Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ben tabiki,, sizinle yazışırken uyuya kalmışım...

selam kızlar nasılsınız ,
ben iyi değilim yaaaaaaaaa,,,
ağzım dilim yara içinde.. ne yemek yiye biliyorum ne bişi.. oyyyyyy,
noldu bilmem gari,,
Çok kötü olur o ağız yaraları..eşim ve kızımnda yaraydı..Pekmezle çalkala ağzını çiçeğim,gargara yap yakıyo ama hakkaten çok iyi geliyo...(eski usül..rahmetli ananem'den)şifa rabbimden canım..
Filiz'cim Allah şifa versin,Allah hayırlı ömür versin canım..kimse kalıcı değil,sıraya yaşa bakmıyo...ölenler için ah vah ediyoruz ama bizimde tatacağımızı unutuyoruz..
Benim ergenim dünden beri Safranboluda gezisinde,nasipse cuma akşm dönecek..Evde yeri o kadar belliki,narin kuzum benim..msjlarla idare ediyoruz..Yarın Amasraya geçceklrmiş.şansına havalar bozdu,yağmur yağıyo..Bende de bir durgunluk,yorgunluk var..
Biraz şeker serpin bana tadım gelsin neolur,kendimi böyle sevmiyorumklava:

Bugün akşam üzeri,sevdiğim bir komşum geldi,üni hast.çalışıyor kendisi..
rutin meme kontrolü yaptırmış,ve sonuç kötü huylu kitle varmış sağ göğsünde..Pazartesi ameliyatın şekline karar verilicekmiş..
canım çok sıkıldı,çok ağladı ben zar zor tuttum kendimi,ona moral açısından o gittikten sonra çok ağladım...
15 yaşında oğlu var,sürekli fotoğrafına bakıp ağlamış dünden beri..

Allahım tüm hastalara hayırlı şifalar verir inşallah..

Onu düşündüm hayat ne kadar kısa ve anlamsız..bazen boş şeylere kafayı takıp kendimizi kahrediyoruz..
Her anın kıymetini bilmeliyiz aslında..

Allah şifa versin Yena...çok üzüldüm:çok üzgünüm:
Kayınvalidemin 95 ylnda tek göğsü alındı..iyi çok şükür ama...
Rabbim evladına bağışlasın komşunuda..sözün bitdği yer canım sıkıldı...

çiçeeem aşkım vitamin al derim ben

çok sağolun kızlar,, dediklerinizi yapacağım,hatta dün dr gittim gargara ve agrı keci verdi ayrıca vitaminde alıyorum.
vucudüm drençsiz düşmüş sebebi bu olabilirmiş.. bu gün daha iyim şükür...:Saruboceq:

begocum,senden şeker olmasınlar ama, al sana şeker...yerimseniben

yenacım arkadaşına çok geçmiş olsun,biz kadınların korkularından biride bu,Rabbim şifa versin..

begocum ve dağçiçeğim Allah razı olsun..

Hakikaten zor olay...40 yaşından sonra hepimizin yılda bir kontrole gitmemiz gerek...bahsettiğim arkadaşın tesadüfen farkedilmiş zaten...
İnşallah iyice yayılmamıştırda sadece hastalıklı bölgeyi alırlar,göğsünü almazlar..

Kızım sınav konusunda aşırı heyecanlı bi atlatsak artık nasıl rahatlıycam...:)

günaydın ergen anneleri..
çiçeğim geçmiş olsun canım.o yaralardan bende de kızımda da çok sık çıkar.insanı çok rahatsız eder.biraz stres biraz vitamin eksikliği sebep oluyormuş.küçük bi merhem var .ismini istersen özelden veririm.o birebir gelir.,
yenacım canım kızına allah zihin açıklığı versin.emeklerini boşa çıkarmasın.
begoşum kız nazar mı oldun acep?niye ölle halsiz oldun..
dora ile maruflum yok ortada.şimdi kaybolma sırası onlara mı geldi acep???
sunay ablamda yok ortada..
bizde de karne telaşı başladı.valla notlar heeeç iyi değil.senin başında bi havalandı bizimki liseli oldum diye.ama kötü çakıldı.sonra tutuştu bi tarafları ama durum hiç parlak değil.offffffff offffffffff:çok üzgünüm:

