmasa telden sesini duycakdım açıcakdım..eşim yok henüz,çocklrda yatdı..

ayy o ilacı ben şimdi hatırladım.. ben kullandım derken başka ilaçla karıştırmışım...
hii o ilaç benide mahvetmişti.. ben hem altdan hem üstten çıkarmıştım..
Allahım kimseyi bu duruma düşürmesin..
inş.sende güzel haberler alırsın...

Yok aşkım yok öyle şey olurmu..hepiniz için geldim ROŞUM...
Bak ne diycem roş,ayağının altına bir şişe al yuvarla sürekli ayağınla...
Benimde olmuşdu bikere,kayınvalidem dedi bunu,iyi geldi inanki..
Çok geçmiş olsun aşkım..

mrb hepinize iyi hafasonları nasılsınız çocukları sınava girenlere başarılar diliyorum allah yardımcıları olsun işleri zor yavruların hayatları sınavlarla geçiyor ben çok yorgunum tam işlerim bitti derken iki gündür kaynımın gelini doğum yaptı hastanelerdeyiz evveli gece hastanede sabehladık ailede burda olmayınca görev bize düştü birde zamansız oldu suyu bitmişti beklediler olmayınca bebeğin kalp ritmi bozulunca sezeryana aldılar neyseki küvöze koymaya gerek kalmadı 2 kilo minicik bir kız çok tatlı oğluşumun hastanesinde olunca o da çok uğraştı birde riskli olunca bayağı korktuk neyse şimdi hastanedeler antibiyotik tedavisi yapılıyor hem anneye hemde bebişe kıyamam iğne vurulunca ben ordydım çok küçük olduğu için çok üzüldüm birde ailesi uzaktan gelince getirdik bizde kaldılar şimdi arada uğruyorum annesi yanında tehlikede kalmadı çok şükür rahatladık yine çenem düştü kusura bakmayın çok öpüyorum

ooy cnm yaa,o ilacı alınca eşiminde mide bağırsak bozuluyo,ama hafif geçiriyo,
senin bünyene ağır gelmş demekki,çok geçmş olsun,ii haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:
saolasın begom,senin ayağındaki geçici bi sorunmuş ki iyi gelmş,ben 3 senedir neler denedim bilsen,benim sorun kalıcı besbelli,:gitme:
bu sıcakta tabanlıklarla dolaşmaktan tabanlarım alev alev yanıyo,neyseki ağrılarım azaldı,bunada şükür ne diyim.:Saruboceq:

ablacım hem geçmş olsun,hemde gözünüzaydın,allah analı babalı büyütmek nasip etsin:Saruboceq:

roşum canım benim çok tşk ederim sanada çok geçmiş olsun benimde ayaklarım hep ağrıyor ben yaşlanıyorum siz dahe gençsiniz canım benim allah şifalar versin bütün hastalara

Hepinize merhaba,Mutlu pazarlar...

Bego'cum tekrar geçmiş olsun canım,umarım iyi haberler alırsın...

Roşum sanada çok geçmiş olsun,dikkat et kendine canım...

Sunay abla,Allah analı babalı büyütsün bebeği,annesinede geçmiş olsun...

Maruflu,ne güzel işler yapıyorsun öyle serginizin güzel geçmesi dileğiyle..

Dağçiçeğim,misafirlerin varmış kolay gelsin diyorum...

Dora cım sen neler yapıyorsun..??

Kısmetsiz'i görüyorum merhaba canım...

filiz,umarım sende iyisindir...

12 haziranda SBS sınavımız var bizim,kızım çok heyecanlı..Allah emeklerini boşa çıkarmasın...

Hepinizi öpüyorum...

Merhabalar..hepinize tek tek çok teşekkür ederim,yarın ola hayrola..
Dün sbs sınavınıda atltdk çok şükür,bekldği gibi geçtğni söylüyor kızım,bugünde gazetedn takibini yaptı..dersanesiz,özel derssiz alıcağı puan yine iyi napalım..Hedeflerini büyük tutsalar tırmanmak için çok daha fazla çaba gösterirler..böyle olunca sonuçlrına katlanmak zorundalar değilmi?...
Yena cım sizede başarılar dilerim,Allah zihin açıklğı versin kuzuma..Oğluşun nasıl,rahatszlıklrı geçtimi?.Diyetle aran nasıl?.
Sunay ablcım analı babalı büyüsün bebişiniz,çok geçmiş olsn anneyede...Dünya telaşı değilmi?.biri bitiyor biri başlıyo,hiç ummadğın bir şekilde nelerle karşlaşıyor insan..Sağlığı yernde oldğu müddetçe herşeyle başedebiliyor insan..sağlık iyi olnca morellerde iyi oluyor tabii...
Roşum haklısın belki..3 senedir çekiyorum diyosun yaa..çok zor canım..ortapediye görünmş olmasın muhtelemen..int dende araştır bir bakalım,fikir görüş al..insanın neresi ağrısa canı orda derler ya ne kadar doğru..rabbim şifa versin gülüm..elticiğin kayıp gene slm söle..

Kısmetsiz'i gördüm bi kaçtır okuyup çıkıyor..Nedenki..:uhm:

begocum demek siz sınav stresini atlattınız darısı bizim başımıza..İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz kızının..Onların işide zor..Küçücük yaşta stressteler..

Aslında bende bu sıralar bi çok olumsuzluklar yaşadım,o yüzden diyetim pek iyi gitmiyor..Çünkü ne düzgün beslenebildim nede spor yapabildim vakitsizlikten...

İnşallah bundan sonra daha bi asılıcam olaya..Şimdi öncelikle çizelgemdeki kiloya inmem gerek..

kızlar çok kötüyüm.sınavda resmen çuvalladık.moralmen çöktük.ağlamak istiyorum.çocukları ve bizi strese sokanları mevlam nasıl bilirse öyle yapsın.400 görme ihtimalimiz yok gibi oooof of

selam ergen anneleriiiiiiiiiiii
evet özlettimsanırım kendimi(ne kaaa mütevaziyim demiikaydirigubbakcemile3)
şaka bi yana bende özledim sizleri..vakitsizlikten yazmaya fırsat bulamadım.yenamın dediği gibi okudum okudum çıktım.
önce sbsyi atlatan ergenlere ve sizlere geçmiş olsun diyorum.allah gönlüze göre versin.evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın
.filizcim üzme kendini canım herşeyin hayırlısı.hiçbişey evlatlarımızdan önemli değil.
begoşum canım çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz canımcım.
sunay ablam önce hoşgeldin deyim ben.sonrda geçmiş olsun anneyede.rabbim analı babalı büyüsün inşallah.sende çok fedakar insanlardansın ablam herkesin derdine koşuyosun ne güzel..
maruflumm eline koluna sağlık.kimbilir ne kaa güzel olmuştur yaptıkların.
doracımmmmm senide öpeyrum .napıyosun canım.
çiçeğim ben geldim ama sen yokmmuşun neyse artıkın bende buralardayım
ben bu aralar çooooook yoğundum kızlar.günüm vardı badana felan derken temizlik uzadı.tebii temizlik yaparkene gezmeye kalkınca dahada uzadı.haftasonu misafir düğünler derken bayağı yorulmuşum.bugün tatil verdim kendime..bi yemek yapcem başkada bi iş yapmıcem(diyorum ama..)
ay nekaaa çok konuştum.tamam özleştik ama bu çeneyle kovulmadan kaçimm.amam artık buralardayım.hepiciğiniziii kocemen kocemen öpereemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…