- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.861
Geldim Dağçiçeğim nasıl özledimde...ne olduğunu anlamadım en son giriş tarihim ayın 3 ben çok sefer denedim server error deyip kapanıp durdu hep...şimdi açık beni banladılarmı diye düşündüm :1shok: çokda ters bişey yazmam,çizmem bilem kullanıcı adım kapsam dışımıydı kızlar:uhm:canlarım benim,,:1hug:
yorumlarınızı okudum.. ve bazan etrafıma şöyle bir bakıyorumda.
insan oğlu diyorum ne kadar değişik ve farklı.örneğin. kk'da hamile anneler var,yeni doğum yapmış,heyecanlı Anneler var,ve biz ergen Anneleri varız,ayrı dertler,
gelin damat sahibi anneler var,
kayın valide, kayın peder sıkıntısını yaşayan paylaşan hanımlar var,,ömrümüz boyunca o kadar farklı değişik yollardan geçiyoruzki ,acaba biz Anneler için yavrularımızla en iyi günümüz hangisi diyorum..hani büyüklerimiz hep derdi,, (şimdi en iyi günleriniz).
bebeklik ergenlik,gençlik,evlilik derken ne zor sınavlardan geçiyoruz değilmi ,
ben hep şunu derim..Allahdan çoğumuzun yaşantısı sıkıntıları üzüntüleri hep aynı,Rabbim kaldıramayacağımız kadar zor dert vermesin..sevdiklerimizin acısını göstermesin..Amin..
sabah sabah nolii bana..severim sizi iyiki varsınız...
kızlar maruflum nerdeki..:uhm:
Heeee anldım cnm...Allah şifa versin babacığına..Orayı bilse bilse Maruflu bilir..onun tarafı, Anadolu yakasında oluyo bu hastane çünkü...
selam ergen anneleri
hepimizin regaip kandili mübarek olsun.rabbim bütün hepimizin dualarıı kabul etsin.
beeni sorarsanız çok moralim bozuk.okulun son günleri olmasına rağmen çok kötü günler yaşadık.okulda kızlar çete olup kızıma saldırmışlar.ve okul yönetimi bu konuda çok duyarsız kaldı.bizde şikayetçi olduk.kızımda benimd psikolojimiz çok bozuldu.çocuğum okula gitmekten korkar oldu.yarın karne almaya beraber gidiceğiz.yazarken bile elleim titriyo.dua edin kızlar rabbim evlatlarımızı kötülerden korusun
Selam hanımlar,
Karnelerinizi aldınızmı.:)? birinci dönem teşekkür almıştı kızım,çok üzülmüştü bu dönem aldı takdirini ve başarı belgesini acaip mutlu, dolayısıyla bizde..:))
Tüm ergenlerimizi kucaklayarak öpüyorum,iyi tatiller diliyorum..
canım kızını kutluyorum inş her zaman bşarılı olur çok öpüyorum maşallahlmaz:
Hayırlı akşamlar...
Yena öpüyorum ergenini yanaklarından herzaman başarılı olur inş... aldık karnelerimizi :lepi: ergenim onur belgesi aldı okulu iyi ile geçti... son sınıfın 2, yarısına kadar derslerine , sınıf geçecek kadar önemsiyordu ama, ikinci yarı 12 den atışlar yapmış kendi deyişiyle
Küçük kızımında karnesinde sadece 5 var inş. hep böyle gider Yarabbim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?