Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

selamlar güaydın nasılsınız
filizim üzme kendini allah sağlığını bozmasın canım benim
yenam sen nasılsın allah kolaylık versin haftasonu sınav sanırım hayırlısı olsun
çiçeğim kolay gelsin bitanem
kısmetlim canım benim çok tşk ederim bende özledim canım bende yorgunum allah sanada kolaylıklar versin ne güzel yazmışsın zevkle okudum hiçte sıkılmadım öpüyorum
begom sonuç ne oldu canım yazmadın

günaydın güzel anneler..
filizcim herşeyin hayırlısı.moralini bozma..
sunay ablam sağolasın.
ergenimin gözüyle uğraştık bi-iki gündür.gözüne toz kaçmış ve toz gözün içini çizmiş.neyse temizlediler.1gün kapalı kaldı.şimdi daha iyi çok şükür.sadece damla kullanıyoruz..allah evlatlarımıza sağlık versin.
.bende bugün mevlüte gidicem.onun için işlerimi bitirmem lazım.hepiciğinizi öpüyorum

Günaydın hepinize..

Bego'cuğu merak ettim bir haber varmı diye ama uğramamış...

Sunay ablacım,evet dediğin gibi c.tesi sınavımız var bi atlatsak nasıl heyecanlı kızım..Çok üzülüyorum onu öyle görünce..

Kısmetsizim geçmiş olsun..nasıl tozmuş o öyle ya,çizmiş çocuğun gözünü..

filizcim umarım 400lü rakam doğrudur hesaplamanızda..:))

sevgiler...

Fedakar ve cefakar,ergen Anneleri,,nasılsınız canlarım iyimisiniz,,
sınava giren ve girecek olan yavrularımıza önce sağlık sonra,güzel sonuçlar diliyorum,
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın..
misafirlerim vardı,tatil yerinde olunca,, ansızın ve her an bekleriz bu gibi sürprizleri,,
bizler içinde iyi oluyor.. gurbetde olunca,akrabalarımız uzaktalar,,

begocum nerdesin sonuçların belli olmuş olmalı.. hayırlı haberlerini bekliyorum..
sunay ablacım.bebeğiniz hayırlı olsun,Rabbim Anneli Babalı büyütsün,,
Doktor oğlumuz nasıl,,iyi haberlerini alıyormusunuz...
kısmetsizkedicim.. mis gibi evinde ohhhh sağlıklı ve mutlu otur,güle güle kirlensin.. yaptın badananı kurtuldun...
yenacım.. yavrumuza sınavında başarılar dilerim dualarımız onlarla,,
roşum,maruflum,doracım,filizcim,ve tümm arkedeşlerim.. öpüyorum,hepinizi...kaydirigubbakcemile2

Hepinize hayırlı akşamlar kıslar..çok teşekkür ederim..
Dün aldık sonuçları..böbreğimde ne oldğu bulunamıyo,böbrkde bir genişleme ve orada birşey oldğunu söylmiş dr eşime..ağrı zamanı bakalım demiş veya idrar yollrndan genetik bölgden girerek müdahale varmış..asla yaptırmam..
Devlet hastnlrine bu alanda uzman dr.lra göstricem birde sonçlrı..nasıl şey bu anlamıyorum..Sağ tarfıma belime vuran bir ağrım var,derdimi söylüyorum ama derman bulamıyorum:umursamaz:
Filiz cim hesaplanan puanlr çok güzel..bnde beklyorm sabırszlıkla inanki..hayırlısı..Seyran güle güle kirlen canım,iyisin ya sevindim..
Yena cım günler azaldıkça stresin artmışdır,son 3 gün..rabbim zihin açıklığı versin kuzuma...

begocum.Rabbim şifasını versin.inşaAllah kötü bir şey çıkmaz...

babamla ilgilenen hoca istifa etmişti.edirne tıptan. orda başlamış.babamı götürmemiz lazım nedir ne deildir bilmioz adamın sonuçlarına bakılmadı varmı bi durum bilmioz.
Heeee anldım cnm...Allah şifa versin babacığına..Orayı bilse bilse Maruflu bilir..onun tarafı, Anadolu yakasında oluyo bu hastane çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…