kızlar çok kötüyüm.sınavda resmen çuvalladık.moralmen çöktük.ağlamak istiyorum.çocukları ve bizi strese sokanları mevlam nasıl bilirse öyle yapsın.400 görme ihtimalimiz yok gibi oooof of

canım sıkma canını okumak istedikten sonra heryerde okur. anadolu lisesi şart değilya. okumak isteyene düz lisede bile okur. ve en önemlisi biz onlar için elimizden geleni yapıyoruz. artık okumak okumamak onların sorunu.
arkalarına dönüpte siz bize okumak için ne yaptınız diyecek suçlamaları yok nasılolsa. inşallah lisede herşey yolunda gider ve kızın çok başarılı bir öğrenci olur:1hug:

slm kızlar. çoktanndır gelemedim. pc yi tamire verdik.
yenacığım arkadaşına çok geçmiş olsun. rabbim acil şifalar versin
çiçeğim sanada çok geçmiş olsun canım. ağız yarasını bende iyi bilirim
sunay ablam bebeğinizi mevlam güle güle büyütmek nasip etsin

benim kızın sbs side iyi geçti. bir iki yanlış bekliyoruz....
artık sonuçları bekleme zamanı.
hayırlı okullara düşsin iyi arkadaşlara rasrtlasın inşallah:Saruboceq: bütün çocuklarıız hemde tek benimki değil benimkilerde de içlerinde olsun:Saruboceq::Saruboceq:

dün arkadaşıma gitmiştim. orda benim 5.5 yaşındaki oğlum oyuncajlarla oynuyordu.
eve girince cebinden 1 taso çıkardı ve bak anne buldum dedi.

tabi ben bunu yutmadım....
çünkü aynısını kızım 4 yaşındaykende yaşamıştımlmaz:
hemen sen ne yaptın diye apalladım. onu sen bulmadın izinsiz aldın der demez tamam götürüp vereceğim dedi. ve götürdü çaldığı adrese teslim etti.
eve gelincede 2 yüzüne biraz şaplattım. ve seni polise vereceğim dedim.teli elime aldım anne lütfen arama bidaha yapmıyacağım babama söyleme kimseye söyleme diye feryat fiğan ana bayağ üzerinde durdum konunun. tabi çok korktu polisler seni götürecek ellerine kelepçe takacak dedikçe aklı çıktı...eyvahedigeldismile
ama şu sözünede çok gülesim geldi gülmemek içinde kendimi zor tuttum. ama benim ellerim küçüçük nasıl kelepçe takacaklar. ayaklarım bile küçük nasıl götürecekler....
küçük çocuklar içişnde kelepçeler varmış ve küçük karanlık odalara koyuyorlarmış dedim:roflol:
aynısını kızımdada yaşamıştım dedimya o günden bugüne birdaha görmedim çok şükür.:Saruboceq:
inşallah oğlumda ilk ve son yapar....senağlama
kızım arada yapma anne çok üzüldü çok ağladı desede sen karışma kızım bunu korkutmazsak ardı arkası kesilmez yanlış yaptığını bilemez dedim.kötükedihüso
işte böyle talihsiz bir gün geçirdik oğluşumla.

Dora yani pericimmmm benim de küçük kızım polonyada arkadaşarla gitmiştikk,
ordaaa küçük oyuncaklardann panyolonunn içine sokmuşş doldurmuşş amaaa 6 kadar var yanii oyuncakk
anne tuvalaetimm geldii deyincee ben pantolonu indirince çıktıı ortayaaa nasıll kızdımm amaa hemenn aldımm yerinee koydumm birdahaa yapmaa dedii
arkamdann sen yine yappp
sıkıştırdımm iyice neyse o oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…