- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.801
Çiçeğim geldim...oooo keyifler yerinde şikerim:sm_cool:
pişttiii kıslar begoşum şükür görüştürene tabiiiki çiçeeeeemi unutmak olmaz iii geceler
Hepinize hayırlı akşamlar kıslar..çok teşekkür ederim..
Dün aldık sonuçları..böbreğimde ne oldğu bulunamıyo,böbrkde bir genişleme ve orada birşey oldğunu söylmiş dr eşime..ağrı zamanı bakalım demiş veya idrar yollrndan genetik bölgden girerek müdahale varmış..asla yaptırmam..
Devlet hastnlrine bu alanda uzman dr.lra göstricem birde sonçlrı..nasıl şey bu anlamıyorum..Sağ tarfıma belime vuran bir ağrım var,derdimi söylüyorum ama derman bulamıyorum:umursamaz:
Filiz cim hesaplanan puanlr çok güzel..bnde beklyorm sabırszlıkla inanki..hayırlısı..Seyran güle güle kirlen canım,iyisin ya sevindim..
Yena cım günler azaldıkça stresin artmışdır,son 3 gün..rabbim zihin açıklığı versin kuzuma...
Göztepelerde ne işin var bacım...bana en yakın bahçelievler Medikali biliyorum benboshayallersmilekıslar bana göztepe medikal park hast. ilgili bilgi lazım nası bi yerdir
kıslar bana göztepe medikal park hast. Ilgili bilgi lazım nası bi yerdir
göztepelerde ne işin var bacım...bana en yakın bahçelievler medikali biliyorum benboshayallersmile
Heeee anldım cnm...Allah şifa versin babacığına..Orayı bilse bilse Maruflu bilir..onun tarafı, Anadolu yakasında oluyo bu hastane çünkü...babamla ilgilenen hoca istifa etmişti.edirne tıptan. orda başlamış.babamı götürmemiz lazım nedir ne deildir bilmioz adamın sonuçlarına bakılmadı varmı bi durum bilmioz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?