Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

duydumm çok sevindimmm
darısı benim kızıma

doracım onları öğretmek bizim görevimiz benimde başıma gelmişti.allahtan ilk ve sondu.kıyamam çok korkmuştur.allah tekrarlatmasın evlatlarımıza kötü yazgı yazmamış olsun rabbim.çiçeeeeeem cümlemizin duası kabul olsun inş.

selamlar hepinize hayırlı cumalar bu ara giremedim nedense canım girmek istemiyor sıkılıyorum kızımın yanından gelince onlara dayanamıyorum çok özlüyorum neyse allah ölüm ayrılığı vermesin temmuz başında geleceklerçiçeğim oğlumu sormuşsun bitanem iyidir çok yoğun çalışıyor bugün yarın nöbetçi pazar sabahı gelecek pazartesi yine nöbetçi haftaya cumaya izne ayrılıyor diye nöbeti sıklaştı haftaya cumaya 8 günlük avrupa tatiline çıkıyor biz yine yalnız kalıcaz anlayacağınız allah kazasız belasız gidip gelmeyi kısmet etsindora canım kızının sınavı iyi geçmiş inş iyi bir sonuç alırsınız maşallah oğluşunu çok korkutmuşsun canım yazık yavruşuma ama bu ona tam ders olmuştur kıyamam öpüyorum canım benim
yena bitanem kızına başarılar komşuna geçmiş olsun
kısmetlim canım sen nasılsın
filizim sen nasılsın
begoşum sen nasıl oldun biraz iyimisin
roşum nerelerde
karabiber arkadaşım sen nasılsın
hepinizi öpüyorum

Dora cım tebrik ederim kızını..helal olsun valla...oğluşun da,bu yaşlrda olur böyle oyuncak merakları..izah edince anlyacğını ümit ediyorum..korkutmasaydn okadar yazık bee...Sunay ablam çok sağol..ani kalkışlrımda sağ tarfıma nası bıçak gibi bişey batıyo anlatamam..gece yatarkenda dönşlerimde aynı acı..ooof bilmyorum prf.göstrcez flimleri..
Eşimin halasının mevlütü vardı,ordan geldim...ortam sevdğim bir ortam değildi..gerginlikden,sahte yapmacık tavırlardan gına geldi..şu dünya ne kadar sahtelik dolu Allahım..rol kesmeyi nası beceriyo bu millet birbirine hiç anlamıyorum:umursamaz:
Yanlışı benmi yapıyorum bu hayata bu kadar gerçekçi bakarak:gitmeoof dellendim yine...

begom canım benim çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda düzelirsin kendine dikkat et çok sıkılmışsın canım bende sevmediğim yerlerde çok gerilirim mecburi gidiyoruz bazen iyi akşamlar canım

katılıyorum sana zorda kalmadıkça gitmiyorum yada ark.rica ediyorum 1saat gibi arayıp çağrıyolar bişey uydurup.napiiim davranışlarına katlanamıyorum .bende kendimce çözüm buldum:kedi:

Haklısınız Sunay ablacım,Filizcim ben maalesef sebepler yaratamıyorum..kaçan ben olmak istemiyorum çünkü....ama günler öncesinden stres kaplıyor,biliyorum başıma gelckleri..Sonra birde kayınvalidenin imalı lafları var,öyle çekeceğime böyle çekiyorum işte..:çok üzgünüm:
Yarın yazlığa gidicez nasipse,pazar misafir ağırlıycaz...iki gün yokum,bu gece son bir bakayım dedim foruma...
Başta Sunay ablamı olmak üzere hepinizi öpyrm...
Allah a emanet olun..iyiki varsınız...

canlarım benim,,:1hug:
yorumlarınızı okudum.. ve bazan etrafıma şöyle bir bakıyorumda.
insan oğlu diyorum ne kadar değişik ve farklı.örneğin. kk'da hamile anneler var,yeni doğum yapmış,heyecanlı Anneler var,ve biz ergen Anneleri varız,ayrı dertler,

gelin damat sahibi anneler var,
kayın valide, kayın peder sıkıntısını yaşayan paylaşan hanımlar var,,ömrümüz boyunca o kadar farklı değişik yollardan geçiyoruzki ,acaba biz Anneler için yavrularımızla en iyi günümüz hangisi diyorum..hani büyüklerimiz hep derdi,, (şimdi en iyi günleriniz).
bebeklik ergenlik,gençlik,evlilik derken ne zor sınavlardan geçiyoruz değilmi ,
ben hep şunu derim..Allahdan çoğumuzun yaşantısı sıkıntıları üzüntüleri hep aynı,Rabbim kaldıramayacağımız kadar zor dert vermesin..sevdiklerimizin acısını göstermesin..Amin..

