- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.821
saol tatlım bu meret illet yapıştı bırakmıo.götürcek babamıeyvahedigeldismile
hangimiz acepfisfisfisfisfisfis
Çok kötü olur o ağız yaraları..eşim ve kızımnda yaraydı..Pekmezle çalkala ağzını çiçeğim,gargara yap yakıyo ama hakkaten çok iyi geliyo...(eski usül..rahmetli ananem'den)şifa rabbimden canım..ben tabiki,, sizinle yazışırken uyuya kalmışım...
selam kızlar nasılsınız ,
ben iyi değilim yaaaaaaaaa,,,
ağzım dilim yara içinde.. ne yemek yiye biliyorum ne bişi.. oyyyyyy,
noldu bilmem gari,,
Çok kötü olur o ağız yaraları..eşim ve kızımnda yaraydı..Pekmezle çalkala ağzını çiçeğim,gargara yap yakıyo ama hakkaten çok iyi geliyo...(eski usül..rahmetli ananem'den)şifa rabbimden canım..
Filiz'cim Allah şifa versin,Allah hayırlı ömür versin canım..kimse kalıcı değil,sıraya yaşa bakmıyo...ölenler için ah vah ediyoruz ama bizimde tatacağımızı unutuyoruz..
Benim ergenim dünden beri Safranboluda gezisinde,nasipse cuma akşm dönecek..Evde yeri o kadar belliki,narin kuzum benim..msjlarla idare ediyoruz..Yarın Amasraya geçceklrmiş.şansına havalar bozdu,yağmur yağıyo..Bende de bir durgunluk,yorgunluk var..
Biraz şeker serpin bana tadım gelsin neolur,kendimi böyle sevmiyorumklava:
çiçeeem aşkım vitamin al derim ben
Bugün akşam üzeri,sevdiğim bir komşum geldi,üni hast.çalışıyor kendisi..
rutin meme kontrolü yaptırmış,ve sonuç kötü huylu kitle varmış sağ göğsünde..Pazartesi ameliyatın şekline karar verilicekmiş..
canım çok sıkıldı,çok ağladı ben zar zor tuttum kendimi,ona moral açısından o gittikten sonra çok ağladım...
15 yaşında oğlu var,sürekli fotoğrafına bakıp ağlamış dünden beri..
Allahım tüm hastalara hayırlı şifalar verir inşallah..
Onu düşündüm hayat ne kadar kısa ve anlamsız..bazen boş şeylere kafayı takıp kendimizi kahrediyoruz..
Her anın kıymetini bilmeliyiz aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?