sabah sabah nolii bana..severim sizi iyiki varsınız...

kızlar maruflum nerdeki..:uhm:

karabiberim işte ne yaparsın anneler niye yaşlanıyor sanıyorsun. onlara doğru yolu öğretelim derken bizler yaşlanıp gidiyoruz

begocuğum ve sunay ablacığım bu günlerde herkezmi öyle bilmiyorum benimde moralim çok bozuk...... beğocuğum iyi tatiller canım. sana bir değişiklik olur gez dolaş keyfini çıkar
dağ çiçeğim mevlam kaldıramıyacağımız dert vermesin. sölediklerine tamamen katılıyorum.
ne garip bir yol ki herkez bu yoldan geçiyor
ben hiç görmedimki çok mutlu mesudum hiç derdim tasam yok diyen illaki bir yerde takılıp benimde var diyebiliyorsun. diyemesende içinden geçiriveriyorsun...
bugün pek bir karamsarım..
aslında şu an bir problemde yok hayatımda ama yorgun ve bitkinim yatsam 1 sene uyur uyanmam gibi geliyoryerimseniben
neyse günümü rezil etmeyim kalkıp bişilerle uğraşıp negatif enerjimi pozitife çevireyimzemuszemus
resimim içinde yaptığın yorum için çok teşekkür edrim. çok özür aslında size söliyecektim ama yüklediğim gün pc tamire gitti. daha sonrada ben unuttum zaten:kedi::kedi:

iyi akşamlar canlar...
bu gün çarşıya gideyim dedim.
yazlık hiç bir kıyafetimin belime olmadığını gördüm..delikafadulden
hemmen acele tarafından diyete başladım.. az önce tam 1 saat yürüdüm,,uyanabilirsem yarın sabah eşimle denize kadar yürüyüp ,sonraaa cup denize girecegiz.genellikle ben sukoyu veriyorumşakkıdı..artık sezonu açalım dedim,ben yüzme bilmiyorum o sebepten hep kaytarıyorum.. ama bu defa kaçamıcam...eyvahedigeldismile

iyi geceler kızlar
doracım kızçeni tebrik ediyorum.inşallah her daim başarılı olsun.
yenamın kızceside yarın sınava gircekti sanırım.allah zihin açıklığı versin.başarılar diliyorum.
begom canım gez biraz için açılsın.hatta benim yerimede gez valla..öperim seni en sulusundan.
doram çiçeğem pek karamsar gördüm sizi.bu dünya imtihan dünyası.dünyada rahat yüzü yok.eski ev sahibim öyle derdi.dertler bittimi ömür biter derdi.hakket dikkt ediyorum.işte ev-işi herşeyi yoluna koymuş tam rahat edecek duruma gelindiği zaman ömür bitiyo.napalım mevlam dermansız dert vermesin.takmayın kafanıza ..hepinize sağlıklı mutlu pazarlar olsun...
çiçeğim resme bayıldım bu arada.saçlarım pek güsel çıkmışşbayanssulusmile

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum..Kızım sınavın iyi geçtiğini sadece matemtikte hayal kırıklığı yaşadığını söylüyor..İnşallah sonuç iyi gelir..
bekleyip görücez artık...
Sanırım sonuçlar temmuzda belli olucak..

Doracım oğluşu nasıl korkutmuşsun kıyamam..:)) belli yaşta sanırım bütün çocuklar bir-iki kez yapıyo bunu..Kızımda bende yaşamıştım..:)

Hepinizi öpüyorum,sağlıcakla kalın..

Maruflu nerdesin..??

selamlar iyi pazarlar bugün çok yoğun geçyi ablama gittim torunu sevdim sevdim geldim çok tatlı olmuş maşallah geldim şimdiye kadar mutfaktaydım pişirdim yedirdim topladım makineyi çalıştırdım daha yeni oturum
çiçeğim resme bayıldım emeğine sağlık çok güldüm saçlarım keşke öyle uzun olsaydı hepinizi öptüm

Günaydın güzel anneler..

Güzel,neşeli bir gün diliyorum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…